Olabilir neden olmasın çok park benim çevremde böyle yapan ama o kadar insan varken kuzenlerimi tercih edeceğimi sanmıyorum çünkü biz iç içe büyüdük ve ben onların her halini gördüm aşık olabileceğimi sanmıyorum😂😂😂😂.
Hayır düşünmem hiç bir şekilde. zaten ben akrabalarımı sevmiyorum aram kötü bunun dışında akraba evliliğine de sonuna kadar karşıyım. yani ne kuzenimle ne de her hangi başka akraba ile evlilik düşünmem uzak yakın fark etmez. sadece aşık odluğum kadınla evlilik düşünürüm o da nerede ne zaman karşıma çıkar bilmiyorum. ama akraba evliliğine karşıyım her zaman
kuzenlerimin abimden bi farkı yok herhangi biriyle evlenmeyi bırak duygusal herhangi bir yakınlaşma içine girmeyi kafamda bile canlandıramıyorum yani o derece. ayrıca bunu yapanlara akraba evliliklerinin riskleri ve sonuçları konulu bir seminer vermek lazım
Ters falan değil arkadas kardesmiyiz aynı anadan babadan mi doğmuşuz hayır.. iğnesi tedavisi var ileride çocuk vs için oda herkes için geçerli değil zaten.. seviyorsam evlenirim