Neden başka kadınlara bakmıyoruz ve her şeyi tek bir kadınla yaşamak istiyoruz diye çantada keklik görüşüyoruz? İllaki sevgilimizin huzurunu kaçırıp her an kıskandırarak heyecan mı yaratmalıyız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBen biraz hem tecrübelerimden hem gözlemlerimden yola çıkarak cevap vermek istiyorum. Katılırsınız veya katılmazsınız buna saygı duyarım.
Kadınlar kendilerine sadık kalan, dürüst davranan, ilgi gösteren erkek ararlar. Bu ve birkaç özellige daha sahip erkekler onların doğru erkek diye bahsettiği erkek sınıfına girer.
Fakat ilişkide işler öyle olmuyor. Zaman ayırmayan, kalplerini kıran, onları kullanan, özetle her türlü fırıldaklığa kafası basan erkekleri severler. Bir iliskide bir kadına çok fazla değer veren, fazla anlam yükleyen daima kaybeder.
Zaten birçoğu ben ne kadar doğru biriyim demeden daima karşılarına çıkan, hayatlarına giren erkekleri suçlayan tipler. Kendileri ilişkilerde çok iyiler her konuda ama ne yaparsın karşılarına daima kötüsü çıkıyor. 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSeviyordum, hem de çok güzel sevdim. Hastayken kapısına yemek, çiçek, hediye gönderdim. Regl günlerini takip edip sabahında kapısında antapten özel baklava falan gönderdim. Bütün özel günlerinde hediyesini aldım ki hiç 1 kere bana benim ona aldığımdan daha pahalı hediye almadı ki bunu da dert etmedim. Özel gün dediklerim; kadınlar günü, anneler günü, doğum günü, yılbaşı ve bayramlarda zarfın içine harçlık koyup verdim. Dışarıda bütün hesapları ben ödedim. Gün oldu 10 saat telefondaydım, çoğu zaman telefonda beraber uyuduk. Ben onun hiç bir şifresini istemedim, o benim bütün şifrelerimi biliyordu. O 1,66 ben 1,90 boyundaydım. Giyimi güzel, tipi normal, gayet bakımlı, durumu iyi bir adamım. Aşçılık yaptığımdan on numara yemekler yaptım. İyi bir bölüm mezunuyum yani aptal da değilim. Binlerce kitap okumuş bir adamım. Yani bir çok alanda konuşabilirim, sıkıcı değilim, gayet komiğim. Ama gel zaman git zaman sıkıldı mı desem, çantada keklik mi sandı desem bilmiyorum. Görüşmeyi azalta azalta bitirdi.
yani kadınlar belki de böyle benim gibi güzel seveni sıkıcı buluyorlar ya da çantada keklik sanıyorlar. Yani okuyunca kadınların isteklerini hani içi güzel olsun falan sadece artık gülüyorum ve yalan olduğunu biliyorum. Ben ne yaptım artık saldım çayıra mevlam kayıra. Gelen ağırlanır giden uğurlanır modundayım. Eee daha bi değerli oldum şimdi. Ha o eleman da 3 seneden sonra geri dönmek istedi. İlginç. Ama ben o eski ben değildim yine de kabul etti. Ama o köprünün altından çok sular geçti. Yani demem o ki, kadınların bir çoğunu sıkıyor güzel sevilmek. Ama bu hayatta en önemlisi kendin olmak, kimse için hayatı kendine zehir etmemek. Bir kere geldiğin hayattan keyif almak. O güzel anlardan birinde elbet birisi denk gelecektir.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kadına bağlanırsan değerini bilir. Tek bir kadına bağlı erkekler hiç huzur kaçırmaz ve kiskandirarak heyecan yaratmaz diye bir şey yok.
10 Yorumla
1 yılBaskalariyla beni degil, beni sevmesi, sadakati ile baska kadinlari kiskandirmali. Napayim her an icime suphe dusurecek adami ben
39 Yorumla- 1 yıl
Başka kadınları kiskandirmali:
Herkes onu arzulasin ama kimseye bakmasin.
