Güncellemeler
+1 yıl
Herif altına yapıyor bir de trip yapıyor 😀😀😀
Sevgilim uzun yoldan gelecekti 4 falan otobüs yolculuğu yaptı onu yarın gece bekliyordum Bir de benim uykum biraz ağırdır dikkatli yatmam lazım kapı çalıyor çalıyor ben bayağı bir 20 dakika sonra duyabildim bir açtım pantolon sırılsıklam olmuş diyor Niye kapıyı açmıyorsun Senin yüzünden oldu diyor manyak mı tutsaydı çişini onun da suçlusu ben miyim🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Suçlusu sensin kanka çocuk yoldan gelmiş. Son dakikaya kadar dayanmış ne olurdu erken açsan. :)
Ajdhd 🤣🤣 Ne bileyim ben bizim üst kata gelen giden çok olur Ben yanlışlıkla bizim Zile basıyorlar sandım gelen giden beklemediğim için kalkmadım
Lan nasıl gelen beklemiyorsun çocuk otobüste işte gelecek belli neden zor durumda bıraktın çocuğu. :)
En fazla 20 dakika beklemiş 20 olmamıştır bile insan o kadar dakikada altına eder mi 🤣
Sana ne diyorum son dakikaya kadar tutmuş ve eve geldiğinde kapının hemen açılıp içeri gireceğini tahmin eden kişi o kapı 20 dakika sonra açılırsa altına da işer, altına da sıçar kanka :) Bütün sorun sensin kabul et artık :)
Biz de kapıda Ben fırçaladım canımsın laptopunu bile aşağıda bırakmış valizlerle birlikte geç alınsaydı😀😀
Düşün işte durum o kadar vahim. Neyse bu kadar işemeli muhabbet yeter hayırlı geceler :)
😀😀😀 İyi geceler
Gülmesen mi😒 komik değil çünkü
Nasıl güpmeyeyim koskoca adam altına işer mi 🤣
Olabilir hepimiz insanız basa gelmeyecek bir olay değil ki eger gülersen daha kotu olur
Başına çok gelmiş gibi söyledin
Hayir ondan değil ama empati yaptim benim kiz arkadaşım olsaydın ve böyle gelseydin artik eski sevgilim derdim sorun altına kacirmasi degil sorun gülmen
Ne yapsaydın Peki oturup ağlasa mıydım
Hayir ama duymadim diyebilir ve gidip kiyafet getirebilirdin mesela gülmek yerine
Kızdı Zaten duşa girdi Ben de bulaşmadım ama komikti yani
Yani doğru olanı yapmis bende olsam seni bir süre görmek istemem🤣
🤣🤣🤣 ne kadar tripkolik oluyorsunuz Siz erkekler ya
Valla tripkolikmiyiz bilmiyorum ama sen bi onun yerine kendini koy anlarsin
Kızım 20 dakika falan sonra duydum 20 olmamıştır bile belki 10 15 insan o kadar sürede altına yapar mı 5 yaşındaki çocuk gibi bir de trip yapıyor 😀
Iyide yol boyunca tutmadığını nerden biliyon ysni trip atacak bisey yok geçmiş gitmiş artık ama artık yanında Gülme o olaya
Ahshs 😀😀 tamam Bi parçada Ben fırçaladım leptob u da aşağıda bırakmış valizlerin yananda ya çalınsaydı Sen nasıl laptopu bırakırsın dedim yani güne on numara başladık 😀
🤣🤣Ne yapacağını şaşırmış adam yazık la ona
😀😀😀 bir aydır da görüşmüyoruz ha millet Hasret gidererek başlıyor biz kavga ile başlıyoruz
Buda farkiniz olsun be
😀😀😀
😅iyi geceler eniste beye de🤣🤣🤣
İyi geceler iyice bir yıkasın kendine hatırlayıp hatırlayıp gülüyorum ben de zaten 😀
🤣onun yanında yapma by
Tamam Tripkolik erkekler sizi hadi bys😀
dfsdsfsds