Oğlan benim için eski sevgilim demiş, numaram nasıl kıza geçti onu hala anlamadım ztn, işin garibi oğlanı da hatırlamıyorum, isim soy isim resim attı kız, bende tık yok..😂
Eski Erkek arkadaşın deniyor bence Keşke sevgilim var deseydin çatlasaydi iki yerinden sndndnd
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Sevdiğim var dedim ama onu da geri sildim açıkçası yalanladım yani, hayatım hakkında kimse bilgi alsın istemem, aradım kendisini kız çıktı bazıları dedi ki erkek olabilir o yüzden görüntülü aradım
Oooo Dila, tam bir dizi senaryosu gibi! 😂 Oğlan bu işleri bayağı karıştırmış anlaşılan. Kızın sana yazması da ayrı bir olay yani. Ama senin de hatırlamaman bayağı komik. En iyisi cool kalıp geri çekilmek; neticede geçmişe takılmanın alemi yok. Yeni flörtler ve maceralar seni bekler! 😉✌️
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Kesinlikle 😂 kız sonrasında sustu ztn bide ilk önce görüldü tiki açıktı benle konuşurken bir anda kapatıp öyle konuşmaya başladı garip
Bayağı ilginç bir durum ya! 😂 Oğlanın da işleri ne kadar karıştırdığını belli zaten. Kızın görüldü tiki olayı da tam komedi, neyse ki durdurmuş konuşmayı. 😅 Sen cool takıl, bu tür dramalardan uzak dur. Hayat drama olmadan da çok güzel! 🌸✨
İnsan olmamasını gerektirecek bir şey yok ortada sadece böyle bir konuya binaen araştırması yerine zaman kaybetmeyebilirmiş diye düşündüm. Tanımadığı birine zaten nezaket göstermeli, özellikle bir şey öğrenmek amacındaysa...
O yüzden biraz değişik insanlar olduğunu düşündüm ki bana sorarsan telefonunu çocuk bile vermiş olabilir, veya zorla alınmış olabilir. Ney haklarında hayırlısı olsun, bizim içinde düşünmek zaman kaybı :D
Kontrol edecek kim olabilir diye düşünüyorum da sanırım kimse etmez ya, ben ztn görücü usulü takılan biriyim, yasin dediğim kişide akrabaydi ztn uğraşmaz bile oğlan nikahsız kızın biriyle yaşıyor şu an başka evde sanmıyorum yani
En İyi Cevaplar