Özel sebepler varsa sizce kariyer aşka galip gelebilir mi? (Yurt dışına çıkmak gibi..)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özel sebepler varsa sizce kariyer aşka galip gelebilir mi? (Yurt dışına çıkmak gibi..)
İnsan kariyeri için sözde sevdiğinden vazgeçiyorsa zaten hiç sevmiyor, sevmemiş demektir yani şu soruyu sormak bile mesela örnek veriyorum siz bu ikilim de kaldıysanız çoktan kariyeri seçmiş durumdasınız diyebilirim..
Ben kalmadım ama kalan birini iyi tanıyorum
Kalan kişi çoktan kariyerini seçmiş zaten
Kariyerin bir engel olabileceğini düşünmüyorum, hele seyehat hiç mühim değil. Kalp sevip sadık kalamıyorsa o ikisi ister hep yanyana olsun bir yurt dışı mesafesince uzak olurlar birbirine ama kalp gerçek manasıyla sevip sadık kalmışsa dilerse biri dünyada biri ayda olsun onlar kalben yanyanadır zaten
Vazgeçebilir ki vazgeçmeli de bence. İnsan önce kendisini düşünmeli çünkü bazen öyle durumlar oluyor ki o kariyeri yapamadığın için gözden küçülüp kayboluyorsun. Sonrasında ne aşk ne kariyer ikisi de kalmıyor ortada.
Aşka inanmam inanada inanmam
Eğer sizi gerçek seveni bulursanız Kaçırmayın
Kariyer sizi doyurur ama mutlu etmez sakın kariyerinizi yemeye çalışmayın
Cevap
29Cevap
Çok önceden olsa "aşk" derdim ama şu an kariyer diyorum.
Ben geçmem kariyerimden. çünkü kariyerim olmadan para kazanamam para olmadan da evlenemem.
Kesinle bı insan için kariyerinden vazgeçme aşk gelip geçer hayatına çok kişi girer çıkar ama kariyerin asla seni bırakmaz. Lütfen bunu kendine asla yapma sonra çok pişman olursun ama iş işten geçer. Belki şu an çok asigim diyceksin ama inan hem kendin hem sevdiklerin için kariyerini bırakma ayrıca ikisini birden yapabilirsin.
Vazgeçmek için bir sebep göremiyorum. İş yüzünden sık sık görüşülemez bazen ama bu vazgeçmeyi gerektirmez.
Tabikide mantıklı olan vazgeçmektir polyana olmaya gerek yok ilk önce kariyer erkekler ve aşk ilişkileri boştur.
Zor soru... Ama bazen doğru insanı bulmak o kadar zor olur ki, buldum ben kaçırmam hiçbir şekilde dersin
Zaten büyük olasılıkla ayrılık ihtimali olan bir süreçtir ilişkiler o nedenle kariyer daha önemli ayrılık olmasa dahi
Aşk duygusal bir durum, zamanla değişebilir. Zaten karşı taraf seviyorsa senin iyi olmanı ister ve sana eşlik eder.
Vazgeçer vazgeçtim beş para etmediğini gördüm sonra da
Dünyada sevdiğin insan hiç bir şeye tercih edilmez
Asla vazgeçmemeli zaten karşındaki seni sevip değer veriyorsa herzmn başarılı olmanı ister
Asla karıyer önemli sonuçta ben çalışıcam karıyicek
Zor bir soru bu terkedilme durumu var diye kariyerimi secerdim :/
Aşkta kariyerde lazım.. ikisini birden devam ettirmek lazim
Bence vazgeçmeli. Önce mesleğin olmalı, bir yerlere gelinmeli aşk zaten seni buluyor.
Ben sevdiğimi tercih ederdim. Eğer gerçekten seviyorsam kariyerimi 2. Plana atardım.
Sevgili beklemeli kariyer sonrası hayat daha güxelleşecektir
Yapabilir bu devirde sevgi karın doyurmuyor maalesef. Duygusal biriyse yapamaz ama realist biriyse yapabilir
Kariyer dediğin şeye bağlı yurt dışına çıkıp gelmek kariyer anlamında olan bir şey değil
İş için yurt dışına gitmekten bahsediyorum tabii ki
Aşka inanmıyorum insanlara da güvenmiyorum o nedenle kariyerimi tercih ederdim sanırım ancak yine de büyük konuşmamak lazım
Sırılsıklam aşıksan evet ama o derece bağlı değilsem çokta fifi açıkçası
Hayır diyenlere söylüyorum ask sevgi bunlar karin doyurmuyor
Evet vaz geçebilir
vazgeçmek için bir neden yok aslında..
Aşkımdan vazgeçerim...
Kişiye göre değişir bu durum.
İkisini birden idare etmek gerekir
Hayır kazanır onada veririm aptallaşmasın
Aşk karın doğurmuyor !
Kesinlikle kariyer daha önemli.
Kadınlar kralını satar.
Aşk gider gelir ama kariyer bir kere gelir