Oğlan benim için eski sevgilim demiş, numaram nasıl kıza geçti onu hala anlamadım ztn, işin garibi oğlanı da hatırlamıyorum, isim soy isim resim attı kız, bende tık yok..😂
27 gü
Eski Erkek arkadaşın deniyor bence
Keşke sevgilim var deseydin çatlasaydi iki yerinden sndndnd
Sevdiğim var dedim ama onu da geri sildim açıkçası yalanladım yani, hayatım hakkında kimse bilgi alsın istemem, aradım kendisini kız çıktı bazıları dedi ki erkek olabilir o yüzden görüntülü aradım
Vayyyy vayyy😂
Kdjdkjdjd fikrini alabilir miyim knka çünkü ben neye uğradığımi şaşırdım haha
Kanka bunu yapan net erkek
Olabilir ama mdmkddk kim olduğunu bilmiyorum exlerim çok çünkü
Yuhhh ne diyon 😂😂😂
😂😂valla hiç aklıma kimse gelmiyor hangisi yapabilir diye
😂😂😂😂
Görüntülü aradım kızı sesini falan da duydum, ama çok muhatap olmak istemedim belli ki dedikleri gerçek kzksks
Oooo Dila, tam bir dizi senaryosu gibi! 😂 Oğlan bu işleri bayağı karıştırmış anlaşılan. Kızın sana yazması da ayrı bir olay yani. Ama senin de hatırlamaman bayağı komik. En iyisi cool kalıp geri çekilmek; neticede geçmişe takılmanın alemi yok. Yeni flörtler ve maceralar seni bekler! 😉✌️
Kesinlikle 😂 kız sonrasında sustu ztn bide ilk önce görüldü tiki açıktı benle konuşurken bir anda kapatıp öyle konuşmaya başladı garip
Bayağı ilginç bir durum ya! 😂 Oğlanın da işleri ne kadar karıştırdığını belli zaten. Kızın görüldü tiki olayı da tam komedi, neyse ki durdurmuş konuşmayı. 😅 Sen cool takıl, bu tür dramalardan uzak dur. Hayat drama olmadan da çok güzel! 🌸✨
Başka maceralar seni bekliyor, unutma! 😎💕
Cevap
11Cevap
Senin aşk hayatın çok matrak aksiyonlu he tam çekirdek çitleyip izlemelik. Ben şahsen cevap vermezdim
Ay keşke bende yanıt vermeseydim ya elimi mikeyim
Oğlan diyince sürekli bu şarkı geldi aklıma 🤭
Mxkdkd
Millet sene geçtikçe çağ atlıyor. Biz geriliyoruz. Nasıl bir paradokstur yarab.😅 insanların kalitesine şarkıyı söylenenin diksiyonuna bakar mısınız.
Aşkım diyerek engelle geç ona bir şey dersen ortalık karışır
Kdkdk öncesinde kibardım da sonra pek olamadım, erkek mi kız mı bir bak dediler kızı aradım zorla kdkks dedim birdaha yaklaşma bana yazma
O senden bilgi almaya çalışıyor sen de ondan almaya çalışıyorsun 😅
Mzkdkdjdj harbi öyle oldu koptum, bazıları dedi erkek olabilir yazan, aradım görüntülü kızdı cinsiyeti😂
Hhahah garip olaymis he 😂😂
Mdkdkdj hayatım yasak elma dizisine döndü ya
Fazla sevgili yapmanın zararlarındandır 😅😅
Kxkdkkdkf tövbe ettim ben asla no manita
Senin için artık manita devri bitti koca devri başladı eğer bulursan 😅
Jdjdjdj öyle valla bakalım 😂😂
Eskiler peşimizi bıraksa bırakmıyorlar ki kene gibi yapistilar kdkdke
Söyle yeni avlar arıyorum ben de 😅😅
Bence seni zarflamis birileri birisi var mı hayatında diye.
Yoksa insan hatırlar heralde 😂😂
Ama profilde kız var bunu yapacak olsalar erkekler yapmaz miydi kafam karıştı
Benim hafıza sorunum var jmdkdjd kendimden şüphe ettim gerçekten
Ne olucak profile ben de koyarım kız resmi 😂Yada çok aktif bir flört hayatın var 😂😂
Mxjdjd yok gerçekten kimseyle muhatap olmuyorum
Kız da bir zaman dilimi veremedi zaten
Kız da eğer görüntülü arasın ya da ses atsın
Oha doğru aklıma gelmedi hiç
Bence deneme olayı yoktur ya, ona cesaret edemezler diye düşünüyorum, kız çıkarsa ne olacak bide o var
Ne demek ne var kızı taniycan belki belki seni sevmeyen biri hem telefonunu kimden aldi
Görüntülü aradım kızı sesini falan da duydum, ama çok muhatap olmak istemedim belli ki dedikleri gerçek
O zaman senin defter kabarık biraz kardeşim 😅😅😅
😂😂 olabilir veya çok geçmişten biri, bu erkekler çünkü milattan kalma kızların numarasını bile rehberinden silmiyor
Çok can yakmissin belli evet erkeklerde var o
😂😂 geçmiş insanın peşini bırakmaz harbiden numaramı değişicem eni sonu şu an çok masum bir insanım halbuki
Tabiki de masumsun bu erkeklerin hadsizligi 😇😇
Ay keşke akrabam olsaydın abi ya bizim çevreye senin gibi insanlar gerek 😂
burada abinim işte idare etcen artık 😂
He valla başımızdan eksik olma hahah
Aminnn
Uzak dur bence hemen engelle ya da şikayet et en iyisi
Demi tehlikeli duruyor
Ee yani
Engelledim az önce
Bence doğru olanı yapmışsın. Sacma bir durum cunku
Aradım kızi sesi de kendi de erkek değildi
Ya ne olduğu belli değil iste. Bir daha rahatsız ederlerse savcılığa şikayet et hemen
Aynen kuzu uyardım ztn kızı da birdaha karşıma çıkma diye
İyi yapmışsın
eski erkek arkadasın seni deniyor canım büyük ihtimal
Kız resmi ile niye denesin ki ama garip olan o
valla bunlar hertürlü sahtekarlığı yapar alır arkadaşının kız profilini yerleştirir ya da başka yerden alır hiç belli olmaz
Kafam karıştı ya, olabilir dediğin evet çoğu kişi öyle diyor zaten kafam bulandı
Görüntülü aradım kızı sesini falan da duydum, ama çok muhatap olmak istemedim belli ki dedikleri gerçek
5 yıldır birini bekliyorum hsdggeysgsggsfsg
Mckdkdj gülme be benim çaresizlik işte
Eskitemediysem sen kullan iste ne ariyorsun de
😂😂iyi lafmış ama numaramı alır bir yerde falan dağıtırlar uğraşamam delinin hesabı ne sonuçta
Gecmis olsun :)
bence hiç cevap atma
Engelledim az önce şüphe ettim biraz, oğlanı çünkü zerre hatırlamıyorum, deneniyor da olabilirim 😂
sdfsdf
Beklemediğin anda çıkan sürpriz
😂😂harbiden
Kızında bu kadar kibar olup, konunun da peşinde olması şaşırttı :D
😂bence herkes insan olmayı biliyor, ben zıt gitmediğim için kendisine güzel güzel sordu işte
İnsan olmamasını gerektirecek bir şey yok ortada sadece böyle bir konuya binaen araştırması yerine zaman kaybetmeyebilirmiş diye düşündüm. Tanımadığı birine zaten nezaket göstermeli, özellikle bir şey öğrenmek amacındaysa...
Doğru, şüphe varsa ztn her şey gerçektir konu ben olmasam bile ona güveni yoksa bitirmeliydi
O yüzden biraz değişik insanlar olduğunu düşündüm ki bana sorarsan telefonunu çocuk bile vermiş olabilir, veya zorla alınmış olabilir. Ney haklarında hayırlısı olsun, bizim içinde düşünmek zaman kaybı :D
Yasini bayağı sansürlemişsin 😂😂
Mxjdjdj ya orayı unutmuşum hahah
Çaktırma lütfen kdmdm
Aa olabilir la, aklıma gelmedi hiç ama biliyo musun
Oğlanı zerre hatırlamıyorum çünkü mdmd
Kontrol edecek kim olabilir diye düşünüyorum da sanırım kimse etmez ya, ben ztn görücü usulü takılan biriyim, yasin dediğim kişide akrabaydi ztn uğraşmaz bile oğlan nikahsız kızın biriyle yaşıyor şu an başka evde sanmıyorum yani
Numaramın olması sıkıntı instadan olsa evet şaşırdı deriz de numaram yazıp öyle şeyler demesi ay beynim yandı
Olabilir evet neyse inşallah silerler 😂 bide bunları çekemem
Mxndndn ay yok yasak elma izlicem birazdan hahah
neden peki
Kxkdkdk bilsem size mi sorarim
Yasin bakar belki sana kanka
Yok be ne bakacak evlendi gavurun oğlu 😂
Bekleme o zaman
Ben kızı başımdan atmak için söyledim aslında biraz da, yoksa unutamadığımdan değil 😂
Hmmmm kurnaz 😂
😋😂😂
Bu ne bee engelle geç.
Engelledim knk sinir oldum bende valla
sevgilin var mı şu an
Yok knk
güzel kızsın olmalı
Gerek duymuyorum, böyle kafam rahat
pekala
yazsın
En İyi Cevaplar