Gizli Üye(30-35)+1 yılAffetmezsen bi daha yapamaz
098 Yorumla
Soran+1 yılAffetmezsem derken? Nasıl bir yol izlemeliyim
Cevap sahibi+1 yılTam ne yaptığını anlat ona göre söyleyeyim
Soran+1 yıl1 aydır çok ilgisiz ve sürekli meşgul olduğunu söylüyor. Bana zaman ayırmıyor artık. Bir insan sürekli meşgul olamaz. Bunu her belirttiğimde haklısın özür dilerim diyor.
Soran+1 yılSon 1 aydır ilk başta finallerle başladı, ondan öncesinde o kadar ilgiliydi ki arkadaşlarıma çok zamanımı alıyor ne yapayım diyordum o derece. Finallerim var meşgulüm ile bir başladı her şey için meşgul gibi davranıyor.
Soran+1 yılYa Allah aşkına bana geç cevap veriyorsun ve artık ilgilenmiyorsun dediğim mesajlara bile geç dönebilir mi bir insan? Onu ben istemedim, kendi gelip beni buldu ve aramızı yapmak için çok çabaladı. Bana bunları yaşatmak için mi sevgilim olmak istedi?
Cevap sahibi+1 yılPeki şimdi yazmadığı zaman sana sebep belirtiyo mu? Mesela yemek yiyeceğiz sonra konuşuruz veya misafir geldi yazcam sana vs gibi
Soran+1 yılEvet sebep belirtiyor
Soran+1 yılAma sürekli başka bir sebep var
Cevap sahibi+1 yılNe diyor mesela örnek ver
Cevap sahibi+1 yılBide ne kadar zamandır böyle oluyor
Soran+1 yılİste son 1 aydır. Finallerle başladı sonrasında Erasmus belgeleriyle uğraşıyorum, alışverişteydim, ailem yanımda, abim yanımda yok bilmem ne
Soran+1 yıl1-2 güne Almanya'ya gidiyor
Soran+1 yılSözde gitmeden önce buluşacaktık, ona da zaman ayırmadı.
Cevap sahibi+1 yılYaaa peki senin hiç kızıp yazmadığın oldu mu o zaman ne tepki verdi yazdı mi kendi
Soran+1 yılO sıralarda kendi kafayı yiyordu benle konuşmak için
Soran+1 yılBen kızdığım zaman deliriyordu benim için, telefonu hep ben kapatıyor mesajlaşmaları ben sonlandırıyordum.
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır yani o yazmiyorsa bende yazmayayim bi süre diye düşünüp yazmadığın oldu mu
Cevap sahibi+1 yılPeki ilişkiniz nasil basladi? Bide 1 aydır yüzyüze gorusmediniz mi
Soran+1 yılUykusuzluktan ölürken benle konuşurken uyuyakalıyor ve benimle konuşuyordu. Gününü benle açıp benle kapatıyordu. Ben hiçbir zaman ondan bunu istemedim ama böyle davranıp sonra bir anda tamamen ilgisini kesmesi çok üzüyor beni.
Soran+1 yılHayır 1 aydır görüşemedik. Saçma bir şekilde başladı. Linkedln diye bir platformdan bana övgü mesajı yazmıştı. Ben de asla suistimal etmeyeceğim diye sizli bizli konuşuyordum.
Soran+1 yılİlgisini fazlasıyla çektim galiba, bir anda yürümeye başladı. Sonrasında böyle işte.
Cevap sahibi+1 yılO zaman belkide gerçekten çok yoğundur anlayışlı olmaya çalış. Birde sebep belirtmeden uzun süre yazmasaydi o zaman kesin baska birsey var derdim ama şu an isim var yazcam sana vs gibi sebep belirtiyormus
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılAma şimdi Almanyaya gidiyormus sadece Erasmus icin mi gidecek kalici mi
Soran+1 yılBen ona bunu belirttiğim zaman söylüyordu sadece.
Soran+1 yılErasmus için
Soran+1 yıl1 hafta önce son meşgul günümdü demişti, yine aynı şekilde devam etti ama
Cevap sahibi+1 yılYani mesela konusurken isim çıktı müsait olunca sana yazcam demiyor uzun zaman yazmayip sen sorunca sunu yapıyordum mu diyor
Soran+1 yılAmerika bazlı bir şirkette iş buldum ve uzaktan iş yapıyorum. Bundan haberi yok ve olmayacak. Söylemeyeceğim, iki farklı şirkette çalışıyor ve kendi hayatımdaki sorunlarla ben de ilgileniyorum. Onu her şeyin önüne koyabiliyorsam o da beni koyabilir. Benden daha meşgul de değil, sadece bunu bilmiyor.
Soran+1 yılMisal biraz önce ben bu sorunu yazdım ona ve bana duşa gireceğim çıktıktan sonra yazarım dedi.
Soran+1 yıl2 saat sonra bir tane kendi fotoğrafını yolladı. Tek kelime etmeden.
Soran+1 yılHemen konuşamayacak mıyız dedim, şimdi üzerinden 1 saat geçti ve hâlâ yazmadı
Cevap sahibi+1 yılSimdi boyle bi konusurken bunu yazmak istemezdim ama biraz işim çıktı aksam bu konuyu düşüneceğim kızı amacını anlamaya çalışacağım yazarım sana
Soran+1 yılTamam peki teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kusura bakma döncem kesinlikle
Soran+1 yılŞunu da belirteyim, seninle şu anda konuştuklarımız onunla 2 gündür konuştuklarımızdan fazla.
Soran+1 yılÖnemli değil, tabi ki istediğin zaman.
Cevap sahibi+1 yılSakin ol akşam halletcez bu konuyu
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBakamadım kusura bakma. Naptınız en son kız yazdı mı sana
Soran+1 yılYazdı yazdı 5 dakikalığına bu konuda mesajlaştık. Hiçbir şey çözülmedi ve bana abartıyorsun dedi.
Soran+1 yılAlmanya'ya yetişti ve mesajım iletildikten 3-4 saat sonra yetiştim dedi bugün de :)
Bir şeyler yazdım anında ve yine kesildi. Kızdan önceki kendime saygımdan ötürü bu kızı bırakmam gerekiyor. Mental olarak beni çok fazla yordu bir aydır.
Soran+1 yılAsıl sorun bunun benim güvenimi kırması. Artık her yoğunluğunda beni bırakıp gideceğini düşünüyorum. Hatta açıkçası bir daha eskisi gibi olamayacağımızı.
Cevap sahibi+1 yılKız niye böyle yaptı anlamadim acaba senin arkadaslarina dedigini ki duydu ya da baska birseye mi bozuldu ki? O seninle asiri ilgiliyken sen ona karsi nasıldın?
Soran+1 yılKendime karşı her zaman dürüst olan biriydim. Eskisi gibi olacak olsak bile güvenimi kaybetti. Yine de ayrılmak kolay bir kelime değil benim için. Hayatımda büyük her kaplayan birini hayatımdan çıkarmak çok zor.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın birinden sürekli mesaj beklemek çok kötü
Cevap sahibi+1 yılAma anlayamadim sebebini
Soran+1 yılO aşırı ilgiliyken ben onunla haddinden çok ilgileniyordum. Bu da beni yoruyordu ama bir süre sonra alıştırdı
Soran+1 yılOna alıştırma demiştim, kendi alış dedi :)
Soran+1 yılYani aklıma gelen tek şey kendini bana hapsetmek istememesi oluyor biliyor musun? Almanya'ya gidiyor. Hayatında büyük değişiklik sadece buydu.
Soran+1 yılHakkını da yemek istemiyorum bunu söyleyerek çünkü ağır bir itham ama başka düşünecek bir şeyim yok. Eskisi gibi olsak bile ona nasıl güveneceğim ki?
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah o zaman daha tuhaf muhtemelen senden bi şeyden dolayı uzaklaştı ya da soğudu ama bi yandanda yasanmisliklar var sevgiside vardır o yüzden ayrilalim diyemiyordur. Böyle yaparak senin ayrilmani bekliyor olabilir. Ayrılmanızı hiç istemem ama ayrılmakta kararliysan bunu ona söyle zaten tepkisinden belli olur
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme ya ne zaman gelcek kiz
Soran+1 yılBunu söylemek ağır bir şey. Sevse bile ayrılmayı kabul edebilir ve güvenini ben kırmış olurum. Beni istemiyorsa en azından bunu söylemeye cesaret etmesini istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHapsetmekten kastin ne yani ağır itham demissin anlayamadim
Soran+1 yıl3 ay kadar sonra
Soran+1 yılYani Almanya'daki erkekler konusunda
Cevap sahibi+1 yılİste senin kiz arkadasin icin söylemiyorum ama bazi kizlar soyleyemez onun yerine kendinden soğutur onun ayrilmasini saglar
Cevap sahibi+1 yıl3 ay çok uzun bi yerlessim musait zamaninda arasin çözelim de açık konuş kıza karşı uzaktayken hiç söylemez ayrilalim diye
Soran+1 yılBana bebeğim falan diyor ve bu hâlâ bir şeyler hissettiğini düşündürüyor. Ona söyledim beni artık istemediğini düşünüyorum diye.
Soran+1 yılBen Amerika'dan iş buldum ve uzaktan çalışıyorum ama kızın haberi yok. Söylemek isterdim ancak öğrenmeyi hak etmiyor. Güvenimi kazanması gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılHmm buda garip hala soğukta değil o zaman gercekten yogundur. Biraz fırsat ver oraya bi yerlessin sende darlama çok. Rahata erince ara konus tekrar
Soran+1 yılHayatıma dair bir şey bilmiyor ki artık :)
Soran+1 yılYa 1 aydır neyi yoğun
Soran+1 yıl2 şirkette çalışıyorum ve her seferinde onu ilk önceliğime alıyorum.
Soran+1 yılErasmus'a giden arkadaşlarım var. Bırak sevgililerini bana bile zaman ayırıyorlar hepsi.
Cevap sahibi+1 yılİşte bilmiyorum ben olsam açık konuşurdum. Müsait olunca ara derdim. Arayincada herseyi acik konusalim biteceksede bitsin derdim
Soran+1 yılBen ona anlık olarak yazarken çevrimiçi olup bana dönmemesi iğrenç. Sanki başkasına cevap vermek için geçip arada bana da yazıyor gibi geliyor.
Soran+1 yılArayamıyorum sürekli bir bahane.
Soran+1 yıl10 gün önce bir kere konuştuk onda da 3 dakika :)
Cevap sahibi+1 yılİşte bu iste bi is var bu kadar ilgiliyken ne oldu da boyle oldu. 1 ay önce böyle yapmaya baslarken birsey yasadiniz mi? Yani bilmiyorum baska biri de olabilir mi acaba
Soran+1 yılSon 3 gündür senle konuştuğumuzdan az konuştuk ve bana abartıyorsun ve bencilce davranıyorsun diyor
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyorum bence başka biri var gibi ondan ilgiyi görünce seninkine ihtiyacı kalmamış gibi ama bu sadece bi teori. Yani kızın günahını almayayım. Hiç öyle birsey olmayada bilirdi. Ama bilmiyorum ben bu kadar dayanamazdim. Sen iyi dayanmissin.
Soran+1 yılFinallerle başladı bir şekilde bitti gitti bilmiyorum. Bir şey oldu mu diye soruyorum hep yoğunum ondan yazamıyorum diyor.
Soran+1 yılBu kız 1 ay önce benle mesajlaşırken uykusuzluktan ölüyordu. Yine de uyuyakalana kadar benimleydi.
Cevap sahibi+1 yılYani sen bilirsin seni etkileyip yanlis birsey yapmani istemem. Allah yardımcın olsun umarim yakinda hersey ortaya çıkar
Soran+1 yılEğer bir şey varsa kendi söylesin bana
Soran+1 yılOnu istiyorum. Hep böyle devam edecekse etmemesi daha doğru
Cevap sahibi+1 yılİşte bencede söylemeli ama ne bileyim bazi kızlar böyle iste kendinden sogutarak karsisindakinin bitirmesini saglar
Soran+1 yılOna neden ekstra sinirliyim biliyor musun? O gelmeden ben kimseyi istemiyorum diyordum arkadaşlarıma. Kariyerim için önemli bir zamandı.
Cevap sahibi+1 yılEğer ayrilmaya kararliysan ama o bitirsin istiyosan sende ona onun yaptığını yap. Ugrasmazsa zaten bitmiş demektir
Soran+1 yılKendi geldi direkt asla yürümedim ona.
Soran+1 yılYa doğru söylüyorsun da bilerek cevap yazmamak gibi şeyler benlik değil.
Cevap sahibi+1 yılSenlik degil ama bazen karsindakini denemek icin yapmak gerek ya da hakettigi için ama dedim ya seni olumsuz etkilemekte istemiyorum kendin icinden geldigi gibi yap. Sonuçta ikinizide tanimiyorum kesin hüküm vermek doğru değil
Soran+1 yılGerçekten beni dinlediğin için teşekkür ederim. Duygularımı tanıdıklarıma ifade edemiyorum çünkü ileride bu kızla olursam ona ayıp etmiş olacağım ve etraftakilere kötü bir imaj bırakmış olacak.
Cevap sahibi+1 yılBirde ben sana cevap verme demiyorum. Yazarsa ver ama yazmazsa sende yazma bakalim o yazacak mı? Yazarsa kisa soğuk yaz bakalim soracak mi? Bunu demek istemiştim
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim iyi yapiyosun boş ver anlatma kizla olsanda olmasanda ikinizin arasinda kalsin
Soran+1 yılBuna ihtiyacım vardı. Şimdi bisikletimin üzerinde Hatay'ın yıkılmış sokaklarından birinde bu mesajları yazıyorum ve biraz içki alarak kafamı dağıtmak için dışarı çıktım. Sarhoş olmayacağım, sadece kafamı dağıtmak için biraz içmem gerekiyor. İğrenç bir film sahnesinde gibiyim. Bu kız gelmedeydi belki yine de içiyor olacaktım ama bu sefer mutlu olduğum için çünkü İlk işimin Amerika'dan olması maddi açıdan çok şey ifade ediyor bana.
Cevap sahibi+1 yılBi faydam olmadi ama umarim hakkınızda hayırlısı olur
Cevap sahibi+1 yılİçme yaa🥺
Soran+1 yılZaten sürekli içen bir tip değilim, bir sorun olmayacak. İçindeki iyilik kadar iyi bir yaşam diliyorum sana.
Cevap sahibi+1 yılOlsun senin kararın ama içme lütfen yaa. Teşekkür ederim bende sana aynısını diliyorum umarim tüm sorunlarin hallolur ve mutlu olursun
Soran+1 yılNeden içmemi istemiyorsun ki? Biraz kafamı dağıtmam lazım. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Cevap sahibi+1 yılAlkolden nefret ediyorum kimsenin icmesini istemiyorum ve sana iyi geleceğine inanmıyorum. Senin kararin ben internetten biriyim seni engelleyemem ama yinede içimden yazmak geldi.
Soran+1 yılBen alkol alırken sarhoş olup millete sataşmıyorum ki, başımı döndürdüğü için hoşuma gidiyor bazen. 3 ayda bir falan içiyorum zaten.
Soran+1 yılAma seni anlıyorum. Alkol gerçekten kötü şeylere sebebiyet verebiliyor.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama ben onun dışında günah boyutunu ve sağlık boyutunu da düşünüyorum ama sen bilirsin senin kararın. Memnun oldum. Kendine iyi bak. İyi akşamlar
Soran+1 yılSen de haklısın bunu biliyorum. Bugün kararlıyım bu konuda. Teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılBir zaman sonra enayi yerine koymaya başlar
Belki de çoktan başlamıştır
O da seni kırar16 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım yani?
- +1 yıl
Bırak affetmeyi
Soran+1 yılEe ne yapayım ayrılayım mı? Affetmemek derken?
- +1 yıl
Herkesmiş gibi
Sıradan biri sana yapmaması gereken affedilmeyecek bir şey yaptı. Tepkin sıradan birine ne olursa ona da öyle olsun
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı, teşekkür ederim. Olay bana son zamanlardaki ilgisizliği. Son bir aydır çok ilgisiz. Sürekli meşgul gibi davranıp geç cevap veriyor. Başkası yapsa asla yazmazdım ama umrumda da olmazdı. Gündelik hayatımı etkiliyor bu kız.
- +1 yıl
Seviyorsun belli
Ama bazen sevginin önüne geçebilecek anlar oluyor
Rica ederim
İyi düşün bence ezilme
+1 yılBüyük bir derse ihtiyacı var demekki tekrarlaması normal değil surekli
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyorsa ayrılsın, düşüncelerimi çok etkiliyor. Gündelik hayatımda hep mutsuzum onun yüzünden.
- +1 yıl
Sen ayrıl o zaman
Soran+1 yılBeni istemeyen o iken ben ayrılmak istemiyorum. İstemiyorsa dürüst olsun, belki de kendine karşı da dürüst değildir.
- +1 yıl
Siz yıpranıyorum dediniz ondan dedim
Soran+1 yılBir sorun varken konuşmak istemiyor, nerden geldi düştü hayatıma bilmiyorum. Önceden iyi ki derken şimdi neye döndü...
- +1 yıl
Hayat çok garip gercekten
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ders sen alana kadar devam eder dermiş kızılderililer, hayatimdan cikarmam gerektiğini düşünürüm
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte o kadar kolay olmuyor ki insan duyguları.
Hayatımdan engellerim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhata nedir?
022 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır çok ilgisiz ve sürekli meşgul olduğunu söylüyor. Bana zaman ayırmıyor artık. Bir insan sürekli meşgul olamaz. Bunu her belirttiğimde haklısın özür dilerim diyor.
Soran+1 yılGün içerisinde sadece bunu konuşabiliyoruz.
Soran+1 yılOna da saatler sonra cevap veriyor
Cevap sahibi+1 yıloha sen benim erkek versiyonumsun hadi dertleşelim, beni eskiye göre ilgisiz bırakan sevgilimdi... bunu dile getirdim üzülüyorum dedim ama sonuçta ben daha çok üzüldüm. istersen anlatabilirim ve yazmak istersen benimle paylaşabilirsin detaylıca
Soran+1 yılTabi ki anlatabilirsin
Soran+1 yılSon 1 aydır ilk başta finallerle başladı, ondan öncesinde o kadar ilgiliydi ki arkadaşlarıma çok zamanımı alıyor ne yapayım diyordum o derece. Finallerim var meşgulüm ile bir başladı her şey için meşgul gibi davranıyor.
Soran+1 yılFinalleri varken yine az çok konuşuyorduk bu arada. Sonrasında Erasmus işlemleri falan derken bırak suyun akmasını damlamayı bile bıraktı. 1-2 güne Almanya'ya gidecek.
Soran+1 yılArtık başka şey düşünemiyorum. Zihnimi çok bulandırdı. Ayrılmak mı istiyor diye düşünüyorum ama hâlâ seviyor gibi davranıyor.
Soran+1 yılYa o yazdığı zaman her şeyin önüne koyup anında cevap yazmaya çalışıyorum. O buna rağmen 3 saat sonra dönüyor.
Soran+1 yılFinallerim vardı, erasmusla uğraşıyordum, alışverişteydim
Soran+1 yılYa Allah aşkına bana geç cevap veriyorsun ve artık ilgilenmiyorsun dediğim mesajlara bile geç dönebilir mi bir insan? Onu ben istemedim, kendi gelip beni buldu ve aramızı yapmak için çok çabaladı. Bana bunları yaşatmak için mi sevgilim olmak istedi?
Cevap sahibi+1 yılinanamıyorum resmen çok benziyor. seni o kadar iyi anlarım ki. başta fazla fazla ilgi veriyor, saatlerce konuşuyor sonra finaller var ödevler var insanın hic mi vakti olmaz? bizim de yok mu finallerimiz? sen en ufak fırsatta yazmak için çabalamışsın insan doğal olarak ayrılmak istiyor herhalde diye dusunuyor. seni aldatma durumu yoktur umarım. öyle değilse sebebi ne inan bilinmiyor. bence sen de yazma, arama. insan çok zorlanıyor ama bu sefer arayıp neden konuşmuyoruz diyince de yoruldum ayrılalım diyor benimki böyle oldu seninki olmasın. bir süre sonra fark eder, belki eski ilgisi gelir. ama bu ilgi neden azalıyor bir bilsem... bizim ilgimiz azalmıyor ama karşı tarafın sorunu ne bilmiyoruz. normalmis gibi davranmaya çalış; ne kadar umrumda değil desen de o ic sıkıntısını bir ben bilirim
Soran+1 yılEvet içim sıkıldı, bunaldım
Soran+1 yılOnun zamanı benimkinden değerli değil. Eğer ayrılmayı düşündüyse ayrılalım. Bana böyle saygısızlık yapmasın. Acımı yaşar ve otururum
Cevap sahibi+1 yılistersen yüzyüze gel ve durumu ona ifade et. iletişimsizliğin seni üzdüğünü ve rahatsız olduğunu dile getir. sonrasında muhtemelen birkaç gün daha susar ve kararını verir. İnsallah hakkınızda hayırlısı olur. bugün hiç konustunuz mu?
Soran+1 yılYok 3-5 kelime bir şey. Saatlerce cevap vermiyor. Yüz yüze gelemeyiz farklı şehirlerdeyiz şu anda.
Soran+1 yılO Erasmus'a gidecek birkaç güne
Cevap sahibi+1 yılo zaman da onu bahane edecek gibime geldi. bende böyle olmuştu. ben mesela tuvalette, yemekte hatta birkaç hafta banyoda da yazdım yani ona yazmak için fırsat buldum ama o...
Soran+1 yılEvet zamanında bana da tuvalette bile yazıyordu...
Soran+1 yılBen artık inanmıyorum benimle konuşmak istediğine. En azından bunu netleştirmesini istiyorum. Bunu kendi de bilmiyordur belki. 13:10'da mesaj attı anında döndüm hâlâ yazmadı
Soran+1 yılBen de Amerika'daki bir işte uzaktan çalışmaya başladım. Onun haberi yok, söylemeyeceğim de. Moralim o kadar bozuluyor ki gün içinde, doğru düzgün çalışamıyorum. Bu kadar önemli bir fırsatı kaçırmak istemiyorum, umarım kovulmam.
Cevap sahibi+1 yılkimse saatlerce yazamayacak kadar meşgul değildir. bir olur iki olur ama hep de olmaz. insan sevdiğine her fırsatta vakit ayırır. gerisi boş bahane. yaşadığım için seni çok iyi anlarım. onunla açıkça konuş bu meseleyi. niyeti neyse sana söylesin seni de böyle iç sıkıntısında bırakmasın. ben bir yola çıkarsam sonuna kadar giderim ama şimdi bazı kişiler yolun ortasında bırakıp gidiyor bir de sanki bırakmamış da çok normalmiş biz abartmışız gibi manipüle etmeye çalışıyorlar.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar