Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @Yecüc_Mecüc_7991 @ilginfulyaa @SLAV___KURT9

İnsanlar için her zaman yasaklar daha cazip olmuştur, eminim yasak olsa da yine severdik.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#SevmekYasak
02 Temmuz, 2023 Pazar 17.02
Bana sevmeyi ya da aşık olmayı kimse yasaklayamadığı için de evet olurdum. çünkü ben birini seversem beni hiç bir şey ondan vaz geçiremez yani ölürüm ama yine de aşkımdan vaz geçmezdim ama maalesef günümüzde aşkı bu kadar iyi bilen kimse yok maalesef..
İyi de insan sevgisiz yaşayamaz ki? Beynimizi çıkarıp yapay zeka mı takacaklar yerine? Ha şeriat sistemine döneriz, sevgili olayları gezip tozma biter o zaman da bu millet mutlaka bulur gizli saklı bir yolunu. Türke imkansız de sonra otur izle. Bi şekilde yapar.
Olurdum kesinlikle çünkü o anın insanda yarattığı duyguları tanımlayabiliyorum bile. Bunu yaşamaktan vazgeçmezdim. Zaten aşkta bu demek değil mi her türlü engele karşı beraber olmak.
Kesinlikle
Sorun değil
Rica ederim 😃
Olmam aşık falan sevmek yasak olursa olmasa
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Cevap
9Cevap
Büyük ihtimal evet duygular elimizde kontrol edebildiğimiz şeyler değil.
yasaklar çiğnenmek içindir..
O yüzden de bazen karşıda olmayacağını bilsen bile seversin
Evet. Aşık olduğunda sanki kanatları olan ve gökyüzünde süzülen bir kartal gibisin. Bu duyguyu yıllardır yaşamıyorum.
Yasak olmamasına rağmen olamıyorum 😂
Sen gizemli kızsın 😃
Üstüne para verseler aşık olmam
Himmm anladım
Kanka elinde olan bir şey değilki bir güzelin gülüşüne tutuluyorsun işte olursa cennet olur olmazsa cehennem 🙂
Ölümüne o yasakla savaşırdım
İnsanı cezbeden şey biraz da yasaklar
Doğru adam çıktıysa olurdum
Yasak değil olmuyorum😎
Yasakları çiğnemem
Evet
Hayır.
Olurdum tabi
Aşık olmak bedava, cinsellik parayla :)
Sevmeyi kendime yasakladım, olmuyorum.
Zaten yasak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?