Eskiyi unutma çabası.(Aşırı mantıklı.😏)
Zaten yedeği varmış. (Olasılığı yüksek.)
Kıskandıracak hareket.(Daha çok kız tarafı)
Konuya çok hakimler var mı?
Üzgünüm, çivi çiviyi sökmez. Eskiyi unutayım derken yenisinin dertleri arasında boğulursun. Ayrılığın ardından az kafasını dinlemeli insan, kendisine zaman tanımalı. O süre zarfında eskinin üzerine rahatlıkla sünger çekebilir zaten.
üstünden uzun süre geçtiği halde hala aklındaysa peki o zaman nasıl olucak
Bir müddet kafanı dinleyeceksin. Alışacaksın.. Kendini dinleyeceksin. Artıları ve eksileri önüne koyup değerlendireceksin.. Sonra zaten zamanla eskiyi unutuveriyorsun.. Sonrasında yeni limanlara DEMİR atmak çok güzel olur..
Cevap
12Cevap
Ben unutma konusunda hiç iyi olmadım. Ben kendimi ilişki konusunda dinlenmeye çekerim. i ve kendimi ailem ve arkadaşlarımla vakit geçirir, yalnız kalmamaya gayret gösteririm. Yenisine başlarsam bilirim ki canım daha çok yanacak çünkü ayrıldığım kişiyle görüştüğüm kişiyi kendi içimde kıyaslayacağım ve daha da kötüsü onunla gezdiğimiz anılar biriktirdiğimiz yerde başkasıyla olacağım. Ama ben yaşadım. 2 hafta sonra başkasıyla sevgili oldu kısa sürede nişanlandılar. Kızı üniversiteden beri seviyormuş falan filan. Hâlâ anlamadığım şey o kızla aynı şehirdeyken neden kilometrecelerce uzaktaki benim hayatıma girdi ki?
Eski sevgiliyi unutamadıysan yeni biriyle olmak da çözüm olmuyor maalesef önce kafada tamamen bitirip daha sonra ilişkiye başlamak daha sağlıklı iki taraf açısından da unutmak içinde benim görüşüm bir süre ilişkiden uzak durup farklı ilgi alanlarına yoğunlaşmak ve kafayı dağıtmak
aslında unutmak da senin elinde biraz ama ben beceremiyorum sanırım üstünden kaç sene geçti hala aklımda sevmediğime o kdar eminim ki ama sanki bir an glicekde içimde ki o küçük sönüp sönmemekle arasında kalan kor yeniden ateşlenicek gibime geliyor.. Belki sevmekten çok sebeplerini onunla konuşmak istiyorumdur bilemiyorum ama unutmak istiyosan sen onunla ilgili herşeyi siliceksin hayatından sosyal medya da bile hatta onun sana aldığı hediyeyi falan herşeyi silip atıcaksın.
canım nasıl istiyorsa öyle yaparım. istiyorsam gider yeni birisiyle başlarım istemiyorsam kafamı dinlerim. unutmak istiyorsam bunu başkasını kullanarak değil kendi içimde halletmeliyim.
doğrusu ben de öyle yapıyorum ama benim ki biraz daha farklı. Mesela sevdiğim platonik biri vardı onu unutmaya çalıştım olmamıştı. Sonra bir anda başka bir kişiden hoşlanmaya başladım. Sonra o kişiyi unuttum yani ben öyle yapınca unutuyorum.
Uzunca bir süre kimseyi hayatına almıcan zamanla unutmaya başlarsın cok zor bende nişanlimdan ayrildim 😔 dugunume cok az kalmisti
Galiba öyle çünkü eğer gerçekten sevdiysen başka birini sevmediğin surece bittiyse bile tam olarak unutamazsın
bence unutmak için sadece zamana ihtiyaç var ve bu süre ilişkiye göre değişir. Sırf unutmak için yeni sevgili yapmak, bir insanı kullanmak çok acımasızca ve büyük ihtimallede unutmaya yaramaz zaten
Çabuk unutmanın yolu umursamamak
Tecrübe be
Hehhuhe
Başka birini tanımaya calis arkadaş gibi karsi cins tabi ama bu kesinlikle sosyal medyadan olmasın
Civi çiviyi sökmez ise gelene yazik olur bence hatali bir secimdir bu
Hayır bu çok ahlaksız bir şey.
Ben anlamaz medan ihtiyar ben
Çok ezikçe bir hareket olur
unutacaksan yapabilirsin
en az 6 ay kafa dinlemeli
Zamanla unutulur çocukça hareketler bunlar
Olmaz bence, karşımdaki insana ayıp.
Bence gerek yok yeni manite
Çok yalnış bir düşünce.
Merhabalar,
Sevgiler