Sizdeki bu paylasimcilik beni öldürecek. - 1 yıl
Senin aklin fikrin arzu, istek, seks olunca oyle anlaman dogal tabi. Konu kiskandirma oldugu icin oyle dedim. milletin kiskanmasini tabiki istemem
- 1 yıl
Aynen benim aklım fikrim arzu seks ama sen erkek arkadaşına iced latte içerek tavla oynamak için aşk yaşıyorsun
- 1 yıl
M4l misin arkadasim sen
- 1 yıl
Bu azerbaycanlilar'da sovyet rejiminden gelen yetersiz beslenme dolayisiyla bir zeka azlığı problemi oluyor genetik
- 1 yıl
Dedi akp yanlısı hamur beyinli arkadasimiz
- 1 yıl
Baban AKP yanlısı olabilir ben sosyal demokratım
- 1 yıl
Eigünü özür olarak kabul ettim :d
- 1 yıl
Opiyim😘
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Bence partnerinde heyecan aramayı bırakıp toksik olmak istiyorlar çok ilginç bir beyin yapısına sahip türk kadını, erkeği olsun istiyor sadık olsun istiyor, oluyorsun bu sefer heyecanı kalmadı diyor çünkü kıskanmakta bir nevi toksiklik ve bunu yaşayamayınca bağlanamıyorda. her şey güzel gitsin sadık olsun cenneti yaşatırım falan hikaye, 1 haftaya kalmaz salıyolar eğer sadık kalıyorsan, erkeği ona bağlı olunca ezik, emri altında falan sanoyor galiba🤣
02 YorumlaBöyle bir şey yok. Böyle bir erkekle yıllarını geçiren, evlenem birçok kadın var. Bunlar sadece yanlış eşleşme kaynaklı şeyler. Adam çok düzgün olmasına rağmen yine olmuyorsa duygu yoktur ortada, zorla da güzellik olmuyor 🤷🏻♀️
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnlar biraz serseri kılıklı heyecan veren tiplerden hoşlanır dostum. Sende begendigin birine ve sana zarf atan herkesle tanış konuş sana uygun olan biriyle devam eder diğerlerini elersin artik sistem böyle. Onlarda inan senden daha iyisini bulduğunu düşündüğünde öyle yapacak.
00 YorumlaAçıksası ben kimseye bağlanmayan biriyim. Daha önceki ilişkilerimden dolayı mı bilmiyorum ama sürekli birine hesap veriyor olmak rahatsız ediyor. Ben karşımdakini özgür bırakıyorum ama karşımdaki beni kısıtlamaya çalışıyor.
00 Yorumla
1 yılNe istediğini bilen ve sadece benimle konuşkan olan sevgilim böyle olsun canımı yesin. Bir şeyler eksik olabilir ya da kızı iyi seçmemişsinizdir. Sonuçta akıl ve mantık da bu tip olaylarda bana kalırsa devreye girmeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılOnlar bunu istiyor çünkü:
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğal bir şey büyük ihtimalle ama kadınlar rekabeti ve uğraşmayı sever.
Bir kadın diğer kadınları gördükçe sana daha çok bağlanır ve seni daha da sahiplenir. Yılların tecrübesi, şaşmadı hiçbir zaman.
Maalesef böyle bir şey gerçek.34 Yorumla- 1 yıl
Koskoca Süper moderatör bile böyle diyorsa doğrudur adam okumuş etmiş moderatör olmuş boş konuşmaz
Cevap sahibi1 yılModeratör olmak matah bir şey değil
Eğitimi olmayan biri bile mod oluyor
Ben sadece yılların tecrübesinden yola çıkarak bunu dedim 😅- 1 yıl
ben rekabeti hiç sevmem ve özgüvenim düşer sahiplenmek yerine bağlar gevşer bende
- 1 yıl
genelleme yapmaktan vazgeçin
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet öyle yapmalısın çoğunluk srfsiz erkek seviyor bu bir gerçek gördüğüm bu yani p*c olan daha deger goruyor tek kadina bagli olan sanirim sıkıcı görünüyor bilemiyorum saçma 🤷🏻♂️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılTek kadına bağlı erkeğe kadın değer verirse tekte kalır yoksa sever erkek ama kadın terkederse her seferinde başkası bi başkası derken oda anlar tek kadınla olmucanı
00 Yorumla
1 yılolmadığınız için türk erkeğinden daha berbatı yok zaten Allah bunlardan korusun
29 Yorumla- 1 yıl
alakası yok ama türk tercih etmiyorum
- 1 yıl
araplarıda unutma ha bi de rus ukrayna alman
- 1 yıl
türk kızlarıda size çok hayran ya sanki djfkfk
- 1 yıl
valla ben Kürt seviyom zaten türk erkekleri umrumda değil onlarda bile iyi olan tam iyi oluyor ama sizde o karakter yok
- 1 yıl
üstüne birde saygısız egoistsiniz gidin kendi görüşünüzü yapın
Öyleleri ya terk ediyor ya da yapmam dedigi şeyleri yapıyor. Bu yüzden inanmıyoruz hep aynı tantana
00 Yorumla
1 yılAile içi travmalarını iyileştirmeyen insanlar öyle kişilere ilgi duyar, kızı erkeği yok bu durumun.
