Ben bunu yapardım Yeter ki sevdiğim erkeğin kalbinde yerim olsun yeter ki o gerçekten beni sevsin Yeter ki gerçek sevgim olsun isterdim peki ya siz aşk uğruna sahip olduğumuz ihtişamlı hayattan vazgeçer miydiniz?

Ben bunu yapardım Yeter ki sevdiğim erkeğin kalbinde yerim olsun yeter ki o gerçekten beni sevsin Yeter ki gerçek sevgim olsun isterdim peki ya siz aşk uğruna sahip olduğumuz ihtişamlı hayattan vazgeçer miydiniz?
Hiçbir şeyden vazgeçmem zaten günümüzde ihtişamlı hayatları aşk deniyor paran olmazsa bir şeyin olmazsa güllerin olmazsa hiçbir kadın beni istemez, yanlış anlaşılma olmasın kadınlar sadece paraya değer verir anlamında demiyorum. İçinde bulunduğumuz durum kadınların para ile ilişki yaşamasına orada parayla mutlu olması neden oluyor o yüzden bence hayatımdaki gizli vazgeçmemi istemezdi
Vazgeçerim. Yeter ki karşılıklı birbirimizi sevelim. Zaten en sonunda ölüp bu dünyadan göçücez. Ben ordada birlikte olcağım kişiyi seçiyorum aslında. Mal mülk benimle gelmicek ki.
Benim zaten ihtişamlı bir hayatım yok.. ama aşk için evet vaz geçerdim kesinlikle
Teşekkür ederim
Evet sevdiğim adamın yanımda olmasını tercih ederim.. Mutlu olmayacaksam ihtişamlı hayatı napayım.. Sevdiğimin yanında daha mutlu olurum..
@oɿƚꙅɘɒm 🥰😍❤️
Teşekkür ederim.. ☺️
İnşallah sevdiğiniz insana kavuşursunuz.. 😊
Cevap
6Cevap
Eğer bütün şartlar bunu gösteriyorsa, ona kavuşmak için başka imkanım yoksa , hiç düşünmeden tacı tahtı bırakıp ona koşarım @TatlıKızzzz34 ♥️
Canım benim.. 😍
Karşımdaki insan beni bilerek tanıyarak sevecek ya da aşık olacak, daha sonra bana bunlarla gelme derse geldiğin yere git derim
Artık bazı şeylerden vazgeçerken çok dikkatli davranmaya çalışıyorum o yüzden hiç belli olmaz
İhtişamlı bir hayatı olmayan bir hanımefendi, ben başka şehirde yaşayacağım diye bu ilişki olmaz dedi. Ben vazgeçerdim ama köyünden daha ihtişamlısına olmaz dedi
Aşk uğruna zevklerimden ben vazgeçmem
Aşk uğruna hiç bir şeyden vazgeçemem
Aşk uğruna sahip olduğum ihtişamlı hayatımdan vazgeçecek kadar değerli birini bulacağımı sanmıyorum.
Evet vazgeçerim
Gecmem asla.
Geçmem
Gecerim Kürt kızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?