Aşk İlişkileri Kuzenlerinizle evlilik düşünür müsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben açıkçası doğru bulmuyorum. EVET. HAYIR. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kuzenlerinizle evlilik düşünür müsünüz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bozkurt08 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Sonuçta akraba evliliği doğacak çocukları da düşünmek lazım. Akraba evliliği bilimsel olarak bile çok yanlıştır. Çocuklarda genetik bozukluğu görülmesine yol aca bilir. 0 0 Yorumla
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bizde kuzen kardeş gibidir okdar akrabam var kesnlikle evlenilmez 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bu konuda kımse buyuk konusmasın başa geldımı gonul ferman dınlemıyor dıyenlere sahıt oldum 0 0 Yorumla
Sendevefasiz Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Akraba evliliğine karşıyım sakat çocuk oluyor yazık 0 0 Yorumla
gereksiz1şey Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kuzenlerimden hoşlaşmıyorum bile, Allah yazdıysa bozsun 0 0 Yorumla
AkgunGokalp7 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl bizim akrabalarımın çoğu akraba evliliği yabancıya gitmesin diye kalabalık bir sülaleyiz maşallah en son iki kuzen evlendi :D 2019 da 0 0 Yorumla
Hafız_Müezzin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben akrabaya karşıyım bide akraba evliliği mi yapcam Allahım korusun 0 0 Yorumla
Adasdastancı Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl 22 yaşındayım kuzenlerimle oturup çay içmişliğim bile yok evlilik hiç düşünmem Allah korusun 0 0 Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Arap ülkesinde mi yaşıyorsunuz anlamadım 1 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Erkek mi kalmadı ne yapayım onu yine aynı sülale. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. hayır asla.. 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kuzen demek kardeş demek bizde 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Gercek sevgi varsa olabilir 0 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Pegan Takip Et Bilge Yaş: 111 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Kesinlile hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sonuçta akraba evliliği doğacak çocukları da düşünmek lazım. Akraba evliliği bilimsel olarak bile çok yanlıştır. Çocuklarda genetik bozukluğu görülmesine yol aca bilir.
Bizde kuzen kardeş gibidir okdar akrabam var kesnlikle evlenilmez
Bu konuda kımse buyuk konusmasın başa geldımı gonul ferman dınlemıyor dıyenlere sahıt oldum
Akraba evliliğine karşıyım sakat çocuk oluyor yazık
Kuzenlerimden hoşlaşmıyorum bile, Allah yazdıysa bozsun
bizim akrabalarımın çoğu akraba evliliği yabancıya gitmesin diye kalabalık bir sülaleyiz maşallah en son iki kuzen evlendi :D 2019 da
Ben akrabaya karşıyım bide akraba evliliği mi yapcam Allahım korusun
22 yaşındayım kuzenlerimle oturup çay içmişliğim bile yok evlilik hiç düşünmem Allah korusun
Arap ülkesinde mi yaşıyorsunuz anlamadım
Erkek mi kalmadı ne yapayım onu yine aynı sülale.
umurumda değil anlaşıyo isem sorun etmem
hayır asla..
Onları kardeşim gibi görüyorum
Düşüncesi bile midemi bulandırıyor
Kuzen demek kardeş demek bizde
Gercek sevgi varsa olabilir
Sapkın değilim
Hayır
Kesinlikle hayırrrr
hayır
Hayır
Hayır tabiki