Aşk İlişkileri Hayatta olupta veya hayatta olmayan Özlediğiniz birileri var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayatta olupta veya hayatta olmayan Özlediğiniz birileri var mı? Hayatta olupta veya hayatta olmayan Özlediğiniz birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Hayır kimse yok sadece giden duygularım var ama iyi ki de gitmiş diyorum duygusuzluk daha iyi bir şey 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayatta olmayıp özlediğim var, babannem. Hep özleyeceğim. 2 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayatta olmayanları daha çok özlüyorum. Burnumun direği sızladı şimdi😕 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayatta olmayan bir arkadaşım var onu her zaman özlüyorum. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. o6. o3.2o17 den beri özlediğim var... 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çok şükür yok. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Var 🤐 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Kimmiş 🙄 Yorumla tortitotilla +1 yıl Süğlemem🤐😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben tahmin ediyorum Yorumla tortitotilla +1 yıl Bana da söyle 😂 bende bileyim kimi özlediğimi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gelince özlem giderirsinn😐 Yorumla tortitotilla +1 yıl gelen kim 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Ruhlar 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl 3 kere tahtaya vursun ben anlarım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Geldiginde vursun tahtaya dicemde kafasına vursun 😒 Yorumla tortitotilla +1 yıl 😂😂😂kafasında tahta yokki elyaf var 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ondan haberin var mı senin hesabını silmiş Yorumla tortitotilla +1 yıl hıı şey 🤔 haberim yok, aktif değil olarak gözüküyor. Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dedem 😢 2 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Var evet 1 0 Yorumla
nsdjwbwjwwb Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Evet var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kim 🙄 Yorumla nsdjwbwjwwb +1 yıl Dede mi çok özledim o bana karsi dünyadaki en iyi insandi 🥺💔 o ölünce hayatim mahvoldu bi de eski sevgilimi özledim yeni ayrildik onu asla affetmiycem ama özlüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır kimse yok sadece giden duygularım var ama iyi ki de gitmiş diyorum duygusuzluk daha iyi bir şey
Hayatta olmayıp özlediğim var, babannem. Hep özleyeceğim.
Hayatta olmayanları daha çok özlüyorum. Burnumun direği sızladı şimdi😕
Hayatta olmayan bir arkadaşım var onu her zaman özlüyorum.
Özlediğim biri birileri yok
o6. o3.2o17 den beri özlediğim var...
Çok şükür yok.
Var 🤐
Kimmiş 🙄
Süğlemem🤐
😂
Ben tahmin ediyorum
Bana da söyle 😂 bende bileyim kimi özlediğimi 😂
Gelince özlem giderirsinn😐
gelen kim 🤔
Ruhlar 😂
3 kere tahtaya vursun ben anlarım 😂
Geldiginde vursun tahtaya dicemde kafasına vursun 😒
😂😂😂
kafasında tahta yokki elyaf var 🥺
Ondan haberin var mı senin hesabını silmiş
hıı şey 🤔 haberim yok, aktif değil olarak gözüküyor.
Dedem 😢
Var evet
Amcam var
Evet var
Kim 🙄
Dede mi çok özledim o bana karsi dünyadaki en iyi insandi 🥺💔 o ölünce hayatim mahvoldu bi de eski sevgilimi özledim yeni ayrildik onu asla affetmiycem ama özlüyorum