• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ciddi bir ilişkide erkekler kadınlardan ne bekler?

infoloading
infoloading Takip Et
Xper 1 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
46
Yapay Zekaya Sor
Ciddi bir ilişkide erkekler kadınlardan ne bekler?
İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Öncelikle biri var annesiyle yaşamakta ilk mesaj attığın da şöyle demişti gelir dimi? annem bize sonra işte ben ciddi ilişki istiyorum evlenmek istiyorum dedi sonra işte dedim olmucak falan sonra yine bir ara mesaj attı dedi ki kimseyi istemiyorum ve ben trabzonluyum diye benden hoşlanmış sonra ciddi ilişki isteyen şunu diyor erkeklerle konuşmucaksın benle konuşacaksın ben ciddi ilişki istiyorum sonra evim var kendime dair o eve taşınırız seni istemeye geliriz senle ilgili hayaller kurar birlikte yapsak keşke sonra ilgi ister güven ister sadık eş ister

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SilentWolf
    SilentWolf Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Şimdi Aslında bu konularda genelleme yapmak mümkün değil yani her insanın evlilikten beklentisi veya ciddi bir ilişkiden beklentisi farklıdır, mesela ben huzur beklerim eğlence beklerim evlendiğim kişiyle aynı dili konuşmak Aynı sohbette buluşmak isterim. Genelde stresli bir ailede bulunuyorum ve bu konuda bayağı bir sıkıntılar yaşıyorum o yüzden evleneceğim kişinin de mizah anlayışı yüksek yani her söylediğimi yanlış anlamayan nasıl söyleyeyim yeri geldiği zaman eşim yeri geldiği zaman benim psikoloğum olmasını isterim, yani sadece menfaat üzerine yapılan bir evlilik değil Allah'ın rızası ve sevgi üzerine yapılan bir evlilik olması lazım, O yüzden her şeyden önce Güven sadakat ve birbirine dürüstlük önemlidir gerisi sonra gelir ama aynı kültürü uygun davranmakta her şeyden önce geliyor.

4
    8 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

peki erkekler nasil sevilmek ister? ne olursa sevildiginizi hissederseniz?
      tüm bu dedikleriniz saglandiginda yasin önemi kalir mi? yoksa daha genc ama bu dediklerinizin hepsini karsilamayan bir kiz mi tercih edersiniz?

Yorumla
    • SilentWolf
      SilentWolf
      1 yıl

Yani kadınlar nasıl mesela kendilerini babası gibi seven erkek ister erkeklerde Aynı annesi gibi seven hatta annesini de seven kızlar ister ama yaş farkına gelecek olursan benim düşünceme göre bir ilişkide yaş farkı en fazla 5 yaş olması gerekir, onun üstüne çıkması işte biz anlaşıyoruz ediyoruz yani uyuşuyoruz bunlar çok normal değil çünkü belli bir zaman sonra bir taraf genç kalırken diğer taraf yaşlanmaya bu sefer kendini yetersiz hissetmeye ve ilişkide sorunlarım başlamasına neden olur.

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

babam gibi incitmeden, koruyarak seven, sevgisinde samimi, dürüst, güvenilir olmasi önemli bir kadin icin haklisiniz. Ama es ve sevgili oldugu farkini unutmadan yani babalik yapmadan sevmesi, arada inci bir cizgi var.
      Annesi gibi sevmekten kastiniz kosulsuz sevgi mi?

Yorumla
    • SilentWolf
      SilentWolf
      1 yıl

Annesi anne gibi koşulsuz Sevgi tabii ki olmaz yani ne kadar evlenirsen evlen bir erkek ne kadar eşim dersi desin annesi gibi olmaz çünkü doğurmadı, ama şöyle ki mesela yeri geldiği zaman şefkatini göstermesi yeri geldiği zaman ince düşünmesi nasıl söyleyeyim bir olay olduğu zaman oturup konuşarak çözmesi ama ben haklıyım diyerek ateşe körükle gitmemesi gerekiyor iki tarafında.

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Peki ya kadin gercekten hakliysa ve erkek bunu kabul etmiyor ya da anlamiyorsa o zaman ne yapmali? Cok seviyorsa kosulsuz ve düzeltmek istiyorsa nasil anlatmali derdini atesi körüklemeden?

Yorumla
    • SilentWolf
      SilentWolf
      1 yıl

Şimdi bazı insanlar senin evlendiğin kocan değilse resmi bir nikahın yoksa evlilik durumun yoksa her insanın peşinden bu kadar koşamazsın istemiyorsa o kendi özelidir kendi içinde yaşadığı psikolojik sorunlardır sen destek olmak istersin ama o istemiyorsa o dakikadan sonra da yapabileceğin bir şey yok

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Sanirim bu hakimiyet kurma, sözünü gecirme cabasi di mi erkegin? Ama haklisiniz, vazgecme zamani galiba. Tesekkürler

Yorumla
    • SilentWolf
      SilentWolf
      1 yıl

Rica ediyorum

Yorumla
  • dorelendiniz
    dorelendiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.

Evini çekip çevirebilen, çocuklarının bakımını doğru yapabilen, bakımlı, anlayışlı, baskıcı olmayan vb bir kadın. Tabi ki daha bir çok değişik beklenti sayabiliriz bunlar sadece ortak ve genellenmiş beklentilerdir.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Erkeklerin ciddi bir ilişkide kadınlardan beklediği şeyler kişiden kişiye değişebilir tabii, ama genel olarak güven, sadakat ve anlayış önemli. Erkekler genelde kendilerini rahat hissedebilecekleri, açık iletişim kurabilecekleri ve anlayışlı bir partner ararlar. Güven duygusu sağlam olmalı ki ilişkide huzur olsun ve birbirinizi yıpratmadan mutlu olabilesiniz.

Şöyle düşün, senin erkek arkadaşınla geçirdiğin o huzurlu ve sevgi dolu anları, işte erkekler de böyle anlarla dolu bir ilişki isterler. Biraz espri katayım mı? Erkeğin her şeyden önce iyi bir dost, sırdaş arar; arada sırada menemen yapabilen bir kraliçe de bonus olur tabi 😄🍳. Şaka bir yana, önemli olan karşılıklı olarak birbirinizi anlamak ve desteklemek. Bu noktada dengeyi bulduğunuzda ilişki zaten kendiliğinden güzelleşir. Mutluluklar olsun sana! 🌟❤️

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

78

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Ben aşk beklerim sadece

0
    0 Yorumla
  • daewart
    daewart Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    1 yıl

Erkeklerin ciddi ilişki aradıklarını sanmıyorum. Onlar bağımsızlıklarına düşkünler. Onunla bununla olayım ama eşim bakire olsun derler çünkü persormanslarının kıyaslanmasını istemezler. Tam da bu yüzden o kızda ne buluyor dediğimiz çirkin ve aptal kızları evlenmek için tercih ederler çünkü ancak ona sözünü geçirebileceğini düşünürler. Sonrasında da karılarını aldatırlar çünkü onda tutkuyu bulamıyorlardır. Sorsan boşanıcam derler boşanamazlar, aile baskısından dolayı evlenmişlerdir ve anne babalarından korktukları için boşanamazlar ve eşlerini üzmeye devam ederler. Bazıları da durumu kabullenir. Evliyim, çok sevmesem bile eşim düzgün bir insan, beni de kimse istemez artık başkasıyla da ciddi bir ilişkiye gidebilecek kadar özgüvenim ve sabrım yok ciddi ilişki hiç istemedim zaten, hasbelkader evlendirildim bu böyle gitsin falan.

1
    0 Yorumla
  • abdullah637373
    abdullah637373 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 78%
    1 yıl

Eskiden erkeklerin kadınlardan beklentisi ev isleriydi şimdi ise erkek ve kadının birbirinden sadece iki beklentisi var biri eve ekmek getirmek ikincisi yatak performansı. Şu anda erkek kızdan kız da erkekten bunları bekliyor

1
    10 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

bu düzen erkek beynini rahatsiz ediyor mu? bir sansiniz olsa sadece erkegin eve ekmek getirdigi, kadininsa sadece ev isleriyle ve cocukla ilgilendigi dönemlere geri dönmek ister miydiniz? yoksa iyi mi böyle, kadin da erkekte hayata karissin ama birlikte bir hayatin bütün sorumluluklarini paylassinlar? hangisi daha saglikli sizce?

Yorumla
    • abdullah637373
      abdullah637373
      1 yıl

Benim beynimi çok rahatsız etmiyor ama suanki düzende erkek de kadın da eğer aileden gelen bir zenginlik yoksa çalışmak zorunda gibi bir şey. En azından kadınların çalışmak zorunda kalmamasını sadece gerçekten çalışmak isteyenlerin çalıştığı bir düzen olsun isterdim

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Nedense bazi erkeklerin calisan kadinlara ve calismak isteyen kadinlara hic saygisi olmadigini hissediyorum. Böyle düsünmeniz bana umut verdi, tesekkürler.

