+1 yılKeşke soruyu paylaşırken kendi yaşına karşı tarafın yaşını belirtseydin çünkü bu erkeklerin yaşta orantılı bir durumu mesela on Sekizli yirmili yaşlarda daha ergen bahaneler üretilebiliyorken 30 da 35 li yaşlarda daha farklı bahaneler ortaya çıkabiliyor ya da kırklı yaşlarda daha farklı konular ortaya çıkıyor o yüzden hani sadece şu demek olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yıl
Bir ilişkinin sona ermesine neden olan faktörler kişiden kişiye değişebilir, ancak bazı yaygın nedenler şunlar olabilir:
1. **İletişim Zorlukları:** İletişim eksikliği, anlaşılmama veya çatışmalar ilişkinin zedelenmesine neden olabilir.
2. **Farklı Hedefler ve Değerler:** İlişkideki tarafların hayat hedefleri, değerler veya öncelikleri farklıysa, bu uzun vadeli bir uyumsuzluğa yol açabilir.
3. **Kişisel Gelişim:** Bireylerin kendi kişisel gelişimleri ve hedefleri doğrultusunda ilişkilerini değerlendirmeleri sonucunda ayrılabilecekleri durumlar olabilir.
4. **Güvensizlik ve İhanet:** Güvensizlik, sadakatsizlik veya ihanet gibi durumlar ilişkiyi derinden sarsabilir.
5. **Zaman ve Uzaklık:** Uzun mesafe ilişkileri veya zaman içinde birbirinden uzaklaşma ilişkinin zorlanmasına neden olabilir.
6. **Duygusal Uyum Eksikliği:** Duygusal bağın zayıflaması veya birbirine olan hislerin azalması ilişkinin sona ermesine neden olabilir.
7. **Fiziksel Uyum Eksikliği:** Cinsel veya fiziksel çekim eksikliği de ilişkinin sorun yaşamasına neden olabilir.
8. **Aile Baskısı:** Ailelerin veya dış etkenlerin ilişkiye müdahalesi ilişkiyi etkileyebilir.
9. **Stres ve Baskı:** İş veya yaşam stresi, ilişkiye yansıyabilir ve sorunlara yol açabilir.
10. **Çatışmaların Yönetilememesi:** Sürekli çatışmalar ve sorunların çözümsüz kalması ilişkiyi yıpratabilir.
Ayrıca, ayrılma kararı veren kişiye bağlı olarak daha spesifik nedenler de ortaya çıkabilir. Her durum kendine özgüdür ve her iki tarafın da duygularını anlaması ve saygı göstermesi önemlidir.30 Yorumla
+1 yılAma fazla abartıyorsun farkında değilsin ozaman boswerelim belki konuşup anlamak yerine şu harekete yaptığına bak birde bana ozaman gerçekten de istemiyorsun dahada açmam konuyu bıktım baskasi duysa varya böyle engel bir kelime konuşmadan simdi ben nasıl birseylerde arkanda durayım nasıl inanıp sevgine sığınağım
00 Yorumla
ya canım zaten sorun sende değil ki bende
ben seni mutlu edemem, üzerim
seni hak etmiyorum, sen çok daha iyilerine layıksın
hem zaten benim ailesel sorunlarım var, onlarla zor ilgileniyorum ilişkiye vakit ayıramam
ben bu aşka, ilişkiye olan inancımı kaybettim üzgünüm
kendine iyi bak, seni hâlâ seviyorum ama ayrılmak zorundayım😔00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni değil onları tercih ettin.
Sen beni zaten hiç sevmedin.
Şu an ailevi sorunlarım var, hayatımda aşk istemiyorum.37 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya 😒
- +1 yıl
- +1 yıl
Hıı ben de onayladım.
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde sen daha iyilerine laiksin derler ya da aldatırlar.
10 Yorumla
+1 yılŞey bak, aslında uzun zamandır söylemeye çalışıyordum ama sen üzülme diye söylemedim diyerek başlarlar yalana, sen çok ama iyi birisin yani bazen düşünüyorum da yok ya ben sana layık değilim seni haketmiyorum sen daha iyilerine layıksın gibi ossuruktan teyyare laflarla başlarlar konuştukça batarlar saçmalarlar.
aslında doğru söylüyor çünkü o seni gerçekten haketmiyor çünkü kimse ben orrospu çocuğunun tekiyim anam beni doğurmamış yanlışlıkla ssıçmış tuvaletden dünyaya gözlerimi açmışım demez sağlık huzur ve sevgiyle kal416 Yorumla
Soran+1 yılsagolasın icimdeki tum nefreti sen doktun abim
- +1 yıl
bunlardan çok var konvoy halinde gezerler üzülme sıkma canını
Soran+1 yıl@Arawn1 kankam ayrılmak istedigini direkt söylemek baska bahane sıkmak baska ben ondan muzdaribim
- +1 yıl
sevmediği biriyle hiç tanışmaycak o zaman kardeş demek erkeğin duygusu önemli kızınki önemli değil bu bencilliktir terbiyesizliktir haysiyetsizliktir madem sevmeycek niye sevgili oluyor kızın sorusunu iyi oku ondan sonra yaz
- +1 yıl
Ben şahsen karaktersizlie gelemem 2 3 kişiyi aynı anda idare etmeye çalışan kaşarlar var tek kişiye bağlı ilişki insanıyım şahsen ama karşımdakinden sevgim biterse ilişkiyi bitiririm artık soğuk davranırım ve onu istemediğimi dile getiririm çok fazla bahane üretip yumuşatmaya gerek bulmuyorum ama bazı kızlar var ki ayrılsan sanki kendine sana zarar vericek intiharr edicekmiş gibi davranan malllar var
Soran+1 yıl@Arawn1 oyle kızlarınki bagımlılık oluyor artık
- +1 yıl
senin konu tamamen farklı o durumda tabiki senin arkandayım ama burdaki kızcağıza şuanda diyemeyiz sen üç kişiyi idare etmişsin çocuk seni terketmiş denmez çünkü ortada öyle bir durumun varlığı bile belirsiz saygısızlık olur
Soran+1 yılyok abi ilk sevgilimdi ondan baska kimseyle de konusmadım ama bahane sıktı sevgim agır geldi sanırım
- +1 yıl
otla bokla uğraşmayın sevgili dediğiniz kişinin yaş kriteri çok önemli konuyla ilgili çeşitli üniversitelerde doktora tezleri yazılı
- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
yani o söylemler zaten manüplasyon kokan kelimeler kıza sen çok iyi bir insansın derken aslında kötü birisin demek istiyor şerefsizlik bu noktada yani
+1 yılSana iftira atar kendi pisliğini ört pas etmek için, gündemi değiştirmek için
70 Yorumla
+1 yılHer şey yalanmış. Duygusal boşluktayim diye seni seviyorum sanmışım. Her şey için teşekkür ederim aynı şekilde özür dilerim. Umarım benden sonraki hayatında daha çok mutlu olursun. Bunu dediğim çoğu kız benden sonra bulduğuyla evleniyor vs oluyor msjdjdjhd nasıl kızları bezdirdiysem 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılEn klişe olanı ise senin benimle mutlu olman imkansız ben seni mutlu edemem o yüzden yol yakınken ayrılmalıyız :D
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKafam karışık, ailevi sorunlarım var, yalnız kalmak istiyorum, vakit ayıramıyorum, çok daha iyilerine layıksın, sen çok iyi birisin. Aslına bakarsan bahanenin her türlüsü:)) çünkü seven sorun ne olursa olsun onu çözmek için uğraşır. Bahaneler sevmeye devam edemeyen ya da hiç sevmemiş olanlar içindir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde yapamıyoruz, anlaşamıyoruz, bunalıyorum, vaktim yok gibi şeyler çok fazla kullanılıyorsa artık istemiyordur.
15 Yorumla
Soran+1 yılöyle dese gene iyi bahane degil o abi
- +1 yıl
O zaman gel vazgeç bu sevdadan kardeşim
Soran+1 yılbıraktık be
- +1 yıl
@Semaa06 o zaman eşinle konuşup hangi konularda anlaşamıyoruz gel anlatalım de baktın bir sonuca varılmıyor o zaman benim de diyebileceğim bir şey yok sonuçta ikili ilişkiniz.
+1 yılYa ben karımı boşamak istemiyorum ama karımın fiziği i hoc begenmiyorum başında saç çok az boyu kısa ona aşık oldum gözlerim kör oldu şimdi karımı beğenmiyorum ama sırf bu yüzden karımı boşamak istemiyorum ama çok pişmanım güzel kızları görünce üzülüyorum bende hayalimdeki kızla evlenebirdim 😪
018 Yorumla- +1 yıl
Karım tesetturluydu saçını goremedim
- +1 yıl
Bosamaz beni seviyor ayrıca benim gibi erkeği bulamaz sarışınım yeşil gözlüyüm memurum ev işlerinde yardım ederim. Kendi seçi değil
- +1 yıl
Ya aşık oldum uzun mevzu bunu sana ancak sesli anlatsam anlarsın millet hemen lincliyor başıma geleni bilmiyorki
- +1 yıl
Özelden anlaticam sana ama mesaj atamıyorum kapatmissin sen bana mesaj at
- +1 yıl
Anlamıyor gözün kör oluyor çok çirkin bir kıza aşık olabiliyorsun ama evlenince her şey bitiyor
- +1 yıl
Konu uzun mesajdan anlatamayacağım için sana özelden mesaj at dedim,
- +1 yıl
bence o kadar havalara girmeyin eşiniz nasıl biri de bilmiom nasıl biri olsanız da olun ama hiçbir kadın kiymetini bilmeyen erkekle kalmak istemez sonuçta sizin gibi bulmayabilir ama kesin sizden daha iyi biri bulabilir en azından kiymetini bilen biri hemde dünyada sarışın yeşil gözlü iyi meslekli olan tek değilsiniz
- +1 yıl
Tabikide ama ben eşimi uzmuyorum ev işlerine yardım ediyorum yemekte yaparım temizlikte beraber gezeriz mahrum bırakmıyorum istediklerinden sadece ben kendi içimde yaşıyorum bunu. Kim istemez ki güzel. bi kadınla evlenmeyi hata bende hiç sevgilim olmadığından çok ağır yaşadım bu duyguyu eşime körü körüne bağlandım kızlardan çok utanirdim.
- +1 yıl
şimdi tam mesele nedir bazı fiziksel şeylerine beğnmemek mi sadece yoksa ona aşık değil misiniz artık! hala aşıksanız da ama sadece fiziksel şeyleri çözülür yani o kadar derin mesele değil bence eşinizde aşık olduğunuz şeyleri inceleyip geri düşünün güncelleyin inan sizi o kadar seven sizinle ömür boyu kalabilen inanı bulmak çok zor bu günlerde.. Allah sizi çok seviyor sadece harama diğer kadınlara bakmaktan sakının yoksa eşinizi diğer kadınlarla bu kıyaslama asla bitmeyecek.. dediğim de gibi fiziksel şeyler çözülür
- +1 yıl
Allah razı olsun. Ya bu mevzu çok karışık yani yaşayamadıklarim içimde ukte kaldı karımı bı kenara koyalım onun suçu yok aslında birde bende hata fiziğini begenemdigim kızla evlendim
- +1 yıl
Özelden yazsana bana
Ayrılmak isteyen kişinin soğukluğu bellidir seninle ilgilenmez mesajlarına geç bakar bazısı tersler kavga etmeye çalışır ben böyle anlıyorum ayrılmak isteyeni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBen seni hak etmiyorum. Benim için fazla iyisin. Daha iyisini hak ediyorsun. Sana bu haksızlığı yapamam. Kendimi bu yüzden asla affedemem. Üzgünüm. Gidiyorum.
10 Yorumla
+1 yılMaddi sorunlarım var , ailevi sorunlarım var , sen daha iyilerini hakediyorsun diyirsa büyük ihtimalle ayrılık yakındır.
20 Yorumla
+1 yılsıkıldım der
kafam karışık der
sana zaman ayıramıyorum der
cinsiyet değiştiricem der
ailem seni istemiyor der
ufacık şeyden kavga çıkartır bitirir saçma sapan nedenden bir de seni suçlar
10 YorumlaSen daha iyilerine layiksin
Seviyorum sandim
Aile sikintilarim var bu aralar
Seni uzmek istemiyorum10 Yorumla
+1 yılPsikolojik sorunları vardır. Ben daha iyilerine layık biriyimdir. Değişmişimdir , eskisi gibi değilimdir. Bu yüzden ayrılmak istiyordur.
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka bana ulasir misin acil
Gizli Üye(30-35)+1 yılAraba dediğin teneke parçası ev kurulunca beraber çalışıp alınır.
Ama seni olduğun gibi maddi çıkar olmadan seven biri bulmak bu devirde çok zor.
Kendi kaybetmiş...
Allah sana daha iyisini nasip etsin kardeşim.10 Yorumla
+1 yıl-Benimle mutlu olamazsın sen çok iyi bir insansın.
-Ailevi sorunlarım var.20 Yorumla
+1 yılSeni asla bırakmayacağım, diyen Erkek görürseniz kaçın.. en zor zamanınızda sizi yalnız bırakacak ilk kişi odur muhtemelen. 😂😂 Ben istemiyorum Seni, kafa dengim değilsin öküzün tekisin diyorum direk
03 Yorumla- +1 yıl
ben şahsen bahane üretmem olmuyorsa neden olmadığını kırmadan kabalaşmadan düzgünce anlatırım. Ama geneli sorarsan ya işini bahane eder ya ailesini veya seni uydurmadan bir meseleden dolayı suçlayıp kavga çıkartarak kaçmayı dener.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİftira atar, telefonunu karıştırır erkek var mı diye kimseyi bulamayınca sen bana yalan söylüyosun der. Senden aniden uzaklaşır midem bulanıyor artık senden uzak durucam ailem seni beğenmedi vs bahane bol 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yıl,'Soğudum' kelimesi kadın için erkek için de en çok kullanılan bahanedir
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılsen daha iyilerine layıksın ya da ailevi sorunlarım var
11 Yorumla iş bulamıyorum psikolojim iyi değil ara verelim diyen var sdfgh
15 Yorumla- +1 yıl
Mantıksız bir gerekçe değil gibi
- +1 yıl
Ailesi para vermiyorsa parayı nereden bulacak? Mecbur çalışmak zorunda yani sonuçta ilişkiniz bedava değil seninle buluşmaya gelirken yol bile masraf tek başına, bir yerde oturup yeme içmeden bahsetmiyorum bile. Belki sen bunları dert etmiyor olabilirsin ama erkekler eder.
- +1 yıl
Sende bu detayı baştan şöyle ozaman kardeşim
+1 yılBen bildiğin gibi iyi biri değilim. Sen iyi birisin. Sen daha iyilerine layıksın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ara verelim mi kafamı dinlemek/toplamak istiyorum 1 hafta sonra başka kızla noldu fosss hiç şaşmaz
10 Yorumla
+1 yılSorun sende değil bende sen bana fazlasın sen daha iyilerine layıksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılşu an çok kötü bir durumdayım. Seni üzmekten korkuyorum. Eğer benimle olursan üzülürsün lekckpvşflslz! Aslında doğrudur. Çünki dengesiz bir erkekle olan bir kadın mutlu olamaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem...
Sen daha iyilerine layıksın olabilir 😊
Ben kötü biriyim, seni üzerim olabilir 😊
Hiç bahaneye denk gelmedim.. Sadece tahmin.
00 Yorumla
+1 yılYalnız kalmak istiyorum yoruldum sorunlarım var sana zarar veriyorum sanki zarar vermemiş gibi daha iyilerini hakkediyorsun seni gerçekten sevdim
00 Yorumlaayrılmak isteyen erkeğin bahanesi olmaz, ceketini alıp gider. bahanesi olan erkek de ayrılmak isteyip istemediğinden emin olmayan, kafası karışık erkektir.
00 Yorumla
+1 yılTek bahanesi vardır. Başka bahaneye ihtiyacı yok.
"""SORUN SENDE DEĞİL BENDE."”"
10 YorumlaSenden daha güzel ve senden daha zengin ve bana herşeyi yaşatan bir kadın buldum senden bu sebeple ayrılmam gerekiyor bu ilişki yürümez demek uygundur.
01 Yorumla- +1 yıl
Jigolo musun ya bu ne
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmak istemiyor ki? Karşı tarafin ayrilmasi için elinden geleni yapıyor... yinede ayrilalim demez.. kizin gitmek isteyince yine kiz suçlu olur..
11 Yorumla
+1 yılBizim erkekler bahane üreteceğine seni terk ediyorum ulan diyemiyolar mlsf :D
14 Yorumla
Soran+1 yıloyle deseler kadının agzına sıcagını cok iyi biliyolar ondan
- +1 yıl
Yaw ağızına sıcsa ne yazar ayrılıyorum ondan ne diyebilir 😀
Soran+1 yılHAHAHAHZHWJHSSHA herkes senin gibi olamiyo demek ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılmak isteyen insana gözünün üzerinde ki kaş bile batar yeter ki istesin bahane çok
20 Yorumla
+1 yılAyrılmak isteyen insan, gözünün üstünde kaşın var der yine de gider yani gitmek isteyene her şey birer bahanedir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ben sana layık değilim
uygun oldugumuzu düşünmüyorum maalesef
benden daha iyilerine layıksın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Keşke seninle başka zamanda, başka bir evrende daha farklı karşılaşsaydık….. işte o zaman her şey çok daha farklı olmayabilirdi 😂
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAraba almayı planlamış olmak gayet geçerli bir neden, evlenmekten vazgeçmek için. Özellikle de kız tarafı 30ü kişilik düğün istiyorsa.
00 Yorumla
+1 yılBir şekilde başarmaya çalışır birisiyle ilişkin var terk etmeye meraklısın gibi yapıp becerirdir ayrılmak isteyen belli ederdir.
00 Yorumla
+1 yılTahammülsüz olur sadece. Kırmaktan incitmekten çekinmez. Bence
10 Yorumla
+1 yılGeç cevap vermeler kısa konuşmalar işim vardı görmedim demeler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşam biçimimiz çok farklı, sen daha iyi erkeklerle karşılacaksın.
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi sx yapıyor musum demek ki daha önce çok erkekle yatmissin dedi
13 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyi bir şey değil mi ya. Kaliteye alerjisi var özgüvensiz tiplerin 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana hissettiklerim aşk değil tensel çekimdi diyerek terk edilmiştim🤣
113 Yorumla- +1 yıl
Bu daha bağlayıcı bir şey erkek için 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Sineklertanrisii maalesef evlilik beklerken terk edildim 😂
- +1 yıl
Dimi ya tensel çekim sonrası bende evlilik beklerdim açıkçası 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Sineklertanrisii evet üzerine aldatıldım beni aldattığı kızla evlendi demekki çekim yetmiyormus 🤣🤣
- +1 yıl
Yok ya mümkün değil. Ya yeterince çekmemiş tenin ya da yakında it gibi pişman olucak ☺️
Cevap sahibi+1 yıl@Sineklertanrisii sanmam bazen kaderi zorlamamak lazım 🤣
- +1 yıl
Böyle komplekssiz kadınları neden üzerler ki…
Cevap sahibi+1 yıl@Sineklertanrisii üzen üzüyor işte 😢
- +1 yıl
Çok güzel bir enerjin var. Neşeli mutlu komplekssiz, işinde gücünde biri gibisin
Cevap sahibi+1 yıl@Sineklertanrisii teşekkür ederim öyleyim 😊 ara ara depresyona girsemde 🤣
- +1 yıl
Depresyon iyi insanların olmazsa olmazı😀
Cevap sahibi+1 yıl@Sineklertanrisii öyle gerçekten 😂
- +1 yıl
Seni tanımak isterdim depresyonik bayan 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesap sorduğunda sanane diye tepki vermesi. cok boguyorsun gibi davranması
10 Yorumlakaç yaşından beri yapıyosunki bu kadar profesyonelsin?
00 YorumlaMaşallah buradaki kızlar da baya tecrübe kazanmış bu konularda
011 Yorumla- +1 yıl
Adam olsaydınız kazanmazdık
- +1 yıl
Seni kimse beğenip vermiyo diye bu kuyruk acısı heralde
- +1 yıl
@süperomina g@tveren olduğu kabul ediyosun yani :D :D
- +1 yıl
Ya bı hadi ordan git ya okuduğunu anlamayı kızlar seni sevsin diye uğraşırken kaybettin heralde
- +1 yıl
@süperomina hhahaha senin gibi g@tverenlere çok çaktım merak etme aklına diyecek başka bir laf gelmiyo heralde m@l :D :D
- +1 yıl
Sen anca parayla yapabilirsin kimse böyle bı mali istemez emin ol
- +1 yıl
Tebrikler hayatında ilk defa bı dişiyle diyolaga girdin
sen benden daha iyilerine layıksın
sen de sorun yok ben de sorun var00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Bu aralar en büyük bahane ben bipolar hastasıyım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılAilevi problemlerim var kızım
Sorun sende değil ben de00 Yorumla
+1 yılHerkese karşı böyleyim sana özel değil
Ailemle sorunlarım var00 Yorumla
+1 yılBahanesi yok ayrılmak istiyorsam ayrılırım. Azcık mert olun
00 Yorumla
+1 yılBu ara stresliyim ailevi sorunlarum var saçmalıklari.. mesafe koymalar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik veya ailevi sorunları vardır keisn 😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBenden daha iyi birisine layıksın bence şehir efsanesi baya küfür kıyamet ayrılınıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsıkıldıysam açık açık söylerim ayrılmak istediğimi bahanelere gerek yok beni ilişkide en bunaltan şey fazla ilgi fazla baskı kıskançlık gelemem öyle şeylere basarım tekmeyi
00 YorumlaKaç tane sayım sen senin ki ne dedi onu sole ben sana ne isdedigini soyleyim🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz biribirimize göre değiliz
Ben sana layık değilim
Sen daha iyilerine layıksın
Böyle olsun istemezdim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhooo bende bahane çok ama kimsenin ahını almak istemiyorum çünkü en son ayrıldığım kişi beddua etti kaza yaptım 😂😅🤣🤣 korkuyorum artık
025 Yorumla- +1 yıl
Bende evlencegim adam hata yaptı bedua ettim bir karga ve iki defa arabasını vurdu gelip bana bir daha bedua atma dedi😃böyle alınan ah lar cikiyo dikkat edin
- +1 yıl
Şirket iç inde karga kovalamış herkesin içinde sen kazayı kolay atlattın mi bari
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 karga mi kovalamış? Hemde şirket içinde? Pek inandırıcı gelmedi. Karga içeriye nasıl girmiş?
- +1 yıl
Bu kargoda çalışıyordu düz ayak yani şirket
- +1 yıl
Içeri girmiş öyle dedi kargo kovaladı 2 defa da arabayı vurdurdu şimdi kargo işinden çıktı tabi belediye ye girdi orada da yollarda köy moy çalışırken mesaj atarken yalak başındaymış bir ayağı girmiş ve kolu vurmuş gördüm bu ne dedim koluna noldu sana mesaj atarken yalaya girdi bir tarafım. dedi
- +1 yıl
Bu ay düğünümüz var😃
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 Ooo evlilik var hadi bakalım hayırlısı olsun mutluluklar diliyorum 👍 darısı başıma 😊
Sen evleneceğin adama niye beddua ettin?- +1 yıl
Adam i duzelttim vesselam 🤣ya şöyle biriydi misal birini tanışa arkadaş ekler şifreler bende olduğunu bile. bile bende bu huyunu bırakırdım. tam.2 senedir beraberiz beni oda bırakmadı bu huyu için bedua atıyordum tutuyordu da şimdi ise istemedigim birseyi yapsa işi tersine gidiyor bunun farkında ve yola geldi artık yoksa evlilik kararı almazdım bu huyu dışında iyi biriydi duzelttim sonunda sana niye bedua atıldı
- +1 yıl
Ya benim ki annesi erken yaşta ölmüş babası da eğitememiş pek ben biraz öğretirken bazı şeyler de zorlandım mesela bazı noktalarda nasıl yapılacağını bilmez ben uyarsam. tersibi yapar sonra sen hakliymissin der böyle böyle hep yola. geldi çocuk egittim gibi😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 Biz uzun bir süre sevgili olduk ben başlarda ısınamadım ayrılmak istedim karşı taraf grur meselesi yaptı sevişerek elde edeceğini düşünmüş buralara fazla girmiyorum sonra olmadı işte buda ne kadar küfür, beddua, hakaret varsa yaptı hatta hızını alamayıp beni darp etmeye bile kalkıştı 😅🤣😂🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBu arada yanlış anlama olmasın cinsel ilişkiye girmedik 👍
- +1 yıl
Anladım. evet bazıları sevişerek kazanacağını sanıyor da anlık bir şey zaten sende istemediysen sevişmeye kalkmasaydın bedua tutmazdı akıllandın mi broo😄
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 Sevişmedik demedim kanka sadece cinsel ilişkiye girmedik 👍 onun dışında her türlü şeyi yaptı. Hatta bir çok defa erkek olsam yatağa atar hamile bırakana kadar yaparım vs vs gaz veriyor 😅😂🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 Birde kaza yaptığım kişi benden bin beter çıktı belkide o kişi yüzünden ben yandım 👍 yani akıllanması gereken kişi ben değilsem 😎
- +1 yıl
Iyide sen biriyle çıkmak beraber olmak zorunda değilsin kıza yanlış yapmadıysan bedua tutması saçma. olmus
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 Sen ve evleneceğin kişi içanadolu bölgesinden misiniz? Özellikle Konya, Yozgat, Aksaray, Kırşehir gibi yerlerin erkekleri değişmez 👍 yanlış bir yolda olma ihtimalin var.
- +1 yıl
Yok biz trakyaliyiz
- +1 yıl
3 5 🤣
- +1 yıl
Bizim trakya erkekleri yola gelir
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 Ooo 3 5 😅😂🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 peki sizin oranın kızları nasıl?
- +1 yıl
Geneli raydan çıkık herkes için demiyorum da geneli öyle hepsi havalı çoğu evlenmek istemez isterse de ev şu bu olsun şartlar vardır ama çoğu da eğlence gezme tozma peşinde
- +1 yıl
Bizim trakya kızları trakya erkeklerini yola çok çabuk getiriyor oğlan lar in çoğu uyun sağlıcak düzeyde
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 dur sana yazayım ben
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 yazamadım sen bana yaz.
- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat