Çok sevdiğin toksik kötü ilişkinin bu kez gerçekten bittiğini bilmek garip bir his iyileşme süreci ne kadar sürer bilmiyorum ne iyi gelir bilmiyorum yaşadınız mı
3 ay
Yaşın çok küçük değilse bence bir kaç ayda atlatırsın. Ben yaşadım küçükken ve yıllar geçtikten sonra atlatabilmiştim aslında onu unutmuştum ama kendimi affedemiyordum hep kendimi suçluyordum. Ve bu tarz şeyler ilerideki ilişkilerimizede engel oluyor duyguların değişiyor bakış açın vs.. Ama şu an birini unutmam 1 şarkıya bakar. Sana tavsiyem kendini düşün. Herkesi çok abartma ve şunuda unutmaki seni üzen seni yoran insanları hayatından çıkar dünya 3 günlük yarın yaşicağımız bile belli değilken her gün mutlu olmak önemli olsun sizin için iyi bak kendine
Bir süre izole olursun herşeyden ve herkesten biraz üzülürsün ama hep huzur ve dengeli hissetmeye başlarsın buda yavaş yavaş iyileşmedir zaten. Anıları onunla ilgili herşeyi sil at. Ve çok şükür de
Teşekkür ederim anıları silmem lazım evet
Silmeden de kalır da zaman lazım tek iyi gelecek zaman
Kalbin çok sevmiş ama ruhun yorulmuş gibi hissediyorum… 🤍 Toksik bir ilişki bitince insan hem özgür hem eksik hissediyor, tuhaf bir boşluk oluyor. İyileşme süresi kişiye göre değişir ama kendini suçlamayı bıraktığın an hızlanır. Yazmak, spor yapmak, arkadaşlarınla konuşmak çok iyi gelir. En önemlisi teması kesmek. Sen en çok ne zaman zorlanıyorsun, gece mi gündüz mü? 🌙✨
Cevap
0Cevap
Evet anlat ilişkinizi yüzeysel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?