Ben gözüm kapalı vazgeçerim benim için kariyer aşktan da üstündür

Ben gözüm kapalı vazgeçerim benim için kariyer aşktan da üstündür

Kariyerimde yükseklerde gözüm yok. Kafam ağrımadan mesai saatleri içinde işimi yapayım zamanında maaşımı alayım yeterli. Aşk gibi manevi duygulara daha çok önem veriyorum
Bu kararı almak gerçekten cesaret ister. Kariyer senin hayallerini, hedeflerini ve kendi ayakların üzerinde durmanı sağlıyor. Eğer aşk ile kariyer arasında bir denge kurulamıyorsa ve kararın tamamen sana aitse, kendini daha güçlü hissettiğin yolu seçmelisin. Ama unutma, bazen aşk ve kariyer birlikte güzel bir harmoni yaratabilir. Kendine güven ve seçimlerinin arkasında dur! ❤️✨
Cevap
25Cevap
Vazgeçmeye gerek yok ki. Anlayışlıysa yol beraber yürünülür kariyer basamakları adım adım beraber çıkılır kariyerin mutluluğu beraber kutlanır. Neden illa birşeyden vazgeçmek zorundayız ki ☺️
Mantıklı olan kendine yatırımı her daim önplanda tutmak. Aşk işleri boş. Bugün sana karşı büyük tutkular besleyen biri yarın düşman bile olabilir.
Şu son 3 senedir böyle Aşkın yerini Network ve Kariyer aldı çok daha iyi mentale sahibim
Zamanı değilse evet çünkü aşk bekler ama fırsat bazen bir daha gelmez hem kariyerini seven biri zaten aşkı da hak eder.
Deniz için bile kariyerimi sallarım..
Hiç bir önemi yok işin statünun kariyerin gorumde :))
Geçemedim keşke birisi beni öyle olmaz böyle olur diye adam akıllı evirip çevirip dovseydi de vazgecseydim 😄😄
Eşim için kariyerden vazgectim. İki tane aslan gibi oğlum var ve iyi ki onlar aşklarım benim 🥰❤️
Kasiyer için diye okudum önce. Ne alaka dedim:))
İkisi aynı anda olmasın isteniyorsa orada bı sıkıntı vardir
Bilemedim ahsjsb ama evet sanırım kariyer bana daha çok mutluluk veriyor.
Şimdi bu gerçek bir aşk ise ikisini aynı anda götürme şansımız yok mu 😂
Vazgeçilebilir ya kariyer demek para demek parasız aşk da zor olduğuna göre fıstıklı kalburabastım
Evet. Kariyer sana ihanet etmez ama aşk öyle mi?
Anında vazgeçebilirim çünkü yaşasın kariyer. Sana asla ihanet etmez
Bencede kariyer, aşkı bulursun. Aşkı bulmak için zaman var, ama kariyer bir daha gelmez, kendin için kariyerin için kendi ayaklarının üzerinde daha sağlam durman için öncelik kariyer indir unutma, aşkı buldum derken herif bir bakmışın başkasıyla,
Biri için diğerinden vaz geçmem. Uçmak için 2 kanat gerekir.
Niye seçmek gerekiyor?
Dedi ve hiç kariyer sahibi bile olamadan kocaya gitti
🤣ahahha 26 yaşıma kadar evlilik düşünmedim
Aski bilmem ama sebgi saygi sadakat huzuru bilen bir eş sana kariyerden fazlasini kazandirabilir kariyerde yaptirir tam destek berir
onu bunu bilmemde tenis etekli platin 163 45 kilo kız icin her seyden vazgecerim
Aşk için kariyerden vazgeçenlerdenim ben
Çok üzerler seni 🤣
Hayatta tek kariyer koca çalışır karı yer😂
Kariyere gerek yok, aşktan sebepsiz de vazgeçeri..
pişman olmak isteyen aşkı seçebilir
Bilmem o an ki keyfime bağlı hersey
İkisini bir arada idare edebilirim
Hayır aşkımdan asla vazgeçmem
Öncelik kariyer olmalı her zmaan
Evet çünkü önceliğim kendim
Eğer iyi bir Kariyerim olacaksa çoğu şeyden bahsed
Vazgeçilir
Vazgeçerim
Evet vazgeçerim.
Vazgeçmem
Duruma göre değişir