Herkes karakterli insan sever fakat bir insanın iyi olması partner olmaya yeterli değildir , herkesin abartmadan kriterleri olabilir bu gayet normaldir erkeklerin çoğu max en fazla güzelliğe fiziğe bakarken ( orta güzellik orta fizik dahil ) kadınlar ise hem uzun boya hem fiziğe güce hem paraya makam mevkiye bakıyor. Gelipte burada kadınlar ağlamasın aşırı güzel ve orta güzellikte kızların sayısı çok fazla heryerde güzel ve orta güzellikte kız var. Ama kadınların kriterine baktığımda en çirkin kadının bile zirvedeki ALFA ya odakladığını görüyoruz. 1.85 üstü erkeklerin %10 nüfus oranı içinde olması zengin erkeklerin yine %10 nüfus içinde olması konuyu özetliyor. Yani ilişkilerde kriter konusunu abartan kadındır. Sen bir erkekde hem paraya hem tipe boya fiziğe güce bakarsan erkekte senin güzelliğine bakar. Eğer erkekler inanılmaz fiziği güzelliği olan kadına baksaydı kadınların %95i saf dışı kalırdı. İnanılmaz fiziği olan güzelliği olan kadınların dünyadaki nüfusu en fazla %5 falandır.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben tipe bakmiyorum parayada. Ailem galerici felan. Sevgilim kotu tipli
İlk sevgilinse normal fakat geçmişte zengin badboy tipli uzun boylu biri ile aldatıldiysan haksızsın.
Yoo flortum coktu. Ben ciddi düşünüyorum Şu an
Statu para hersey var. Gerek duymuyorum
Len senin gibi kızı bulsam kaçırmam paran kenarda kalsın asıl dikkat çekici gercekten seviyon sen 😂 şaşırdım doğrusu
Delidivane aşığım aşık.
Cok aşık oldum ilgisine. Ilgi servettir
7 24 ilgi
Maşallah hadi bakalım nazar değmesin ilişkinize
Değdi sanirim kavga ediom :D
Haydaa niye
Ailelere söyleme muhabbeti. Temmuz sonunda ailesine beni anlatcak. Ama babasi kendini alt tabakada goruyor statüye takiyormjs. Benim aile yüksek statüsü diye onu ikna etmeye caiscakmis. Bende gerekirse kaçarız felan dedim ama iste sinirim bozuldu neyse uzun uzun anlatirim
Neden problem olsunki babası saçma düşünüyor 🙂 babasını ikna eder elinde sonunda , normalde tam tersi durumlarda sorun oluyordu fakir olunca 😂 ilginç
Ama erkekler kadında paraya bakmaz güc etkilemez benim düşüncem böyle fakirde olsam zenginse olsam her zaman karaktere bakarım tabi feminen özellikler ilgimi çeker ama abartmamak gerek karakter her zaman en başta , söyledigim gibi zenginlik etkilemiyor beni benim gibi erkekleri
Bu genellemeler ne kadar doğru yani kadın derken tüm kadın mı aynı oluyor
Çoğunluk desem doğru olur herkes değil tabi ama Çoğunluk böyle
Her insanın öncellikleri farklıdır benim dıştan ziyade karakter kişilik kendini geliştirmiş zeki biri hep bi adım öndedir kimisi için para kimisi için ise sadece dış bunların hepsi birinde zor bulunur
Karakteri düzgün zeki ama tipi kötü zargana zayıf biriyle sevgili olurum diyorsun yani
Olurum zeka önemli benim için
Parasız biriyse peki
Hayır çünkü ben kariyer yapmak için ilişki potalarına girmedim sırf kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim bir mevkiye sahip olmak kendimi sosyal kültürel ve ekonomik yönden geliştirmek için çabalıyorum kendim gibi biri değilse muhatap olmam
Yinede fikirlerin güzel sen güclü kariyer yapmis zeki erkek seviyorsun , ama karsina cıkan erkek feminen özelliklerine az bise önem verirse yadırgama erkeklerim tek kalesi abartmayacak seviyede fizik ve güzellik bunlar hiç olmasa erkeğin kriteri kalmıyor.
Güzel biriyim ama istemiyorum ilişkiden daha önemli önceliklerim var onları başarmadan da bulaşmak istemiyorum günümüz ilişkilerini gördükçe de soğudum sırf sevgilim olsun diye sevgili edinmek istemiyorum seversem o şekilde olsun kafasındayım hayırlısı artık
Günümüz ilişkilerini bozanlar her gördüğü kadınla yatmaya çalışan badboy erkekler ve para avcısı olan sırf iyi diye uzaklaşan bilerek kötü badboy erkeği seçen kızlar. Bu tiplerin sayısı arttıkça daha çok boşanmalar aldatmalar ayrılıklar göreceğiz.
Umarım öyle bir şey yaşamam
Çok dikkatli ol zaman tekin değil , zeki kariyer yapmış iyi erkek görürsen kaçırma. Sakın ama sakın badboy bir erkekle sevgili olma hayatını karartır.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için dikkat ediyorum zaten korktuğum tek şey ilk defa konuşacağım için bağlanıp yanlışlarını görmezden gelmek en büyük korkum benim gibi kızlar ilk defa konuştuğu kişiye epey bir anlam yüklerler neyse hepimizin hakkında hayırlısı
Erkekte severse unutmaz fazla anlam yükler hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim neyse bu sohbet uzar, iyi günler
Kadinlar sadece tipe mi bakiyor hhsjsjsh tip dedigimiz konu aslinda cok fazla boy yuz ve fizik 3u birden iyi olmasi lazim yani her kiz sanki victoria secret melegi ama isteklere bak oyle erkek gorduler mi yapisirlar yoksa yalniz gezmek isterler yuzde 99u boyle ya da parali isterler
O zaman sen de hem tipe, hem güce, hem de paraya bak.😃
Ooo ona baksak %1 kadın var dünyada anca 😂 hem fiziği hem parasal gücü hemde güzelliği olan kaç kadin var
Yoo sadece paraya bakarım
O zaman yüz tipine değilde sadece fiziğine bakan erkek normal olur sana
Şaka yapıyorum hepsinden orta olsun
O zaman her özelliğinden orta biri sana bakabilir
Okaydir