Bakın zorunuza gitmesin beyler
7/10 güzellikte bir kadının sosyal hayattaki değeri 10/10 erkekten yuksektedir en kötü ihtimalle de aynıdır.
6/10 erkek ise 3/10luk kızı hakeder. Lütfen alınmayın.
Bakın zorunuza gitmesin beyler
7/10 güzellikte bir kadının sosyal hayattaki değeri 10/10 erkekten yuksektedir en kötü ihtimalle de aynıdır.
6/10 erkek ise 3/10luk kızı hakeder. Lütfen alınmayın.
Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar a... olsun diye 😄 ama bu kadını daha değerli yapmaz. Çünkü erkek nefes alan her kadını düzmek ister. Mesele evlenen kadınlar kaçta kaçlık erkekler kaçta kaçlık. Alınmayın ama gerçekler böyle.
Ciddi ciddi toplumu kendi kafana göre şekillendirebileceğini mi düşünüyorsun? Kusura bakma da bu yazıyı görünce hiçbir erkeğin evlilik standartları düşmeyecek. Daha iyi koca bulmayacaksın
Toplumu ben sekillendirmiyorum toplum zaten böyle. Ayrıca ben 6/10 güzellikte yim sevgilimse 9/10 yakisiklilikta
Tabi kesin yaşanmıştır
Fotoğraf atıp zort ederdim ama sevgilim fotoğrafını paylaşmamı istemez
bende Angelina jolie ile sevgiliyim ya np
Cevap
6Cevap
Zoruma gitmesi için bir neden yok çünkü bu zırvaya kafa yormaya değmez.
Hahahahha
Evet, düşük kaliteli toplumlar için geçerli bir durum.
üstünlüğü nedir, merak ettim
Kadınlar her yerde değerlidir erkekleri ise kimse sevmez. Mültecilerin çoğunluğu erkek olduğu için bu kadar nefret var mesela. Çoğunluğu kadın olsa umursanmazdi bu kadar
Ön yargı değil bunlar gerçekler patatescim 🥔
Bende sana şöyle bir perspektif sunayın o zaman. Kadınlar pek bir şey yapmaya atılmayan objeler oldukları için değer veriyorlar, değerleri 30 yaşına kadar sabittir sonra düşer. Mülteci erkekler yarın birgün ülkede içsavaş çıkarma gücüne sahip olduğu için tehdit altında olduğumuzu hissettiğimizden befret ediyoruz
@WMonsoon kadınlar 30 yaşına kadar degerliyse neden mine tugaya tapiliyor? Kdin güzelse Allah gibi tapar ona erkekler kaç yaşında olursa olsunn😂😂
@WMonsoon erkek sus inşaata git geceleri taksiye çık nafaka öde
Puhaha. Güzel ironi.
Komikmiş
Ne dion la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?