nasıl bi iştahları varsa doksan dokuz karısı olsun aklı yüzüncü de kalır.

Aslında bu birazda kişi ile alakalı ki ben daha önce aldatılmış biri olarak kızlarında tek erkeğe bağlı kalamadığını gördüm tabiki. Ama çoğunluğa bakarsak tabiki erkekler aldatmaya daha yatkın olmakla beraber çabuk vazgeçip evine dönme konusunda daha istekliler. Birde tek gecelik arayanlar da var aslında hem kadın hem erkek olarak. Evliliklerde normal bekar ilişkiye nazaran daha düşük olsa da tek kişiye bağlı kalamamak olayını nadiren de olsa görüyoruz. Bu durumda evli bekar farketmiyor tabi. Birde şu var ki evli erkek hastası olan kadınlar da var. Evli biriyle olmak hoşuna gidiyor. ARtık daha mı heyecanlı geliyor daha mı seksi geliyor ben anlamadım bunu. Evli erkeklerle ilgili değişik fantaziler kuruyorlar evde arabada dağda bayırda ovada falan. Her neyse konu uzayıp gidiyor aslında cok.
Başka bir konu açacak olursak ikili ilişkilerde çok karmaşık bir yapıya sahip gerek bağlılık sadakat gerekse yatak mevzuları, dünya görüşü olarak anlaşma gibi vs. yatak mevzuları demişken birsürü farklı deneyim yaşamak isteyen farklı farklı insanlar mevcut aslında. Olay mahali kullanılan kostümler veya farklı alet edevat :D Bir yerde reklamlarda denk geldim bir siteye. Değişik ürünleri var ilgilenen olursa diye buraya eklemek istiyorum. secreticgiyim. com/fantezi-giyim/fantezi-ic-giyim aslında konu çok dağildi nereden nereye geldi ama çokta farketmez bugün yazmak istyorum içimden ne gelirse günlük yazar gibi. Ama çok uzun tutmayacağım konnuyu tabiki. Neyse sonraki postta görüşmek üzere :)
Aslında sadece erkekler değil buna kadınlarda dahildir insanların geneli doyumsuz oldukları için her zaman her şeyin daha fazlasını ister kadının paranın rahatlığın hiçbir zaman için hayatına şükretmeyi bilmez beterin beteri olduğunu düşünmez dolayısıyla erkeklerle de şöyle bir mantık vardır bir kadını sever o kadınla ilişki Yaşar daha sonra başka bir kadını görür onun saçı şekli göğüsleri kalçası ona daha farklı gelir halbuki aynıdır sadece fark arar yaptığında da karaktersizlik ve hayatında olan kişiye zarar vermek vardır başka hiçbir şey yapmaz
Tek bir kadına bağlı kalamayan erkekler değil her iki cinste de var doyumsuzluk. Kadın erkek farketmiyor asıl sorun hayatındaki insanı gerçek anlamda sevmiyor olmak.. çünkü insan gerçek anlamda sevdiği zaman sevdiğinden başkasını görmez gözü..
Anlık bir boşlukla, yalnızlık duygusuyla kapıldığını sandığı insana ne kadar aksini iddia edersen et aslında sadece boşluğunu doldurma ihtiyacından aşık olduğunu sanıyorsun. Ve zamanla sıkılıyorsun, o kişi sana yetmemeye başlıyor ve başka arayışlar içinde oluyorsun tamamen olay bu.
Çoğu öyle evet. Erkekler görsel etkileşime sahip bu yüzden görüp etkilendikleri her kadın onların olsun istiyorlar. Tabi bizim midemiz bunu almaz o yüzden yaşasın yalnızlık.
Cevap
81Cevap
Kalanları da kadınlar aldatıyor kimse kalmıyor piyasa kurak, aşk zifiri, sevgi zift, saygı kaçak, emek hiçliğe düşüyor
Erkeklere haksızlık ediliyor. Benim babam, amcam, dayım, ağabeyim hiçbir yakınım böyle bir olayla anılmadı. Yapacak insanlar da değiller. Asıl kadınlar duygusal olarak aldatıyorlar şimdi kocalarını. Hatta "Gel" diyen adama kocasını, çocuklarını bırakıp da gidiyor.
Kadınla erkek ateşle barut gibi. İletişim imkanları çoğaldıkça, ateşle barut bir araya getirildikçe aldatmalar çoğalıyor. Akılmış, ahlakmış, erdemmiş hikaye. Şehvet kabarınca akıl baştan gidiyor. Evlilerin başka erkeklerle görüşmesi, iş vs. arkadaşlıkları, sosyal medya kullanmaları tabii görüldükçe aldatmaların önüne geçilemez.
Kadınlar neden tek erkekle yetinemiyorsa, ondan. 🙂
Bu genelleme yanlıştır. Yanlarındaki kadın sadece kendilerine bağlı kalsın isteyen erkekler bir başka kadına gitmezler.
Ama yanındaki kadını paylaşmak isteyenler mecburen onun önünü açmak için bir yerlere gitmek zorundalar. Çünkü onların boşalttığı meydana muhakkak birileri girecektir. "Ele yardıma gidene el yardıma gelir" derler.
Bir asker 10 komutana asker olmaz..
Ama bir komutan 100 askere komutan olabilir..
Fıtrat bu..
Erkek idarecidir, yöneticidir..
İslâm'dan once bir erkeğin 10'larca karısı olabiliyordu..
İslâm geldi bunu 4'e indirdi ve şartlarını da zorlaştırdı..
Tek eşliliğe de teşvik etti..
Yani şu an Medeni kanundaki tek eş şartının zemini İslâm'ındır..
Eğer bu olmasaydı bütün kadınlar için 4. 5. eş olmak sorun bile değildi..
#Vesselam
Vazgeçin artık böyle cinsiyetçi sorulardan genel sorun "neden tek kişiye bağlı kalmazlar" diye erkek aldatiyorsa kadınla aldatıyor o kadında o zaman iffetsiz erkek kadar iffetsizdir kadında dolu piyasa erkek aldatiyorsa başka bir kadınla aldatıyor o zaman kadın kalitesini korusun ve buna müsade etmesin
Bence bunu cinsiyete yormamak lazım. Bu insanın kişiliği, bağlılığı ve sadakatiyle ilgili bir durum bana kalırsa. Ama illa ki bunu cinsiyet üzerinden düşüneceksek buna toplumun insanlar üzerinde kurduğu yazılı olmayan kuralları ve baskılarını göz önünde bulundurmalıyız. Erkekler yetiştirilişleri bakımından bu tür şeylerde daha özgür ya da bir nevi kabul görür durumdadırlar. Aynı şey bir kadın tarafından yapıldığında ise genelde uygunsuz yakıştırmalar yapılır. Bu yüzden kadınlar bu tarz yönlerini (genellikle) saklamaya yeltenirken annelerin 'erkektir, yapar.' sıfatlarıyla daha zevkine ve isteklerine düşkün bireyler yetiştirmesi erkeklerde aynı hissi oluşturmuyor olabilir. Ancak bu durumlar göz önünde olsa da bu tarz genellemeler yapmak uygun olmaz. Her erkek aldatmaz, her kadın aldatmaz.
Kadınların farklı olduğunu sanıyorsun tabi.
Aslında biraz farklı. Kadınlar da erkekler de çok eşlidir. Ancak erkeklerin çok eşliliği ile kadınlarınki farklıdır.
Erkekler daldan dala atlarlar. Yani aynı anda birden fazla sevgilisi olmaz.
Kadınlar işe aynı anda birden fazla sevgilisi olsun ister.
Kadınlar en yakınlarına bile anlatmadıkları için ortaya çıkmaz. Hepsi bu.
full erkekleri eleştirme full.
diyor musunuz acaba niye kalmıyor?
çünkü soguksunuz tanımaya yönelik bir davranışıniz yok 1 kişi uzuyor sizi diye her erkek öyle sanıyorsunuz doğru ama gerçekten seven değer görmüyor nerde üzen var onun pesindesiniz.
Birini seversem gözüm kör olur benim. İstesem de bakamam bir başkasına.
Seven kalır. Eğer gerçekten kalbiyle sevdyise gerçekten kalır.
Evet çoğunlukla bu doğru içgüdüsel bir refleks sanırım ama bazı erkekler bu refleksi bastırırken bazılarıda bu refleksin baskısıyla kadınlara sürüklenir
Ne güzel soru sormuşsun. Ben yaradılış gereği olduğunu düşünüyorum. El böyle gelmiş diyebiliriz. nefis terbiye nefis terbiye, bir ömür bunun zorunluluğuyla yasamalilar
Tüm erkekler öyledir diyemeyiz karakter meselesi bence biraz saygıları olsa kendilerine de dahil yapmazlar. Bu durum kadınlar için de geçerli ne yazık ki..
Sizin sorularda hep erkekleri eleştirme, olumsuz yönlerini ortaya çıkarma var. Her kadın nasıl aynı değilse her erkek de aynı değildir
Ors*plk. Beyindedir. Cinsiyet tanımaz.