Yorumla
    • abdullah637373
      abdullah637373
      1 yıl

Aslında ümit kaybedecek bir şey yok bugün filmlerden bile görüyorum bunu Avrupa ya da Amerikada da kadınların çalışmasına karşı olan insanlar var herkes kendi kafa yapısına uygun bir eş seçmeli yani bence bunlar hayata renk katan farklı kafalar Yeter ki birbirine saygısızlık ya da şiddet uygulamasınlar.

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Katiliyorum, kadin calistikca gücleniyor ve belki mecburen erkeklesiyor. Sanirim bazi erkekleri rahatsiz eden bu, neden bilmiyorum.

Yorumla
    • abdullah637373
      abdullah637373
      1 yıl

Aslında maddi güç özgürlük demektir bazen eşler birbirinin çok da özgür olmasını istemez erkeklerde daha çok oluyor bu doğru

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Evet, ben de farkettim bunu. Neden böyle peki sizce?

Yorumla
    • abdullah637373
      abdullah637373
      1 yıl

Çünkü bazı insanlar eşinin tüm odak noktasının kendisi olmasını ister ve kıskanç olabilir bazısı narsist ya da hasta ruhlu olabilir yani belirli bir sebebi yok

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Hastalikli bir durum yani, uzak durmak lazim. Tesekkürler

Yorumla
    • abdullah637373
      abdullah637373
      1 yıl

Yani olabilir

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Ciddi bir ilişkide en önemli olan şey karşılıklı aşk ve güven, birbirine içtenlikle bağlanmış olmak, sadakat, samimiyet, birbirleriyle her fırsatta kâlpten aşkla ilgilenmek ve samimi iletişim kurabilmek, birbirine tutkuyla yaşama sevinci katmak, birbirinin gözlerinde o heyecanı ve mutluluğu görmek her an..

2
    0 Yorumla
  • Frankenstein16
    Frankenstein16 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.

Net olmasını bekler...

"Ya işte bende senden hoşlanıyorum ama biraz peşimden koş " dersen mesela beni kaybedersin.

Test edersen , testleri anlarım ve negatif cevap veririm beni kaybedersin...

Dürüst ve içten olmasını, aklından geçenleri aktarmasını ister...

Hmm bir de "Cinselliği hiç duymamış" ayağı yapmayın çok itici oluyor. Ancak " Evlilik öncesi yaşanmasına karşıyım " diyerek konuyu kapatabilirsiniz. O da kişinin kendi tercihi...

0
    0 Yorumla
  • ghostvari
    ghostvari Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Ben güven beklerim güven benim için bu ilişkinin zemini olur

1
    3 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

kesinlikle, karsiliklik güven

Yorumla
    • ghostvari
      ghostvari
      1 yıl

Geri kalan her şey bir sonraki aşamada olur. Güvenim olmadığı bir yerde ne sevgi ne de cinsellik isterim (istemem gerek yok 👌)

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

katiliyorum. güven olmayan yerde tüm sorunlar dag gibi büyüyor

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Sevgi, ilgi, anlayış, özgü. Erkek sevdiğinden karşılık bulunca 10 kat daha fazlasını yapmak ister. Yanında huzur bulmak ister.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Feminen kadınsı karakteristik özellikler beraberinde sorumluluk bilincinde olmasını Yüksek seviyeli bir erkek Güvenmediği Sorumluluktan yüksünen sürekli kavga çıkaran geçimsiz. Mavi boncuk dağıtan hafif meşrep uyumsuz Bencil ve narşist Kadına Asla ciddi ilişki sunmayacaktır.

0
    0 Yorumla
  • liber_tango
    liber_tango Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 38%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.

Sevgi beklemiyoruz çünkü hiçbir kadının sevgi beslemediğini, zerre kadar duygusal olmadığını öğrendik. Sadece saygı ve sadakat bekliyoruz. Bunlar olmazsa ilişki bitiyor zaten.

2
    0 Yorumla
  • çiftkanat
    çiftkanat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Benim bir kadından beklediğim sadık, sevgi dolu, annaç yapısı, sevgisi kocaman, aklı başında hayat brn ve o artı çocuklar olmalı. hayallerimiz bir olsun

1
    0 Yorumla
  • anonymuss__
    anonymuss__ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

Valla bilmiyorumda 3 tane ilişkim oldu toplasan 2 siyle uzun sürdü ve ikisi de beni üzdü beni kırıcak hatalar yaptı nerde takılan erkekleri umursamayan kız görsem hepsi benden mutlu bu ciddi düşünen düzgün ilişki kurmak isteyen kızları bunlar niye üzüp duruyo ya sebep ne 1 kere aldatmadım bi yanlış yapmadım bakkala çıksam bakkala çıktığımın haberini veririm yani sebeğ ne

0
    1 Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      1 yıl

Sizin yaslarda sorumluluk almaktan bir çoğu kaçıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Seni ne için sevdiğine bağlı olarak değişir. seks için seviyorsa evlense bile uumrsamaz olur. Onun için sadece seks objesi olursun. Zaten çoğu erkek böyledir. Hep ciddi ilişki istiyorum derler ama ciddi değildir hiçbiri

1
    0 Yorumla
  • Krypto61
    Krypto61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Uzun yazmaya hiç gerek yok. Mesele tek kelimeyle anlatabiliriz. SADAKAT! ama erkeğin kalitelisi sadakattan anlar.

1
    0 Yorumla
  • colorfulpeople
    colorfulpeople Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğin kadın da istediği her türlü ilişki de bellidir 😜😜😂😂

2
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Sadakatli, saygılı ve dürüst olmasını. Saklanacağım bi' durumum yok çünkü birisinin hakkına girersem ahirette bunun hesabını veremeceğimi biliyorum.

0
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Sevip, sevilmek..

Gerisi gelir zaten..

#Vesselam

1
    0 Yorumla
  • MawiTech
    MawiTech Takip Et
    Guru Yaş: 109
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

ciddi bir ilişki...

herkesin takım elbise giydiği kasıntı bir şekilde durduğu ilişkimi ?

anlamadım

0
    7 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

evet, herkes takim elbise giyiyor.

Yorumla
    • MawiTech
      MawiTech
      1 yıl

ilişki ilişkidir ciddisi veya başka birşeyi yoktur sen bu ilişki içinde mutlumusun değilmisin önemli olann mutluluktur.

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

katiliyorum. ama hicbir kadin kullanildigi kandirildigi bir iliskide olmak istemek. bazi erkekler cok güzel oynayabiliyor.

Yorumla
    • MawiTech
      MawiTech
      1 yıl

kadınlar daha güzel oynuyor... lütfen kadınlara haksızlık etme

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

haklisiniz, öyle kadinlar da var

Yorumla
    • MawiTech
      MawiTech
      1 yıl

bunun kadını erkeği yok Allah düzgün insanları böyle yapmacık insanlardan korusun

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

benim de dilegim bu, sahte insanlar sahte ilgi sevgi haksizlik. Tesekkürler

Yorumla
  • yorgunbiradamiste
    yorgunbiradamiste Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ufff roman yazılır bu soruya cevap olarak. O kadar anlatılması zor şeyler ki...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Tüm erkek yorumlarını okudum da herşeyi istiyorlar özellikle kendilerinde asla olmayan şeyi sadakat🤣 ahaha çok şey istiyorlar, önce insan aynaya bakar

0
    0 Yorumla
  • Ramço0606
    Ramço0606 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 94%
    1 yıl

Sevgi ilgi anlayış ve gereksiz yere trip atmamaniz tek isteğim bu

0
    0 Yorumla
  • Eddy_0606
    Eddy_0606 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.

Dürüst olmasını bekler, yalan olmasın ister tamamen

0
    0 Yorumla
  • ÜyeOldum34
    ÜyeOldum34 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Anne olması lazım bakınca bir anne adayı görmek lazim

0
    0 Yorumla
  • ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm
    ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 98%
    1 yıl

Adakat, sosyal medya da takipçisi az olması, ailesinin iyi olması

0
    0 Yorumla
  • Kayıpgezginn
    Kayıpgezginn Takip Et
    Yoda Yaş: 79 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Evlilik sözleşmesi ister altın istesin istmeez borca girdirmesin ister

0
    0 Yorumla
  • 13_Gölgє_16
    13_Gölgє_16 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Sadakat ve dürüstlük genel olarak ve tabi ben kendi şahsım olarak dini yönden iyi olması

1
    0 Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ciddi ilişkide ne beklenir? Tahmin et. Sence ne olabilir?

0
    0 Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl

Önce bir Fake olmasın da... Gerisini sonra konuşuruz

0
    0 Yorumla
  • Dr-Mystic
    Dr-Mystic Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Erkeğine göre değişir.

1
    3 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

size göre nedir?

Yorumla
    • Dr-Mystic
      Dr-Mystic
      1 yıl

Karakter uyumu, sadakat, anlayış ve sevgi karşılıklı olduktan sonra gerisi gelir.

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Tesekkürler

Yorumla
  • mur_aaat34
    mur_aaat34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Sevgi aşk ve dürüstlük ister

1
    1 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

erkekler nasil sevilmek ister?
      ne olursa sevildigini hisseder?

Yorumla
  • bakbidinle
    bakbidinle Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 yıl

Gerçekten bunu merak mı ediyorsun? 26 yaşındasın ve bunun cevabını bilmiyorsan cam fanusun içine gir ve ecelini bekle öyle yaşa. Allahım yarabbim soruya bak sanırsın 7. sınıf

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar emin olabilirsin

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sevilmek ama kadınlar onu bile yapmaz zaten o yüzden kadın milletinden bir şey beklemem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sevgi saygi anlayis kiskanmak ama kisitlamamak

0
    0 Yorumla
  • ferit74
    ferit74 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Once sadakat sonra aileye saygi her iki taraf icin sonra itaat

0
    1 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

itaat ve saygiyi biraz acabilir misiniz?

Yorumla
  • badromance97
    badromance97 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Erkek arkadaslarini azaltmasini
    Iliski kurallarina uyulmasini
    Hassas oldugu konulara dikkat edilmesini

0
    0 Yorumla
  • ğepspslelmrmrkfkf
    ğepspslelmrmrkfkf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

hepsi se x istiyor başka ne istesin

3
    0 Yorumla
  • Pink_Diamond01
    Pink_Diamond01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Bir kadın ne kadar sadık kalırsa erkek okadar cepte görür kadını

1
    0 Yorumla
  • Berrğodan
    Berrğodan Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Saygı ve karsilikli sevgi

1
    0 Yorumla
  • Mert878787
    Mert878787 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    1 yıl

Sevgi ilgi anlayış olsun 10 kat fazlasını yapar

0
    0 Yorumla
  • özümem
    özümem Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Gerçekten seven erkek hiç bir zaman ona dokunmaya kıyamaz

0
    0 Yorumla
  • cancan3806
    cancan3806 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    1 yıl

çok samimi cevap vericem.

sevgi. ilgi. seks. birlikte vakit geçirme. sahiplenme hissi

0
    0 Yorumla
  • Sekerkizlili
    Sekerkizlili Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Artık hiç umrumda değil desem.. Bunları düşünüp hayatı zehir etmeyin. Yaşayın gitsin

0
    0 Yorumla
  • yigitslslslsl23
    yigitslslslsl23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

Aldatmasın sadık olsun sevsin ama gercek sevsin yanında olsun her konuda.

0
    0 Yorumla
  • yazkızı23
    yazkızı23 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Peki şöyle bişy var ciddi ilişkide erkek kadına cinsellikten bahsedermi

0
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    1 yıl

İlgi
    Sadakat
    Cinsellik
    Dürüstlük
    Güven

3
    0 Yorumla
  • OsmanErol
    OsmanErol Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Gelecek için söz veya adım

1
    5 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

sizce de adim atmasi gereken erkek degil mi?
      bir iliskide kadin erkek rolleri var midir sizce? varsa neler?

Yorumla
    • OsmanErol
      OsmanErol
      1 yıl

Bence yok bir adım atıp baskın olması lazım yoksa gevşek kalır

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Kadin mi iliskiyi evlilige sürükleyen taraf olmali yani?

Yorumla
    • OsmanErol
      OsmanErol
      1 yıl

Biri yapmalı kadın olmuş erkek olmuş fark etmiyor

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Tesekkürler

Yorumla
  • gecenin_kralicesii
    gecenin_kralicesii Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Ona güvenmelerini

1
    9 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

ama bu güveni onun kazanmasi gerekmez mi?

Yorumla
    • gecenin_kralicesii
      gecenin_kralicesii
      1 yıl

Bunun için uğras verdiyse sevdiği kadının da ona güvenmesini ister

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

önce güvenini kazanip sonra güvenini kiriyorsa bu ne anlama gelir peki sizce?

Yorumla
    • gecenin_kralicesii
      gecenin_kralicesii
      1 yıl

Nasıl bi güven kırması tam olarak

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

gözünün disari kaymasi, yalanlar, iliski icin planladigi yoldan sasmasi ama biryandan da askini ilan etmesi. sahte degil mi?

Yorumla
    • gecenin_kralicesii
      gecenin_kralicesii
      1 yıl

Seni kaybetmekten korkmuyor sevgisi azalmış olabilir ve söze değil de davranışa bakılması gerek yoksa ben bile sana çok aşıkmışım gibi taklit yapabilirim

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

katiliyorum, tesekkürler. bir de kadindan hamle bekleyenler var bu durumda.
      sizce saglikli bir iliskide kadin erkek rolleri olmali mi? evetse nelerdir bunlar?

Yorumla
    • gecenin_kralicesii
      gecenin_kralicesii
      1 yıl

Erkek dediğin centilmen olucak herşeyi kadının üzerine yüklemez. Mesela aranızda sorun oldu diyelim ikinizde de suç var, erkek toparlamaya çalışınca her şey hemen çözülüyor. Erkek dediğin naz yapmaz trip atmaz prenses erkekler istemiyoruz ve kadınına çabuk sinirlenmez sinirlense bile bunu belli edip bide üstüne argo ederse ilişkisi bitmiştir demek çünkü erkek seviyorsa kadınına kıyamaz.

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Size katiliyorum ama dönem maalesef prenses erkek dönemi. Genc yaslarda sosyal medyada onlara büyük bir özgüven veriyor sonra da 40 yasindan sonra etekleri tutusuyor ama gecmis olsun, hayatini kurmus kadinlarin umrunda olmuyorlar

Yorumla
  • byserserikalp
    byserserikalp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Herşeyi beklerler herhalde

1
    1 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

katiliyorum

Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    1 yıl

Erkeklerin tek isteği belli yani 😅

2
    0 Yorumla
  • ShelbyThomes
    ShelbyThomes Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

İlgi şefkat empati sevgi saygı seks :)

0
    4 Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

ilgi, sefkat ve saygiyi acabilir misiniz?
      bir erkek nasil sevilmek ister? ne olursa sevildigini hisseder?

Yorumla
    • ShelbyThomes
      ShelbyThomes
      1 yıl

İlgili olmalı işte değer verdiğini göstermeli. Şefkatli olmalı bazı küçük hataları affatmeli. Saygı zaten her türlü ilişkide önemli sadece aşk ilişkisinde değil.

Yorumla
    • infoloading
      infoloading
      1 yıl

Tesekkürler

Yorumla
    • ShelbyThomes
      ShelbyThomes
      1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Pipetpipet
    Pipetpipet Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

boş yapmayın yeter

1
    0 Yorumla
  • Fenerligenc34
    Fenerligenc34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 101%
    1 yıl

Anlaşılmak, saygı ve sadakat..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Oral bekleriz ve bunu özenle ve zaman sınırsız yapmanızı bekleriz...

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Afedersiniz ben ilişki deyince cinsel ilişki zannettim :)

Yorumla
  • _GerdekBasan_ u
    _GerdekBasan_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 35%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Zengin olmasını

1
    2 Yorumla
    • Cloudiii
      Cloudiii
      1 yıl

Neden parasini mi yicen

Yorumla
    • _GerdekBasan_ u
      _GerdekBasan_
      1 yıl

@Cloudiii evett

Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Güven, sadakat, anlayış ve huzur.

0
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Sevigi bekler ilgi bekler

0
    0 Yorumla
  • Abdulkadir_King
    Abdulkadir_King Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    1 yıl

Sevilmek ilgi küçük buseler ozellikle. boyuna.

0
    0 Yorumla
  • Umutguven34
    Umutguven34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Ciddiyet saygı bekler

0
    1 Yorumla
    • Umutguven34
      Umutguven34
      1 yıl

@FortisPuella doğru mu

Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Hiç bilmiyorum erkekleri anlamak mümkün değil

0
    0 Yorumla
  • The_Muallime
    The_Muallime Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ne beklediklerini çözemedik henüz

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ciddi bir ilişkide erkekler kadınlardan ne bekler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler kadınlardan ne bekliyorsunuz ilişkide? 26 cevap verildi
Erkekler ciddi ilişkide kadınınızdan ne beklersiniz? 10 cevap verildi
Erkeklerin kadınlardan beklentileri neler, ilişkide ne isterler gerçekte? 15 cevap verildi
Duygusal ilişkilerde erkekler kadınlardan neler bekler? 21 cevap verildi
Sevgililik aşamasında erkeklerin kadınlardan beklentisi nedir? 4 cevap verildi
Erkekler bir ilişkide kadından gerçekten ne bekler, neler ister? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