Hayatınızın aşkını buldunuz ama aşkınız daha önce evlenip boşanmış. Bu durum sizin için ayrılık sebebi olabilir mi? Aşkınızdan kolay kolay vazgeçebilir misiniz?

Hayatınızın aşkını buldunuz ama aşkınız daha önce evlenip boşanmış. Bu durum sizin için ayrılık sebebi olabilir mi? Aşkınızdan kolay kolay vazgeçebilir misiniz?

Boşanmak gayet doğal bir eylem bazı insanlar sevgiliykende gayet evli gibi takılıyorlar, evlilik sadece kagıt üzerinde resmiyeti olan bişey, kabul etmem diyenler alemsiniz ya 😅 çocuğu varda ilerde önüne çıkabilir olumsuz yönde ama boşanmak dünyanın en doğal şeyi
Evet ben kesinlikle şans verirdim çünkü benim için geçmiş ilişkileri önemli olmazdı sevdiğim kadının. çünkü aşk güzel bir duygu yani insanlar bazen evlenir anlaşamaz bu normaldir kadını ben et parçası olarak görmem. Bazı insanlar, bir önceki evlilik deneyimlerinden ders alarak, ilişkilerinde daha dikkatli olabilirler. Boşanma süreci, insanların kendi ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha iyi anlamalarına ve gelecekte daha sağlıklı bir ilişki kurma konusunda daha bilinçli olmalarına yardımcı olabilir. her bireyin geçmiş deneyimleri ve tercihleri farklıdır. Kimi insanlar, geçmişteki evliliklerinden öğrenmiş oldukları derslerle daha sağlıklı bir ilişki kurma amacıyla boşanmış biriyle yeniden evlenmeyi düşünebilirken, diğerleri bu konuda daha temkinli olabilirler. Bu tür bir karar alırken, iletişim, açıklık ve karşılıklı anlayış önemlidir. Her iki tarafın da geçmiş deneyimlerini ve gelecekteki beklentilerini dürüstçe paylaşması, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir.
Önemli olan mutlu olmaksa ve mutlu eden biriyse geçmiş deneyimleri çok önemli değil bence de..
Kesinlikle haklısın
Teşekkürler :)
Rica ederim
Anlaşabiliyorsak sorun değil. Yalnız önceki evliliğinde ayrılığa giden süreci biraz öğrenmek isterim. Karşılaşılan ilk meselede kaçıp gitmek yerine problemleri konuşarak çözebileceğim bir partner tercih ederim.
Önemli olan konuşup anlaşabilmek. Hemen vazgeçmek doğru bir davranış değil
Cevap
14Cevap
Onu seviyorsam benden önce evlenip boşanmış olması benim için sorun olmaz
Açikcasi evlenip bosanmis biri istemem hep acaba onu ozluyor mu ya da o ano bir sey yaptiysa bana yapmayacagi ne malum bu yuzdengerek yok ya
aldattığı için kocasından ayrılmış bir kadın tam da evlenilecek bir kadındır. böyle bir durumda sorun etmezdim boşanmış olmasını.
Kafalar uyuşması ve devamı olacağını düşünüyorsak tabii
Tercih etmemekle beraber büyük konuşmak da istemem.
Sansi hakediyorsa tabi ki veririm ama bi sartim olur kesin yani
Verırım tabı sonucta her ınsanın basına gelebılcek bırsey bosanmak
Veririm canım. gayet de doğal bişey çünkü
Önceden olsa evet derdim Şimdi bilemem
Şans vermem kendi şansını kendisi alır alabilirse
Bekarım… da şans verilmez alınır 😏
Çok zorlanarak kabul etmem
Çocuksuz olmalı
Veririm
neden vermeyeyim
hayır
Herkes şansı hakeder