00 YorumlaBöyle erkek yok. Öyle bir sevgilim olsun dünyada cenetti yaşatırım ona
26 Yorumla- 1 yıl
Hahahs
- 1 yıl
Yalan desen var
- 1 yıl
İyi düşündük suistimal ettiniz şimdi hiç bişey olmamış gibi konuşma
- 1 yıl
Sizden biliyoz isi
1 yılTek bir erkeğe bağlı kalan kadının da değeri bilinmiyor
14 Yorumla- 1 yıl
Boş değilki her kes aynı değil
- 1 yıl
👍🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı.
1 yılÖyle erkeği bırak öyle insan bulmak imkansız gibi bir şey.
00 Yorumla
1 yılDeğeri bilinmiyor değil doğru insana denk gelmiyor
00 YorumlaDoğru erkekler hep yanliş bayanlara ve yanliş erkekler hep Doğru kandinlara düşer...
00 YorumlaUmutsuzluğa kapılma daha kismetin gelmemiş demek ki her kız öyle değil merak etme
00 Yorumla
1 yılYo gayette biliniyor diğer türlü insanlara selam bile vermem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Heyecanını kaybeden her ilişkide olur bu. Heyecan yaratmayı bilmek gerekiyor sanırım.
00 YorumlaKaldığınızı iddia ediyorsunuz aslında bize göre o tek kadına bağlı kalmak filan değil :D
00 YorumlaBelkide çok çapkınlar daha çok ilgi görüyor, denemek gerek bencede.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zeka ve karakter meselesi işte sürünmeyi seviyorlar 😬
00 Yorumla
1 yılTek kadına bağlı kalınca bu sadece beni kandırabilmiş, beceriksiz gözüyle bakıyorlar.
03 Yorumla- 1 yıl
@Hilªl Var işte bir alaka.
Gizli Üye(18-24)1 yılYoo aksine bu zamanda böyle erkek ve kadinlar değerlidir … kendin gibi birini bulunca anlarsin … ben buldum
10 Yorumla
1 yılBize de hep gözü başkasında olana denk geliyoruz. Lütfen kendini çantada keklik görme , senin gibilerin soyu tükenmemeli. Değerini bilmeyen varsa bırak illa ki düzgün biri çıkar karşına.
21 Yorumla- 1 yıl
Biz de*
Gizli Üye(25-29)1 yılO erkekler sal*k oldukları için hep yanlış kadınlarla bilrikte oluyolar da ondan
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAklı başında birisi, kendisine saygısı olan birisi bu karakterde bi insanla ilişkiye başlamaz
Cevap sahibi1 yılErkekler genelde annelerine benzeyen kadınlardan etkilenirler. Belki de bu yüzden böyle kadınlarla ilişki içindesindir hep?
1 yılÇünkü o erkekler saçma canım sırf güzel olduğu için dışı dünya güzeli olan kaş.. arların etrafında pire oluyorlar veya sende yapıyorsundur, oluyorsunuz sonra da oturup hüü bizim değerimiz bilinmiyor diye ağlıyorsunuz cidden anlamıyorum kafa yapınızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜstlerine fazla mı düşüyorsun ki? İlişkiye muhtaç olmayan erkekleri çekici bulurlar, biraz da eğlenceli olmak lazım, kendine bakınca görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılçünkü böyle erkekler genelde ağzı iyi laf yapan oluyor yani konuşmasıyla dahi etkileyen ve bu yüzden güven olmuyor
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarşınıza çıkan kadınları düzgün sanıyorsunuz. Düzgün olanı sevmiyorsunuz ondan olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNerede öyle adamlar, güzel atlara binip gittiler
00 Yorumla
1 yılÇünkü aptal görülüyor çünkü kendilerini et görüyorlar çünkü kasaptan et daha pahalı.
00 Yorumla
1 yılBu karakter meselesi değerini bilencede cepte oluyoruz
00 Yorumla
1 yılKadinlarinda bilinmiyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Öyle bir erkek karşıma cikmadi be
037 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@modestmannn Aga be
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim zamanında tanisiyorduk gerçekten kendimi sana anlatsam bu devirde böyle biri kalmış mi dersin ama neymiş uzak mesafe ve tip begenmemesi yüzünden olmaz dedi
- 1 yıl
Bana bi mesaj atarmisin sana bi anlatayım aynı mesajlari sana da atayım bi oku bak göreceksin bu devirde böylesi kalmış mi 😔
- 1 yıl
Bu türk kadınlarına da yaranılmıyor be sen birde Ruslara bak
- 1 yıl
- 1 yıl
@NostaljikBirFilm bana bi yazsana dostum anlamadım mevzu nedir mesaj atarmisin
- 1 yıl
@NostaljikBirFilm sallıyor cinsel içerikli şeyler sıraladı.
