Boşanmış biriyle, bekar biri olarak evlilik düşünür müsün?

Boşanmış biriyle, bekar biri olarak evlilik düşünür müsün?
Sonuçta onlar da bir insan o şekil düşünmek lazım Yanlış bir ilişkiden çıkmış olabilir başından geçen olaylar kötü olabilir yani biraz empati kurarak karşı tarafın yerine kendimizi koymamız gerekiyor işe zaten toplumumuzun en büyük hatası burada iletişim eksikliği ya da empati eksikliği Bunlar tamamlandığı sürece Zaten herkes herkese anlayabilecektir yani neden olmasın
Olabilir neden olmasın ki evlenmek kadar boşanmak da normal bitmiş olabilir ve ayrıca şöyle bir şey var benden öncesi ya da benden sonrası beni ilgilendirmez önemli olan benim kendi devrim sonuçta diyelim ki mesela evet önce hiç evlenmemiş ama sevgilisiyle aynı evde yaşamış olabilir bir sürü sevgilisi olmuş olabilir kağıda dökmemiş olabilir yani hayatta her şey olabilir çok kasmamak lazım önemli olan karşıdakinin beni insan yerine koyması ile adam olması beygirlerle çok vakit kaybettik jsjsjsj hala değer veriyor olsamda maalesef🤦♀️😂
Ben bosanmisim o bekar bir erkek. Bu hiç bir fark etmedi ilişkimizde. Bir-birimizi çok seviyoruz önemli olan ruh birliligi yani. Banada hiç hiss etdirmez lafını bile etmez.
Cevap verilmesi hem kolay hemde zor bir soru,
Hayatıma alacağım insanda neye bakarım diye sorduğum da daha önce evlenmiş ya da hiç evlenmemiş olması nedense hiç sıralamada yoktu.
Düşünsene harika uyum içindesin, çok zeki bir kadın var karşımda hayata bakışı da gözlerime bakışı da güzel bir kadının yaptığı bir hata yüzünden hayatımdan uzak tutacak kadar aptal mıyım sence 😉
Sen çok akıllı bir adamsın yine eig verecem sanırım 😃
Sezarın hakı sezara😈 sezar demişken sezar salatası yanında fırında paşamel solslu makarna da harika gidiyor aklında olsun 😊
İlk fırsatta deneyecem 😋
Teşekkürlerimi fırlatıyorum yakala 😬
Yakaladım 😄 ricalar
Karı kendiyle konuşuyor mk. kafayi yedi
Cevap
77Cevap
Boşanmış biri olarak bekar biri bana şans verir mi düşünmek lazım 😅
Senin gibi adama 100 tane şans verilir ✨
Evlilik düşünmüyorum düşünür olsaydım evet düşünürdüm
Sadece sevdiğim kadına şans veririm
Selam gadası 🙃
Genelde bu işler nasip kısmet oluyor.
Doğru diyorsun gadası, kalbi onikiden vurdumu tıpış tıpış tüm sözlerini yutturur adama aşk 😃
Aynen öyle büyük konuşmamak gerek 🙃
Evet şans veririm
Selamlar,
Hayatın kime ne getireceğini bilemeyiz ki. Ben kendi adıma şans veririm. Bir insan boşandı diye toplumdan soyutlamak dünyanın en iğrenç algısı bana göre. Önemli olan kişinin kalbi ve beyni.
Toplumumuzun büyük bir kesimi boşanmış kişilere cüzzamlı gibi bakıyor ama kafaları şunu almıyor. Bir gün onlarda boşanabilir. Zihniyetler hiç değişmiyor. Evlenmek ne kadar doğalsa boşanmak da aynı derecede doğal bir durum. Şahsen o kişi benim hayatıma bir anlam katıyor ve sevgimi hak ediyorsa önceden evli olup olmadığı önemli değil..
Bazı seyler insanların elinde değildir etnik köken inanış gibi gibi ben insanların boşanmış evlenmiş gibi gibi sınıflandırılmasına karsıyım, karsımdaki insan yerine koyup kendinizi empati kurabilmek en doğrusu olacaktır, tabikide bosanmış biri ile tanışmak aşk yaşamak ya da evlenmek bence normal...
evleneceğimi hiç sanmıyorum ama bazen en mantıklısı boşanmış biriyle evlenmekmiş gibi geliyor. sadakatsizlik veya saygısızlık gibi sebeplerle boşanmış olan bir kadın evlilik için çok uygun geliyor bana. sadakatin, sevgi ve saygının kıymetini çok iyi bilir çünkü.
Neden olmasın.
Herkes hayatı yaşayarak öğreniyor. Gerçi bazı şeyleri gorebiliyorsaniz buna gerek kalmıyor ama tabi herkes den aynı özveriyi göstermesini ancak ümid edebiliyorsunuz.
Fazlası kişinin elinde olandır.
Tabi ki herkes güzel bir birliktelik aşk mutluluk hak eder.
Herkes mutlu olabileceği kişiyi bulur.
Veririm yani beni ilgilendirmez önceki hayatı ben onunla geleceğime bakarım hem ben öyle boşanmış biri bir daha evlenemez gibi düşünenlere ne bileyim karşı çıkanlara sinir oluyorum yani boşanmış biri bir daha evlenemez diye bir kural mı var o yüzden ben şans veririm çocukları varsa da gayet olumlu yaklaşırım.
Boşanmış biriyim şahsen ben bekar birinin bana geleceğini sanmıyorum sjsj yüzük falan atmış biriyle belki olurum vardır ama bekar cıks düşünemedim 😂
Olur olur gönüller ve kafalar uyuştuktan sonra gerisi kolay
Bende aynı sloganla yol alıyorum hayırlısı 😄
Evlilik düşünmüyorum genel olarak ama boşanmış birini hayatıma alır mıyım diye sorarsan eğer kriterlerime uyuyorsa neden olmasın..
Duruma bağlı verebilirim. Konudan alakasız sen 25 değil miydin la ne ara 27 oldun. Ya da site o kadar eğlemceli ki zaman kavramını anlayamıyorum csfsfw
26 yaşindayim , 22 yaşındayken üye olduydum 😃
Agaaa büsbüyükmüşsün
Durmak yok büyümeye devam hahaa
şu an ki şartıma göre düşünmem. Çünkü bekar değilim.
Ne şekilde bosandigina bağlı şiddet görüp bosandiysa kocası aldattiysa olabilir ama kocasını aldatıp bosandiysa öyle ahlaksızı yanımda 1 dk tutmam çocuk konusunda erkek çocugu varsa kabul ederim kızsa kabul etmem
Bende boşandım Neden olmasın ki
Eger seni seviyorsa cocuk yoksa evlenmekte bir sakınca yok ki
Benim içinde sorun değil sadece çocuk varsa sıcak bakmam , çocuk demek eski eşiyle bağ kurmak zorunda demek
Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum☺️
Eski eş rahat bırakmaz Bu sefer ister istemez kıskançlıklar başka sorunlar ortaya çıkıyor
Sanırım böyle biri var 😉
Hayır yok 😄 genel soruyorum , sorularım coğunlukla benle ilgili değildir
Mutluluk en kısa sürede elinden tutsun o zaman 😊
Teşekkür ederim 😌
Rica ederim Yüreğin herşeyin en güzelini hak ediyor ☺️ Dileklerin isteklerin umutların hayalini kurduğun her şey seninle olsun 🙏
🙏😊
🥰🤗
Tabiki verilir. Belki eski eşi ile anlaşamamış sizin hayatınızın merkezi olacak. Boşanmak ilk olup olmamak vs bunlar şehir efsaneleri. İlk ve tek aşk gibi ömrü geçiren elbette farklı ama boşandıysa herkes şansı hak eder
Ben dul bir adamım mesela. Bekar bir kadın benimle ciddi düşünüyorsa en azından önceki evliliğimde yapılan yanlışların asla yaşanmayacağını tecrübeme dayanarak daha keyifli bir evlilik yaşanacağını bilir.
Gönlüm hiç evlilik yaşamamış birinden yana olsa da yine de olumsuz değilim. Uzaktan bir aday var bu konuda. Hayatımda değil kendisi ama görselliği, uyumu, karekteri içime siniyor. Olabilitesi var.
Şu boşanmış insanları mimlemeyi bı biraksaniz kimse boşanmak için evlenmez demekki var bı sebebi ki bosaniyo insanlar sanki adam öldürmüş gibi davraniliyo kötü gözle bakiliyo bosanmis insanlara
Verebilirim neticede kimse isteyerek boşanmıyor
İnsan hernekadar Karşısındaki İnsana Şanş verdiğini zannetsede İnsan aslında kendine Şanş veriyordur bu Hayatta.
Ben İnsanlara herzaman Şanş veririm.
- Evet, veririm: Birini sevip dul/boşanmış, okumamış ya da düşük gelirli diye
geri çevirmek ya da yarı yolda bırakmak yaşamı ıskalamak gibi geliyor bana.
- Evet, düşünürüm: Kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum da bunu düşündürtecek biri çıkıp da boşanmış olursa, boşanmış olması seçimimi etkileyecek son şey bile olmaz.
verebilirim tabiki ama ayrılık sebebini ve nedenlerini bilmem gerekir belkide kötü bişiler yüzünden bitti evliliği insanlar her şey yapabiliyor bunu bana yapmaması ne malum
Vermeyin pişman olursunuz! Diyelim ki verdiniz Özellikle geçmişini iyi araştırın boşanan mı boşanılan taraf mı diye. Şayet karşı taraf onu boşamış ise 100.000 kez düşünün.
Neden boşanmış diye sevmeye sevilmeye hakkı yok mu. Önemli olan ikili ilişkilerde karşılıklı sevginin olması. Sevgi olduktan sonra ister bekar olsun ister boşanmış. Ne farkeder ki.
Hiç düşünmedim ama neden verilmesin ki sadece çocuk varsa sorun olabilir bu istemezdim çünkü ekstra hassas bir durum altından kalkamayabilirim.
Kendimde Boşanmış Biri Olarak Tabi Şans Verilmeli Çünkü Tek Taraflı Bitmez Evlilikler Kişide Hata Aramak Yerine Onu Dinlemek Şans Vermek Gerekir
Bekar erkek dul kadını alabildiğine göre tersi olunca neden olmuyor kafalar önemli adamlığı önemli huy karakter gerisi halledilir
Bekarım hatta bakirim
El değmemiş açılmamış bir goncayım
Boşanmış biri aklımı çelmişse
Bu ona şans vermek olmaz
Çocuk var ise benim için pek baya zor. ben yapamam kendimi biliyorum.
çocuk yoksa olabilir.
Neden boşanmış bir de ben çok kıskancım yapamayabilirim. En çok ben sevilmek isterim benden önce hayatında bu biri olduğunu düşündükçe sinirlenirim
Bende evlendim ayrıldım çok çok kısa bir evlilik oldu çocuk yok mesela ee bir daha evleneneyecem mi saçma bence
Huy ve karakter önemli gercketn ayrıca neden boşandığı da önemli benim için bir aldatma sonucu ise şans vermem
Kafalar uyacak, yanyana güzel vakit geçirilecek, gönüller bir olacak benim için. Gerisi çiçek, böcek, gökkuşağı…
Neden üvey babam bekarken ve ben varken annemle evlendi.. Babamla bodaa durumdayken bbam öldü
Seversem düşünürüm ama boşanma sebebine de bakarım, kendimi güvene almam lazım 🌸
Ailem biraz sorun çıkarabilir ama eğer çok seviyorsam olması için uğraşırım
Bekar birine şans vermiştim kullanamadı aptal😢
30 yaşıma kadar evlenmezsem olabilir. şu an öyle bir şey yaparsam bekarlara haksızlık olur.
Veririm boşanmak onmli değil neden boşanmış ona bakarim.
Hiç evlenmedim ama çocuk yoksa şans veririm.
Önce insan olsun gerisi mühim degil seviyorsam. boşanmış diye neden birlikte olmiyim ki
Zamanında verdim, bir daha asla vermem. Herkes dengiyle birlikte olsun.
Vermem ikimizin de ilki olsun istemem eğer ben de boşanmış olsaydım şartlar eşit olurdu ve verirdim.
Mutluluğun kıymetini bilecek her insan, ikinci bir şansı hak eder!
Evet evlenirim sevdikten sonra çocuğu olsa bile olur
Bekar kızlar çocuklu erkeke hatta evliye bile şans veriyor ama erkekler vermez bunu dusunmuyorösr bizim salan cinsler
Kadınlar daha duygusal, erkekler daha mantıksal yaklaşiyor aşk konularında, yani genellikle gözlemim bu. Biz iki güzel söze hemen aldanıyoruz maalesef
Belki, onlarla daha iyi olur aslında ama annem bekar deyip duruyor yaş geçti.
Çocuğu yoksa olabilir. Çocuk varsa bilemiyorum tabii. Sonuçta eski eşiyle aralarında bir bağ olacak bu yüzden. Bunu da kaldırabilir miyim hiç bilmiyorum. Buna net bir cevabım yok. Zor bir durum benim için.
Evliyim ve boşanmak üzereyim çok pişmanım başkasını düşünemem 😢
Geçmiş olsun. Zaman her şeyin ilacı bunu da atlatırsın merak etme
Nafaka kalkmadığı sürece evlenmem boşanmış hiç evlenmemiş fark etmez
Haklısın
Boşanmış ve tekrar evlenecek kadar aptal biri istemem sanırım. İki bekar takılırız canımız istediği sürece.
Ben sans veririm de çevrem vermez, çok seversem tasinirim yapacak bir şey yok ♥️
Ben bekarım. Eşim de bekar olmalı. Benim ilk eşim olacaksa onun da olsun. Aynı tadı, aynı sevgiyi yaşamak istiyorum. Herkes dengini bulur ama.. Benim isteğim bu yönde.
Hahaha ne evlenmesi işimizi görelim karşılıklı yeter baskasiyla evlensin
Ne evliliği ya bekarlık sultanlıktır be dostlarım 😎
Ben düşünmem şahsen. Temiz biri ile evlenmek varken niye bol tecrübeli biriyle evleniyim ki
Veririm ama eski kocası bana salça olacak bir tip olmamalin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?