Sevgilimden ayrıldım. Beni bırakmıyor, yalvarıyor. Ne yapmalıyım?

Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkimiz vardi ama bu ilişkinin içinde ilk 6 ayda beni aldattığını öğrendim sonra cinlerin ona bunları yaptırdığını söyleyip türlü türlü türlere girip barıştım aradan bi 7 ay gecti güzel bi ilişkiye devam ettik aldatma falan olmadı ama sonra benden emin oldu galiba kız arkadaşlar edinmeler erkek arkadaşları ile kızlarla piknikler yapmalar ayrıldım 6 ay ayrı kaldık daha sonra yalvardı yakardı barıştık 3 ay gecti ve hiç bir şekilde kötülüğünü görmedim her şey güzel ilerliyordu ama bilmiyorum zamanla soğumaya başladım ama bunlar aldatmasindan dolayi değil gözüme çirkin ve ezik gelmeye başlamıştı arkadaşlarına yaptığı yalakalıklar herkesin ortamın maskotu yapması beni iyice uzaklaştırdı ve kıyafetlerimi kısıtlamaya başlayınca ben de bu bahaneyle ayrıldım ve o gün çok cirkinlesti bağırdı küfürler etti duvara beni koyup duvarı yumrukladı daha sonra Allah uzun ömür versin ayrıldık ama yazmaya yalvarmaya ağlamaya devam etti sinir haliyle yaptığını falan ne kadar istemediğimi soylesemde paragraf medajlari attı her saniye görüldü atsam da atmaya devam etti 10 15 gün bu şekilde gecti sonra barıştık ama ben hala soğuktum ama role giridm 2 gün çok iyi davrandım hatta her şey güzel gibi davranıp gelecek hayalleri kurduk ama amacım onu kandırmak değildi onu üzmemek için onu sevmeye kendimi kandırıyorum. Kız kardeşimle birlikte üniversite okuyoruz ve başka bir ülkedeyiz birlikte aynı evde kalıyoruz kız kardeşimin sevgilisi de benim sevgilimle kardeşler biz onları akşam yemeğine davet etmiştik ama akşam da sofrada da gördüm ki yalakalık yapiyo ortamın maskotu gibi ben çok soğudum bir de gece olmuş abisi kalkiyo kendisi hiç kalkmayı bilmiyo benimle uyuma derdinde ilişkimiz içerisinde de birlikte yatma gibi şeyler olduğu için rahat bir şekilde ayrılamıyodum arkamdan konuşmasın diye konuşmam etmem der ama ben erkeklere güvenmiyorum soğuk yapınca üstüne düştüm için soğuduğumu söyledim ayrıldık agliyo yalvariyo ama sevmiyorum sevemiyorum ona da yazık ne yapim
Güncellemeler
+1 yıl
Vicdan yaptım ama onu değil kendimi mutlu etmek istiyorum
Sevgilimden ayrıldım. Beni bırakmıyor, yalvarıyor. Ne yapmalıyım?