Maalesef bunu yapan hemcinsimizde çok
Konuş queen
Ya sen niye bu kadar erkek dusmanisin sanki kadinlar kalabiliyor biraz da kadinlar icin sorsana
Bu konularda cinsiyetcilik olmamali karakter meselesi
Tek erkeklere baglı bişey değil bayanlarda da bu durum başladı. Zaten ne demişler 40 ından sonra az. nı teneşir paklar yani
Kadinlarda pek geri degil aslinda. Doyumsuzluk var galiba ya da cok mu cabuk tuketiyoruz bir suru sebep sayilir aslinda.
Bende neden Chloe nin onca şeye rağmen luciferi affetiğini düşündüm bu resme bakınca 😄😄😄💌💗💝💓💕🔮📷👻🎁💙🔅☕👍
O senin takıldığın erkeğe bağlı. Ben ve çevrem sadcee bir kadın olsun ama tam olsun modundayiz ama o da olmuyor tâbi o ayrı
Erkek için önemli olan zirvede kalmak değil, zirveye tırmanmaktır. Sonra yeni zirvelere tırmanmayı tercih eder.
Kadinlar bu konuda daha uzmanlar bence önce kendinizi sorgulayın aynı anda en az beş yedeginiz oluyor
Daha iyisini daha farklısını daha güzelini istedikleri için
Yine bir genelleme sorusu.
Her insan bir değildir.
her erkek aynı değildir ben evlendikten sonra tek kadına bağlı kalırım
DNA dan mı genetikten mi. Yaradalıltanmıdır nedir bilmeyiz ama bak bizi iyi tanımışsın
Genelleme yapmamak lazım karaktere bağlı bir durum bazı kadınlar da öyle.
Allah onları tek bir kadının aşkıyla imtihan etsin.
Çok seviyorlar kadınları hepsini birden kıyamıyorlar bence ondan.😂
Erkekler tek bir kadina bagli kalir bunun bir yolu var
Toplum olarak alistirdik çünkü erkek yapsa normal görüyoruz zaten onlarinda isine geliyo
cinsiyetçilik yapman çok yanlış or***u her zaman aynıdır cinsiyet farketmez
Çok eşli olması içgüdüsel bunu ahlak ve vicdan ile bastırıyor.
Her erkek aynı değil.. Ama Genel olarak doğalarında var bu sanırım..
Sen hep ters yalan soru soruyın. CHP li misin. Kadınlar bikaç bin erkege sadık kalamıyor
Bu zamanda sadece erkekler yapmıyor ki bunu. Dünyanın çivisi çıktı artık.
Sadece kapak resminde lucifer var diye geldim şimdi gidiyorum
Sizde de 7 kocalı Hürmüz diye bir karakter var, kimse ondan bahsetmiyor :)
Genele dökmek yanlış olur.
Bağlananlar elbette var
Sana öyleleri denk geldiyse demek her erkeği aynı kefeye koymuşsun
Bunun bilimsel bir açıklaması bile olamaz ya, cidden olamaz o kadar kafa karıştırıcı
Kadınlar niye sevmiyorsa nuye yetinemiyorsa ondan kadini erkegi yok bunun hem karakterle alakali
Bizi kalan azınlık tek tük de olsa, onlar ilgilendiriyor. Bu arada detaydaki son cümle tespit...☺
Çünkü sevgileri yapmacık ve hevesleri bitince ilgisiz davranarak soğutmaya başlıyorlar.
Sevmiyordur o erkek aşık olup sevince gerçekten gözün başka kimseyi görmüyor
Öndekinı taşımakla erkek olunmuyor sen daha erkeğe denk gelmemişsın.
Yani ben de şahit oluyorum bazen. Evli olup başkasına bize ortam kur keyfimize bakalım diyenler var
bana tek kadin bir fazla geliyor yarim olsa fena olmaz :D
Daldan dala ziplamanin cinsiyeti yok.
kardeşim oldukları için benden uzak olsun böyle erkekler
Çok eşleyicisi olan çok ister.
1 çuval tohumun olduğu halde bir oda kadar toprağın olduğunu temsilli olarak kabul et.
Kadınlar neden tek erkeğe bağlı kalamazlar?
Çekirge gibi hop ona hop buna..
nasıl bi iştahları varsa doksan dokuz.
Eşi olsun aklı yüzüncüde kalır.
Aynı anda birden fazla kızı idare ederek ezik egolarını tatmin ediyorlar işte.
her bırınde farklı bir eksikliği gideriyor olabılırler
Yanlış kızlar hep yanlış tercih yaptıkları için bu duruma düşüyorlar.
ama bazı bekar kızlar kadınlar da erkeğin evli olduğunu bile bile onlar da bu işin işine girip devam ettiriyorlar buda var ama
Peki kadınlar neden para karşılığı erkeklerle birlikte olurlar?
Çünkü erkeklerin kendilerince olağanüstü olan bı tarafları boş kalır korkusu var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?