merhaba değerli yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden kısa tutmaya çalışacam.
4 aydır konuştugum bir kız var ağrılı 1 sene önce nişan bozmuş ve akrabası oluyor.
ilk zamanlar bana zaman lazım kafam karışık üzmek istemem ailemde atlatmış sayılmaz dedi bir tanıdıgada benden için iyi birisi vs aynı şeyleri söylemiş ve sonrası konuşmaya devam etti.
zaman zaman ilgisi odağı bendeyken sonrası yabancı birisi oluyor soguk önemsemez sıradan msjlar yokmuşum gibi davranıyor.
sordugum zaman durumu izah ettigim zaman sorunu olduğunu kafasının karışık oldugunu zaman zaman eski nişanlısının ailesinin sırnaşık olup dönüp dolaşıp barışmaya çalıştıgını huzur bozdugunu söylüyor.
en son ciddi adımlar attım görüşelim tanışalım anlaşırsak aileler tanışsın önümüze bakalım herkes umudunu kessin aileninde kafası rahat etsin dedim o an sevindi yükseldi ve görüntülü konuşmak istedi 4.5 saat konuştuk az daha dur dıye dıye sabahladık olumlu geçti ve 2 gün daha samimiydi. sonrası 1 hafta yine soguk umursamaz davrandı ve en son birşeyler netleşsin diye tekrar konuyu açtım ve hastayım bu konuyu açma canımı sıkma derken zorlayınca sana benden cvp yok bilesin dedi. görüldü attı 15 gün konuşmadık ve sosyal medyadaki grubunu paylaşıp beni etiketledi yöneticiydim ordan yorumdan 1 2 kelıme yazıştık ve sonra kayboldu ortadan numaramı engellemiş sanırım hat meşgule düşüyor durmadan vs farklı numaradan arayınca çalıyor. en son bana sms le dönüş yaptı babam kalp krizi geçirdi yogun bakıma kaldırmışlar 3. anju oldu ruh gıbıydım telefona bakmadım net kullanmıyorum aramışsın haberın veriyim dedim bi süre müsait olmucam yine interneti açmıcam bir şey olursa burdan yazarsın dedi. 2 gün sonra mesaj attım nasıl oldu baban gibisine 3 gündür yine cvp yok. napmaya çalışıyor neden bi insan net olmaz neden bu tarz tutarsız davranır?
Kız arkadaşınızın davranışlarını anlamak ve onunla etkili bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. Karşılıklı olarak açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, duygularınızı ifade etmek ve onunla empati kurmaya çalışmak ilişkinizi güçlendirebilir. Ancak, bazen kişinin kendi içsel sorunlarıyla başa çıkması için profesyonel yardım gerekebilir. Bu durumda, bir terapist veya danışmanla çalışmak faydalı olabilir.
Unutmayın ki insanların davranışları üzerinde tam kontrol sahip olamazsınız. Ancak, sizin sağlıklı sınırlar koyma ve kendi ihtiyaçlarınızı koruma hakkınız vardır. Eğer kız arkadaşınızın dengesiz davranışları sürekli ve size zarar verici bir hal alıyorsa, ilişkinizi gözden geçirme ve kendinizi koruma hakkınızı hatırlama zamanı olabilir.
Sonuç olarak, ilişkiler karmaşık ve her birey kendi benzersiz deneyimlerini yaşar. Eğer kız arkadaşınızın dengesiz davranışları hakkında daha fazla anlamak ve ilişkinizi güçlendirmek istiyorsanız, açık bir iletişim ve gerektiğinde profesyonel yardım arayışı önemli olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba önceden net degildi sorunlarını nadir paylaşırdı olumsuz bir şey olsun uzaklaşırdı soguk sıcak davranışları vardı net degildi birşeyler netleşsin diyince sorunlarımdan düşünemiyom derdi her konuda hatası oldugu halde haklılık payı oldugunu dusunur yıne tepkı verırdı. sonrası yollarımız ayrıldı 15 20 gün konusmadık arkasına mesaj attı babası kalp krızı gecırmıs gecmıs olsun vs derken mesafelı davrandım ama ılımlı konustum laf arası sosyal medyama yorum yapan kız hakkında sevgılı yapmıssın hayırlı olsun derken bı kıskanclık yaptı bozuldu bende oyle bırsey olmadıgını soyledım bıraz uzattı sonrası ıste o konulara gırdık ve haklı oldugumu soyledı sevdıgını deger verdıgını soyledı bundan sonra bı sorunu oldugunda soylucegını net olcagını ve senı kımsye degısmem senle mutluyum dedi. ne dersem olumlu cevaplar verıyor dik baslılık kaçamak yapmıyor.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Sen biraz yara bandı olmuşsun gibi geldi bana Aklı eski nişanlısında kalmış sende yara bandısın. Bu tür belirsiz insanlardan uzak durmalısın. Çok zorlamışsın üstelik kız seninle eğleniyor Seven hoşlanan insan asla böyle dengesizce davranmaz. Seni isteimyor bu kız çok açık sen yapışmıssın kıza buda bunun farkında oyuncak gibi eğleniyor seninle. engelliyor kafasına göre kengeli kaldırıyor Nasıl olsa ben ne yaparsam yapayım bu hep peşimde olacak. kafasında ) h
Dahada peşinde koşarak kendine olan saygını kaybetme derim. Bu kızdan sana hayır gelmez.
00 Yorumla
bu korkak insan tavrıdır bu tür kişiler hayatta asla karar alamazlar onların yerine hep başkalarının karar almasına alışmışlardır. tek söyleceğim kaç kurtul çünkü istemiyor seni ama bitirmeye de tam olarak cesareti yok bence cesaretli olup bu bitirme adımını sen atmalısın. geleceğe baktığımızda da bu kişiyle olmaz zaten. belirsizlik deliliktir kaç kurtul bence. acı ama gerçekler maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılbi yakını zaten onun hakkında başlarda zor kızdır kalbi düzgün kızdır ama takıntıları var geçmişiyle yaşıyor o ciddi düşünmez dedi dedım bu denlı davranıyor o nazar boncugu dagıtır dagıtmadım der diyor şizofren o diyor
+1 yılIstemiyor ney bir şekilde belli etmiyor mu? Numaranı bile engellemiş. Seven insan böyle davranmaz anca senden kurtulmak isteyen böyle davranır. En iyisi sen önüne bak temiz bir sayfa aç kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılama ben sohbetı kesınce grubu paylaşıp beni etiketliyor ve yorumda ılımlı sekılde yazıyor sonrası en son umudu kestım ıstemıyor rahatsızda etmıs gıbı olmayım engellemıs dedım ama sms atarak benle 40 45 dk konustu söyle üzüldüm böyle oldu derken her detayı anlattı normal yazıştık anlamıyorum konusmak ıstemeyen bırısı neden donus yapıp acıkalam yapıp ne yaşadıgını detayına kadar anlatırkı sohbetı kesmez
- +1 yıl
Derdini anlatacak birine ihtiyacı var onunla gelecek kuran biri değil gibime geldi ama günahını almak istemem
Soran+1 yılhiç bir konuda net degil iyi birisi cana yakın birisi ama yarın bi bakıyorsunuz sankı o gıtmıs yerıne başkası gelmiş ne gel ne gıt dıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence uzak dur dengesizdir
00 Yorumla Şımarıklık yapıyor kısa ve net bir sey hissetmiyor sana sadece cepte ve kenarda bir secenek olarak beklemeni istiyor ilgin hosuna gidiyor bulundugu duygusal bosluktan dolayı da zaman zaman ilgine karşılık veriyor ama sonu yok bunun aklı eski nisanlisinda muhtemelen de barışır hayatınızdan çıkarıp yolunuza devam edin böyle ne istediğinden emin olmayan insanlardan uzak olun sevgi nettir.
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla hep dik başlıydı hıc sevgılı konularına yanaşmaz ve sevgılı tarzı boyle yaklasım yapmazdı 15 gün konusmadık sonra 10 gün kayıptı bana sms atmıs babası ıle ılgılı durumu ızah ettı arkasına ılerkı surec wpden yazdı ve dik baslı o konulardan kaçan soguk sıcak yapan kız nasıl olduysa su an herseyı alttan alıyor haklısın dıyor net olmaya başladı senı hıc kımseye degısmem dıyor sorunlarım oluyor elbet kabuguma cekılıyorum ama hepsı gelıp gecıcı hıc bırı senden onemlı degıl takılma dıyor senle konusurken cok mutluyum dıyor mutlulugun adı sensın dıyor ben şok ne dersem yapmaya başladı anlam veremedım kardes dedıklerımız dıyor haddini aşıyor diyor erkekler dıyor bi süre sonra menfaat karsılık beklıyerek konusuyor dıyor ben senı kımseye degısmem hıc bır erkege dıyor. bırısı vardıda buna yanlıs yaklasımda bulundu yol verdı biz mi degere bindik ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim ben bu hikayeyi önceden duydum :) Yakın erkek arkadaşım aynısını yaşadı ve kalp krizidir bilmem nedir olayları bile aynı ve şok olmuş şekilde okudum bu kadar aynı olur. valla bilemedim
01 Yorumla
Soran+1 yıl15 gün bi konuşmadık hatası olsa bile dik başlı hatasından kendini haklı cıkarırdı en son o konuda zorlayınca sana benden cevap yok bılesın dedı 15 gün konusmadık sonra numaramı engellemıs sanırım hat hep mesguldu bı 10 günde oyle konusmadık sonra sms attı acıklama getırdı babasıyla ılgılı sonrası wpden yazdı derken su an bılmıyorum hep alttan alıyor ne dersem yapıyor herşeye açıklama getırıyor senı sevmesem acıklama yapmazdım bu kadar hıc kımseye degişmem seni ben senınle mutluyum demeye basladı.
+1 yılHemen koşarak uzaklaş ondan söyleyebileceğim tek şey bu. Engellediği de bariz ortada ne istediğini bilmeyip kafasına göre davranıyor
021 Yorumla
Soran+1 yılhep bi ikilem kararsızlık var ortada düzgüncene söylüyorumda ben sevıyor deger verıyor olabılırım ama senın dusuncen nedır olumlu olumsz kırmamak ıcın soylemıyorsan bu tarz tutarsız davranısların zaten kırıcı oluyor hıc olmazsa duygularını ıfade edersen ona gore yollarımıza bakarız bırseyler netlesır dıyorum ama oda yok tek dedıgı sorunlarım var dusuncek halde degılım adım atıcak halde degılım vs dıyıp hep bı gecıstırme.
- +1 yıl
İstemediğini apaçık belli ediyor zaten illa söylemesine gerek yok ki istiyorum da dememiş zaten.. Onu sorunlarıyla baş başa bırak çözdüğünde dönmek isterse döner. Buradaki sorunun da eski nişanlısı olduğunu düşünüyorum onu kafasında tamamen bitirmediği için barışma ümidi olduğu için adım atamıyor bence
Soran+1 yılnişanı atan kendisi barışmayan kendisi heryerden engellemiş ama dogulu oldugu için akrabalar işte nişan bozdu degeri düştü kim alır bunu gibisine konuşuyorlarmış en son bi mevlüdde denk gelmişler cocuk buna ablasının cocugunu uzatmıs darısı bıze melegım demıs buda ne sacmalıyon defol gıt demıs akrabaları duymus ailesıne oglan boyle dedı sızın kız konusuyormu vs dıye yıne kaos ortamı yaratmıslar aılesıde konusuyorlar sanmıs bıtsın gıtsın uzatmayın demıs kızda durumu ızah edınce abisi ozaman o laf ne demekmıs ben onu bı gun cafeye cagırıp soracam bakalım demıs abım konussun hersey duzelcek ıns felan dıyordu hep bı baskı var gıbı ustunde.
- +1 yıl
Hıı ortam bayağı karışıkmış ama bunlar seni engellemesi için bir sebep değil engelleyip üstüne bahaneler üretmesi falan gereksiz şeyler. Yol yakınken uzaklaş onlardan bu hikayede üzülen sen olacaksın gibi görünüyor
Soran+1 yılsu an uzaklastım ben yoluma bakıyorum zaten umudumu kestım olur gozuyle bakmıyorum olmaz gozuyle bakıyorum demek ıstedıgım su an babası kalp krızı gecırdı bunlar kalabalık aıle aşiretler hanı abısıgılın babasıgılın yanında ararım ederım acık verır dıyemı engellemıs olabılır kı söyle düşünüyorum bı ınsanı hayatınızdan sılmek ıstesenız engellesenız yanı ona neden donus yaparsınız durumu ızah edersınız yok sosyal medya grubuylada ılgılenırmısın ben yokum ıste söyle kötü oldum böyle fenalık geçirdim durumu ıyı sımdı yuruyus yapacak vsvsvs derken boyle 30 40 dk uzun uzun yazarmısınız yanı anlamadıgım o bırını ıstemıyorsan ıstemıyorsundur net olmadın etmedın okey ne ona mesaj atarsın ne muhattap olursun ne bsy heryerden sıler engellersin bu onuda yapmıyor
- +1 yıl
Belki ona iyi geliyorsundur kendini iyi hissetmek için derdini paylaşabilir seninle. Içini döküp rahatladıktan sonra da aynı muhabbetine devam ediyor mu mesela? Zaten ne hissettiğini ben bilemem ama buradaki en büyük sorun ne istediğini bilmemesi bir öyle bir böyle davranması. Dengesiz davranışlarıyla seni yıpratmasına izin verme arkana bakmadan kaç diyorum bu yüzden
Soran+1 yılişte konuda o bakıyorsun bütün ilgisi odagı sensin samimi yazıyor ailesinden bahsediyor fotograflar atmalar ailesinden videolar atmalar aılesı olsun gundelık hayatı işi olsun attıgı adıma kadar söylerken sonra bı bakıyorsun ruhsuz bırı var sıradan msjlar gun ıcı ara ara bakıp yazmalar hıc bırsey soylememe haber vermeme ılgıyı alakayı samımıyetı gerı cekme su an oyle yapıyorum yanı 40 taklada atsa ben elımden gelenı yaptım akısına bıraktım yoluma devam edıyorum. gelecegi varsada yanı net olmak zorunda su dakkadan sonra ve yüz yüze bu konuyu konusmak zorunda benımle ya tamamıyle gelsın yda hıc gelmesın
- +1 yıl
Şöyle de bir şey var ama insanın modu her zaman aynı olmayabilir keyfi olmayabilir canı sıkkın olur vs.. bu da mesajlara yansıyabilir her gün aynı enerjiyle samimiyetle yazmayabilir.. Seni iyi bir dost olarak görüyor olabilir mi acaba
Soran+1 yılama bu denlı davranması gerekmez kı karşısındaki insan ona kırıcı olmuyor veya onu üzecek bir şey yapmıyor herkesin sorunu oluyor tamam bizler biraz umursamaz oluyoruz sorunumuz olsa bıle kımseye yansıtmıyoruz ama mesela sorunu olabılır modu dusuk olabılır ama bana karsı bu denlı davranmasını gerektırmez kı 1 haftada kendı halıne bıraktım 10 günde yıne yanı duzeldıgıde yoktu konusuyoruz sorunu oldugunu ozaman bı sekıl zorla soyletıyorum ona bıle kımseyı dahıl etmem kendı sorunum kımseyı uzmek gıbı derdım olmaz kendı ıcımde yaşarım dıyor ama hıc acıklama yok canın sıkkınsa dıyebılırkı canım sıkkın konusmak ıstemıyorum kendı halıne bırakırım oda yok hep bı celıskı ıkılem acabalar sokuyor araya hıc bılmıyorum ama bastan berı ılgımı alakamı bılıyor genel olarak kımseye guvenmeye bırısı kendısıde acık acık soyluyor gecmıste yaşadıgım sorunlardan dolayı guvensız bırıyım kımseye guvenmıyorum ve bu hep benı olumsuz etkılıcek dıye korkuyorum dıyor 4 aydır ona ılgımı alakamı blyor ve defalarca zaman dedı en son cıddı adımlar attıgımda aaa sen benı sevıyormuydun gormeden nasıl sevebılırsınkı gormek degerlendırmek ıstersın vs dedı goruntulu konusalımmı dedı yanı saka gıbı sankı 4 aydır ılgımı alakamı blmıyormus gıbı konusuyordu ogun
- +1 yıl
Diyorum sana koşarak uzaklaş işte ömrünü törpüler bu tip insanlar
Soran+1 yılkendı halıne bıraktım ıste beyın yakıyor valla bendemı bı sorun var karsıma hıcmı normal ınsan cıkmaz anlamadım valla ^_^
- +1 yıl
Çıkar umarım değmeyenlerle vakit kaybetme de :))
Soran+1 yılteşekkür ederim valla insanları deneye deneye ne heves ne umut kaldı her gelenle istemeden vakıt kaybedıyon maalesef :( ^_^
- +1 yıl
Her geleni deneme diyeceğim ama karpuz değil ki seçesin dimi 😀 fazla vakit kaybetme diyelim o halde, mesela 4 aydır tanıyorsun az çok fikir sahibi olmuşsun daha fazla vakit kaybetmene gerek yok mesela
Soran+1 yılevet dogru soyluyorsun ya evet baştada yanı herşeyi konuştuk ona ragmen boyle oldu mesela bugunde wpden gunaydın hayırlı sabahlar dıye mesaj atmıs :) bundan sonra yüzde vermem samımıde olmam pek bende ona aynı sekıl davranacam sıradan bırıymıs gıbı yazarsa
- +1 yıl
Işte doğru yolu buldun aynen öyle devam 😀 hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılyazdı bana konuştuk wp den yazdı net olmayan belirsiz olan ne istedigini bilmeyen kız şimdi öyle bi net olmaya başladı ki ben şok diyorum böyleyken böyle aynı sekıl sana davransam ne hisedersin haklısın ben kabuguma cekılıyorum bırsey demıyorum işte anlıyorum seni sorunlarım oluyor elbet ama hepsi gelip geçici insanız sonuçta hiç biri kalıcı degil senlık inan hiç bir problem yok hiç biride senden degerli degil seni sevmesem deger vermesem bu kadar açıklama yapmazdım yazmazdım ben seninle mutluyum seni hiç bir erkege degişmem vsvs sosyal medyasına karıstırmazdı orası sosyal medya bana bırsey oldugu yok derdı üste cıkardı dedım sunu engelle tamam canım engellıyorum demeler su gun bulusalım dıyınce kendınce bulusma gunu ayarlamalar su gun olur mu vs hep bı alttan alıp net olmaya başladı samimi olmaya başladı kardes dedıklerımız bıle haddını asıyor ıste erkek mılletı cıkarı ıcın konusuyor kımseyle ısım yoktu olmazda zaten ben senle konusunca mutlu oluyom onun adı mutluluk huzur. kalpler emojıler sıcak davranıslar cozemedım bırısı ıle konusuyordu oda haddını astıda ona yol verdı kıymetemı bındık anlamadım kı
- +1 yıl
Sen yine de çok güvenme bence tutarsız çünkü. Belki de dediğin gibidir başkasıyla olma umudu vardı olmayınca sana gelmiştir ya da kaybetme korkusu yaşamıştır sen uzaklaşınca falan
Soran+1 yılhiç kestiremiyorum inan net olmayan o konulardan kaçan sana cevap yok bilesin diyen kafam karısık dıyen sorunlarını anlatmayan birden ben yazdıkca net olmaya başladı seni hiç bir erkege degişmem hiç bir sorunum senden önemli degil bidakine sorunlarımı senle paylaşcam ama ne sorunlu buda deme diyip arkasına bide engelliyormussun dıyıp şaka yapmalar vs canısı canım vs öpcuk emojılerı kalp emojılerı atmalar açık açık söyledim her şey yolunda gidiyor bı bakıyorum onemsemez umursamaz davranıslar ustune bırsey netlessın ne olarak goruyorsun arkadaş mı yoksa bı dusnucen var mı dıye sordugumda acma bu konuyu demeler rest cekmeler dedım sonrası oyle demıs senlık sorun yok aldırma sorunlarım oluyor elbet olmuyor degıl ama hıc bırı senlık degıl gelıp gecıcıler senden onemlıde degıl seni hiç bir erkege degişmem başkaları beklentisi olarak konusuyor ıste kardes gıbı gorduklerımızde cizgisini aşıyor ben o seylere gelemem o yuzden senı sevıyom degerlısın hıc bır erkege degısmem etmem vs su ara 2 3 gündür cok ılımlı bakalım bu yolun sonu nereye cıkacak artık goruselım bulusalım dıyorum yaz geldı artık evet goruscez tabı dıyor dedım goruscezle olmuyor goruselım gun belırlıyelım dedım onumuzdekı hafta patronum tatıle cıkcak ıste hafta ıcı sana uygunmu vs dedı uygun dedım haber ver kararlastıralım dedım tamam dedı sosyal medyandan sunu engelle dıyorum o konusmak ıster ama konusmam ben dıyor tamam engellıyorum dıyor ne dersem ılımlı.
- +1 yıl
Bana hiç samimi gelmedi davranışları ama sen bilirsin
Soran+1 yılpek güvenmiyorum su an sadece su surecte guvenımı kazanmak ıcın mucadele edecekmı bulusmalarda sozunde duracakmı dun dedımkı goruntulu konusalım erken uyumazsan dedım uyumam balkon keyfı yapıcam dedı ahmet kayamı dınlıcem dedı dedım haber verırsın gece oldu dedım durum ne ya ben balkon keyfı yapıcamda mesaj konussak olur mu dedım keyfıne bak sen soguk cevap geldi dedi dedım soguklukla alakası yok benım gonlum neyden yana senın gonlun neyden yana dedım madem keyıf yapacan keyfıne bak sen dedım aksam aksam morelımı bozdun vs dedım morel bozcak bırsey yok demekkı keyfın daha onemlı dedım. sonra gonlunu aldım ama arada lafıda vurdum. su dakkadan sonra can takıp edıcem onu guvenım %50 %50 okadarda degıl yanı yaptıgı hatalar ve davranısları degerlendırcem cnkı o yaptıgı davranıslarla kendınden soyutladı benı ve o degerını guvenını bıtırdı gıbı bırsey o hevesı kırdı onu kazanmakta onun elınde ya da aynı davranıslar sergılerse cevabını alıp benı kaybetmekte.
+1 yılBüyük ihtimalle eski nişanlısıyla alakalı kafası hala karışık hatta konuşuyor olabilir.
18 Yorumla
Soran+1 yılaldatıldıgı için nişanı kendisi bozmuş cocuk engellendıgı halde farklı yerlerden msjlar atıyorlarmış en son mevlüd varmış orada bunun yanına gıdıp bısıler demıs akrabalar gormus bunlar konusuyormu dıyıp yıne laflar döndürmüşler aileside konusuyor sanmış konusuyorsanız uzatmayın bitsin demiş ve buda konusmuyorum demıs abiside ozaman o dedıgı ne demekmıs cafeye cagırıp konuscam demıs ordan canı sıkılmıs kendısı dıyordu bazen ıyı gunlerımız aklıma gelıyor acaba affetsemıydım dıyorum sonrası yaptıgı hataları dsununce ıyıkı hayatımdan cıkarmısım dıyıp daha cok nefret edıyorum tarzı konusuyordu.
- +1 yıl
Bence bu konuda senin kızla net bir şekilde konuşman lazım. Benim de duygularım var git gel yaparak incitemezsin diye kafanda her şeyi netleştir diye falan diğer türlü kendi değerini düşürürsün
Soran+1 yılben baştan beri şeffaf ve net bi şekilde yaklaşıyorum en ufak bi kusurumda yok bütün problem onun tarafında düzgünce söylüyorumda diyorumki benim senin hakkında düşüncelerim ciddi seviyorum önemsiyorum ve değer veriyorum zaten sevmesem şu an konuşuyor olmazdık sorunun varsa anlat birlikte çözüm üretelim aşalım veya senin bana karşı bi duygun düşüncen var mı beni kendinden sogutmaya mı çalışyorsun bu tarz davranışlarla açık açık kırılmayım diye söylüyemediginden egerki öyleyse bi düşüncen yoksa belirtebilirsin ikimizde olgun insanlarız anlayış gösteririm ona göre yolumuza bakarız sadece net olmanı ıstıyorum senden dıyorum cvp yok
- +1 yıl
O zaman kendini anlatmayı bırak artık. Ne yapmak isstiyorsa yapsın. Sorun senn değilsin o.
Soran+1 yılartık kendi haline bıraktım sadece babasından dolayı sms atmış aramışsın haber verıyım dedım soyle oldu boyle oldu derken baya uzun uzun msjlar attı sonrası bende insanlık görevimi yerine getirdim geçmiş olsun vs yapabılecegım bırsey var mı haberdar edersın dedım kendı halıne bıraktım ama cozemedım yanı baştan beri güvenden sadakattan baglılıktan söz ederdi yalanı sevmem affetmem gibisine konusurdu yanı hep kendıne ceken laflar konusurdu ama baslarda ılgılı dusuncelı konuskandı sonrası ıste hep bı kaos ortamına döndü
Soran+1 yılvalla hep dik başlıydı hıc sevgılı konularına yanaşmaz ve sevgılı tarzı boyle yaklasım yapmazdı 15 gün konusmadık sonra 10 gün kayıptı bana sms atmıs babası ıle ılgılı durumu ızah ettı arkasına ılerkı surec wpden yazdı ve dik baslı o konulardan kaçan soguk sıcak yapan kız nasıl olduysa su an herseyı alttan alıyor haklısın dıyor net olmaya başladı senı hıc kımseye degısmem dıyor sorunlarım oluyor elbet kabuguma cekılıyorum ama hepsı gelıp gecıcı hıc bırı senden onemlı degıl takılma dıyor senle konusurken cok mutluyum dıyor mutlulugun adı sensın dıyor ben şok ne dersem yapmaya başladı anlam veremedım kardes dedıklerımız dıyor haddini aşıyor diyor erkekler dıyor bi süre sonra menfaat karsılık beklıyerek konusuyor dıyor ben senı kımseye degısmem hıc bır erkege dıyor. bırısı vardıda buna yanlıs yaklasımda bulundu yol verdı biz mi degere bindik ki?
- +1 yıl
Olabilir sennde hemen yumuşama gönlünnü almaya çalışsın soğuk yap biraz her döndüğünde sennin orada durduğunu bilmesin bilirse değersizleşirsiin
Soran+1 yıltavrımı koyuyorum çok alıngan birisi o yüzden başlarda mesafemı koyarak babası hakkında konustum sonrası tavırlarımı koydum sen böyle böyle davranıslar sergılıyorsun bunlara bı acıklama getır gıbısıne tek tek hepsını netleştirdi. su an guvenmıyorum halen bende ona karsı ılımlı davranıyorum ama 2 gün sonra yıne aynı olacak kafasında ılerlıyorum. buluşalım dedım havalar ısındı bulusalım onumuzdekı hafta patronum tatıle gıdıcek dukkanda bırı varmıs o bakcakmıs hafta ıcı olur mu ızın alsam dedı sosyal medyasında bazı dengesızler var sallamıyor ama orada bıle ora sosyal medya der tavır yapardı hemen engellıyorum dıyor engellıyor dedıklerımı yapmaya başladı bilemiyorum ama bu sefer son şansı açık sözlü davranıyor tavrımı koyuyorum. dün goruntulu konusalım dedım ya ben ıste su ısım vardı keyıf yapacaktım yoruldum ettım derken mesajlassak olur mu dedı keyfıne bak tamam dedım soguk olmaya basladık demıs ordan tepkımı koydum senın keyfın daha onemlı demekkı keyfıne bak dedım morelımı bozdun saol demıs vsvs artık acık sozlu olup tavrımı koyuyorum bundan sonrası onun bılecegı iş
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kısa tutmuş halin ise uzun tutmuş halini düşünemiyorum bile 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılyazsam roman olur :D
- +1 yıl
Yazsam roman olurda kimse okumaz oyuzden yazmaman daha iyi olmuş 😂
Soran+1 yılokumuyorlar zaten yeni gelişmeler mevcut yorumlamak istermisiniz :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba buyuk ihtimal sen ikinci seçeneksin oyuzden o almayinca sana geldi, o gelince seni birakti umursama net degilse
015 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba valla hep dik başlıydı hıc sevgılı konularına yanaşmaz ve sevgılı tarzı boyle yaklasım yapmazdı 15 gün konusmadık sonra 10 gün kayıptı bana sms atmıs babası ıle ılgılı durumu ızah ettı arkasına ılerkı surec wpden yazdı ve dik baslı o konulardan kaçan soguk sıcak yapan kız nasıl olduysa su an herseyı alttan alıyor haklısın dıyor net olmaya başladı senı hıc kımseye degısmem dıyor sorunlarım oluyor elbet kabuguma cekılıyorum ama hepsı gelıp gecıcı hıc bırı senden onemlı degıl takılma dıyor senle konusurken cok mutluyum dıyor mutlulugun adı sensın dıyor ben şok ne dersem yapmaya başladı anlam veremedım kardes dedıklerımız dıyor haddini aşıyor diyor erkekler dıyor bi süre sonra menfaat karsılık beklıyerek konusuyor dıyor ben senı kımseye degısmem hıc bır erkege dıyor. bırısı vardıda buna yanlıs yaklasımda bulundu yol verdı biz mi degere bindik ki?
Cevap sahibi+1 yılee yani
Soran+1 yılyanisi anlamadım ne olduda 4 aydır dengesız tavır sergıleyen bırısı sımdı boyle oldu net olmaya başladı dedıklerımı yapmaya başladı sevgısını gostermeye başladı kıskanmaya başladı sana yorum yapan kız kım sevgılımı yaptından gırdı konuya kalp atmıssın dedı morelı bozuldu derken sonrası bu konulara gırdık laf vurdum tavır yaptım sonrası ıste acıklamalar yapmalar net olmalar ılgısını gostermeler oldu bende anlama veremedım ne degıstı?
Cevap sahibi+1 yılNeyini anlatiyorsun sen ikinci seceneksin
Soran+1 yılvalla bılemıyorum kafam kazan gıbı oldu yıne napcagımı sasırdım.
Cevap sahibi+1 yılNeden kafana takiyorsun ki seni umursamiyorsa neden dusunuyorsun yol ver yenisinibul , SENİ SEVSEYDİ SANA DEGER VERİRDİ YANİNDİ OLURDU
Soran+1 yıldemek ıstedıgım su an deger verıyor gıbı herşeyde net olmaya başladı kıskançlık yapıyor sevdigini söylüyor senı kımselere degısmem dıyor ben senınle mutluyum dıyor hep net ve açık konusuyor. ne dersem yapıyor ben zaten konusmadım 15 20 gun sonrası kendı yazdı kendı boyle ılımlı davranmaya net olmaya deger gostermeye basladı. takmıyordum zaten yoluma bakıyordum ben kendisi döndü bana
Cevap sahibi+1 yılİkinci seceneksin ,
Cevap sahibi+1 yılKendini kandirma sen ikinci seceneksin sana anlatiyorum hala uzatiyorsun kendini kandirmak istiyorsan oyle yap
Soran+1 yılhayır su ankı durumu bu yanı napmam gerekıyor guvenmıyorum zaten bu saatten sonra kendısı belırlıcek herseyı bahaneler başlarsa tepkımı koyarım keyfıne bak der geçerim öylrde diyorum. benk ımsenın ıkıncı secenegı olamam kusura bakmasın ben ona herseyde net oldum elımden gelen herseyı yaptım bu saatten sonra attıgı adımda kendını sorgulasın ben konusmadıgımız sure zarfında zaten kendımı soyutladım ondan. hatta baska bırısıyle bıle tanıştım. ne taktık yapıyorsa taktık yapılacak yaştayım nede bırısını ılgıyle avutacak. kendisi kaybeder. su an zaten onu deneme asamasındayım bulusma gorusmelere bahane bulan bırısıydı sımdı herseye bulusmaya bıle gun ayarlıyor güvenini tekrar kazanmakta onun elınde yoksa hayatından temellı cıkmamda onun elınde. artık kosma devrı bıttı benım acımdan ne çizgimi bozdum ne terbıyesızlıgım oldu ne karsılık bekledım. adam gıbı sevdım net oldum degerımı ılgımı sevgımı nıyetımı bellı ettım kendısı dengesız davranıslar sergıledı kı eskı nısanlısı sanırım kafasını karıstırıyordu artık ondamı bırseylerı kafada netledı sonrası bana geldı blemıyorum ama dedıgım gıbı kendıde bılnıcınde hıc bı erkege degısmem senı dıyor herkes karsılık beklıyerek konusuyor ben onlara gelemıyorum dıyor blyor duzenın ortamın bozuk oldugunu farkına vardı heralde benı kımse bunun gıbı sevmez etmez gıbısıne blmıyomhersey olabılır ama dedıgım gıbı ınce dusunmeyı bıraktım soguk mu yapıyor dengesımı bozuldu kestırır atar yoluma bakar bıdahada 40 takla atsa yuzune bakmam bundan sonrası boyle kırdıktan sonra guvenımı kalbımı sanmasın her zaman ben aynı olcam. ben onu kaybetmeyı goze aldım onu sındırdım kendı ıcımde.
Cevap sahibi+1 yılMerhaba yapman gereken karşına al, deki artik seni sevmiyorum ayrilmak istiyorum ve birdaha gorusmeyelim de ceketini al , kapiyi cek cik git.
Soran+1 yılbiz sevgili degiliz sadece ona ılgımı bılıyordu genel olarak güvensiz birisi geçmişinde kötü günler yaşamış ve eski nişanlısı akrabası oldugu ıcın bazen akrabalar aılesını dolduruyor kafasını bulandırıyor morel bozuyormuş kızın dengesı bozuluyordu devamlı ve net olmuyordu hep bı celıskıde kalıyordu tam bana ılımlı yaklasırken sonrası bırsey yasıyor soguk yapıyordu sonrası kendıde dedı bundan sonra mesafelı olmucam senlık bırsey yok sorunlarım oluyor elbet kabuguma cekılıyorum ama hepsı gelıp gecıcı senden onemlıde degıl bundan sonra ne olursa soylucem sana ama ne sorunluymus buda deme dedı
Cevap sahibi+1 yılBak eğer sevgisi ve ilgisi gerçek olsaydı, başka insanlari kariştirmazdı.
Soran+1 yılbaşka insanların olup olmadını belirsiz işte. emin olsak zaten bunu konusuyor olmazdık. her neyse yok zaten su an guvenmıyorum dıyorum ya gıdersede pek bırsey degısmez ona aradada soylerım zaten ben sana guvenmıyorum sen guvenımı kırdın gıbısıne. herseyde acık olucam zaten ya gıder ya da daha cok net olur guvenımı kazanmaya calısır mucadele eder hep ben mucadele ettım benı gercekten sevıyor deger verıyorsada artık o mucadele etsın.
Cevap sahibi+1 yılAyrılllll
Ondan sana karı olmaz ruh hastası başkasına yönel
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler