Kişilik & Karakter Bir kişiye Erkek/kadın neden nazar değer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Belirtileri nelerdir ayrıca Bir kişiye Erkek/kadın neden nazar değer? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. nazar yoktur 0 0 Yorumla
Mht254 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Çünkü cekememezlik 0 19 Yorumla Soran 1 yıl +sonsuz Yorumla Mht254 1 yıl Evet Yorumla Mht254 1 yıl Halsizlik yorgunluk mutsuzluk belirtileri Yorumla Soran 1 yıl Hepsi bende var işimde rast gitmiyor jdjjf Yorumla Mht254 1 yıl Namaz kıl Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim kılıyorum Yorumla Mht254 1 yıl 5 vakit Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Mht254 1 yıl Kiliyormusunuz Yorumla Soran 1 yıl Evet. Yorumla Soran 1 yıl Burdah Yorumla Mht254 1 yıl Beyninmi yok burdan yazmayı bilmiyormuyum yemem seni korkma Yorumla Soran 1 yıl Nebakiyon1234 Yorumla Soran 1 yıl Hesabım Yorumla Mht254 1 yıl Gizli hesabın gözükmüyor Yorumla Soran 1 yıl Yazamıyorum Yorumla Mht254 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl Xper seviyem düşük Yorumla Mht254 1 yıl Benimde düşük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
nazar yoktur
çok göz önünde olup kıskanılmak
👍
Çevresindeki insanlar yüzünden
Kiskanildigi icin
Çünkü cekememezlik
+sonsuz
Evet
Halsizlik yorgunluk mutsuzluk belirtileri