İlişki istemeyen erkek ve bahaneleri?

İyi Bayramlar.

Ben erkeklere çok kolay ısınabilen bir kız değilim, şimdiye dek de flörtlerimin veya sevgililerimin sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Geçen yıl arkadaş ortamında bir çocuğun dış görünüşünden çok etkilendim, karşılaştığımızda iletişimimiz de iyiydi. Neler yaptığımı, nasıl olduğumu soruyordu, benimle oturuyordu. Ondan çok hoşlandım.
Ben sevgililik hayali kuruyordum. Bir gün konu konuyu açtı, biz çok yakınlaştık. Ben ileri gitmek istemediğimi, ilişkiye bağlılığa sadakate önem verdiğimi söyledim. O da beni güzel bulduğunu, ancak eskiden aldatıldığı için bunu atlatamadığını ve ilişkiye hazır olmadığını söyledi. İkimiz de mezun olup bulunduğumuz şehirden ayrılacaktık, dolayısıyla mesafe problemi doğacaktı, bunu da bahane etti. Bu konuşmadan sonra benimle tüm bağını kopardı. Konuşmadı, selam vermedi, birkaç ay sonra da herkes memleketine döndü.
Ben de onun memleketinde iş buldum. O şehre taşınıcam, taşınırken de Instagram’a story atarsam cevap verir mi, mesafe kapanırsa bir şeyler gelişir mi aramızda diye düşünüyorum. Ama acaba çocuk hiç mi sevmedi beni sorusu kafamı karıştırıyor. Tam bir belirsizlik

Sizce böyle biri sevmiş midir veyahutta sevebilir mi? Bahane mi etmiştir her şeyi yoksa mesafeden mi ürkmüştür…

İlişki istemeyen erkek ve bahaneleri?