- 1 yıl
Kim ne sallıyor anlamadım 🤷🏻
- 1 yıl
Biri bana da anlatsin
- 1 yıl
Ben sana defiiye ne anlattiysam onu anlattım kendimden bahsettim
- 1 yıl
Sen sallıyorsun yazdığın mesajlar abaza insanın yazacağı şeyler iyi ki de yüz vermemiş sana
- 1 yıl
La siz ne ayaksiniz 😂😂😂😂 gerçekten kafayı yemişsiniz ben hayat hikayemi ve kriterlerimi yazdım sen gerçekten hastasın yemin ediyorum sinirden gülüyorum şu an.
- 1 yıl
İnanmayan varsa mesajları SS atabilirim saçma sapan şeyler yazmadım benim alnım ak başım dik
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim ss atsana
- 1 yıl
Kanka bana mesaj atsana hepsini SS atayim sana
- 1 yıl
Nostaljik üye bana mesaj atsana sana SS atcam
- 1 yıl
Dm aç
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim açtım
- 1 yıl
SS attım bak
- 1 yıl
@modestmannn okudum knk yaklaşım tarzın temiz ama acemice. Iyi niyetlisin fakat bu şekilde hiçbir kız kabul etmez.
- 1 yıl
Yani filmkoliküye yalan söylüyor
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim tamam gördüm bu mesaji sapikca değil
- 1 yıl
Neresi değil iyice kafayı yemişsiniz.
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim yersiz konuşmuş arkadaş kızlara yaklaşmayı bilmiyor, saf biraz ama sapık diyemem
- 1 yıl
Flört veya sevgili olduğunuz kişiye böyle konuşuyorsanız sonra soğuma oluyorsa zaten sağlıklı bir ilişki bekleyemezsin birisi sizin bacınıza böyle mesaj yazsın bakalım nasıl tepki veriyorsunuz
- 1 yıl
Ne safı be bildiğin sapık.
- 1 yıl
Helal kız sana böyle abazalara yüz verme millette bir şey var sanar.
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim sen köyde mi büyüdün
- 1 yıl
Seni ne ilgilendirir?
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim bazı şeyleri aşman ve olgunlaşman gerekir. Çok film izleyen bir insan bazi konularda daha hoşgörülü olur.
- 1 yıl
Kişiye göre muamele yapıyorum diyelim biz ona. Olgun olduğumu söylerler, böyle kardeşim ve abaza insanlara tahammülüm yok. Birde dert diye anlatmaları ironik. Apt@l olan da iyi bir şey sanıyor işte.
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim en sevdiğin film hangisi
- 1 yıl
Yeşil yol
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim benim de
- 1 yıl
@Filmkoliküyeyim bana mesaj atsana
Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Öyle bir adam olmadığı için
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılYoo öyle değilsiniz atma şimdi
10 Yorumla
1 yılYarın gel sevgili olarak ise başla😃😃
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYoo kıymet bilenler de var gayet. Yanlış insana denk gelip yanlış çıkarımlarda bulunuyorsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü bazılari heyecan sever.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılÖylesi adam karşıma çıkmadı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bizde anlamıyoruz değerimiz niye bilinmiyor 😄
00 YorumlaDeğerimizi bilemezler
00 Yorumla
1 yılKadinlarinda bilinmiyor
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum ben de merak ediyorum..
00 YorumlaEvet bizim değerimizi bilmiyorlar
00 Yorumla
1 yılÇoğu kız canım olduğu için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar değer vermez öylesine
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. İşte insanoğlu böyle bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar kendilerini aldatma üzme potansiyeli olan erkekleri seviyorlar
00 YorumlaBilimiyor öyleleri çoğalsın❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCidden kaldı mı öyle erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen değerini biliyorum
00 YorumlaÖyle erkek mi varmis
07 Yorumla- 1 yıl
Var var, nefis birden fazla kadın ister ama nefsine sahip vikanda var onlar takvalı erkekler , o da sana gelmez yüce İsa askina
- 1 yıl
Ahaha hristiyan değil misin niye kızdın?
- 1 yıl
Teşekkür ederim, ben. je kadar tatlı sempatik ve yakışıklı olduğumu farketmen güzel 😎 bys
- 1 yıl
@aitowa Ahahdhc komiksin
1 yılÖyle biri ben görmedin
10 Yorumla
1 yılböyle biri var mı?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Talihsizlik
00 Yorumla
1 yılBiliniyor sadece yanlış kadına denk geliyor
00 YorumlaGayet normal bi şeye minnet mi bekleniyor
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tek bir kadına bağlı kalabilen erkeklerin değeri neden bilinmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler