2 yıllık sevgilim ona yüzlerce kez yalvarmama, ayaklarına kapanmama rağmen benden ayrılmak istiyor. Çok kötü haldeym lütfen yardım?

Biz 2 ay ayrı kaldık. Annesi yüzünden kavga etmiştik. 2 ay sonra beni aradı, geldi konuştuk. Ama ben bir hata yaptım, onu evime çağırdım ve yakınlaştık. Bu arada hiç birlikte olmadık, sadece yakınlaşma. Sonra barışmayı kabul etmediğini söyledi. Biliyorum aptallığım yüzünden kabul etmedi, bana olan özlemini doyurdu ve isteği gitti. Daha sonra benimle barışması için kendimi yerlere attım, bayıldım, ona vurdum... Yine de onu unutamıyorum ama o çok kesin bir dille beni artık istemediğini söyledi. Ve uğraşlarım sonunda arkadaş kalmaya ikna oldu. Arkadaşlar nefes alamıyorum napmam lazım?

Güncellemeler
+1 yıl
Ama bu kişi daha geri geldiği gün bana aşık olduğunu, beni unutmasının imkansız olduğunu söylüyordu. Ben ne yazık ki fevri davranarak her şeyi mahvettim
2 yıllık sevgilim ona yüzlerce kez yalvarmama, ayaklarına kapanmama rağmen benden ayrılmak istiyor. Çok kötü haldeym lütfen yardım?