Onunla bir ilişki, evlilik düşünür müsünüz?
Tabi seviyorsanız..
Tabi seviyorsanız..
Evlenip boşandığında, insanlıktan çıkmıyorsun. İnsanın başına her şey gelebilir. Aldatılır, değer görmez, şiddet görebilir, ailesiyle arası bozulabilir. Bunca etken varken, sırf evlenip boşandı diye birine şans vermemek, hatasız bir insan olduğunu gösterir ki bu mümkün değil. Önemli olan karşındaki kişinin, ne istediğini bilip peşinden gitmesi. Olgun olması, karakterinin oturması gibi bir çok etkenleri de sayabilirim. Sorunun cevabı ise, evet şans veririm.
Çocuk sahibi olmayan bir insan olarak çocuğu yoksa verirdim.
çocuk varsa sorumluluk altında hissederşm kendimi. Anneliği tatmamış bir insan olarak da o sorumluluğu almak da zorlanırım çünkü.
Kaldı ki çocuktan dolayı ebeveynler irtibat halinde olacak sürekli. Kıskanırım ben.
Büyük ihtimalle şans vermem böyle biriyle birlikte olamam ben takarım önceden hayatında biri olması beni rahatsız eder o da benim gibi ilk evliliğini yapmış olmasını isterim.
Cevap
55Cevap
Evlenip bosananlar insanlıktan mi cikiyorki şans verilmesin?
Evet ben verirdim yani benim için aşık olmak önemli daha önce evlenmiş hatta çocuğu da olmuş olabilir.
Ben kabul etsem ailem kabullenmez aramız açılır. Durduk yere şimdi öyle bir arayışa girmem.
Veririm, millet bekarken ne haltlar yiyo evlenmiş olmasımı sorun olacak 😂😂
Evlenip boşanan kadınlar, insan değil mi böyle bir ön yargıda bulunayım.
Güzel ve çekici bir kadınsa, iyi huyluysa ve açık sözlüyse neden onu tanımak istemeyeyim?
Ben evlenip boşanmış olsaydım olurdu ama ben ilk düğün heyecanını yaşıyorsam onun da benle ilk yaşamasını isterim o nedenle karşıyım açıkçası
neden olmasın dul olması onu neden eksiltsin eğer düzgün ve mutluluğu hak eden biriyse kimse geçmişiyle yargılanmamalı
Bu devirde zor anacığım iyileri kapmışlar kötüleri de tekme vurup kıçına sokağa salmışlar ben evlenemem buna cesaret edemem
Erkeğin 2 çocuklu bir kadınla evlenmesi hoş karşılanmıyor ama 2 çocuklu bi adamla evlenen çok kadın var
Merhaba,
Hayır, insanlara güvenmiyorum. Kız arkadaşım zaten var olursa o olur olmazsa hiç kimseyi istemem..
Aynı durumda olmadığım için, kabul etmezdim sanırım.
Bosandktan sonra insanlıktan çıkmıyorlar ya onlar, yarın bizim de başımıza gelebilr ve bugün hayır dedgmiz şeyin aynısını yasayabilrz ondan şans veririm nedn olmasn
Evet neden olmasın cuzzamlı değil sonuçta sadece evlenmiş ve boşanmış...
Neden boşandığı önemli. Ortada bir şiddet iddiası varsa hiç devam etmem. Şüphesi yeter.
Gerçekten seven insan bunları görmezden gelir umrunda olmaz
Elbette her kesin ikinci şansı olmalı ben hariç evlilik uzak dursun
Ben böyle şeyleri Umrusamazdim o kişinin nasıl biri iyi biri mi olduğu önemli
Evet neden şans verilmesin hatalı bir evlilik yapmış olabilir bu sebepten dolayı dışlayamazsınız
Vermem. Ölsün orada kendi başına. Boşanan ölmelidir.
Neden bosandigina bakarım boşanmak dünyanın sonu değil
bende boşandım sonuçta
Evliliğin hepsi bir deneme zaten en güvendiğin adam bile fos çıkabilir
Uyum varsa evet veririm. Uyum yoksa vermek için sebepte yoktur
Takinti yapmam iki damlaya. o da insan lakin karakteri düzgün ise
Tabiki düşünürüm o da insan. Benimde başımdan geçmiş olabilir böyle şeyler.
Benden öncede bir hayati var kimseyi yadırgamak hiç bir insana düşmez evet evlenirdim
Olabilir, insanlık hali qrqdigimi bulmussqm denerim.
Seviyorsan isterse eskortluk yapmış olsun seviyorsun.
Seviyorsam anlaşıyorsam mutluysam kabul ederim
Ama neden ayrıldığını araştırmak lazım önce
Neden ayrıldığını önemserim galiba ya. Bir de büyük konuşmayayım istemem açıkçası.
hic evlenmemis ekrek sans vermez cunku herkesle yatio bakire ariyorlar bunlar mi sasm vercek kadinlar sans verir sadece
kadınsa şans vermem bende zaten 24 yaşındayım daha önce evlenmiş falan bunlar şimdilik bana çok ters benim için ne kadar az şey yaşamışsa o kadar iyi yani
aynı soruyu yüz kere sormayın hayır hayır hayır
- boşanma sebebi
- çocuğunun olup olmaması
Bunlar onemli benim için
Ben de evlenip bosandim dunyanin sonu mu? Neden bize anormalmisiz gibi bakiliyo cogu zaman🤦🏻♀️
Her şeyi düşünürüm öyle bir kadınla. Yeter ki denk geleyim
Evet düşünürüm
Neden boşanmış bu önemli...
Toplumsal algılardan bağımsız cevap vermek lazım
Hayatta insanın başına her şey gelebilir.
Niye vermesinler sorun ne?
Böyle önyargılarım yok neden olmasın
Seversem neden olmasın
benim için sorun değil
Tabiki insansa ve gayet duzgunse neden olmasın
Evet sevdiysem sans Veririm
Neden boşandığını bilmeden olmaz
Şans veririm ya ama çocuk varsa olmaz
Seviyorsam tabiki
Elbette neden olmasın
Boşanma sebebine bağlı
Tanımadan bilemem