- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle biri var annesiyle yaşamakta ilk mesaj attığın da şöyle demişti gelir dimi? annem bize sonra işte ben ciddi ilişki istiyorum evlenmek istiyorum dedi sonra işte dedim olmucak falan sonra yine bir ara mesaj attı dedi ki kimseyi istemiyorum ve ben trabzonluyum diye benden hoşlanmış sonra ciddi ilişki isteyen şunu diyor erkeklerle konuşmucaksın benle konuşacaksın ben ciddi ilişki istiyorum sonra evim var kendime dair o eve taşınırız seni istemeye geliriz senle ilgili hayaller kurar birlikte yapsak keşke sonra ilgi ister güven ister sadık eş ister
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılŞimdi Aslında bu konularda genelleme yapmak mümkün değil yani her insanın evlilikten beklentisi veya ciddi bir ilişkiden beklentisi farklıdır, mesela ben huzur beklerim eğlence beklerim evlendiğim kişiyle aynı dili konuşmak Aynı sohbette buluşmak isterim. Genelde stresli bir ailede bulunuyorum ve bu konuda bayağı bir sıkıntılar yaşıyorum o yüzden evleneceğim kişinin de mizah anlayışı yüksek yani her söylediğimi yanlış anlamayan nasıl söyleyeyim yeri geldiği zaman eşim yeri geldiği zaman benim psikoloğum olmasını isterim, yani sadece menfaat üzerine yapılan bir evlilik değil Allah'ın rızası ve sevgi üzerine yapılan bir evlilik olması lazım, O yüzden her şeyden önce Güven sadakat ve birbirine dürüstlük önemlidir gerisi sonra gelir ama aynı kültürü uygun davranmakta her şeyden önce geliyor.
48 Yorumla- 1 yıl
peki erkekler nasil sevilmek ister? ne olursa sevildiginizi hissederseniz?
tüm bu dedikleriniz saglandiginda yasin önemi kalir mi? yoksa daha genc ama bu dediklerinizin hepsini karsilamayan bir kiz mi tercih edersiniz? - 1 yıl
Yani kadınlar nasıl mesela kendilerini babası gibi seven erkek ister erkeklerde Aynı annesi gibi seven hatta annesini de seven kızlar ister ama yaş farkına gelecek olursan benim düşünceme göre bir ilişkide yaş farkı en fazla 5 yaş olması gerekir, onun üstüne çıkması işte biz anlaşıyoruz ediyoruz yani uyuşuyoruz bunlar çok normal değil çünkü belli bir zaman sonra bir taraf genç kalırken diğer taraf yaşlanmaya bu sefer kendini yetersiz hissetmeye ve ilişkide sorunlarım başlamasına neden olur.
- 1 yıl
babam gibi incitmeden, koruyarak seven, sevgisinde samimi, dürüst, güvenilir olmasi önemli bir kadin icin haklisiniz. Ama es ve sevgili oldugu farkini unutmadan yani babalik yapmadan sevmesi, arada inci bir cizgi var.
Annesi gibi sevmekten kastiniz kosulsuz sevgi mi? - 1 yıl
Annesi anne gibi koşulsuz Sevgi tabii ki olmaz yani ne kadar evlenirsen evlen bir erkek ne kadar eşim dersi desin annesi gibi olmaz çünkü doğurmadı, ama şöyle ki mesela yeri geldiği zaman şefkatini göstermesi yeri geldiği zaman ince düşünmesi nasıl söyleyeyim bir olay olduğu zaman oturup konuşarak çözmesi ama ben haklıyım diyerek ateşe körükle gitmemesi gerekiyor iki tarafında.
- 1 yıl
Peki ya kadin gercekten hakliysa ve erkek bunu kabul etmiyor ya da anlamiyorsa o zaman ne yapmali? Cok seviyorsa kosulsuz ve düzeltmek istiyorsa nasil anlatmali derdini atesi körüklemeden?
- 1 yıl
Şimdi bazı insanlar senin evlendiğin kocan değilse resmi bir nikahın yoksa evlilik durumun yoksa her insanın peşinden bu kadar koşamazsın istemiyorsa o kendi özelidir kendi içinde yaşadığı psikolojik sorunlardır sen destek olmak istersin ama o istemiyorsa o dakikadan sonra da yapabileceğin bir şey yok
- 1 yıl
Sanirim bu hakimiyet kurma, sözünü gecirme cabasi di mi erkegin? Ama haklisiniz, vazgecme zamani galiba. Tesekkürler
- 1 yıl
Rica ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılEvini çekip çevirebilen, çocuklarının bakımını doğru yapabilen, bakımlı, anlayışlı, baskıcı olmayan vb bir kadın. Tabi ki daha bir çok değişik beklenti sayabiliriz bunlar sadece ortak ve genellenmiş beklentilerdir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin ciddi bir ilişkide kadınlardan beklediği şeyler kişiden kişiye değişebilir tabii, ama genel olarak güven, sadakat ve anlayış önemli. Erkekler genelde kendilerini rahat hissedebilecekleri, açık iletişim kurabilecekleri ve anlayışlı bir partner ararlar. Güven duygusu sağlam olmalı ki ilişkide huzur olsun ve birbirinizi yıpratmadan mutlu olabilesiniz.
Şöyle düşün, senin erkek arkadaşınla geçirdiğin o huzurlu ve sevgi dolu anları, işte erkekler de böyle anlarla dolu bir ilişki isterler. Biraz espri katayım mı? Erkeğin her şeyden önce iyi bir dost, sırdaş arar; arada sırada menemen yapabilen bir kraliçe de bonus olur tabi 😄🍳. Şaka bir yana, önemli olan karşılıklı olarak birbirinizi anlamak ve desteklemek. Bu noktada dengeyi bulduğunuzda ilişki zaten kendiliğinden güzelleşir. Mutluluklar olsun sana! 🌟❤️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBen aşk beklerim sadece
00 Yorumla Erkeklerin ciddi ilişki aradıklarını sanmıyorum. Onlar bağımsızlıklarına düşkünler. Onunla bununla olayım ama eşim bakire olsun derler çünkü persormanslarının kıyaslanmasını istemezler. Tam da bu yüzden o kızda ne buluyor dediğimiz çirkin ve aptal kızları evlenmek için tercih ederler çünkü ancak ona sözünü geçirebileceğini düşünürler. Sonrasında da karılarını aldatırlar çünkü onda tutkuyu bulamıyorlardır. Sorsan boşanıcam derler boşanamazlar, aile baskısından dolayı evlenmişlerdir ve anne babalarından korktukları için boşanamazlar ve eşlerini üzmeye devam ederler. Bazıları da durumu kabullenir. Evliyim, çok sevmesem bile eşim düzgün bir insan, beni de kimse istemez artık başkasıyla da ciddi bir ilişkiye gidebilecek kadar özgüvenim ve sabrım yok ciddi ilişki hiç istemedim zaten, hasbelkader evlendirildim bu böyle gitsin falan.
10 Yorumla
1 yılEskiden erkeklerin kadınlardan beklentisi ev isleriydi şimdi ise erkek ve kadının birbirinden sadece iki beklentisi var biri eve ekmek getirmek ikincisi yatak performansı. Şu anda erkek kızdan kız da erkekten bunları bekliyor
110 Yorumla- 1 yıl
bu düzen erkek beynini rahatsiz ediyor mu? bir sansiniz olsa sadece erkegin eve ekmek getirdigi, kadininsa sadece ev isleriyle ve cocukla ilgilendigi dönemlere geri dönmek ister miydiniz? yoksa iyi mi böyle, kadin da erkekte hayata karissin ama birlikte bir hayatin bütün sorumluluklarini paylassinlar? hangisi daha saglikli sizce?
- 1 yıl
Benim beynimi çok rahatsız etmiyor ama suanki düzende erkek de kadın da eğer aileden gelen bir zenginlik yoksa çalışmak zorunda gibi bir şey. En azından kadınların çalışmak zorunda kalmamasını sadece gerçekten çalışmak isteyenlerin çalıştığı bir düzen olsun isterdim
- 1 yıl
Nedense bazi erkeklerin calisan kadinlara ve calismak isteyen kadinlara hic saygisi olmadigini hissediyorum. Böyle düsünmeniz bana umut verdi, tesekkürler.
- 1 yıl
Aslında ümit kaybedecek bir şey yok bugün filmlerden bile görüyorum bunu Avrupa ya da Amerikada da kadınların çalışmasına karşı olan insanlar var herkes kendi kafa yapısına uygun bir eş seçmeli yani bence bunlar hayata renk katan farklı kafalar Yeter ki birbirine saygısızlık ya da şiddet uygulamasınlar.
- 1 yıl
Katiliyorum, kadin calistikca gücleniyor ve belki mecburen erkeklesiyor. Sanirim bazi erkekleri rahatsiz eden bu, neden bilmiyorum.
- 1 yıl
Aslında maddi güç özgürlük demektir bazen eşler birbirinin çok da özgür olmasını istemez erkeklerde daha çok oluyor bu doğru
- 1 yıl
Evet, ben de farkettim bunu. Neden böyle peki sizce?
- 1 yıl
Çünkü bazı insanlar eşinin tüm odak noktasının kendisi olmasını ister ve kıskanç olabilir bazısı narsist ya da hasta ruhlu olabilir yani belirli bir sebebi yok
- 1 yıl
Hastalikli bir durum yani, uzak durmak lazim. Tesekkürler
- 1 yıl
Yani olabilir
1 yılCiddi bir ilişkide en önemli olan şey karşılıklı aşk ve güven, birbirine içtenlikle bağlanmış olmak, sadakat, samimiyet, birbirleriyle her fırsatta kâlpten aşkla ilgilenmek ve samimi iletişim kurabilmek, birbirine tutkuyla yaşama sevinci katmak, birbirinin gözlerinde o heyecanı ve mutluluğu görmek her an..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
1 yılNet olmasını bekler...
"Ya işte bende senden hoşlanıyorum ama biraz peşimden koş " dersen mesela beni kaybedersin.
Test edersen , testleri anlarım ve negatif cevap veririm beni kaybedersin...
Dürüst ve içten olmasını, aklından geçenleri aktarmasını ister...
Hmm bir de "Cinselliği hiç duymamış" ayağı yapmayın çok itici oluyor. Ancak " Evlilik öncesi yaşanmasına karşıyım " diyerek konuyu kapatabilirsiniz. O da kişinin kendi tercihi...
00 Yorumla Ben güven beklerim güven benim için bu ilişkinin zemini olur
13 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle, karsiliklik güven
- 1 yıl
katiliyorum. güven olmayan yerde tüm sorunlar dag gibi büyüyor
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sevgi, ilgi, anlayış, özgü. Erkek sevdiğinden karşılık bulunca 10 kat daha fazlasını yapmak ister. Yanında huzur bulmak ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFeminen kadınsı karakteristik özellikler beraberinde sorumluluk bilincinde olmasını Yüksek seviyeli bir erkek Güvenmediği Sorumluluktan yüksünen sürekli kavga çıkaran geçimsiz. Mavi boncuk dağıtan hafif meşrep uyumsuz Bencil ve narşist Kadına Asla ciddi ilişki sunmayacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yılSevgi beklemiyoruz çünkü hiçbir kadının sevgi beslemediğini, zerre kadar duygusal olmadığını öğrendik. Sadece saygı ve sadakat bekliyoruz. Bunlar olmazsa ilişki bitiyor zaten.
20 Yorumla Benim bir kadından beklediğim sadık, sevgi dolu, annaç yapısı, sevgisi kocaman, aklı başında hayat brn ve o artı çocuklar olmalı. hayallerimiz bir olsun
10 Yorumla
1 yılValla bilmiyorumda 3 tane ilişkim oldu toplasan 2 siyle uzun sürdü ve ikisi de beni üzdü beni kırıcak hatalar yaptı nerde takılan erkekleri umursamayan kız görsem hepsi benden mutlu bu ciddi düşünen düzgün ilişki kurmak isteyen kızları bunlar niye üzüp duruyo ya sebep ne 1 kere aldatmadım bi yanlış yapmadım bakkala çıksam bakkala çıktığımın haberini veririm yani sebeğ ne
01 Yorumla- 1 yıl
Sizin yaslarda sorumluluk almaktan bir çoğu kaçıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni ne için sevdiğine bağlı olarak değişir. seks için seviyorsa evlense bile uumrsamaz olur. Onun için sadece seks objesi olursun. Zaten çoğu erkek böyledir. Hep ciddi ilişki istiyorum derler ama ciddi değildir hiçbiri
10 YorumlaUzun yazmaya hiç gerek yok. Mesele tek kelimeyle anlatabiliriz. SADAKAT! ama erkeğin kalitelisi sadakattan anlar.
10 Yorumla
1 yılErkeğin kadın da istediği her türlü ilişki de bellidir 😜😜😂😂
20 YorumlaSadakatli, saygılı ve dürüst olmasını. Saklanacağım bi' durumum yok çünkü birisinin hakkına girersem ahirette bunun hesabını veremeceğimi biliyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ciddi bir ilişki...
herkesin takım elbise giydiği kasıntı bir şekilde durduğu ilişkimi ?
anlamadım
07 Yorumla- 1 yıl
evet, herkes takim elbise giyiyor.
- 1 yıl
katiliyorum. ama hicbir kadin kullanildigi kandirildigi bir iliskide olmak istemek. bazi erkekler cok güzel oynayabiliyor.
- 1 yıl
haklisiniz, öyle kadinlar da var
- 1 yıl
benim de dilegim bu, sahte insanlar sahte ilgi sevgi haksizlik. Tesekkürler
1 yılUfff roman yazılır bu soruya cevap olarak. O kadar anlatılması zor şeyler ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTüm erkek yorumlarını okudum da herşeyi istiyorlar özellikle kendilerinde asla olmayan şeyi sadakat🤣 ahaha çok şey istiyorlar, önce insan aynaya bakar
00 YorumlaSevgi ilgi anlayış ve gereksiz yere trip atmamaniz tek isteğim bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Dürüst olmasını bekler, yalan olmasın ister tamamen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAnne olması lazım bakınca bir anne adayı görmek lazim
00 Yorumla
1 yılAdakat, sosyal medya da takipçisi az olması, ailesinin iyi olması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik sözleşmesi ister altın istesin istmeez borca girdirmesin ister
00 Yorumla
1 yılSadakat ve dürüstlük genel olarak ve tabi ben kendi şahsım olarak dini yönden iyi olması
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişkide ne beklenir? Tahmin et. Sence ne olabilir?
00 Yorumla
1 yılÖnce bir Fake olmasın da... Gerisini sonra konuşuruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Erkeğine göre değişir.
13 Yorumla- 1 yıl
size göre nedir?
- 1 yıl
Tesekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSevgi aşk ve dürüstlük ister
11 Yorumla- 1 yıl
erkekler nasil sevilmek ister?
ne olursa sevildigini hisseder?
1 yılGerçekten bunu merak mı ediyorsun? 26 yaşındasın ve bunun cevabını bilmiyorsan cam fanusun içine gir ve ecelini bekle öyle yaşa. Allahım yarabbim soruya bak sanırsın 7. sınıf
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe istediklerini kendileri de bilmiyorlar emin olabilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevilmek ama kadınlar onu bile yapmaz zaten o yüzden kadın milletinden bir şey beklemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgi saygi anlayis kiskanmak ama kisitlamamak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Once sadakat sonra aileye saygi her iki taraf icin sonra itaat
01 Yorumla- 1 yıl
itaat ve saygiyi biraz acabilir misiniz?
1 yılErkek arkadaslarini azaltmasini
Iliski kurallarina uyulmasini
Hassas oldugu konulara dikkat edilmesini00 Yorumla
1 yılhepsi se x istiyor başka ne istesin
30 Yorumla
1 yılBir kadın ne kadar sadık kalırsa erkek okadar cepte görür kadını
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saygı ve karsilikli sevgi
10 Yorumla
1 yılSevgi ilgi anlayış olsun 10 kat fazlasını yapar
00 YorumlaGerçekten seven erkek hiç bir zaman ona dokunmaya kıyamaz
00 Yorumla
1 yılçok samimi cevap vericem.
sevgi. ilgi. seks. birlikte vakit geçirme. sahiplenme hissi
00 Yorumla
1 yılArtık hiç umrumda değil desem.. Bunları düşünüp hayatı zehir etmeyin. Yaşayın gitsin
00 Yorumla
1 yılAldatmasın sadık olsun sevsin ama gercek sevsin yanında olsun her konuda.
00 YorumlaPeki şöyle bişy var ciddi ilişkide erkek kadına cinsellikten bahsedermi
00 Yorumla
1 yılİlgi
Sadakat
Cinsellik
Dürüstlük
Güven30 YorumlaGelecek için söz veya adım
15 Yorumla- 1 yıl
sizce de adim atmasi gereken erkek degil mi?
bir iliskide kadin erkek rolleri var midir sizce? varsa neler? - 1 yıl
Kadin mi iliskiyi evlilige sürükleyen taraf olmali yani?
- 1 yıl
Tesekkürler
1 yılOna güvenmelerini
19 Yorumla- 1 yıl
ama bu güveni onun kazanmasi gerekmez mi?
- 1 yıl
Bunun için uğras verdiyse sevdiği kadının da ona güvenmesini ister
- 1 yıl
önce güvenini kazanip sonra güvenini kiriyorsa bu ne anlama gelir peki sizce?
- 1 yıl
Nasıl bi güven kırması tam olarak
- 1 yıl
gözünün disari kaymasi, yalanlar, iliski icin planladigi yoldan sasmasi ama biryandan da askini ilan etmesi. sahte degil mi?
- 1 yıl
Seni kaybetmekten korkmuyor sevgisi azalmış olabilir ve söze değil de davranışa bakılması gerek yoksa ben bile sana çok aşıkmışım gibi taklit yapabilirim
- 1 yıl
katiliyorum, tesekkürler. bir de kadindan hamle bekleyenler var bu durumda.
sizce saglikli bir iliskide kadin erkek rolleri olmali mi? evetse nelerdir bunlar? - 1 yıl
Erkek dediğin centilmen olucak herşeyi kadının üzerine yüklemez. Mesela aranızda sorun oldu diyelim ikinizde de suç var, erkek toparlamaya çalışınca her şey hemen çözülüyor. Erkek dediğin naz yapmaz trip atmaz prenses erkekler istemiyoruz ve kadınına çabuk sinirlenmez sinirlense bile bunu belli edip bide üstüne argo ederse ilişkisi bitmiştir demek çünkü erkek seviyorsa kadınına kıyamaz.
- 1 yıl
Size katiliyorum ama dönem maalesef prenses erkek dönemi. Genc yaslarda sosyal medyada onlara büyük bir özgüven veriyor sonra da 40 yasindan sonra etekleri tutusuyor ama gecmis olsun, hayatini kurmus kadinlarin umrunda olmuyorlar
1 yılHerşeyi beklerler herhalde
11 Yorumla- 1 yıl
katiliyorum
Erkeklerin tek isteği belli yani 😅
20 Yorumla
1 yılİlgi şefkat empati sevgi saygı seks :)
04 Yorumla- 1 yıl
ilgi, sefkat ve saygiyi acabilir misiniz?
bir erkek nasil sevilmek ister? ne olursa sevildigini hisseder? - 1 yıl
İlgili olmalı işte değer verdiğini göstermeli. Şefkatli olmalı bazı küçük hataları affatmeli. Saygı zaten her türlü ilişkide önemli sadece aşk ilişkisinde değil.
- 1 yıl
Tesekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılboş yapmayın yeter
10 Yorumla
1 yılAnlaşılmak, saygı ve sadakat..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOral bekleriz ve bunu özenle ve zaman sınırsız yapmanızı bekleriz...
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAfedersiniz ben ilişki deyince cinsel ilişki zannettim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 1 yılZengin olmasını
12 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Güven, sadakat, anlayış ve huzur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevigi bekler ilgi bekler
00 Yorumla
1 yılSevilmek ilgi küçük buseler ozellikle. boyuna.
00 Yorumla
1 yılCiddiyet saygı bekler
01 Yorumla- 1 yıl
@FortisPuella doğru mu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHiç bilmiyorum erkekleri anlamak mümkün değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılNe beklediklerini çözemedik henüz
00 Yorumla - Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne