Ben her şeyden önce, eski sevgiliyi unutmak isteyenlerin asıl derdinin, biten ilişkilerinin ortaya çıkardığı acıları yaşamak istemedikleri olduğunu düşünüyorum. Yani eski sevgilimi unutmak için neler yapmalıyım.
Unutmaya çalısmak hatırlamaktır kafadan zaten zamana bırakıcaksın biraz çikolata yicek az depresyona giricek, yıldız tilbe şarkıları dinlicek gözün ve burnundan akan muhtelif sıvıları siliceksin :) hüngür hüngür gerekirse ağlıcaksın üzgünum ama böyle, sonra daha güçlü bir şekilde ayağa kalkıcaksın yani bu süreci bastırma olağan bişey ayrılık acısı cekmek dualar beddualarına karısıcak ahların vahlarına ama toparlanıcaksın. Yeniden deniceksin ve kazanıcaksın unutmalıyım diye gezerken aslında kendi aklina getirip durmucan yani nasılki mutluyken karninda kelebekler uçuşuyordu sancılarınada katlancaksin aman deyim hemen çivi çiviyi soker deyip o psikoloji ile başkasına ışık yakma bu sefer onada ağlarsın kendine zaman ayır sevdiğin şeylerle meşgul ol hayatında 3 5 ay yahut 1 2 sene olmuş birisi için kalan ömrünü mafetmek mantıklımı hiçte degil.
Yerine yenisi falan unutturur yalan bunlar evlilik hazırlığı içine girersin bir başkasıyla ama 1 kalbe sahipsin ve kalbinin diğer yarısı unutmaya çalıştığını da kaldığı ise unutamazsın... 7 yıldır İlk bakıştığımız anı bile unutamadım Ama gel gör ki hayatımda başka birisi var bana çok değer veren birisi onunla gelecek planları içerisindeyim. Gerçekten kalbini verdiysen o iş zor.
Unutmaya çalışmak durumu mahveder. amac unutmaya calismak degil unutmayi istemek olmali. akisa bırakılmalı. bunun içinde en etkili yöntem acı ama kısa sürüyor acısı. tum kötü yönleri düşünülüp nasıl yapar ben olsam yapmazdım gibi düşünülebilir daha sonra nefret duygusu yavaş yavaş sevgiyi yok eder ve kaçınılmaz son unutulmuş...😊
Ha birde acını dibine kadar yaşa. aklin amansız öldürdüğü yürekte apansız diriliyor üzgündüm ama acı bana şok yaşatmıştı ağlamamıstim. bir ay kadar sonra gözyaşlarımın kendiliğinden bardaktan boşalır gibi aktığına şahit oldum ve bu böyle sürdü gitti bir yıl boyunca.
Unutman çok zor sadece bazı günler aklına gelmez. Unuttum dersin, bir koku gelir burnuna, bu onun en çok sevdiği parfümdü dersin. Unuttum dersin, bir ortak arkadaşınıza rastlarsın konu ondan açılır anı'ların depreşir. Unuttum dersin, bir mekana gidersin burda onunla kavgs etmiştim dersin aklına gelir. Unuttum dersin, fotoğraf albümünü karıştırırken karşına fotoğrafı çıkar duygulanırsın. Unuttum dersin, bir aşk filminde öpüşen çift'ti görürsün bizde böyleydik dersin. Velhasıl eğer gerçekten delicesine kara sevdayla sevdiysen unutmak mümkün değil gibi bişey. Ben 13 yıl sonra anca unutabildim. Gençliğimin, geçmişimin ve hatta geleceğimin içine etti gitti.
4 yılımdı benim. Bugün karşımda bağıra bağıra seni istemiyorum bitti dedi... Unutmak bu kavrama zaten inanmıyorum zamanla alışır insan yokluğuna eksikliğine ama gözünün önünde olan birinin de yokluğuna nasıl alışılır? Bilmiyorum..
Evet, gözden uzak olan, gönülden de uzak olur derler ama olmuyor işte. Senin herzaman gözünün önündeyse geçmiş olsun. Şimdi sana acı çektirmek, kıskandırmak için gözünün önünde başka kızlarla samimi olacak.
Zaman gösterir bunu. Benimki öyle yaptı bende hiç beklemezdim. Sonra ben yaptım, birbirimizi hâlâ deli gibi sevmemize rağmen. Hemde o şerefsiz arkadaşımdı. Sonra bana gıcıklığına evlendi. Evlenmeden önce sana bundan hayır gelmez bunda her pislik var dedim. Şimdi kocası hapiste, kendisi 2 çocukla kaldı ortada.
Bluekekebek 13 yıl sonra unutani ilk defa duyuyorum 13 yıl olmuşsa birdaha unutulmaz gibi geliyor çok zor ya aşk acısı inşani herşeyden soğutuyor. gecmis olsun atlatmissin
@Yaraliakrep 13 yıl sonra içimdeki ona karşı iyi olan herşeyi kötü olarak düşündüm ona kin besledim. Yani 13 yıl sonra kocası hapise girdiğinde, onurumu gururumu kırıp nasılsın diye aradım. 2-3 hafta çok samimi konuştuk. Sonra ayrılığımızın sorumlusu sensin, bununla sevgiliyken beni niye engellemedin zorla almadın niye direnmedin beni hemen bıraktın gibi bişeyler söyledi. Bende geçmişte bana çektirdiklerini içimdeki ve yaptığı hataları yüzüne birbir vurunca kavga ettik. O konuşmadan sonra onunla yaşadığım iyi güzel günleri unutup, yaptığı yaşattığı kötülükleri aklıma getirerek nefrete dönüştürdüm. Şimdi o yüzden hatırlamak istemiyorum.
Unutmak diye bisey yok. Unutmada zaten niye unutmak istiyosun? Bende Şu an ayrilik acisi cekiyorum ama unutmaya calismiyorum alismaya calisiyorum. Iyisiyle kotusuyle her yaptigini unutma. Gecmisini unutursan yine ayni hatalari yaparsin. Gecmisini unutma ders al tecrube olsunki bidaha ayni seyleri yapma.
Unutmak için başka birisini kullanma. Beynini ondan başka herşeyle meşgul et. Aklına gelirse de bir şarkı aç devamlı dinle düşün gerekirse ağla. Sonra dan dank eder ve unutursun.
bu yaşıma geldim kaç tane sevgilim oldu falan nese detaya girmicem... yarı yolda bırakıldımda bende beğenmeyip yarı yolda bıraktıklarım oldu ama sonuç olarak yok acı çekmek yok depresif hallerim hiç olmadı ölümlü dünya kendimi üzemem..
Stalk yapma arastrma sorma gorme odagından çıkar duşunme Pışmanlık yasama ılışkındekı hatalarından ders al Tek tarafı suçlama Uzul acısını cek Konuyu kapat
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O acıyı çekeceksin öncesinde arkadaş bu bir sonrasında hemen onu heryerden silip engelle asla görme arkadaşlarınla çık gez dolaş yeni etkinliklere at kendini spora başlayabilirsin yeni insanlarla tanış bu en az 2 aylık bir süreç olacak ve unutacaksın ismi, cismi aklına geldiğinde kendini otomatik olarak başka bir şey düşündür
Seviyorsan git konuş bence. Gurur yapmak senin mutlu olmanın önüne geçmemeli. İllaki unutmak istiyorsan barış onunla ve 2 3 hafta tüm kötü hareketlerine bak ve yavaş yavaş vazgeç. Unutman be acını hafifletmenin bir yolu da bu.
Ben evlendim o da başkasıyla evlendi yılar sonra duy dumki boşanmış dayanamadım yanına gittim gözlerimin içine bakması yeti. Benim için hiç unutmadığımı farketim hep kalbimin bir köşesinde imiş
En İyi Cevaplar