Sevgilime biri yazdı, teşekkür edip sevgilim var demiş?

Sevgilimle bi tartışma yaşadık sosyal medya hesapları yüzünden daha sonrasında konuştuk işte sana hala kızgınım vb. Konuşmadan biraz sonra bana bi video gönderdi birisi çok güzelsin yazmış sevgilim de teşekkür etmiş sonrasında günün nasıldı umarım senin kadar güzeldir felan yazılmış cevap olarakta sevgilim kadar çekiciydi iyi akşamlar yazmış ve bana bunu gönderdi tabi ben bu durumu normal karşılayamadığımdan tepki gösterdim işte sana yazan herkese cevap mı veriyosun, neye teşekkür ediyosun tarzı şeyler söyledim bu sırada da çocuğa yazıyorum tabi ona nasıl yazdığımı tahmin edebilirsiniz. Durum böyle ve sevgilim çocuğa yazma deyip tanıyorum da dedi daha sonrasında bu yüzden kavga edince istediğin kadar yaz sanada bir şey söylenmezmiş öğrendim dedi bu arada çocukla ya da başka biri ile konuştuğunu düşünmüyorum öyle biri değil neden teşekkür ettiğini sorduğumda ise ne diyeceğini merak ettim dedi. Sizce ne yapmalıyım bu durum gayet normal ben mi abartıyorum bilmiyorum sosyal medyayı çok kullanan biri değilim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Sevgilime biri yazdı, teşekkür edip sevgilim var demiş?