Eski sevgili dediğiniz için bir gram bile bir şey yapmanıza gerek yok. Adı üstünde eski, eskisini getir yenisini götür kampanyalarını duymadınız mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte gelse yenisini kapı dışarı edip götüreceğim dmmdkf
En İyi Cevaplar
+1 yılBirtane araba buluyorsun birde eski sevgilinle birlikte dinlediğin bir müzik varsa onu son ses açıp arabanın camlarinida indirip ex in evinin önünden geçiyorsun. İsteğe bağlı olarak evin önünde el freni ile yan verilebilir. Biz erkekler bunu çok yaparız ama istersen sende yapabilirsin.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. boş ver be güzelim boşa efor sarfetme. Hemen yeni bir sevgili yapabilirsin :) Nasıl olsa kızsın erkek çok. o gitti artık yani ne gerek var böyle küçük oyunlara.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkarttığın andan itibaren onun aklına düşüyorsun zaten.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilinizin aklına düşmek için kendinizi değiştirmenize gerek yok. Kendiniz olun, özgün kişiliğinizi koruyun ve kendi değerlerinizden ödün vermeden hareket edin. Eğer ilişki tekrar başlama potansiyeli varsa, sağlıklı bir temel üzerine inşa edilmelidir. Öncelikle kendi özgüveninizi ve mutluluğunuzu yeniden inşa etmeye odaklanın. Kendinize zaman ayırın, hobilerinizle ilgilenin, yeni beceriler edinin ve kişisel gelişiminize odaklanın. Kendinizi iyi hissettiğinizde, karşı tarafa da pozitif bir etki bırakabilirsiniz. eski bir ilişkide tekrar birlikte olma kararı iki tarafın ortak kararıdır.
40 Yorumla
+1 yılAdı üstünde eski sevgili yani böyle yaparak kendini daha çok küçük duruma düşürürsün bence hiç gerek yok ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama eğer çok büyük bir şeyden ötürü ayrılık yaşamadıysanız böyle şeylerle uğraşmak yerine mesaj atmanı tavsiye ederim onun dışında böyle şeyler saçma bence hiç girme derim böyle bir şeyin içine...
20 Yorumla
+1 yılHerkesin yaşattığı her şey Birgün kendi sınavı olacak dikkat et.
Bir gün bir Ömre Bir ömürde bir güne bedeldir.
Yokluğunuz birini korkutmuyorsa varlığınızla hayatını işgal etmeyin boşuna, sevebildiğin kadar Sev Hayat kısa. Masalın sonu giden dönmedi kalan unutmadı. Bazı insanları sebepsiz seversin bazılarına bin sebep ararsın yine sevemezsin. Ey gönül sevdiğini hiç gitmeyecekmiş gibi seversen gittiğindede hep gelecekmiş gibi beklersin.
Bekleme,, belkide senin için en doğru olanı buydu Bitmesi gerekiyordu, belki ileride yaşanacak büyük sorunlardan kurtarış senin için hakettiğin güzelliklere açılan yeni bir başlangıçtır. Umarım doğru zamanda doğru yerde doğru insanlarla karşılaşırsın30 Yorumlayok şu kasarlik yok bu kasarlik yapmam diye diye bı hal olmussun nesi kasarlik konus arkadaşıyla ne olmus arkadasca konus bence fazla abartmaya gerek yok ya da st at ortal bi arkadasla sen galiba ona vahiy insin seninle ilgili bı şekilde onu istiyorsun. d
01 Yorumla
Soran+1 yılYa askım sevgilisi var rahatsız etmeden bir yöntem bu nedenle istedim... Aslında dostu bir sıkıntın derdin olursa her zaman buradayım dedi falan ama bir sıkıntım yok işte gayet iyiyim sorun o mdmdkd bir sorun olsa hayatımda bir şey olsa yazarım ona o exe haber bile verir...
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKimsenin aklına gelmeye çalışma, kimse için kendini parçalama adı üstüne eski bitmiş gitmiş...
Kimsenin içinden gelmeyeni talep edemem. Olacak olan benim ittirmemle olacaksa olmasın. Kendimi hatırlattığım sürece var olacaksam zaten unutulayım.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Valla boş işler bunlar ve biraz ergence kusura bakma. Böyle bir taktik yok. Onun kalbinde ne kadar yer edindiğine bağlı bişey bu. Düşüneceği varsa düşünür, yoksa sen ne yapsan umurunda olmaz
20 Yorumla
+1 yılYaw sevgili olduğu kızdan ayrılmıştır boştadir şu an sana yazmıştir 1 kere aldatan 10 kere aldatır sen ne kadar affedersen onun egosunu tavan yaparsin seni cep de görüyor sevgilmden ayrildm boş durmim diye seni kendisini affetirmeye calsiyor sonra sevgili oldunzda tekrar aldtcak
01 Yorumla
Soran+1 yılAskım aldatma olmadı ben onu barıştığımız gece engel attım onca laf söyledim dedim senden sonra çıktıklarıma bakınca acıdım geçmişteki halime falan bir ton laf söyledim ama sebeplerim vardı tabii sonrw buluştu duygum kalmadı dedi öyle sevgili yapmış şimdi de olay bu bebek
Eski bir ilişkiye takılıp kalmak veya manipülatif davranışlar sergilemek yerine, kendinize odaklanmanız daha mantıklı olur..
02 Yorumla
Soran+1 yılEski ilişkimi çoktan unuttum yani eskiden olmuyordu ama artık onsuz oluyor ama sadece bir yerden bir şey görsün beni hatırlasın istiyorum bebeğim ama ne şekilde olabilir?
+1 yılEski sevgiline mesaj at, selam ver. Kendini hatırlat, onun hatırlamasını bekleme. Çünkü sen onun sana adım atmasını beklerken başka kadınlar onu kapabilir.
10 YorumlaAdam engel atmış aklına girmek istiyosun azicik izzeti nefis ya kurban olayim
21 Yorumla
Soran+1 yılOlacak olacak benim olacak dmdnmf
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılExten next olmaz kendinizi boşuna yormayın… bu kadar değersiz değilsiniz
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Birazcık onurlu davranıp unutabilirsin. Kendini bu kadar küçültmeye değer mi, nerde karakterin nerde şahsiyetin
10 Yorumla
+1 yılŞu eski sevgilileri unutun ya ne hayır gelir ondan artık geleceğe bak geçmişi boş ver geçmişte takılı kalırsan geleceği göremezsin
10 Yorumla
+1 yılBen kızları hiç anlamıyorum aptalca geliyo yeni birini bulup daha kaliteli bir aşk yaşabilecekken gidip eskisine tutulmak şey gibi BMW M4 sport modele bakıp Tofaş doğal slx kullanmak istemek gibi
26 Yorumla
Soran+1 yılTofaş daha samimi eğlenceli böyle şebek gibi ama :)) fkfkkf
Soran+1 yılBMW bir sürü sistemi bir şeyleri var tofaş tüm dörtlü camları aç oh mis araba kokusu diye bir şey yok rmfkr
- +1 yıl
Tofaş çok hızlı conta yakar ama ve tesisatı kötüdür ondan hızlı alev alır ve işi biter bmw seçmemin nedeni hem hızlı hem cevik hem akıllı hem espritüel kişiliği ve azimli karakteri ve tesisatı kolay yanmaz
Soran+1 yılO zaman yayan yürürüz a ne olacak ask dkdkr
- +1 yıl
bmw nin o kadar şeyi var diyorsunda özüne indiğimizde aynı özellikler birisinde cevirme kolu birisinde tuş birisinde temiz hava birisinde nemli hava
- +1 yıl
Senin yayan yürümen şaşırtıcı gelir inanmam çünkü sahte sevgilerden beslenen insanlardan birisin galiba pek karakterini çıkaramam ama cümlelerine bakarsak muhtemelen bir nebze elit kesimde oturuyorsun yayan demek yerine yalın ayak deseydin karadeniz tabana kuvvet adana tarafı Ankara civari biseydesin galiba pek cıkaramadım :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alttan ders alan üniversite öğrencisi gibisin. Sürekli bir önceki ile bağın var.
02 Yorumla
Soran+1 yılZincirleme isim tamlaması konusunda sınıfta kaldım askım ona çalışıyorum rmfmmfmff
eski sevgililerden başım kurtulmuyor mümkünse düşmeyim pls
02 Yorumla
Soran+1 yılKeske son ex de beni salmasa retroda gelir umarım öfmfmf
+1 yılEzten önceki ex dediğine göre bayağı adam harcamışsın senden uzak durulmalı 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKarma sık sık yaşarım dmdmfmfmfk neler neler yapmadım dmckc buluştum barıştık sonraki gün engel mi atmadım dedim senden sonra karşıma çıkanları gördükçe acıdım geçmişteki halime mi demedim fkfkf
Ha bu arada exten önce ki exe afedersin s g bile dedim yazıyorsa kendi hatası dkdkd- +1 yıl
Akıllı bir adama toslada seni kuzu şiş gibi çevirsin bir güzel 😂
+1 yılEngel atmışsa adını bile anmak istemiyordur. Ne bu ısrar😅
İbanı varsa bir iki kuruş at. Not kısmina söylemek istedigini yaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılŞu eskiye rağbet soruları da çok moda oldu. Ne zaman biter acaba bu devran... Kimseye bu kadar değer vermeyin hak etmeyene, üzülürsünüz...
00 Yorumla birlikteyken aklına girdiysen zaten kolay kolay aklından çıkaramaz. Birlikteyken aklına girmediysen ayrıldıktan sonra ne yapsan boş bence.
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var milyonlarca insan var yenisini denk gelir
10 YorumlaHiç bir şey, eski sevgili eskide kalmalı. Exten next olmaz diye bin kez dedim
10 YorumlaGece saat 1 de mesaj atılır
"Uyuyor musun"
Hdhdh00 Yorumla
+1 yılBen de Barışmak istiyorum da nasıl yapsak bilmiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKötü yola düş acaba bana arkadaş indirimi yaparım der düşünür en azından
00 Yorumla
+1 yılAklına düşmeye gerek yok seviyorsa arar zaten arayamıyorsa ya sevmiyordur ya da ben bilmem 😊
00 YorumlaEski sevgilin yeni sevgilisinden ayrılınca aklına düşersin zaten merak etme 🤦♀️
00 Yorumla
+1 yılInstadan engellemiş zaten ne uğraşıyorsun. Neyse watsapıni herkese açık yap
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var. Zaten ayrılıklar yeni ise aklındasındır
00 YorumlaKimseye kendimi Hatırlatmaya çalışmam,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri anlatmıştı, onun gittiği yerlere gidip karşısına çıkıyormuş:)) Reelde seni görmesini sağlayabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece arkadaşının çalıştığı yeri biliyorum dmdjdj ama sevgilisi var ben karşısına çıkıp onu rahatsız etmek istemiyorum sadece başka usulca yöntemler istiyorum fmhkfh
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi varsa umrunda olmazsın ki görse de..
+1 yılAdı üstünde eski
Eskiler eskiciye gittiğinde yeni diye asla almam 😎
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence hayatta öyle bir şey yapma. Eski eskide kalmış. Ne o kazanacak, ne sen kazanacaksın.
00 Yorumla Hiç bir şey yapmana gerek yok otomatik olarak düşersin o zaman 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklına istediğin kadar gel içinde ufacık bir sevgisi kalmamişsa bir anlamı yok ki🤷♀️🤷♀️
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe çok sevgilin var
Soran+1 yılEx bu 1 buçuk yıllık bir şey ne zaman kaldırsam engeli yazar duygu zaten kalmamış sıfır biraz yazarım engellerim mtmfmg ya ds görüldü mfmf
Cevap sahibi+1 yılAdamın işi gücü yok demekki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen Ortak arkadaslarla foto paylastiriyodum gorsun diye ahshanxis
121 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani bir dakika waaow waaow waaow fmkff
Ama sevgilisi var mxmdmd yani ilişkilerine karışmadan bir hatırlatma olmasını istiyorum dkckcmfmf
Cevap sahibi+1 yılAy bilemiyorum sevgilisi varsa yapma benimkinin yoktu ortak arkadaslar paylasinca benle foto falan goruyodu iste
Soran+1 yılAskım arkadaşıyla foto paylaşacak kadar samimi değiliz zaten ben kimseyi rahatsız etmeden bir şey olmasını istiyorum sonuçta ilişkisi var burnumu sokamam sadece bir şekilde karşısına çıkayım istiyorum bir yolu olmalı mutlaka
Cevap sahibi+1 yılInan baska bilmiorm ya boş ver gitsin pisman oluyosun sonra ahahsjs
Soran+1 yılKaç defa pişman olduk ya karma yaşıyorum şu an ben eb güzelinden hem de balım ondan bunlar hep djdjfkfkd kızı kıskanıyom dmdkd
Cevap sahibi+1 yılMaalesef yasandi ama unutuluyo amannn sonra ne rezilmisim. diye pisman oluyosun ahahshz
Soran+1 yılBen akıllanmıyom dkdkf
Cevap sahibi+1 yılAyrilirlar belki o zaman sansini dene ahsjwjdks
Soran+1 yılAskım ayrılırlarsa bilemem engelleştik fkfkfk o yüzden bir yerden bir şekilde görmeli diyom ya xmfmfk
Cevap sahibi+1 yılOf burdan da pek cevap cikmaz gibime geliyo direk erkkeklere kapatacaktin hatta canım canım cevap yazarlar
Soran+1 yılAman onları klitorisime takan kim dmdmdk
Soran+1 yılSadece parlak bir cevap çıkmadı işte dkdkd
Cevap sahibi+1 yılAy ben bi soru sormustum super soru mu ne secildi silinmiyo da artik cildiriodum cevaplara ahahsjsnxs
Soran+1 yılFmfmfmkf ben dalga geçiyom
Cevap sahibi+1 yılAy artik ne diyim takildigi yerler varsa oralara git karsilasirsiniz belki benimkini gormek icin max yapmam gereken maca gitmekti OLCEMDKWMXKS
Soran+1 yılAskım sen öğrensen neler oldu ben neler yaptım ona Bi bilsen fkfkr ayrıca göremem yani öyle bir imkan yok rmfmkflt
Cevap sahibi+1 yılO kadar ii anliyorum ki wkdkdx yapip yapip pisman olmayi valla artik baska onerim yok manifest yap wnsnsmx
Soran+1 yılYa bilmiyorum hani ağzına ettim buluşup barıştığımız gece engel atıp onca laf ettim dedim ama pişmanım hüğğ (travmalarımı sakaya vuruyorumdur ama acıtıyor) :(((((
Cevap sahibi+1 yılSkxiskxos askom senin icin hayirlisi umarimmm yaa
Soran+1 yılSağ ol balım Allah daha çok belamı verir çıkacak çok karmam var djdmdmfmfm
Cevap sahibi+1 yılYok yok oyle deme dusunme
Farklı bir telefon numarası üzerinden memelerini at
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyani neden yeni biriyle yeni baslangic yapmiyorsun eskinin pesine takilmissin
15 Yorumla
Soran+1 yılYani sadece kendimi hatırlatmak istiyorum güzel ablacım bunun da bir yolu olmalı değil mi?
Cevap sahibi+1 yılinanki zaman kaybi.. tecrubeyle sabittir. istese gelirdi zaten, istemiyorsa elli kere hatirlat , pek guzel dusunceler olmaz. Bence sen yeni biriyle basla.. sen kendin kazanirsin
Cevap sahibi+1 yılama iyice israrliysan bayram, toplu mesj atiyormus numarasi yap.. birkac ex bana yapmistu.. genel bir mesaj, ona da gidiyor. eger gonlu varsa hemen yazar zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Özgürylmz kim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüncelleme kısmına yazdıklarına patladım sen bensin hahjshwhd aay bizimki tamamen can sıkıntısı yanlızken hayat çok boştur lo
00 Yorumla
+1 yılDevamlı eski sevgilinizi unutun diyen insanlarıda anlayamıyorum. Herkes yeni birin bulup mutlu olamıyor sonuçta. Üstelik gerçekten aşıksa bu zaten zor. Belki tekrar sevgilisi olsalar mutlu olcaklar? Herkeste bir eski. sevgili düşmanlığı.
00 YorumlaSeni zaten görmemek için engel atmış. Böyle birinin aklına düşsen nolur düşmesen nolur.
Aldatan kişiden uzak dur. İstisnalar kaideyi bozmaz ama be kere yapan be daha yapar
11 Yorumlatiktok snap gittiği yerlere gitmek çevresinden biriyle yakın arkadaşının konuşması saçını boyat değişik görsün seni
11 Yorumla
Soran+1 yılBalım engelledi beni sadece ortak arkadaş var snap kullanmıyorum o da tiktok kullanmıyor beni de göremez engel yedim tnfkt
+1 yılEski sevgilinin aklına düşmek için bişey yapman gerekiyorsa o iş bitmiştir peşini bırak milyon tane erkek var
20 YorumlaBak bu kesin tavsiyedir denendi onaylandı onun sana yaptıgı kötü şeyleri hep aklına getir emin ol soguyacaksın ne bileyim hakaretlerini davranışlarını felan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliye o kadar mı ihtiyacın var? Daha iyileri, daha prensip sahipleri var. Bir de başkasını denemeni tavsiye derim.🙂
10 Yorumla
+1 yılEski sevgili diyince uzak kalmak lazım, hiç aklına düşmekle uğraşma bile kendini deli edersin boş ver gitsin.
00 YorumlaOrtak arkadaşınız varsa seninle birlikte resim paylaşsin
05 Yorumla
Soran+1 yılAşkım kaşarlık bu neden öyle bir şey yapayım
- +1 yıl
Sevgilisi varken hala konuşmaya çalışmak ne jdkdfjdk
- +1 yıl
@Littlekidlover amann ne yaparsanız yapın 😄
- +1 yıl
Sana bir şey demedim ki ya fjdjsjkd
+1 yılKendinizi küçük düşürmeyin eski sevgili adı üstünde boş verin bir sürü insan var
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten küçük düşürmek gibi amacım yok detaya da yazdığım gibi bebek sadece bir yerden bir şekilde kendimi hatırlatmak istiyorum
- +1 yıl
O seni hatırlamaya çalışmıyorsa neden böyle bir şey yapasın? istemeyeni istemeyin
İbanı varsa bir 5 TL at açıklama kısmına da unuttun mu zalım beni yaz
10 Yorumla
+1 yılneden hala geçmişe takılıp vakit kaybediyorsun ! geleceğine fırsat vermelisin.
10 Yorumla
+1 yılNeden kendini hatırlatman gerekiyor ki? Unutmanı tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılOnlar bizi haketmiyor gülüm. Ondan vazgecince onun aklına düşersin. Kimi bırakırsan o geri dönüyor.
00 Yorumlavazgeçme enerjisi ne zaman vazgeçersen o zaman gelir
00 Yorumla
+1 yılİnstagram hikayesine ifade bırak, sonra da yanlışlıkla bıraktım diye yaz , işe yarıyor 🙃
00 Yorumla
+1 yılCinsel ritüel ben yapıyorum banko tutuyor. Masturbasyonla yapılıyor
00 Yorumla
+1 yılKarşısına çık imkan varsa ama karşılaşınca gülümse geç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Retro geliyor kız illaki düşersin 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılDeme dmdmdk
Soran+1 yılSevgilisi var askım zaten az önce mesajları her seyi silip ben de engelledim acı çekmeyi sonlandırıyorum artık sjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüzyüze konuş ergence taktikler zaman kaybı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbicim cidden elimde olmayan durumlar var yarım kalan bir ilişki var. Düşünüyorum evrende yarım kalan şeyler mutlaka tamamlanır bir gün ama o şu an yeni sevgilisiyle mutlu mudur acaba? Sevgilisi varken konuştuk ondan öğrendim sevgilisi olduğunu. Birkaç kere ısrarla yazdım. Sevgilim var dedi dedim neden yazdın o zaman belki annen baban ölmüştür anlatacak kimsen yoktur falan dedi. Umursamayan insan siler engeller ya da gram umrundw olmaz bakmaz ya da ben yazdıkça engel atar oradan...
- +1 yıl
Güzel kardeşim elinde olan durumlar da var. Bırakın bu burç evren saçmalığını. Senin ilişki zaten tamamlanmış bitmiş. Yeni sevgilisiyle mutlu olmasa ayrılır. Da. var değil bu sonuçta insan. Baktın mutlu değilsin ayrılırsın. Sana mesaj atması umursadığından değil. Seni umursasa senden ayrılmaz seninle sevgili kalır. Sana neden mi yazdı? Senle dalga geçmek için olabilir. Seni gıcık etmek için olabilir. Sana acı çektirmek için olabilir. Ya da senin ona olan hislerinden eminse şuanki sevgilisini aldatmak için seni kullanmaya çalışmış olabilir. Bunların hiçbiri umursama değil.
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat