Sevgilin uyumak için bir gece evine çağırsa gider miydin? Ne düşünürdün?

Sevgilin uyumak için bir gece evine çağırsa gider miydin? Ne düşünürdün?

Çiftler arasında gayet doğal ve samimi bir istek bu. Ben bunu hemen kötü olarak yorumlamam. İnsanın bazen gerçekten de sevdiği insana ihtiyacı oluyor. Böyle zamanlarda sarılıp uyuma isteği hemen hemen birçok insanda ortaya çıkabiliyor. Ben giderdim şahsen. Yani gitmek isterdim.
Sevgiliniz ise ve sizi uyumaya çağırıyor ise;
1) Gerçekten bir kadına satlrilip uyumak ve huzur bulmak istiyordur.
2) Cinsellik temalı bir uyuma planı vardır.
Her iki durumda da seçim senin verdiğin kararı kimseye sormadan uygula, elalem ne der diye düşünme. Bu aktivitenin sonucu olarak birkaç sonuç ortaya çıkacaktır...
a) Çok güzel bir geceydi sarılıp kokusunu içime çekerek uyuduk. Halbuki ki istese verirdim, ben hazırdım.
b) Sabahında polise gidip bana tecavüz etti diye şikayet edebilirsin.
c) Çatır çatır seviştik, yarın veya ilk fırsatta bir daha çağırır umarım.
Seçim senin, Karar senin, sonuçları da senin...
Ben çok mutlu olurdum kesinlikle yani mesela ben de sevgilim ile uyumak isterdim zaten aklıma da kötü bir şey gelmezdi çünkü oldukça normal bir durum bu zaten biz sevgilimle ikimiz birbirimizi biliyorsak bunu sorun etmezdim yani aklımıza kesinlikle başka bir şey gelmez sadece sarılıp uyumak isterdim yıldızları izleyerek ya da hayal kurarak olurdu.
Ne güzel çok romantik
Teşekkürler :)
Bilhassa şu an sarılıp uyumaya öyle çok ihtiyacım var ki, hayır diyemezdim. Hem sarılsın, hem sarıp sarmalasın beni, her şeyimle onun olduğumu hissedebileyim, hissettirebilsin bana, saçlarımı da okşasın sarılırken, asla hayır demezdim, öylece huzur ve güven içinde uyuyabileyim onun kollarında
Cevap
57Cevap
Bu çok normal bir istek ekstra bir şey düşünmem
Güveniyorsam düşünmeme gerek yok.
Eski sevgilimin böyle bir isteği olmuştu ve bende doğal karşıladım ve gece bende kaldı. Kalmaz olsaydı başlarda sarılıp uyuyorduk sonra bir horlmaya başladı allahım bu ne dedim. Resmen gök gürlüyor yer sarsılıyor. Yatağın içinde bir de deli gibi yatması yok mu. İki defa gece birlikte uyuduk sonra ayrıldık. 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Hiçbir şey düşünmezdim uyumayı tercih ederdim ama tabii şöyle bir şey var Ben şahsen nikahta olmadığım biriyle aynı evde yalnız kalmayı da istemem
Sevdiğim insan yanımda yani tabi ki hiç düşünmeden gider uyurum onunla ve gayet doğal bir durum bu
Bir şey düşünmem. Ben olsam ben de benimle uyumak isterim. Koruyuculuk var, boy pos var, aslan gibi adam... Kollarım da olmak iyi hissettirir.😃😂
Ego tavan 😆😆
Tavan az kalır, stratosfer, Merkür hatta 😂😂
Onu farkettik çok ta şeetme 😂
Ederim, çokta şaaaparim hatta 😃 Kendini sevmeyeni başkası sevemez 😈
Bende öyleyim kendime bayılırım da seninki başka bir boyutmuş jdjddj
Evet 5. boyut 😃😃
Sevgilim gelecek yatakta beraber yanyana uyuyacağız🤔 daha evin sınırları içine girdiğinde alt taraftaki bağımsız kişi sana sürekli konuşmaya başlar hadi hadi oda istiyor hadi istemese eve gelmez v. s işin özeti bu gerçekçi olmak lazım
Ya aslında okadar güzel ve masum bir hayel ki bu , ben şahsen çok isterdim onun göğsünde güven içinde yatıp uyuyup kalıyım ama bu ne kadar mümkün olabilir ki karşındaki insana çok güvenmem gerekir çünkü şeytan bu adamı dürter 😂
Mutlu ve huzurlu olurdum biz cok uyuduk cok güzel bisey sevdigin insana sarılarak uyumak anne karnı huzuru gibi bisey
daha önce sık sık yaptık bunu, kötü düşünmesine gerek yok yani. ısırmıyorum genelde. ilk 15 dk falan.
Gidilmesine gidilir de ama iki tarafin sadece uyuyayabilecegini sanmıyorum
Elimden geldiğince rahat bir ortam hazırlarım ona ve rahatsız olmaması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım
Uyuruz başka bir şey düşünmem sevgilim olacak kişi farklı bi kafa yapısına girecek biri olamaz çünküm.
Çok hoşuma giderdi. Güzelce yıkanır süslenir püslenirdim. Elimde güzel bir çiçek iki porsiyon tatlı koşa koşa giderdim.
Kabul etmem. Evlenmeden bu kadar yakın olmak doğru gelmiyor.
olabilir elbette kokusunu içine çekmek için en güzel zamanlama
Oyuncak ayı yollardım. Kimse bana oyuncak ayı. muammelesi yapamaz
Erkeklerin yorumlarına rağmen hala giderim diyen kızlar var!!! Cidden bu kadar sağlak mısınız
Sevgilinle de uyumayacaksan kiminle uyuyacaksın.
Sevdiğini ve sevişmek istediğini düşünürüm 😋
Hayır gitmem. Eşim olmadan kimseyle uyumam. Eşim olunca istediğimiz gibi uyuruz.
Ne düşüncem bir libido meselesi der oralı olmazdım.
Yatsın yanıma sarılmasın dönsün uyusun.
Bir gece kalsın benimle kırk yılım onun olsun 🎶🎶🎶🎶
Güzel hisler , mutlu ve huzurlu uyku, rahat durmazsa bende durmam
Tehlikeli işler bunlar.😁 Cidden niyeti uyumaksa sorun olacağını sanmıyorum.
Giden orsb. lrdan değilim çünkü bilirim ki o iş sadece uykuda kalmaz ve bu çok normal. Herşeyi göze alan gider
5-6 dal prezervatif alıp giderim, bir şey de düşünmezdim, akışına göre, hayat ve gece nereye sürüklerse
Hayattaki en güzel duygu insanın sevdiğiyle yatması. Ne düşünücem aşkla sevgiyle hevesle giderim😍
Birlikte uyumak çok güzel bir Duygu oda bu. hissi özlemiştir derim kötü düşünmem asla
O sevgiliye güvenmiyorsam asla kabul etmezdim. Ama guveniyorsam ve gerçekten seviyorsam nikahima alır * koyardım. 😁😊
Beni gercekten sevdiğini dusunurum hoşuma gider
bir şey sorucam yorum dısı İzmir de mi yasıyorsun adanalı mısın
Giderim ama sadece uyumakla kalmaz ateşle barut yan yana durmaz
erkek için sevişme çağrısıdir. uyumak dışında her şey düşünüyordur.
Çok anlamlı ve güzel bir istek olur neden olmasın sarılıp uyumak en güzeli
Çoğu zaman birlikte uyuduk zaten :)
Ayrılmayı düşünürdüm.
O işin sonu sıkıntılı
Gidebilirim daha yeni değilsek
Artık düşünmez harekete geçerdim
Onun yanlış insan olduğunu
İtiraz edersem dövsünler beni
Hayır tabi ki erkeklere güven mi olur
Abooovvv derim ne kadar saçma bir istek
Beni mi deniyor diye düşünürüm
Sevgilimse neden gitmeyeyim ki