EVLENDİĞİME PİŞMAN MIYIM?

eşimle 13 aydır evliyiz. 5 senelik en yakın arkadaşımdı bir anda evlendik onunla evlenmeden 1 ay öncesinde başkasıyla sevgiliydim. ve eski sevgilimle sürekli yürüyüş yapardık iç anadoluda okuyorum. 2 sene önce kış çok soğuk geçti titreye titreye dışarda dolaşırdık ama hiç şikayet etmezdim. 5 dk oturup dinlenelim demeden hep muhabbet ederek yürürdük. sevgilimden ayrıldıktan sonra eşimden hoşlanmaya başladım zaten en yakın arkadaşımdı her şeyimde yanımdaydı beni desteklerdi. ama onla evlendikten sonra çok kilo aldım onunla yürüyüş yapmayı sevmiyorum çünkü çok az konuşuyor zaten yürümeyi de sevmiyor arkadaşken gözümün içine bakan adam evlendikten sonra çok değişti. eski sevgilimi özlemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece insan eşiyle böyle basit şeyleri bile yapamaz mı. sürekli yorgun ders çalışmadığı zamanlarda sürekli uyuyor. 2 gün sonra ameliyatım var neymiş nöbeti varmış ameliyat 4 gün sonra olsunmuş. aylardır kendimi bu güne hazırladım eğer o ameliyat olacak olsaydı ben uykusuz kalır yine onun yanında olurdum ama o bunları asla yapmıyor. ev taşıdığımızda kendi başıma taşıdım. arkadaşken çöp poşetindeki eşyalarımı taşırdı. kaynanam hayret etmiş hatta. bu çocuk hiçbişi taşımazdı çöp poşetiyle eve gelince şok olmuştum demişti. (tabi ben bundan evlendikten sonra haberim oldu çünkü arkadaşken her istediğimi yapıypdu) evlendikten sonra ben ev taşırken uyuyodu. gerçekten çok ağlayasım geliyor o benim en büyük gerçeğim senelerdir. kavga ettiğimizde birbirimiz olmadan yapamazdık hiç. şimdi de öyle ama bazen çok sorguluyorum çok mu acele ettim yanlış mı tanıdım diye. sizce düzelir mi ben nerede hata yapıyorum neden evlenince böyle oldu...

EVLENDİĞİME PİŞMAN MIYIM?