Eşim gayet rahat bir şekilde gece çocuğum ile birlikte dışarıya çıkmama bir şey demiyor, değer mi vermiyor? Hiç kıskanmıyor mudur?

Saat 10 da dışarıya cıktık bir cafeye giitik bebeğimiz olduğu için biraz oyun oynattım eşimde kendine tost söyledi cok yoğun olduğu için tost hemen gelmedi bebeğiminde uykusu geldi eve gideyim ben dedim tamam ben tostumu yiyem gelem dedi saat olmuş 11 tostunu paket yaptırıp evde yiyebilir diye düşündüm eve tek başıma gelmemin ya da yolda başıma bir şey gelir mi fiye hiç mi düşüncesi yok diye düşünmeden edemiyorum yoksa ben mi abartıyorum bir erkek sevse kıskanır ve değer verir değil mi sevmiyor mu acaba

Güncellemeler
+1 yıl
Mesela şu an hiç umrunda değil ben üzülüyormuşum uyuyamamışım kendisi balkonda oturuyor telefondan oyun oynuyor ki şu dört günden beri hep üçlerde dörtlerde uyuyor askerlikten cıkıyor artık uzmandı bırakcak yedi yıl oldu o yüzden böyle davranıyor olabilir mi hani haytını yaşayamamış ya
Eşim gayet rahat bir şekilde gece çocuğum ile birlikte dışarıya çıkmama bir şey demiyor, değer mi vermiyor? Hiç kıskanmıyor mudur?