Kız arkadaşım neden böyle dengesiz davranıyor?

merhaba değerli yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden kısa tutmaya çalışacam.

4 aydır konuştugum bir kız var ağrılı 1 sene önce nişan bozmuş ve akrabası oluyor.
ilk zamanlar bana zaman lazım kafam karışık üzmek istemem ailemde atlatmış sayılmaz dedi bir tanıdıgada benden için iyi birisi vs aynı şeyleri söylemiş ve sonrası konuşmaya devam etti.
zaman zaman ilgisi odağı bendeyken sonrası yabancı birisi oluyor soguk önemsemez sıradan msjlar yokmuşum gibi davranıyor.
sordugum zaman durumu izah ettigim zaman sorunu olduğunu kafasının karışık oldugunu zaman zaman eski nişanlısının ailesinin sırnaşık olup dönüp dolaşıp barışmaya çalıştıgını huzur bozdugunu söylüyor.

en son ciddi adımlar attım görüşelim tanışalım anlaşırsak aileler tanışsın önümüze bakalım herkes umudunu kessin aileninde kafası rahat etsin dedim o an sevindi yükseldi ve görüntülü konuşmak istedi 4.5 saat konuştuk az daha dur dıye dıye sabahladık olumlu geçti ve 2 gün daha samimiydi. sonrası 1 hafta yine soguk umursamaz davrandı ve en son birşeyler netleşsin diye tekrar konuyu açtım ve hastayım bu konuyu açma canımı sıkma derken zorlayınca sana benden cvp yok bilesin dedi. görüldü attı 15 gün konuşmadık ve sosyal medyadaki grubunu paylaşıp beni etiketledi yöneticiydim ordan yorumdan 1 2 kelıme yazıştık ve sonra kayboldu ortadan numaramı engellemiş sanırım hat meşgule düşüyor durmadan vs farklı numaradan arayınca çalıyor. en son bana sms le dönüş yaptı babam kalp krizi geçirdi yogun bakıma kaldırmışlar 3. anju oldu ruh gıbıydım telefona bakmadım net kullanmıyorum aramışsın haberın veriyim dedim bi süre müsait olmucam yine interneti açmıcam bir şey olursa burdan yazarsın dedi. 2 gün sonra mesaj attım nasıl oldu baban gibisine 3 gündür yine cvp yok. napmaya çalışıyor neden bi insan net olmaz neden bu tarz tutarsız davranır?

Kız arkadaşım neden böyle dengesiz davranıyor?