Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için karakteri önemlidir. kariyere bakmam bile. ama her insanın kriteri farklıdır Birini sevmek için sadece kariyer yeterli değildir. Bir ilişki, sevgi ve bağlantı kurma üzerine inşa edilirken, kariyer ise bir bireyin mesleki başarılarını ve maddi güvenliğini temsil eder. İki farklı alan olduğu için, sadece kariyer odaklı bir ilişki sürdürmek tatmin edici olmayabilir. Sevgi ve bir ilişki, derin bağlantılar, duygusal yakınlık, karşılıklı anlayış, paylaşım ve desteğe dayanır. Bunlar, sadece bir kişinin kariyer başarısı ile sağlanamaz. İyi bir ilişki için güven, sadakat, iletişim, empati ve birlikte zaman geçirme gibi faktörler de önemlidir.
Sevmek, kişiye özgü bir duygusallık hâlidir. Kimse, sevgisinin temelini kariyer kavramına oturtuyor diye eleştirilemez. Bu durum, sevginin kontrol edilebilir bir duygu olabileceğini ve bazı kriterler koyulabileceğini gösterir. Tabii ki bu yöntem, duygularının esiri olmuş çoğu için geçerli değildir. Ama bana uyar...
Kariyer, para , pul bunlar boş şeyler. Tabii ki bunlar olursa siz kendiniz için ama, çok çok hoş şeyler. Arada büyük bir saygı olsun , karşılıklı değer verilsin, sadakat ve güven öncelikle bu işte. Aşk demedim farkındaysanız, çünkü aşkın ömrü maximum 5 yıldır. 👍🏻 yerini saygıya bırakır.
Kariyer önemli değil. KARAKTER ve Güzel Ahlâklı olmak kariyerdir.
Adamın Namı, Parası hatta Devlet Başkanı Olsa, karakteri yoksa Kariyeri ne işe yarar.
Kariyere önem verenler Onunla birlikte done batar. Çünkü Menfaat peşinde koşanlar yarı yolda kalır
Cevap
7Cevap
Türkçesi birini sevmek için sadece kariyer yetmez onun görüntüsüne bakışına fikirlerini sana uygun olup olmadığına bakarsın Ama günümüz için soruyorsan evet kariyer yeterli oluyor para da yeterli oluyor çünkü herkes artık birbirinin parasıyla ve imkanları öyle seviyor
KPSS den 95 almak ve en az 3 yabancı dil şartı gerekli sevmek için
Ciddimisin 😂
Sevdiğim kadının kariyer sahibi, zeki, güzel fizikli ve güzel yemek yapan biri olması lazım.
Sadece kariyeri olması yeterlimi demek istedim
Kariyer ne alaka anlayamadım
Sadece kariyeri olması yeterlimi sevmeye sebepmi bu
Bence yeterli değil nice diplomalı olup sevgi saygı bilmeyenler var ama diploması olmayıp sevgili saygılı olan iyi eş olacak kişiler var sadece kariyere bakma onun ahlakına onun davranışlarına onun konuşmalarına bak
Sevmek için 2 kalp lazim
Değil
Yetmez maalesef
Hayır değil
Ne alaka gerek yok
Hayır
Tensel uyum şartt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?