Hedeflerinize giden yolda size biri aşık olsa eser geçer misiniz? tepkiniz ne olur?

Hedeflerinize giden yolda size biri aşık olsa eser geçer misiniz? tepkiniz ne olur?
Hayır ben aşkı hayatımdan hiç bir şekilde çıkartmazdım çünkü benim için aşk önemlidir ama şöyle ki mesela param yoksa ya da işim yoksa veya kariyerim yoksa tabi ki de ilk olarak ben bunları yapmayı denerdim çünkü doğal olarak bu ülkede bunları yapmadan evlenmek imkansız gibidir. yani kişisel hedeflerimi gerçekleştirmek isterdim ilk olarak bunları başardıktan sonra da aşk hayatıma daha çok değer vermek isterdim ki bunları yapacağım zaman da sevdiğim kadın ayda eşim artık neyse beni destekleri ya da ben ya da hedeflerin demezdi mesela..
Aslında aşk hayatınızdan çıkmaz aşk öyle bir duygu değildir ansızın gelir ve sizi bulur bir bakış bir gülüş bir enerjik ortam sohbet Her şeyden bir aşk dünyaya gelebilir, ama hedefler uğruna bir şeylerden vazgeçmek gerekiyorsa bunun da diyecek şeyler olması gerekir mesela ben ailemi istemeyen ailemin anlaşamadığı ama aileme ters düşen bir insan arasında seçim yapmak zorunda kalsaydım yine ailemi tercih ederdim
Teşekkür ederim
🙏
Hedefleri bir kenara bıraktım ben aşkı sildim, bir hata yaptım dersimi aldım ve aşk meşk işleri bana göre değilmiş bunu anladım. İnsan mutlu olabildiği şekilde yaşamaya çalışmalı aşk meşk hikâye
Aşk her zaman guzeldir
Dogru kalpte
Dogru insanla olduktan sonra
O yola òmurde verilir
O kalbe gònulde verilir
Wooooooowa🌺
🌼🌼
Cevap
8Cevap
Merhaba,
Aşk uğruna aşkım uğruna tüm hedeflerimi hiçe sayarım, yok sayarım ama aşkımı asla! 😅
Aaaa şimdi sevdanın yeri başka. Hiç öyle büyük hedefim olmadı bu hayatta.
Hedeflerime giden yolda ne kadar engel varsa ezerim. Aşkta buna dahil
Hedefimin içine onu da dahil etmeye çalışırım.
Hayır cikarmam
Çıkarrttım zaten hedefimde değil şu an..
Eskiden olsa vazgeçmezdim şimdi Evet vazgeçerim
Hangi hedefe aşk engel olabilir
Gerekiyorsa evet
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?