Sadece erkeklere yapmıyorum bunu kızlarla da öyleyimdir sevdiğim hitap şekilleri daha samimiler bence ama birine söyleyince garipsiyor nedense
Yanlış
Normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sadece erkeklere yapmıyorum bunu kızlarla da öyleyimdir sevdiğim hitap şekilleri daha samimiler bence ama birine söyleyince garipsiyor nedense
Ben o tarz kelimeleri kesinlikle kullanmıyorum saygılı ve mesafeli konuşuyorum. Zaten yapı olarak ciddi biriyim. Abi denmesini bile tasvip etmiyorum ve demiyorum. Soğuk nevale derler bana. Erkekler bana uyuz oluyorlar tam istediğim gibi😎.
Erkek düşmanı değilim soğuk biride değilim sohbet ederken samimiyet olsun isterim ama dozunda olsun civimasin diye böyle lakaplar buldum
Erkekle uzun süre arkadaşça sohbet edilmez, ergeç kimyasallar tek taraflı veya karşılıklı havada uçuşur o zaman da muhataba hacı dede bile desen kâr etmez 😃
Doğru diyosun valla mecbur bulunuyoruz aynı ortamda yapacak bir şey yok taktiklere devam 😁😁 teşekkürler 🙏
Arada elektrik belirleyici olan unsur. O elektrik varsa sakince diyaloga devam etmek en iyisi. Israrla dediğin lakaplarla hitap etmek hem iki tarafı da üzer, hem sinir bozucu olur. Misal iki taraf da birbirine ilgili ama sırf mesafeyi korumak için kardo, aga vb. diyorlar. Bi süre sonra sinirden gülme gelir. Karşılıklı çekim varsa illaki açığa çıkar işin özeti 😃
Yani bazen espri olarak söylenebilir ama sana duygularını açan birisine bu böyle bir şey söylemekte biraz saygısızlık olur ama onun dışında normal
Liseden beri ilk kelimem her zaman aga olmuştur ve ister istemez oluyor bence garipsmezler
Akışına bıraktım artık nabam
Seni beğenen bu huyundan beğensin aga boş ver
Cevap
39Cevap
Yok kuzum ne yanlışı moruk, bre, bro, keke demeyi de ihmal etme ama
Evet yanlış yani kekoca konuşmalar bunlar ben hiç bir kızla bu şekilde konuşmazdım çünkü daha nazik ve kibar konuşurdum onu geçtim zaten kimseyle bu şekilde konuşmam ama herkesin de kendi kararı
Işte kibarca konuşunca da yaklaşım yanlış anlaşılabiliyor belli bir seviyedeki arkadaşlık için söylüyorum bu kelimeleri zaten samimi olmadığıma ismiyle səslənirəm
Bence yanlış ben mesela hiç sevmem bir kadının bana böyle kelimeler kullanmasını genele baktığımızda da bir erkek böyle şeyler sevmez..
Çünkü kızların
Söyleyeceği kelimeler değil bunlar
Küfür erkeğin ağzına yakışır ama kızların yakışmaz
Kızlar zariftir ama iyice erkekleşmeye başladılar yapacak bir şey yok
Onun diline öyle şeyler uyuyorsa konuş ama kaba konuşmayı sevmeyen biriyse konuşma yanlış anlaşılabilirsin.
Teşekkürler 🙏🙏
bir sokak ağzı ve ben nefret ederim bu jargondan, kendini farklı gösterme gayretinde olan ergence kelimeler...
Doğru diyorsun ama bu devirde niyetini baştan belli etmeden de anlatamiyosun derdini benim yapma nedenim daha çok arkadaş kalmaya yönelik bir şey samimi olsun ama çok cıvıkta olmasın diye
bak şimdi de ben sana hak veriyorum zira senin yaş gurubun erkekler neden ise ergenlikten oldukça geç çıkıyor ve cıvıklık şöyle dursun hala ana kuzusu oluyorlar :D
Maalesef her telden çalan var işte teşekkür ederim yorumun için 🙏🙏
ne kadar itici ya öğk kadın dediğin narin kadın gibi olur hacı hacıt üstad vs ne ya
Sağol yorumun için canım 🙏🙏🙏
Erkekler böyle başlayınca bizden olmaz diyor demek ki 😂 yani sana yürüyemeyeceklerini anlıyorlar.
Amacım o zaten😁
Sonra kadınlar şeytandır diyince kızıyorlar. Hoşuma giderse ben her türlü yürürüm farketmez
Erkek erkeklerle erkek muhabbeti yapsın, kızlar kızlarla o kadar
Mecbur giriyorsun münakaşaya sakalasiyosun dozunda bı samimiyet olsun diye
Dozunda bir samimiyet ise, karşı taraf da bunu umursamıyorsa sıkıntı olmaz elbet
Tropikal bir bölge de soğan ekmek nasıl uygun değilse, bir bayana da o sözler kaba kaçar
Doğrudur sokak ağzına kaçıyor tavır ama arkadaş olup samimi olduklarima başka diyecek bir şey bulamıyorum dozunda kelimeler olsun ne çok resmi nede gevşek
Onlar koyuyo bu sefer benimki çok sade kalıyor
Samimiyetten kullanılıyor eminim ama ben çok fazla hoşlanmıyorum bu tarz kelimelerden
Siz ne tarz kelimeler kullanıyorsunuz mesela insan cümle sonuna bı hareket koymak istiyor ahhshaha
En fazla kanka derim yani ben çok minnoş takılıyorum galiba sjsjjdj
En iyisiymis sen devamkeegg bu yoldan
Hacı, emmi itici. Üstad, hocam, usta gibi hitaplar güzel
Çok değişken bir şey ya bilmiyorum
Kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Soranda söylediği kişide
Hiç hoş değil daha doğru kelimeler seçmelisin
Benim hoşuma gider lan 😂😂 söylemesende hoşuma gitti şuan😂😂
Bi kadının bana bu şekilde hitap etmesi beni soğutur. İtici geliyor
Yanlış değil de benim kullanmaktan hoşlanmayacağım hitaplar.
Bir kızın bunu erkeğe yapması İtici duruyor. Herkes kendi rolüne göre davransın kızlar feminen erkekler maskülendir. Bir kızın feminenlikten maskülenliğe gitmesi aşırı itici erkeğe göre. Tabii kız kıza yapabilirsiniz o ayrı
Maskulen davranmaya çalışmiyorum sadece karşı cinsle aramin iyi olduğu samimi olduğum bir söhbəti başka yönlere çekmemek adına dostluk kankalik barındıran kelimeler kullanıyorum 😌
Anladım friendzone takılıyoruz 😄
Yanlış çünkü bu hitaplari onlara erkek arkadaşları da yapıyor. Senin kız olduğunu unutabilir biryerden sonra aura filan hiçbir şey bırakmaz gibi. Ama isteyen söyleyebilir.
Doğru diyorsun da bunu zaten arkadaş kalmak istediklerime yapıyorum yol yapmasinlar diye
He o zaman tamam kanka. Başkan kral da dersen hiç yakın olamıyorlar 🧚
Djcjkgvk kullanıcı adın çok manidar
Ben sevmem yani bir kızın öyle kelimeler kullanmasını. Hangi cami kapak fotondaki
Zaten bayilsinlar diye demiyorum samimi bir kelime olsun dozunda olsun diye
Kanka diyebilirsin. Hangi cami diye sormuştum
Çamlıca camii çok güzeldi bu arada
Evet oranın manzarası güzeldir, bende eminönü fatih cami sandım bir an hshshsh İstanbul'da yaşamıyorsun galiba, hangi il
Yok İstanbul
Hmm hangi yaka
Avrupa
Bu arada kanka demeyi de hiç sevmem ya bana denince bile itici geliyo
Ben Anadolu
Tamam demek zorunda değilsin, beyefendi diyebilirsin mesela klasik bir hitap şekli
Güzel şehir İstanbul seviyorum teşekkürler yardımın içinde🙏🙏
Rica ederim, ne demek 😊❤
İranlı mısın, benziyorsun onlara, nerelisin
Yok Karadeniz ☺️
Güzel 😊😊
Olurda Anadolu yakasına gelirsen kahve içelim derim, tabi hayatında biri yoksa. Buraya bildirmen yeterli olur ☘
Tamam söylerim şu tabir konusunuda değerlendirmis oluruz hem😁😁
Teşekkürler kibar hanımefendi, ben başladım şimdiden 😊😅
Uyudun mu sustun bir anda 😊😅😅
Yok kahvaltı falan yaptık kalabalık etraf iş bitmiyo
Afiyet olsun. Evet bayramdan dolayı ev işi bitmez
Tatildeyiz yine aynı ahwhahhaha
Az kaldı ya sabret hshsh Yarın müsait misin, eminönü sana yakın mı mesela
Yakın ama bulusmam dostum
Hmm peki dostum. Sanki sinirlendin noldu
Sinirlenmedim hayal kurmuyorum sadece senin gibi ☺️☺️
Hayal kurmadım ki 😊 sadece müsait misin diye sordum. Yani kabul edersen bir kahve içerdik, hayal değil bu 🤭
Herhangi bir kızın adam akıllı sohbet etmediği ve yüzünü görmediği biriyle bulusacagini düşünmen bile hayal dünyası belirtileri zaten 🙏
Yüzümü görmeden buluşalım demedim zaten, neyse sorun yok 😊
Merak ettimde dışarıda mesela birinden hoşlansan durakta vs nasıl davranırsın
Olmasın 3 günlük dünyada kirmayalim birbirimizi Allah'a emanetsin🙏🙏
Bilmem hiç hoşlanmadım
Kimseyi kırmak istemem zaten 🙏🏼🙏🏼 neyse yinede teşekkürler. Sende allaha emanetsin
nasıl isen öyle ol kimse için farklı bir insan rolüne girme yapın bu ise seni böyle kabul etmeliler kabul etmeyenleri de hadi ordan et.
Yapım bu değil aslında samimi biriyim ama yanlış anlaşılmamak birine sinyal gönderiyor gibi olmamak için kelime seçiyorum işte
Hacca gitmiş ise hacı diyebilirsin de durduk yere kullanmak kaba duruyor bana göre yani neyin üstadı ne emmisi köyde mi yaşıyorsunuz
Ondan değil gidip kızlarla konuştuğum tarzda bı samimiyetlede konuşamam ama çok ciddide duramam samimi olduklarima bende böyle diyorum en azından bir çizgimiz olur
Şekerim kala almadigin biriyse denebilir ama etkilemek istediğin birisiyse noo
Yok etkilemek istesem öyle yapmam zaten aramdaki arkadaşca olan samimiyeti devam ettirme amaçlı sadece
O zaman içinden geldiği gibi
Teşekkürlerrr🙏🙏
Rica ederim aşkım
Bu tarz hitapları tanımadığın kişide kullanmak yanlış samimiyete bağlı olan bişey 😅
Zaten samimi olduğumla yapıyorum aradaki mesafe ne civisin ne çok resmi dursun
Güzel dengeleme 🙏
Adam sana yarın birgün kalk hadi karıya gidelim derse şaşırma.
Aradaki samimiyete bağlı
Kroca kelimelermis kaybettik bunuda
Yani hoş değilmiş dışardan bakanlar öyle diyor
Katılıyorum sana bencede gayet seviyeli ahahsha
O da bir şey mi ben puşt diyorum😂😂
Ahahaha çokta hakarete kaçmasın ya bunlara bile argo diyenler var
Kocan ise yanlış, arkadaşın ise normal
Yok kız ne kocası ahajsjajah samimi olduğum birkaç arkadaşım
Ne gözle gördüğüne bağlı.
Arkadaş olarak kalmak amacım
O zaman de gitsin 😊
Yani bu gibi sözcükleri kullanmak da yanlış değil ama itici bence de. Yalnız samimiyetinize göre de değişiklik gösterir.
Hafif iticilikte olsun bari napalim teşekkür ederim🙏🙏
Emmi mi ahjdjjddj
Kız niye güldün ya
Argo da kullanıyorsan tadından yenmez. 😃😃
Hayır küfür falan etmem sadece aradaki samimiyet yanlış anlaşılmasın diye bir taktik buldum diyelim
Ha şimdi anladım. Araya duvar örüyorum diyorsan bu bir savunma mekanizmasıdır ve herkesin savunması farklıdır. Bu sebeple her ne kadar kıza yakıştırmasam da mantıklı bir yaklaşım..
Anlayışınızdan dolayı müteşekkir oldum 🙏🙏
İnsanız ve anlamak, dinlemek, fikir sunmak bize özgü.
Abi ya da kardeşimi dene bence daha uygun. 😊
Onlar daha tiki geliyor bilmiyorum neyse bulcaz orta yolu elbet
Çok yanlış. Devrem demen lazım.
Hiç hoşuma gitmez, kezban olarak görürüm
Garip geliyor böyle üsluplar
hacı abla her erkek kaldıramaz bunu 😀
Hacı ne alaka Hacı olmadan hacı demeyin
Laubali muhabbet i çekilmez kim olursa !
Kesinlikle zinhar olmaz guzumm😉
Kisiden kisiye degisir
Yani çok argoca.
Herkesin bi tarzı var.
aynen hacı apla iyi iyi
Bencr harika 🤣🤣🤣🥰
Sokak ağzı sevmem.
Kahve ağzı ile konusmak eziklik
Hayır teyze yanlış değil
💪💪💪
Hoş kaçmıyor.
yanlış değil, iğrenç