EVLENDİĞİME ÇOK PİŞMANIM?

Merhaba ben 16 yasımı bitirmeme az kala evlendim şu an 19 bitmek üzere 2 yaşında oğlum var eşim çok ilgisiz hep elinde telefon sanal alemde 2 kere eski sevgilileriyle pis seyler konuştugunu yakaladım onun için herşey yaptım ailesi etmediğini bırakmadı sustum annem babam ayrı benim annemle yaşıyordum hamileyken onunla konuşmama yasak koydular daha bir çok şey sustum sabır diledim ailemin ne maddi ne manevi imkanı yoktu zaten aramız da pek iyi değildi o yüzden ayrilamadim şu an oğlum için dayanmaya çalışıyorum gücüm kalmadı ailesi bı yandan o bı yandan yapayalnız hissediyorum bakım yapıyorum güzel giyiniyorum başına vurmadikca yanaşmıyor yanıma nerede hata yapıyorum ben bedenen çirkin bir bayanda değilim çok fazla kilomda yok evimin temizliğini yemegini herseyini yapıyorum depresyon tedavisi gördüm hiç yanımda olmadı yeni bir düşük geçirdim düşük yapmaya başladığımda ben hastanedeyken o eski sevgilisini yazmış arama motoruna tarihi ve saatinden anladım yanımda olmadığı gibi yaptıkları da bitmedi ayrılmaya yanaşmıyordu önceden ama şu an gitsem pek engel olacak gibi değil ama çocuğuma bakacak gücüm kalacak yerim yok çok çamurlar aileme ve bana etmedikleri hakaret tehdit kalmadi ne yapacağım ben?
EVLENDİĞİME ÇOK PİŞMANIM?