İyi Bayramlar.
Ben erkeklere çok kolay ısınabilen bir kız değilim, şimdiye dek de flörtlerimin veya sevgililerimin sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Geçen yıl arkadaş ortamında bir çocuğun dış görünüşünden çok etkilendim, karşılaştığımızda iletişimimiz de iyiydi. Neler yaptığımı, nasıl olduğumu soruyordu, benimle oturuyordu. Ondan çok hoşlandım.
Ben sevgililik hayali kuruyordum. Bir gün konu konuyu açtı, biz çok yakınlaştık. Ben ileri gitmek istemediğimi, ilişkiye bağlılığa sadakate önem verdiğimi söyledim. O da beni güzel bulduğunu, ancak eskiden aldatıldığı için bunu atlatamadığını ve ilişkiye hazır olmadığını söyledi. İkimiz de mezun olup bulunduğumuz şehirden ayrılacaktık, dolayısıyla mesafe problemi doğacaktı, bunu da bahane etti. Bu konuşmadan sonra benimle tüm bağını kopardı. Konuşmadı, selam vermedi, birkaç ay sonra da herkes memleketine döndü.
Ben de onun memleketinde iş buldum. O şehre taşınıcam, taşınırken de Instagram’a story atarsam cevap verir mi, mesafe kapanırsa bir şeyler gelişir mi aramızda diye düşünüyorum. Ama acaba çocuk hiç mi sevmedi beni sorusu kafamı karıştırıyor. Tam bir belirsizlik
Sizce böyle biri sevmiş midir veyahutta sevebilir mi? Bahane mi etmiştir her şeyi yoksa mesafeden mi ürkmüştür…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyük bir adım atıyorsun temelide yok karşılığıda yok alışamazsan oraya baya kötü olur senin için direk konuş işini şansa bırakma
Sadece onun için taşınmıyorum aslında. Kendi memleketim küçük, sıkılıyorum ve büyük şehirde yaşamak istiyorum. Tesadüfen oldu onun memleketine gidişim. Ama 1 yıldır tek kelam yazmadı, yine yazmaz herhalde diye düşünüyorum da işte umudum da var gibi
Korkudan dolayı belki yaklaşmıyor ilişkiye
Denemeden bilemez ki neden bu korkaklık anlamsız geliyor
Geçmişin verdiği yaralar derin olunca insan bırak yoğurdu üfleyerek yemeyi ineği direk öldürüyor artık
Anladım, yani siz normal buldunuz bu kaçıngan davranışını. Peki hiç mi düzelmez böyle insanlar? Tek gecelik ilişkiler nereye kadar sürecek ki
Düzelir tabi yaşı kaç mesela arkadaşn
25 daha :///
Olgun kafaya henüz geçmemiş anlaşılan, veya farklı hoşlandığı biri olduğu için r yapıyor
Tek gecelik kız imajı vermediğin içinde farklı şeyler söylüyor olabilir
Hoşlandığı biri olmadığından eminim arkadaşlarının ağzını yokladım. Millete beni beğendiğini söylemiş hatta. Ama işte ben tek gecelik şeyleri istemediğimi söyledim ve tamamen koptuk. Mezuniyette konuşabilirdik ama konuşmadı bile benimle vedalaşmadı
İşte sebebini sen söylüyorsun. 😄
Evet ama belki de mesafe gireceği için ve kapılmak istemediği için mi böyle yaptı diye düşündüm ben
Yok yaaa mesafe olsa bile sorun olmaz seven kişi için bence
Yani şimdi aynı şehirde olacağız, belki bir şeyler farklı olabilir mi. Yoksa tek amacı tek gecelik ilişkiydi ve ben pas vermeyince o da umursamadı mı, top köşeden geri dönebilir mi sahaya 😆
Bence beğenme sebebi kaçamak gibi, sende o tür fikrin olmadığını dile getirdiğin için mesafe koymuş yedek kulübesine göz gezdiriyor. 😄
Eski ilişkisinde aldatılmış onlar da uzak mesafeliymiş. Arkadaşları böyle söyledi bana
Evet ama yani ölünceye dek öyle sürmüyor illa birine güveniyor insan yine
Anladım, hiç oluru yok diye düşünüyosun yani. Ben de içten içe biliyorum bunu da insan sevince en ufak umut kırıntısına tutunuyor 😂
Bırak bence yaaa kırıntıyı kuşlara. 😊 sen hayatına odaklan bırak erkekler seni etkilesn hakeden gönlünü çalsın uğraşma öyle kararsız insanlarla
Aslında önüme bakmayı denedim ama hiç denk gelmedi iyi birisi… benim kafada arka planda kaldı bu çocuk, en kötü instagramdan falan unfollowu basıcam 😭 belki unutmama yardım eder
Unutulur yaaa. 😊 öyle şartlandırma kendini hiç, sevilecek biri değil anlattığın profil çünki pek
Çok çok haklısın. Dışarıdan biri anlatsa sal o it kılıklıyı derdim de işte insan kendi başına gelince sağlıklı bakamıyor
Teşekkürler cevaplar için benim erkek kankilerim saçma öneriler vermişti 🥲
maalesef işte orada kaybediyoruz. 😄 bende öyle akıl veriyorum ama zamanında bolca canım yaptım geleceğimi mahvettin
😇 faydam olduysa ne mutlu yaaa lafı olmaz
Geleceğin mahfolmamıştır yaa 32 genç bir yaş 😢
Bildiklerimi tekrar okumak üzdü ama sonra üzülmektense şimdi üzüleyim napalım…
31 yaaa olmadım henüz 32 😄 mahvoldu valla maalesef anonim hanım. 😁
Hiç üzülme bence. 😇 ileride iş ciddiye binip nişan atsa daha mi iyi olacaktı
31 hala çok genç önümüzde bir ömür var. Allah daha iyileriyle karşılaştırsın inşallah hepimizi 🙏
İş hayatı olarak maalesef mahvettim 😇 amin amin inşallah yaaa
O çocuğun yapabileceği en ciddi şey sevgilisi olmak, nişanlılık falan mümkün değil 😂 yaralı bir kuşmuş güyaaa
Anladım, umarım her şey eskidinden daha güzel olur sizin için 🙏
😄 yaralı kuşlar gecelik arayışlar yapmaz ama yaaa
How ı meet your mother dizisini bilir misin orada barney karakteri var hatunları düşürmek için kendini böyle yaralı gösterirdi bazen. 😄 onu örnek alıyor gibi eleman
Gerçekten bilmiyorum değişij bir çocuk ben eski kafalıyım o çok avrupai kafalarda. İnsan hoşlansa herhalde ilişkiye başlar mesafenin sorun olduğu noktada da ayrılır. Bu çocuğun olayı tek gecelik şeyler direkt. Napiim allah gönlüne göre versin herkesin 😂 şrfsz çocuk
Heh işte öyle söylee yaaa. 😇 kendi kaybeder. Tek gecelik hatunlar bunun etini sütünü yer sonrasında anlar ama sen olmazsın artık
Eveeet biliyorum çok da sevdiğim bi dizi. Aslında daha çook detay var da ben buraya özetleyip yazdım… Pek Barney gibi değil bu eleman, o kadar kasmıyor kendini 😂 Gönül isterdi ki Robin olayım ama o da sonunda tede dönüyor…
Sonunda o aşkına kavuşuyordu ama. 😇
Onda benim değerimi anlayacak kafa da yok. Ortak arkadaşlarımız hep ne buluyosun bu çocukta diye kızıyor bana 😭 Bir de hala saplantılı olduğumu bilseler neler diyecekler 😂 l in ç
Hakediyorsun ama bencede linç yemeyi. 😄 avrupai olarak görüyorsun elemanı ama galiba alakası yok pek
Robin olsam en başından tede koşardım ben :/ De işte ne ben robinim ne de bir ted var etrafımda 😆
Kurban olsunlar o halde sana anonim kız. 😇 sende kendince robinsn yaaa elbet bi gün bi bar olmasada farklı bi mekanda Tedn çıkar karşına
Çocuğun tarzı bu işte tek gecelik takılıyor hep. Ama beni beğendiğini insanlardan duyunca umutlandım ben. Tek sorun aramızdaki mesafe herhalde diye düşündüm. Kendimi kandırdım yani 😆 ama sevse denerdi bir şeyleri oldurmayı sanki
Sevgi gibi bi niyeti yokmuş işte fizik olarak beğenmiş veya tek gecelik kaçamak olarak filan.
Hahahaa teşekkür ederimm umarım gönlümüze göre olur bundan sonrası
Zor yaaa umudu çoktan yitirdim ben 😇
Çok üzücü 😭 En kötüsü de bunu bilip kabullenememek. Tarota falan sardım ya döner mi acaba yazar mı oraya gidince diye. Bana da yazıklar olsun 😂
Hiç beklemediğin anda oluyor diyolar genelde. Beklemiyomuş gibi yapalım belki çıkar karşımıza
Sevenler hep üzülüyor mu ya… of
Sen bayağı bayağı kaptırmışsn yaaa. 😄 derhal yeni hobiler bulmalısın
Kurban bayramı tatili uzun geldi bünye alışkın değil tabi tatile 😂 kafamı toplayamıyoeum boşluktan
Film dizi vereyim hunharca izle kendine gel. 😇 yoksa bana unutcm filan dersin sabahına yine başlarsın. 😄😄
Kesin başlarım ya birkaç tabe ateşlesen süper olur
Türü söyle yaa ayıpsın 😇😇 11.22.63 izle aşk gör mesela
Kesin izlemişsndr ama senin durumunu hafiften anlatan Eternal Sunshine of the Spotless Mind filmi de iyidir. 😄
Buna başlamıştım öncedenn devam edebiliriim, eternal … ı hiç izlemedim önceden
Onu izle o halde dicem ama duygusal birine benziyorsun ağlar perişan olursun. 😄
Yeterince ağlatıldım zaten bi de film yüzünden ağlamak istemem…
Yeter ki onursuz olmasın aşk dinleyip tripkoliğe bağlıcam 😂
😇 pekii pekii ağlamak yok
Aç komedi filmi izle kendine gel. 😄 iyice sulugöz çıktın hee
O kadar yılgınım ki ona bile enerjim yok…. Mastercheften devwmben… 😭
😄 haydaa buda beni üzdü bak şimdi masterchef nedir beee
Hahshshs napiim twitterdsn çıkamıyorum arkada tv gürültü yapsın diye açık bıraktım
😄 eee sen bilirsin o halde mutlu eden neyse devam tam gaz
Teşekkürler film zevkin güzelmiş ihtiyaç anında acil butonunu kırıp sana yazabilirim 😜
Olur takip atarsın. 😇hunharca film dizi izlerim ayakta tutan onlar beni. 😄😄