Karşılıklı beğeni ve çekim varsa, bu iletişimin flörte dönüşmesi için erkeklerin kadınlardan ne beklentisi var? Kadınların mi adım atmasını beklerler? Ya da ne beklerler? Erkeğin o kadınla flört etmek isteyip istemediği nasıl anlaşılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki hergün bir erkek ya bir kadını katlediyor ya da taciz ediyor.
Bu konu sadece kadınları değil inanın biz erkekleri de etkiliyor gayet normal bir şekilde hoşlanti durumu varken dahi birçok erkek ne tepkiyle karşılacağını bilemediği için adım atamıyor.
Benim tavsiyem şudur kadın etkilenmişse erkekten bunu belli edebilmeli hareketlerinden davranışından mimiklerinden vs. Bu durum erkeğin daha cesur adım atmasını sağlayacaktır.
Herkese salça olan arizona erkeklerini bu gruba dahil etmiyorum tabi ki.😃116 Yorumla- +1 yıl
Birazcık tanıdığı bir iki sohbeti olan bir kadınsa bence alacağı tepkiyi de az çok bilmesi gerekir.. peki sence pek fazla sohbeti yoksa mimik ve hareketlerden nasıl belli edebilir kadınlar?
- +1 yıl
Göz teması ve gülümseme herkese gösterilebilecek şeyler ama..
- +1 yıl
Bence hiç tanımadığı birine bakıp bakıp gülmez kimse..
- +1 yıl
Hoslansa da bakıp bakıp gülmez..
- +1 yıl
Ufak iletişim kuruyorum ama orada kalıyor yani. 😅
- +1 yıl
Çok da içimden gelmiyor ya. Bir ara ben onunla iletişim kurmaya çalıştım, çok tepki alamadım.. Beni görüp selam vermiyordu mesela, bir iki kere selamlaştık ama devamı gelmedi yani. Sonra ben ilgimi kaybetmiştim, bu sefer de onun ilgisi olduğunu hissettim ya da belki de bana öyle geldi. Mesela benim olma ihtimalim olan bir yere onun hiç alışkanlığı olmasa bile geldi. İşte uzaktan bakışlar falan..
- +1 yıl
Anladım ama o yeni yönetici oldu. Doğru ama iş ortamı olduğu için biriyle etkileşime geçince hemen flört mü ediyor benimle diye düşünmemesi normal.. q
- +1 yıl
Evet ya özellikle bazı erkekler uzun süre bakıyor. Bakması hemen hoşlandığı anlamına da gelmiyor yani.. karakteri öyledir güzel bulduğu her kıza öyle bakiyordur.. zaten bizim yaşadığımız semtler de çok iyi yerler değil. Burada dışarı çık tüm erkekler öyle bakıyor, o yüzden o da işyerinde de öyle bakıyor demek ki 😅
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler, flört etmek istedikleri bir kadının kendilerine ilgi göstermesini ve onlara dikkat vermesini bekleyebilir. İlgili ve ilgili bir konuşma ortamı yaratmak, flört sürecini başlatmanın önemli bir adımıdır. Flört sürecinde esprili ve oynak bir ortam, iletişimi daha eğlenceli hale getirebilir. Birlikte gülebilmek ve esprili bir dille iletişim kurabilmek, erkeklerin flört etmek istedikleri kadınlarda arayabileceği bir özelliktir. Flörtte karşılıklı ilgi, önemli bir faktördür. Erkekler, kadının da onlara karşı ilgi göstermesini, sorular sormasını ve dinlemesini bekleyebilir. İki yönlü bir iletişim, flört sürecini ilerletmek için önemlidir. Flörtte samimiyet ve doğallık önemlidir. Erkekler, kadının kendisi gibi olmasını, sahte davranışlardan kaçınmasını ve doğal bir şekilde iletişim kurmasını bekleyebilir. Erkekler, flört etmek istedikleri bir kadında cazibe ve kendine güven arayabilir. Kendine güvenen bir kadın, flört sürecini daha etkileyici hale getirebilir.
00 Yorumla
Flört dönemlerinde erkeklerin beklentileri, bireysel tercihlere, kültürel faktörlere ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Bazı erkekler geleneksel cinsiyet rollerine göre, kadının ilk adımı atmasını bekleyebilirken, bazıları ise karşı taraftan açık bir ilgi ve flört sinyali görmeyi tercih eder.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılBeğeni ve birbirine karşı karşı konulmaz bir araya gelme isteği varsa bu iletişim flörte dönüşmeye başlamaya hazır olduğunu gösterir
19 Yorumla- +1 yıl
Peki bir erkeğin karşı konulamaz bir araya gelme isteği olup olmadığını nasıl anlarız?
- +1 yıl
Sürekli buluşma isteği varsa durmadan mesaj atıyorsa ve seni görmek için bahaneler uyduruyorsa o erkek bir araya gelmek için can atıyor demektir
- +1 yıl
Tamam demek ki yok öyle bir duygusu 😅 ama iş ortamindayiz biraz da çeşitli sebeplerle mesaj atamıyor olabilir mi? Belki farklı bir şekilde bir araya gelme isteğini belli ediyor olabilir mi?
- +1 yıl
Yani senin olduğun ortamda bulunmak için yanına geldiği oluyormu veya birşeyler soruyormu devamlı
- +1 yıl
Bilmiyorum geliyor ama benim için değil. Benim yanımda oturan kişiler için geliyor. O zaten yeni yönetici oldu, yerinden de pek kalkamıyor yoğun olduğu için. O bana bir şeyler sormuyor ama. ben ona sormak için arıyorum bazen, detaylı şekilde yanıtlıyor. Ama bunlar zaten olması gereken yönetici özellikleri..
- +1 yıl
Evet olması gereken şeyler sana karşı birşeyler his ettiğini sanmıyorum
Birşeyler his etmiş olsaydı her şekilde seninle iletişim kurmak için çaba gösterirdi - +1 yıl
Evet haklısın teşekkürler. Benim yöneticim değil ama yine de sorular sorabilirdi belki, bilmiyorum..
- +1 yıl
Ya da farklı bir bahaneyle iletişime geçmeye çalışırdı.. ama hala çekici buluyorum, bir keresinde ona olan ilgimi kaybetmiştim. Yine kaybederim umarım 😅
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Umarım istediğin gibi olur her şey iyi günler 😊
samimiyet sıcaklık sadece bana ilgisinin olduğunu bilmem lazım
13 Yorumla- +1 yıl
Samimiyet sıcaklık ve ilgisinin olduğunu nasıl anlarsın
- +1 yıl
Başkalarına karşı yapıp yapmadığını nereden bilebilirsin?
+1 yılO sana mesaj attıktan sonra hemen cevaplamanı ister😊
11 Yorumla- +1 yıl
Ahah çok bekler 🤔
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Pozitif ol tek bir olumlu emoji bile gemileri yaktırır sana
031 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
Erkek için çok emek vermene gerek yok zaten çok takla atmana hiç gerek yok erkeği mutlu eden şeyler kısıtlıdır zaten erkeği en olumlu mutlu eden etken kadındır mesejlaşırken falan ılımlı ona iyi hissetirecek bir emoji göndersen bile onun aklında romantik bir hava oluşturur sana daha atılımlı yaklaşır açık kapı bırakmış olursun ona
- +1 yıl
Mesajlastigimiz yok ki..
- +1 yıl
Ama ne demek istediğini anladım yani. Doğru fazla uğraşmamiza gerek yok ama madem öyle niye hoşuma giden kişiyle hala bir ilişkimiz yok 😅
- +1 yıl
Sağol ya 😅😅 evet hızlandırmak istiyorum nasıl yapabilirim 😅😅
- +1 yıl
Tepkimden çekiniyor olabilir gerçekten. Biraz çekiniyor olabileceğini düşünüyorum. Hayal gücümu kullanırsam gidip onu kahve içmeye falan davet ederim 😅
- +1 yıl
Bir şey yapmıyorum zaten... Ben onunla ilgilenmedikce o sanki benimle ilgileniyor gibi ya da bana öyle geliyor belki..
- +1 yıl
İş yerinden.. fazla samimiyet ve muhabbettimiz yok.
- +1 yıl
Ben bir ara aktif olmaya çalıştım ama geri dönüş alamadım. O yüzden geri çekildim. Ama bu onu çekici bulmadığım anlamına gelmiyor..
- +1 yıl
Ama ondan da olumlu elektrik almıştım. Bana olan ilgisini hissetmiştim. Belki de yanlış hissettim..
- +1 yıl
Ortada bir belirsizlik olup olmadığına emin değilim. Belki de tek taraflıdır. Onu 6-7 aydır tanıyorum işte... Peki sence sosyal medyada paylaşımını beğenmek senin şu küçük emoji gibi etki yaratır mı? O benim herhangi bir şeyimi beğenmedi bu arada hiç bir zaman.. hatta ben daha önce onun storyisini beğenmiştim canım canım 😅
- +1 yıl
Belki de istemiyor ya. Ben arkadaşlık sinyallerini yanlış anlıyorum sanırım. Bir de onu beğendiğim için onun da beni beğendiğini düşünme eğilimindeyim belki de.. ama yüzüne bakılmaz bir kadın da değilim. Övünmek gibi olmasın ama çevremde beğenilen biriyim. Ben bir kere bir bahaneyle ona mesaj da attım. istese devam ettirebilirdi konuşmayı. Belki de acele ettim kaybettim
- +1 yıl
Döndü hiç cevap vermedi değil ama yazismamiz devam etmedi yani..
- +1 yıl
Aynen en iyisi iş arkadaşı olarak görmek ve fazla kurcalamamak..
- +1 yıl
Önerilerin için teşekkür ederim 😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek avci ruhludur istedigi kadina adim atma geregi duyar zaten atmiosa senin adim atmanla olacak isi ne yapacak sin?
06 Yorumla- +1 yıl
Her zaman da tek taraflı olacak iş değil bence
- +1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun? Benim ufak bir adimimla da güzel bir ilişki başlayabilir. Direk gidip çıkma teklifi etmem elbette ama ufak bir kapı açmak için iletişim kurabilirim diye düşünüyorum..
Cevap sahibi+1 yılKadin yuz verebilir bunda sikinti yok kapi acmali ama adim atmamali bu erkegin avci ruhuna ters. Erkekler cabalamadigi kadina deger vermez, kadinda kendini agirdan almali sen zaten kadinsin birak erkek kossun. Ô olmazsa baskasi kosar zaten
- +1 yıl
Ben de onu anlamıyorum zaten. Erkeklerin çabaladigi yok. Kadından ne bekliyorlar onu merak ediyorum. O yüzden bu soruyu sordum 😅
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin cok alternatifi oldugunu da unutmamak lazim begendikleri kadin icin herseyi yaparlar 😀
- +1 yıl
Seni begenmemistir diyorsun yani 😅
+1 yılErkek cinsellik bekler genel olarak.
Ama ben akıl, pratik zeka ve ilgi beklerim. Güzelliği zaten saymıyorum. Her kadın 7/10 olmalı en az.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılKadinda begendigini belli ettikten sonra ikili ilişkilerde ilk adım olarak naber diyerek başlar var. Zaten sohbeti zevkli insan ise bunu ayarlayan her zaman erkektir ki buluşma için güzel bi sebep bulur ve dışarıda bi kahve içilir
05 Yorumla- +1 yıl
Bir ara naber diye ayaküstü kısa konuşmalarımız oluyordu. Sonra ben ona selam verdim bir iki kez. Ama o beni görünce selam vermedi pek, hal hatır da sormadı. Ben de o yüzden pek oralı olmadım..
- +1 yıl
Karşındaki kişinin seninle ilgili aklında güzel şeyler yok. Başkasını seçip arkadaş olmalısın
- +1 yıl
Sanırım öyle ☹️ sonra ben sogumustum biraz, pek bir hissim kalmamıştı ona karşı. Hatta başkasıyla ilgilenmeye başlamıştım. Ama ondan bana bir ilgi hissettim, belki de bana öyle geldi. Bazen uzaktan beni izlediğini farkediyorum. Böyle çok acayip bakıyor içime düşmüş gibi. Hatta farkediyorum ben de ona bakıyorum bakışlarını başka yöne de çevirmiyor. 😅 Şimdi de yine soğumayla hoşlanma arasındayım. Geçen günaydın dedi sasirdim, uzaktaydı ama göz göze gelmiştik. Ben de ona günaydın dedim, bir sonraki iletişimimiz de işten çıkarken baktım gülümsedim bu 😅 ama çok hafif bir gülümsemeydi belki gülümsedigimi bile anlamamistir yani..
- +1 yıl
Sizin ilişki biraz olumsuz gibi. İstersen başka bi kızla arkadaşlık dene. Çevrede çok kız var belli ki. İkili ilişkilerde ileri gitmeyecek kafası oluştuysa başka bi kızla şansını dene
- +1 yıl
Yalnız erkek o ben kadınım 😅😅
+1 yılİşleri hızlandırırız flört konusunda en kısa sürede elde etmek istenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın kısmı ölse adım atmaz. (Bizim coğrafyada böyle yetişmişler)
00 Yorumla
+1 yılSeven kişi beklemez bunu biliyorum
218 Yorumla- +1 yıl
@theofi neyi bekler ki?
- +1 yıl
Seven hemen benim olsun ister çünkü
- +1 yıl
Ama elini çabuk tutmazsa biri alıp gider
- +1 yıl
Bence şu an benimkisinin kafası calismiyo
- +1 yıl
Yani yazıyorum yazmiyo ama benimle konuşmak istiyo kırılmış bana bisey yapmadım ki şimdi engellic3m
- +1 yıl
Seviyem dusuk
- +1 yıl
Takipçi kazanma taktigi mi
- +1 yıl
@theofi kadının ciddi olup olmadığını görmek istiyorsan bir adım atman gerekmez mi? uzaktan neyi anlayacaksın? uzaktan sadece hayalinde kurduğun şeyleri gerçek sanmaya başlıyorsun..
- +1 yıl
@theofi yani beklemezmis 😅
+1 yılCilve
12 Yorumla- +1 yıl
Ben genel olarak cilveliyim 😅
- +1 yıl
Offf
Duygularını anlatman lazım adım at bişey olmax
00 YorumlaKarşı taraf o sinyali vermesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılEve gel demesini sanırım 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Pozitif sinyal bekler.
02 Yorumla- +1 yıl
Pozitif sinyaller nedir?
- +1 yıl
Mesela kadın sürekli erkekten iltifat alır ama asla karşılık vermez, bu olmalı.
Sonra konuşmaya istekli olmalı
adam bişi dediği zaman dinlemeli, cevap vermeli.
Adama karşı samimi olmalı.
Asla soğuk yapmamalı, soğuk yaptığı an erkeğin tüm isteği kaçar.
Arkadaştan ileri bir iletişim istediğini hafifte olsa belli etmeli.
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Saygu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılSinyal
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir iletişimin flörte dönüşmesi için erkekler kadınlardan ne bekler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım