Toksik ilişkimi bugün bitirdim ve ağlıyorum sababtan beri nasıl unutucam ben bunu iyi şeyler düşünüyorum yeni bir sayfa açmak gibi ama gene de üzülüyorum bunu yazarken bile yaş akıyor gözümden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılToksik bir ilişkiden ayrıldığınızda, duygusal olarak zor bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu tür ilişkilerde, sürekli olarak stres, endişe, incinme ve belki de kötü muamele yaşamış olabilirsiniz. Bu nedenle, ayrılık sonrasında üzülmeniz oldukça doğal bir tepkidir. İşte bu süreçte yardımcı olabilecek bazı adımlar:
Kendinize zaman verin: İlişkinin sona ermesiyle birlikte duygusal olarak iyileşmek zaman alabilir. Kendinize bu süreci yaşamak ve iyileşmek için zaman tanıyın. Kendinizi hızlı bir şekilde iyileştirmeniz gerektiğini düşünmeyin.
Kendinizi ifade edin: Duygularınızı ifade etmek, acınızı hafifletebilir. Yakın arkadaşlarınızla, aile üyelerinizle veya bir terapistle konuşarak hislerinizi paylaşın. İçinizde biriktirdiğiniz duyguları dışarı çıkarmak, iyileşme sürecini destekleyebilir.
Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan aktivitelere odaklanın: Zihninizin ve bedeninizin iyi hissettiği aktivitelere yönelin. Spor yapmak, hobilerle ilgilenmek, doğada vakit geçirmek veya yeni şeyler denemek gibi aktiviteler, duygusal iyileşme sürecini hızlandırabilir.
Kendinize iyi bakın: İyi bir kendine bakım rutini, duygusal iyileşmeye katkıda bulunabilir. Sağlıklı beslenmek, düzenli uyku almak, egzersiz yapmak ve stresten uzaklaşmak için meditasyon veya derin nefes egzersizleri gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz.
Destek arayın: Kendinizi destekleyecek bir grup veya topluluk bulun. İnternet üzerindeki forumlar, destek grupları veya yerel destek merkezleri, toksik ilişkilerden kurtulmak ve iyileşmek isteyen insanlarla tanışmanıza yardımcı olabilir.
Geleceğe odaklanın: Toksik bir ilişkiden ayrıldıktan sonra geleceğe odaklanın. Kendinize yeni hedefler belirleyin, ilgi alanlarınızı keşfedin ve kişisel gelişiminize odaklanın. Gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurabilme ve mutlu bir hayat sürdürebilme şansınız olduğunu unutmayın.
Profesyonel yardım alın: Eğer duygusal olarak iyileşme sürecinde güçlük çekiyorsanız, bir terapist veya danışman size rehberlik edebilir. Uzman desteği, duygusal iyileşme sürecinizi desteklemek ve geçmişteki toksik ilişkiyle ilgili sorunları ele almak için faydalı olabilir.
Unutmayın, herkesin duygusal iyileşme süreci farklıdır. Kendinize sabır gösterin ve kendinizi güvende hissetmek için gereken adımları atın. Zamanla, toksik ilişkinin etkilerini azaltacak ve sağlıklı bir hayat sürdürebileceksiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim dün yazdı özür diledi ya bilmiyorum seviyorum onu aslında ama yaptığı şeylerden dolayı gene yapar diye de korkuyorum söz düzeltecem diyor ama içimden inanmak gelmiyor ne yapmaliyim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılToksik bir ilişkiden ayrıldıktan sonra duygusal olarak zor bir süreç yaşamanız oldukça doğal. İlişkinin sona ermesiyle birlikte üzülme, özlem ve kayıp hissi gibi duygular ortaya çıkabilir. Bu duyguları tamamen unutmak kolay olmasa da, zamanla ve doğru yöntemlerle bu süreci atlatmanız mümkün olabilir. İlişkinin sona ermesinin ardından iyileşmek için kendinize zaman tanıyın. Duygusal yaraların zamanla iyileştiğini unutmayın. Acele etmeyin ve kendinize süreci yaşamanız için izin verin. Üzgün, öfkeli veya hüzünlü hissetmek gibi duygularınızı reddetmeyin. Bu duyguları kabul edin ve onları ifade etmek için sağlıklı yollar bulun. Örneğin, günlük yazmak, bir dostunuzla konuşmak veya bir terapistten destek almak duygularınızı ifade etmenize yardımcı olabilir. Kendinizi şımartacak aktivitelerle zaman geçirin. Hobilerinize zaman ayırın, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeye özen gösterin ve kendinizi sevdiğiniz şeylerle ödüllendirin. Kendinize iyi bakmak ve kendinizi desteklemek duygusal iyileşme sürecinde önemlidir. Çevrenizdeki güvendiğiniz insanlardan destek isteyin. Arkadaşlarınız veya aileniz size destek olabilir ve duygusal olarak sizi güçlendirebilir. Ayrıca bir terapist veya danışmanla çalışmak da size duygusal iyileşme sürecinde yardımcı olabilir. Toksik bir ilişki genellikle özgüveni olumsuz etkiler. Kendinizi yeniden keşfedin ve güçlü yönlerinizi hatırlayın. Kendinize olan güveninizi yeniden inşa etmek için olumlu bir iç konuşma yapın ve küçük başarılarınızı takdir edin. Kendinizi sürekli geçmişe takılıp kalmaktan kaçının. Geleceğe yönelik hedefler belirleyin ve bu hedeflere odaklanın. Yeni deneyimler edinmek, yeni insanlarla tanışmak ve yeni ilgi alanları keşfetmek size ileriye doğru adım atmada yardımcı olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten iyi geldi bunları duymak uygulamaya çalışacam ☺️
- +1 yıl
Rica ederim ne demek umarım çok mutlu olursunuz :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sizde
Soran+1 yılBana yazdı bugün biliyormusun
Soran+1 yılDüzeltecem kendimi söz diyor ne yapmalıyım 1 şans daha vermelimiyim
Asla unutamam dediğiniz kişiyi unutmak için çalışmalara başlama zamanı geldi. Bunu kendiniz için yapın! Kendinize de ileride yaşayabileceğiniz o daha mükemmel aşklara da bir şans verin!
1-Gerçekte neden birlikte olmadığınız gerçeğiyle yüzleşin
Ayrılmanızın ya da birlikte olmamanızın bir sebebi vardı değil mi? Herkese söylediğiniz hatta belki de kendinizi kandırdığınız o saçma sebepten bahsetmiyorum. İçten içe her zaman bildiğiniz o “Neden birlikte olamayacağınız”la ilgili sebepten bahsediyorum. Belki sizi hiçbir zaman yeterince sevmedi veya sevemedi... Belki kalbi ve aklı hep başka birindeydi... Ya da belki işin özünde hiç birbirinize uygun değildiniz. Kısaca başka dünyaların insanıydınız. Gerçek sebebi herkesten iyi siz biliyorsunuz. O sebebi artık kabul edin. Artık, “Aslında çok mutluyduk, hiçbir sorunumuz yoktu” yalanından kurtulun. Birlikte olamayacağınızı ve olmamanız gerektiğini ne kadar çabuk kabullenirseniz, onu o kadar çabuk unutabilirsiniz.
2-Odak noktanızı ondan kendinize çevirin
Sürekli onu düşünmek yerine sürekli kendiniz için ne yapabileceğinizi düşünün. Tüm dünyanız oydu ve o gidince yaşamak için bir sebebiniz kalmadı gibi hissetmeniz normal. Her büyük ayrılık geride kalana bu hissi verir. Halbuki gerçekler bunun tam tersidir. Yapmak istediğiniz her şey için artık daha çok fırsatınız var. Ayrılığı kendiniz için avantaja çevirin. Gitmek istediğiniz yerlere gidin, yapmak istediklerinizi yapın. Kısacası biraz da kendiniz için yaşayın.
3-Onunla iletişiminizi tamamen kesin
Birini unutmak istiyorsanız onu unutabilmek için kendinize şans tanımalısınız. Onunla her gün görüşür, telefonlaşır, mesaj atar, sosyal medyada gönderilerini takip ederseniz onu nasıl unutacaksınız? Sevişme konusuna hiç girmiyorum bile. İlişkinizi bitirmenize rağmen hâlâ onunla yatıyorsanız kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülüğü yapıyorsunuz demektir. Onu aklınızdan ve kalbinizden çıkarmak istiyorsanız önce hayatınızdan çıkaracaksınız. Aynı iş yerinde çalışıyorsanız kendinize yeni bir iş arayın. Aynı mahallede oturuyorsanız taşının. Kulağa çok yorucu ve masraflı geliyor olabilir. Ama ruh ve kalp sağlığınız için gerekliyse hiç durmayın!02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum evlerimiz yakın ama seneye üniversite için başka şehire gitmeyi düşünüyorum ondan kalan hediyelerin çocuğu attım yerden çıkardım ama hergünümü birlikte geçirdiğim için bir eksiklik var gibi hissediyorum ama bunun geçeceğine inanıyorum kendi hayatıma bakmaya çalışacam kendim için uğraşacam bundan sonra üzülsem de ağlasam da asla geri dönmeyecem çok sağolun çok iyi geldi yazınız bana ❤️☺️
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
+1 yılÖncelikle seni tebrik ediyorum. Toksik ilişkiyi bitirmek başlıca büyük bir başarıdır. En zorunu başarmışsın.
şöyleki kangren olan bir organından kurtulmuşsun gibi düşün. İlk başlarda çok zorlanırsın. Günlerce ağlarsın ama zaten ilişkin varkende sürekli ağlıyordun. Sürekli bir mutsuzluk ve psikolojik yıpranma içinde olduğunu tahmin ediyorum. Kangrenli organını kesip attın. şu an alışma aşamasına geçeceksin. Yavaş yavaş hayatın duygu durumun normale dönecek.
Bu süreci kolay atlatmanı yolu kafanı sürekli meşgul etmektir. Kendini oyalamak bir şeyler bulmalısın. Spora başlayabilirsin ya da farklı aktivitelerde bulunabilirsin.Farkına varmalısın o seni sevmiyor. Senin psikolojini yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor. Sen değerlisin. Kendini başkası için feda etme.
lütfen bir boşluğa gelipte ona yazma arama uzak dur. Geri dönme sakın.
🙏 acı çekeceksin ama beraberken daha fazla acı çektiğine eminim bunu unutma. Kangrenli bölgeden kurtulmazsan tüm vücuduna yayılır.414 Yorumla
Soran+1 yılBu yanıt o kadar iyi geldi ki bana çok teşekkür ederim güveniyorum böyle olacağına kendimi oyalayacak bir şey de bulmaya çalışacağım
- +1 yıl
İstersen bana özelden yazabilirsin. Ben bu konuda çok tecrübeliyim. Her şeyimi ona bağlamıştım. Mutlu olmamada onun elindeydi mutsuz olmamada. Çok yıpratıcı bir süreçti. Bu sürede ben saç kıran oldum gece ağlamalarım başladı. Ondan kurtulunca yokluğunu hissettim bir süre sonra alıştım. İşe girdim çalıştım kafamı başka şeylerle oyaladım unuttum gitti. Ruhum daha saglıklı
Soran+1 yılPeki ayrıldığın için mutlumusun
Soran+1 yılOnsuz daha mutlusun değil mi
- +1 yıl
Kesinlike daha mutluyum. Sende emin ol daha mutlu olacaksın. Acınıda yaşa duygularını saklama. Kendine bir süre ver bir kaç gün bırak dağıt kendini ağla üzül iç sıç ne yağıyorsan yap. Sonra yavaş yavaş kendini toparlamaya bak. Spora git kitap oku. Gerekirse kursa va git işte kendini oyala. Kendini geliştirmeye bak.
Mutluluğun bir erkeğin elinde olmamalı. Biri sana bir mesaj atacak diye saatlerce beklemek için hangi erkeğe değer ki. Kendini mutlu etmeyi öğren. Bir tanem erkekler adinin tekidir. Seni üzüyorsa başkasını mutlu etmek için can atar bu kadar basit
Soran+1 yıldaha dünden önce ki gün çok iyiydik gulusuyoruduk dün ise görüşmek istedi ben de salı günü görüşelim dedim sonra arkadaşım evin arkasındaki parka çağırdı oturalım diye haber ettim ona yok ne işin var gecenin yarısı ne biliyim ne dedi ben de kapattım yüzüne gitti arkadaşımın yanına sessize aldım telefonu evim ziline basıp durmakla tehtid etmiş beni ses kayıtları atmış sonra parka kadar geldi yanıma sonra götürdü beni kolumu sıktı yok sen benimle görüşmüyorsun bugün onunla niye görüşüyorsun dedi boğazımı sıktı ağladığım için ağzımı sıktı ben de tokat attım nasıl vurursun sen bana diye sonra kolumu sıktırdı ben de bağırdım canım acıdığı için sonra kaçtı insanlar toplanacak diye giderken bile bela okudu bana ya sırf bu yüzden yapılır mı bu daha birsuru şey yaşadık hepsini affettim kendimi düzeltecem dedi düzeltmedi bir gün iyi biri oluyorken bir gün kötü biri oluyordu seviyordum tamamen kendim gibiydim yanında 2 senedir tanışıyoruz 1 buçuk senedir birlikteydik 1 buçuk sene boyunca neredeyse her günümü onunla geçirdim eğlendim böyle yapması bitirdi beni artık beni bu hale sen getirdin diye beni suçluyordu
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten çok teşekkür ediyorum iyi ki ayrılmışım diyorum biliyormusun huylu huyundan vazgeçmez
- +1 yıl
Onu o hale sen getirmedin. O zaten o haldeydi. İlk başlarda seni etkilemek için beyfendi gibi takılmıştır. Seni gerçekten seven birisi bu şekilde davranmaz. Belki seviyordur bilemem ama sen bunları bir gram sevgi görmek için hak etmiyorsun. Sen onun annesi değilsin ki her haline katlanasın. Sevebilirisin ama bunları görmeye kendine yakıştırıyor musun. Yarın barışsanız. Yine aynı davranır. Sen affettikçe daha beter oluyor. İyice yüzsüzleşiyor. Sen sadece onu sevdiğin için sürekli bahane bulup kendini kandırıyorsun devam etmek için yapma bunu kendine
- +1 yıl
Sana diyecekler kendine saygın yokmu devem etme vs. Böyle ilişkilerde insanın kendisine saygısı kalmıyor. Ne saygısı kalıyor nede gururu kalıyor sana ne yaparsa kabulleniyorsun. Sana diyeceğim şey saygı ya da gurur değil zaten sen bu ilişkide kendine saygını ve gururnu kaybetmişsindir. Ruh saglıgın için uzak dur affetmek için kendine bahane bulma
- +1 yıl
Erkekler değişmek isterlerse gerçekten değişirler sende bunu anlarsın. Ama kendisine kul köle olan onu sürekli affeden bir kız için değişmezler. Senin için asla değişmez bunun farkına varman önemli
Soran+1 yılKesinlikle doğru söylüyorsun asla yapmayacam o hatayı gene çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi bana bu yazdıkların
- +1 yıl
Rica ederim. Ne zaman boşluğa düşersen bana yazabilirsin umarım her şey daha güzel olur senin için. Değerinin farkında ol ve sana değerli hissettiren insanları hayatına al
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🥺❤️
Soran+1 yılO da benim gibi üzülüyormu acaba merak ediyorum bu yaptıklarına pişman oluyormudur ki
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
+1 yılŞöyle Düşün Toksik İlişki Zaten Kötü İlerliyordu Sende Bu Kararı Alarak KendineOlan Saygını Yükseltmiş Oldun Bu Olayları boş ver Zaten Seni Seven İllaki Çıkacaktır Sen Bu Olaydan Sonra Güçlü Durman Lazım ki Çocuk Aha Bak Bensiz Yapamıyor Demesin !
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerlerken sana zaten gitgide daha çok zarar verecekti şu an üzülsen de elbet bir gün bitecek bu üzüntü ve ilerleyen zarar ilerleyerek de azalacak. Zamanla bitecek başta her şey zor gelir sen doğru olanı yaptın.
013 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle olur umarım
Soran+1 yılUnutmaya kafama takmamaya çalışacam
Cevap sahibi+1 yılYapacaksında merak etme zamanla bitecek
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılVerdiği eşyaları atmalımıyım sence
Cevap sahibi+1 yılHepsini bir poşete koy göremeyeceğin bir yere kaldır şimdi atarsan aklın kalır asıl unutmaya başladığın an at aklın bir daha kalmayacağı bir vakitte gitsinler
Soran+1 yılDün kırdım hepsini attım gördükçe üzülüyordum çünkü
Soran+1 yılOf offf allahım yardım et ya onun da. Allah belasını versin keşke tanimasaydim en başında
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım isterseniz?
Soran+1 yılÇok iyi olur özele nasıl geçiliyor
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyorum şu an mesaj atarsınız eklersiniz.
Soran+1 yılNumaramı vereyim wp dan konusalım mi
Soran+1 yılXper seviye yeterli değil diyor
+1 yılDımı toksıt ılıskı de cok zevkli oluyor ya :)
017 Yorumla
Soran+1 yılAsla zevkli değil berbat bir şey
Soran+1 yılBir yandan yaptığı haraketlerden dolayı ayrılmak istiyorsun bir yandan çok seviyorsun çok kötü bir şey bunu yaşamak gerçekten
- +1 yıl
Birlikteyken bitsin ıstersın hep ama ayrılınca bosluga dusersın tuhaf sekılde hayatına renk katıyor monoton yasamıyorsun asla
Soran+1 yılEvet ya aynen öyle
- +1 yıl
Bırde toksıtler kolay kolay vazgecmez sen ıyı olmaya baslayınca yıne cıkar karsına sakın ha konusma bile
Soran+1 yılYok yok ne kadar üzülsem de asla konuşmayacam hayatıma bakacam bundan sonra ders oldu bu bana ilk defa sevgilim olmuştu bu da böyle oldu ksnxksnxksmxks
- +1 yıl
Umarım cok etkilenmeden atlatırsın, ben bir daha eskisi gibi olamadım kendını cok yıpratma emin ol gececek unutacaksın ama cok yıpratırsan kendını unutsan bile eskisi gibi olmayacaksın
Soran+1 yılYaa sen ayrılalı ne kadar zaman geçti
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kendimi yıpratmamaya çalışacam
- +1 yıl
Cok oldu.. Rica ederim..
Soran+1 yılBugün bana yazdı arkadaşı da yazdı düzeltecem kendimi söz diyor arkadaşı da seni seviyor seven insan düzeltir zaten bu sefer de düzeltmezse o zaman ayrıl diyor üzülmene bile değmez o zaman diyor ne yapmalıyım sence
Soran+1 yılSeviyorum onu bir yandan bırakmak istemiyorum ama korkuyorum bir yandan da aynı şeyleri yaşayacaz diye ama seviyorum da üzülmek istemiyorum ağladım kaç gündür çok boşluktaymis gibi hissediyorum onsuz ne yapacam ben gerçekten hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Oha bu benim eski toksıt sevgilim mı yoksa aynısını yapmıstı 😄sakın affetme gene bitecek gene aglıycan cvp bile verme cidden ben sana demıstım doner dıye bır sure musallat olur ztn sana hıc taviz verme
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
Soran+1 yılİçimden yazmak geliyor ya ama biraz sürünsün
- +1 yıl
Sen bilirsin
Soran+1 yıl:( teşekkür ederim
+1 yılAç bi ben o yâre canımı ömrümü hayatımı dök kurtlarını unutur gidersin true story.
014 Yorumla
Soran+1 yılKesin unuturum değil mi hahshahdjah
- +1 yıl
Toksiklik zeka ile ters orantılı galiba ya da bana öyle geliyor, benim kâinatta sinek kadar görmediğim sen bunu mu yaptından nasıl öyle davranırsın küçük meseleleri umursama seviyem baya low :d
Soran+1 yılHiç bir şey anlamadım
- +1 yıl
Gündelik insana dair olan şeyler çok boş kısacası, bir ilişki içerisinde olsa bile bu değişmiyor bana göre kimin neyi nasıl yaptığından çok nasıl değer veriyor daha önemli bence.
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılDeğer verse böyle davranmazdı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sende takma kafana en somurtkan anlarında yüzünü güldürmek için uğraşan, dışarda yürürken gerektiğinde ayakkabı bağcıklarını bile bağlayan insana ver ilerde hak ettiği değeri.
Soran+1 yılO da öyle bir insandı ama çok daralıyordu arayıp duruyordu sürekli sorguluyordu sinirlendiğinde vuruyordu bana çok takıntılıydı markete giderken haber etmedim diye tartıştığını biliyorum ama çok iyi komik biriydi
- +1 yıl
Dengesiz biri ile kendini bilen aynı olmaz uzun vadede sıkıntı çıkmama ihtimali yok :d
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Doğru söylüyomm tabi laa recep ivedik diyeli :d önemli değil yolun bahtın açık olsun.
Soran+1 yılSknxlsnxlsnxkns
Soran+1 yılSağol seninde
Gizli Üye(25-29)+1 yılzamanla onun hayatina nasil kotu geldigini daha iyi anladikca unutucaksin bir anda unutman mumkun degil agla tabi ama kendini yipratma
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞairin dedigi gibi eskı sevgılı unutulur ama anılar malesef😎
014 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu şimdiden eski fotoğraflarımıza baktım daha yeni
- +1 yıl
Ama soyle dusun. Haketseydı senı zaten devam ederdı. Daha guzel bı ınsan gelcek demekkı
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim unutursn merak etme
Soran+1 yılUmarım ya :(
- +1 yıl
1 mılyardan fazla ınsan var 500 mılyonu erkekse illa bıtanesı duser sana :)
Soran+1 yılÖyle tabi kdnfkdncldkdm
- +1 yıl
Herkes ayrılıp yeni birilerini hayatına alıyor bu gayet normal cok ılıskın olmadıgı ıcın dıbıne kadar yasıyorsun duygularını acısını. Hatta haz bıle duyuyorsun. Normal yanı:)
Soran+1 yılBunu unutup da yeni birini hayatına almak o kadar da kolay değildir ya
- +1 yıl
Ee tecrube boyle olusuyor her aldıgın kısı sana ders verıyor🙂
Soran+1 yılEvet haklısın bu da benim için tecrübe oldu
- +1 yıl
Tavsıyem senı haketmelerı ıcın cabalama sevgını saygını haletmek ıcın cabalasın ve saygını sevgını bırden verme azar azar ver
Soran+1 yılÖyle yaparım bundan sonra teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ricalar bızden gorusuruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnteresan aslında … toksik ilişkiler daha çok iz bırakıyor … neden peki?
010 Yorumla
Soran+1 yılBence narsist bir insan oldukları için kendilerine bağlıyorlar sevdiriyorlar kötü bir şey yapsalar bile bırakamıyorsun ama ben bıraktım artık ne kadar üzülsem de
Cevap sahibi+1 yılAmami efendi seni canından çok seven olsaydı…
Umursamazdın 😂
Neden böyle hep …Erkeklerde birbirini zehirliyor Prenslik değil eşkiyalık doğrusu diye😄
Soran+1 yılTam tersi canından çok sevseydi ayrılmazdım ama bu hem seviyorum diyordu bana küfür ediyordu beni kısıtlıyordu sinirlendiğin de bana vuruyordu benim üzüldüğüm tek şey yaşadığımız onca anıya rağmen böyle davranması ve kendimi düzeltecem diye söz verip zerre bir şey yapmaması bana vurduğu ve boğazımı sıktığı için ayrıldım sonunda böyle iyi komik samimi sevdiğim insanın böyle bir insana dönüşmesi üzüyor beni
Cevap sahibi+1 yılŞiddete Hayır🛑 🤦♂️
Geçmiş olsun …
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılTesadüf şimdi bir soru gördüm.. nasıl eklerim buray bilmiyorum ama. Ona yorum yaparmısın orada..
Soru: Ayrılmak istediğim erkek arkadaşımdan ayrılamıyorum. Bana yol gösterir misiniz?
Soran+1 yılNerden bulacağım bu soruyu
Cevap sahibi+1 yılAyrılmak istediğim erkek arkadaşımdan ayrılamıyorum. Bana yol gösterir misiniz? ↗
Yeniyim ben de … bilmiyorum tam ama belki böyle bulursun
Soran+1 yılHa evet cinsellik için yaklaşıyormuş sürekli engellese heryerden iyi olur takıntılı biri değilse tabi benim ayrıldığım sevgilim çok takıntılı biriydi uyuyakalmıştım evde bana bir sürü küfürlü mesaj atmış aramış durmuş evime gelmiş en sonunda ben de uyandım aşağı in dedi bana indim aşağı hiç bir şey olmamış gibi davranmaya başladı dışarı çıkacam diye aklı çıkıyordu
Cevap sahibi+1 yılAynen peki hangi tip daha çekici kadın için…
Seninki zaten konuşma değer biri değilmiş…
Sorudakine ne diyosun… tam zıttı…
Bu ters döngü anlamıyorum🤔
Gizli Üye(18-24)+1 yılGidene değil zamanına üzülüyorsun az kaldı apt*llıklarına üzülüp kendine sinirlenirsin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsonra apt*llık olmadığını kendine sinirlenmenin saçma olduğunu fark edersin öyle öyle o çoktan silincek
Soran+1 yılGüzel yaşadığımız günlere üzülüyorum tek onlara rağmen böyle davranıp bitmesine sebep olmasına üzülüyorum bağlanmıştım ona üzülüyorum bir an önce unuturum umarım nereye baksam onu görüyorum
Cevap sahibi+1 yılgaliba beyin çözemediği şeyleri tutmaya devam ediyor o her yerde görme evresi çok gıcık
Cevap sahibi+1 yılolay ondan çıktı ama
Soran+1 yılİnşallah unuturum ya çok kötü bir şeymiş bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyüyünce ve insanları tanıyınca geçer merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım :(
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Birini bul hemen geçiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay değil
şu an sadece boşluğa düştün geçecek
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım :(
+1 yılBir süre sonra nefes aldığını hissedeceksin
07 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ben de öyle hissediyorum
- +1 yıl
Toksik ilişki ilk bir hafta bok gibi hissettirir ama sonra ne kadar doğru bir şey yaptığını anlarsın kendine nasıl geldiğini bilemezsin insanlar bile farkeder sendeki değişimi
Soran+1 yılİnşallah ya bir an önce unutmak istiyorum gerçekten her günümü birlikte gecirdim neredeyse o yüzden böyle ayrılmak üzüyor
- +1 yıl
Geçecek ve çok daha iyi olacak inan komedi filmleri falan izle bu dönemde ve onun sorun ettiği şeyleri yap çok iyi hissettirir
Soran+1 yılÖyle yapacam çok teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Rica ederim kendine çok iyi bak 🤗😘
Soran+1 yılSen de ☺️
Demekki toksik yapan senmişsin...
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle oydu beni dakika başı arayıp duruyor sorguluyor ayrılmak istediğim de ayrılmıyorsun * * birlikte olacaksın diyordu bana ayrılma sebebimi söylüyüm bugün oldu arkadaşım parka çağırdı oturalım diye saat 8 senin gecenin bir yarısı ne işin var diye parka kadar geldi boğazımı sıktı kolumu sıktı kolum mosmor şu an da ve bağırdım ben de korktu kaçtı insanlar toplanacak diye bu şekilde ayrıldık markete giderken haber etmedim diye benimle tartıştı sabah kalkar kalkmaz aramadığım için benimle tartıştı daha bir sürü ben de bunlara dayanamadığım için çok ağır sözler söyledim ona ve bu şekildeydi sence toksik olan benmiyim gerçekten seviyordum güzel vakitler geçiriyorduk ama çoğu kavga tartışma
Soran+1 yılHaklısın anılarımıza üzülüyorum tek o kadar her günümüzü birlikte geçirmemize rağmen böyle yapması üzüyor
Soran+1 yılEvet öyle diyordum ben de tedavi ol diyordum yok ben iyiyim sen tedavi ol asıl diyordu daha önce de buna benzer bir şey yaşadık söz düzeltecem kendimi dedi hiç bir şekilde düzelmedi keşke hiç tanımasaydım onu
Soran+1 yılYok asla kaç kere yaptım o hatayı teşekkür ederim çok sağol ❤️
Soran+1 yılTeşekkür ederim sen de ☺️
+1 yılKanka paşalar gibi acını çek.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ksjxlsmxlsmxlms
Unutrsun
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o kadar çok unutmak istiyorum ki
Dertleserekk
07 Yorumla
Soran+1 yılO zaman daha çok üzülüyorum ya
Soran+1 yılHaa evet keyfime bakmaya çalışacam
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Toksik ilişkiden ayrılınca insan üzülüyor ya, nasıl unutulur bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler