Ablam kaçarak evlendi doğum yapacak illa beni çağırıyor Ben mi doğurtacağım defol git diyorum laftan anlamıyor ne yapmalı?

Kaçarak evlendi sevdiği adam her türlü pisliğin sahibi zamanında uyuşturucu satmış kumar içki falan kullanmış neymiş şimdi pişmanmış babam zaten silip attı annemi de kesinlikle göndermez zaten 7,5 saat yol gidilmesi lazım annem o kadar yolu kaldıramaz Ben bir saatlik uzaklıkta oturuyorum ama onun kocasıyla asla aynı ortamda nefes bile alamam O adam bana bile yazar şimdi doğum yapacak tutturmuş illa gel diyor arkadaş ben mi doğurtacağım ya kediler köpekler bile 3-4 tane tek başına doğuruyor hem yanında kocası adı altında yaratık var o baksın illa biri mi şart bir taraftan çalışıyorum Bir taraftan yüksek lisans hazırlıyorum onunla uğraşacağım ya ben gelemem diyorum telefonlarını engelliyorum başka telefondan arıyor nasıl kurtulabilirim numaramı değiştireceğim ama bazı telefon beklediklerim var onu da yapamıyorum

Ablam kaçarak evlendi doğum yapacak illa beni çağırıyor Ben mi doğurtacağım defol git diyorum laftan anlamıyor ne yapmalı?