bi kere regl kelimesi hem telaffuzu zor hemde türkce değil diye biliyorum. keske kullanılmasa ama işte yabancı kokenlidir kesinbizde yabancı hayranı bi milletiz.
bence bu konuları erkeklere acmanız hata. dogal bi sürec bu. yani suc bence bunu söyleyen kızda. ama kızgiller güzell yaratıklar tabi hep haklılardır. erkekler tatlı bulur bişey demezler:D cunku size karsı normal hallerini tanınmaz erkekler. bi güldür güldür skecinde ilişki bıramaktı sanırım konusu mesutun külliyen karı kız işlerini bıraktım demesi ile baslıyordu *. ama kıza iyi imaj derdi yokya nasıl rahat konusuyor. nasıl özgür. off. cok iyi işlemişler.
bide cinse özel konular bence karsı cinste kotu algı yaratıyor. vajına vajınısmus vajınal akıntı adet kanama Orkid tampon vs bunları konusmak bence cok cok öte bir seviyede değilse ilişkiniz erkekte hos etki bırakmaz. zorda kalır yanlıs konusada bilir. kendi olamaz. kendi olmadan cevap verir.
en medenisi şoyle der. seni anlıyorum. istersen biraz dinlen. ben şu işi vs hallederim. hani genel ifadeler. anladıgını zor olugunu belirtip seni kendi haline bırakıcak. senin de aklını bosaltmanı saglıcak. şunu yap bunu yap dese hayırdır sen nerden biliyon dersin diye diyemez. cok ilgili gözüküp sapık algısı yerim der korkar. cok mala baglasa dünyadan habersiz dersiniz olmaz. en iyisi ortası. olayın farkındayım. dişisin. vajınan var ayda bir adet vs:D anlayıslı bir erkeğim beni vercen kıza. sonrada yuvarlak cümlelerle kısadan işi bitircen. dur ya parası benden senin ameliyatını karsılıcam. işte yumurtalıklar mı alınır neyse artık. sanırım öyledir bende tam bilmiyorum:D işte o yumurtlama işini yapan organ alınırsa bu dert sonsuza kadar biter. bunu diycek hali yok:D
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
Regl olduğunuzda siz kızlar nasıl biz erkeklerin sizleri idare etmemizi, anlamamızı istiyorsanız, biz de aynısını istiyoruz. Regl olmasak da, bizim de elimiz ayağımız birbirine girdiği, sınırlı olduğumuz anlar oluyor. Ama nedense erkek olduğumuz için hep 1-0 yenik başlıyoruz her konuya. Bizim sinirimiz saman alevi gibi parlar ve kısa sürede söner.10 yıl 20 yıl önce olan olayları da hatırlatmak gibi olağanüstü güçlerimiz de Düzüz biz, sizin lafınizla odun gibi düz. Afili bir çift lafa şömine başındaki kediye döneriz.
00 Yorumla
1 yıl"Reglim" dediğinde bir erkeğin yapması gereken en önemli şey empati göstermek. "Geçmiş olsun, bir şeye ihtiyacın var mı?" gibi samimi ve anlayışlı bir yanıt verebilir. Gerektiğinde sessiz destek sağlamak, rahat etmen için yardımcı olmak önemlidir. Küçümsemek yerine anlayış göstermek yeterlidir.
00 Yorumla
1 yılErkek arkadaşına eleman diyorsan sen git önce içindeki erkeksi enerjiyi yok etmeye ve nasıl kadın olunacağını öğrenmeye başla. Ayrıca erkekler sussun demek de nedir? Erkeklere saygısızlık yapıyorsun. Seninle sevgili olan erkeğin kendine saygısı yoktur.
01 Yorumla- 1 yıl
sorudaki gorsel bana ait degil, twitterdan aldim bu 1. erkekler sussun, sen de sus, engel bb
Kızlar Ne Diyor
1 yılMevzu ne dediği değil, neleri demekten kaçındığı.
Regl olduğumu söylüyorsam bu o sıralar kolay sinirlenebileceğimi belirtmek içindir. Normalde de beni kızdıran konulardan kaçınması yeterli, Canga da kabulümdür.
Ama bana sanki ben bunca yıldır kadın değilmişim gibi neyi nasıl yapacağımı öğretmeye çalışırsa, ben de ona erkeklerin nasıl işemesi gerektiğini öğretmeye girişirim.
70 Yorumla
1 yılİlla yardımcı olmak istiyorlarsa "Benim yapabileceğim bir şey var mı senin için" diyebilirler. Ben de çekilebilirsin deyip keyfimi yerine getirebilirim ajskdkfk
69 Yorumla- 1 yıl
+++
Akıl verince sinirleniyorum ben ya ahha Sanki yıllardır regl olan biz değilde onlarmışta akıl veriyorlarbirde, biz bilmiyoruz shdhs - 1 yıl
Heee bir de kendi kendime yatarken gelip saçımı okşayıp sen dinlen tamam mı diyor kocam mesela... Sen rahat bıraksan dinlencem ben zaten 😂
- 1 yıl
O haraket çok hoş, kessinler seslerini otursunlar sessizce sjsh arada sarılsınlar barii
- 1 yıl
Ben gideyim ama o ellemesin beni 😂😂
- 1 yıl
Hahahshsh kesinlikle öyle
- 1 yıl
Mantıklı
- 1 yıl
Size hiç yaranılmaz. Reglken erkeklerden uzak durun.
- 1 yıl
Zaten uzak durduğumuz halde sizin gelmeniz sıkıntı yukarı bakarsan 🙃
1 yılbenimle tatlı tatlı konusması ve beni o anlarda yanlız bırakmaması cok hosuma gidiyor o anlarda kızlar cok hassas olurlar ben öyle anlarimda sevgilimle konsuub rahatliyorum benimle ilgilenmesini gercekten cok seviyorum :)
30 Yorumla
1 yılHayatlarında bir kere bile regl olmadan tavsiyeler vermeleri ne alaka biz onlardan tavsiye istemiyoruz ki ilgi versin düzgün davransın yeter
Şu mesajı yazsa engellerim31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler ne bilsin herkesin reglsi ayni dehil bir kere. onlarda duydugu bikgileri söylüyorlar ne yapsinlae mesela benim rahmim diger kizlarin ki gibi degil kasilip gevsemek yerine kasili durumda kaliyor hep diktor soyledi ve cozumu tedavisi bunun yokmus en agir agri kesicileri kullaniyorum bol yuruyorum sicak su torbasi koyuyotum o bile tanm cozum sunmuyor kac defa acillik oldum ilacin yan etkilerinden dolayi yolda madde bağımlısı gibi duruyorum mesela erkek bunu bilemez ondan reglyim bile demem kimseye cunku kimse anlamaz doktor bile çözün bulamamisken...
10 YorumlaGüzel kızım ne ya iğrenç.
Neden regli olduğumu söyleme gereği duyuyorum, hadi söyledim diyelim ilgi verecem diye ml ml cümleler kurmasın görseldeki gibi.43 Yorumla- 1 yıl
igrencmi? bir erkegin kadina ilgi vermesi güzel laflar söylemesi igrencmi geliyor size? qaripmis
sonrada ilgi vermiyor diye sikayet ediyosunuz böyle devam)) - 1 yıl
ok hadi eyvallah boyle devam)
Bir erkeğe reglim demiyorum. Yapabileceği hiçbir şey yok çünkü. Evli olsam kocam sıcak su torbası getirir ya da ılık tarçınlı su getirir. Onun dışında yine bir şey yapamaz 😅
30 Yorumla
1 yılSusunlar ya saçmalama sapan konuşuyorlar hiç bir halt bilimiyorlar anlamıyorlar insan bi sarılır, Eskiden söylemiyordum bundan sonra da söylemicem hiç halt değişmiyor insan bir destek olur amaaa yokkkk anlayış desek oda yok ben hiç bir şey demiyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Açıkçası ben regl olduğumda bir anlayış göstermelerini falan bekliyorum insan bi mutlu etmeye çalışır saçma sapan tüyo verip yolluyorlar böyle şey mi olur ne duygusuz insanlarsınız.
- 1 yıl
@Sweetdreams1950 102 yaşında regl olunduğunu bilmiyordum
İyi de ne var bunda adam kötü bir şey söylememiş ki abartmayın bu kadar
22 YorumlaSormadıkça söylemem herhalde ama bir şey demeye de pek luzum yok.
Sadece o dönemde benim üstüme çok gelmemesi gerektigini bilsin yeterli. Gergin oluyorum. Anam babam bile susuyo.😅
20 Yorumla
1 yılBayılıyorum bu erkeklerin her haltı bilmelerine😅 regl insana evet denir hayır denir bir şey lazım mı denir tamam denir çok da yanına yaklasilmaz
00 YorumlaErkekler babamız ya da annemiz değiller bizee ebeveynler yapmak zorunda da değiller bizde onlara ebeveynilik yapmak zorunda değiliz. İki yetişkin olsak sorun kalmaz.
00 Yorumla
1 yılBu regl olayı niye bu kadar abartiliyor bilmiyorum bir şey demesinler ne gerek var sinir etmesinler yeterli haa sadece regl öncesi bı günüm buhranlı oluyor bi onda beni çekebilir o kadar...
00 Yorumla
1 yılBir şey demesine gerek yok. Beni dellendirmesin yeter😅
30 YorumlaOf fotoğraftaki yazı çok iğrenç bence erkekler bu duruma yorum yapmasınlar
313 Yorumla- 1 yıl
Emredersin paşam.
- 1 yıl
Ya ben yazmasına karşı değilim. Herif pembemsi, geyimtırak bir konuşmada bulunmuş. Bu nedir ya? Saçma sapan gülücükler falan.
- 1 yıl
Benim hatunum olsa burnumu sokarım. Yani bu bir ağrı ve ben doktor değilim ama birçok şey yapardım. Masaj gibi.
- 1 yıl
PELXLEOXOWOZLELZLOELZLEKXKE.
Helali hoş olsun. Karışırım demek istedim. İş yaptırmam, masaj yaparım, aşçıyım zaten. Eşime yemek hazırlatmam muhtemelen. - 1 yıl
Aynen öyle. Lüzumsuzluk.
- 1 yıl
Gastronomi okuyorum. Yemek yapmayı biliyorum lakin mutfaktan pastaneye geçeceğim. Allah nasip ederse ileride pastane/fırın açasım var. İkisini beraber işletmeyi istiyorum. İnşallah Allah nasip eder.
- 1 yıl
Kısaca pastacı olacağım.
- 1 yıl
Amin, bilmukabele.
Güzel kizim mi Hahahahaahahahahahahahahahhahahah ay cok utandim bide pic gülüsü atmis
12 YorumlaGörseldeki gibi bir şey yazsa ziktir git der engellerdim. Güzel kızım ne aw 🤢
22 Yorumla
1 yılBana öyle mesaj atsa trip atarım, olay çıkarırım. Bir şey demesine gerek yok manyak bir şey oluyorum. Gözüme görünmesin yeter
10 YorumlaAslında güzel şeyler söylemiş de ilgi istemediğin kişiden gelince mide bulandırır
20 Yorumla
3 ayÖneri vermek yerine sadece 'Yanındayım, bir şeye ihtiyacın var mı?' demesi ve anlayış göstermesi yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar çikolata her zaman iyi gelmiyor haberiniz olsun. Agriniz varsa, ağrınız geçtikten sonra yiyin. Ama agri varken sizi daha kötü yapacak. Çikolata ağrı azalınca ya da bitince canınız isterse yiyin. Yoksa daha kötü yapıyor.
00 Yorumla
1 yılHiçbir şey demesin dediği an mezarda olur beni salsın bıraksın çikolata getir köle ılık dus aldir köle diyeyim max ona
00 YorumlaGözümün önünde dolaşmasın, ama ilgisiz de olmasın istiyorum bu erkekler niye anlamıyor 😂😂
00 Yorumla
1 yılo an hic konusmasinlar. sadece arada bir daha iyi misin diye sorsun yeter, tavsiyeye gerek yok
10 Yorumla
1 yılBirkaç gün istediğin kadar trip atabilir alınganlık yapabilirsin bana istediğin kadar kızabilirsin desin yeter😂😂😂
00 Yorumla
1 yılBenimkini ağrı kesici dışında hicbir şey geçirmiyor şu yalan şeyleri nerden öğrenmişler anlamıyorum
00 Yorumla
1 yılSana regl günü hediyesi alması gerekiyor. Çikolatalar, vs. almıyorsa ayrıl gitsin.
110 Yorumla- 1 yıl
Sen mi ayrılırsın biz mi ayrılalım 😅😅haahahahahahahahah
- 1 yıl
Abart
- 1 yıl
@gençerkek190744 Abartmıyorum öyle olması gerekiyor. Lan siz sünnet yapturıyorsunuz diye dügün yapıyorsunuz lan lannnn
- 1 yıl
Ama bizimki 1 kere oluyo
- 1 yıl
Sen mi ayrılırsın biz mi ayrılalım abla bence sen ayrıl o çocuktan sana koca olmaz, çocuguna baba olmaz knki
- 1 yıl
İyi misin gaz verme
- 1 yıl
@skyflower burada mı
- 1 yıl
@gençerkek190744 Sus ben haklıyım ayrılsın.
- 1 yıl
Baskı yapma
- 1 yıl
@gençerkek190744 Ulan bak benim kafamı bozma ha bu baskı mı lann dogru söylüyorum lan
1 yılOyle uzaktan guzel kizim demek kolay dana gel aciyi cek goreyim
10 Yorumla
u 1 yılRegl olacağımız ve olduğumuz zamanlarda bir halt demesinler mümkünse
10 YorumlaAcımı hissetmiyorsa alay edip gözüme görünmesin harcarım ssjs
10 Yorumla- Daha fazla (69)
Erkekler Ne Diyor
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçmiş olsun denir
00 Yorumla
1 yılBu erkeklerin regl konusunda kadınlara tavsiye vermesine kahkaha atıyorum ahhaaha. Ayrıca demek biz regl olan kızlara böyle telkinlerde bulununca bize karşı ayy teşekkürler filan diyip arkamızdan yine ne zırvalıyo bu popiş diyorlarmış öğrenmiş olduk. AHahahah
20 Yorumla
1 yıl
Ne demesi gerekiyor geçmiş olsun. Onun dışında tavsiye verse ne olacak sanki kendisi mi çekiyor sancıyı? Ben eski sevgilim için araştırmıştım papatya çayı ya da dayanılmayacak raddede buscopan iş görüyordu.
Bu arada “güzel kızım” ne mk torununa yazıyor sanki cebine harçlıkla gofret de koysun bari.00 Yorumla
4 ayHerhalde ah canım deyip, kafanızı dizimize yatırtıp saçlarınızı ve karnınızı okşayıp, kendi elimizle çikolata yerdirmemiz bekleniyor herhalde :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar regl sevdikleri kaslı uzun boylu ve zengin erkeklere olta olarak nefret ettikleri diğer erkeklere ise kalkan olarak kullanırlar. O nedenle sevdikleri ne derse hoşlarına gider diğerleri ne derse gıcık olurlar.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılcumbucket
Ben hiçbir şey demiyorum sevişemem anlıyorum tamam olabilir doğal bir süreç ee ne yapayım fazla fiziksel aktivite yapmayalım bowling falan gibi anlıyorum seni tamam diyorum sadece
00 Yorumla
1 yılHani tecrübeye binaen birkaç öneri veririm lakin bu malın yazdığı üslupta değil, ek olarak kız arkadaşımı gözlemlemeden tanımadan bu tarz genel geçer akıllar da vermem.
00 Yorumla
1 yıl10 Yorumla
1 yılEn güzeli yapılacak bir şey olup olmadığını sormak. Bir ihtiyacı varsa söyler zaten. Genelde uzak durmak en iyisi 😄
10 Yorumla
1 yılDuymayı ne bekliyorsanız onları dememiz gerekiyor 🙏🏼. Bir ihtiyacın var mı? Tatlı ister misin? Sıcak su torbanı eksik etme olur mu? Ve en önemlisi tabi ki de sen haklısın 😌
02 Yorumla- 1 yıl
Ne bekliyorsunuz söyleyin bilelim. İlerde kız arkadaşımız olursa kullanırız😌
1 yılSanki regl olmuş konuşuyo oradan kodugumun ergeni gUzEl Kizİm gUzeL kİziM cİkoLaTa yE
20 Yorumla
1 yıltampon yap kral aşağı da su kaçagı mı var derim heralde
herkes bir kanaması var bu ülkede motive konuşmama geçerim :D
00 Yorumla
1 yılKonu buraya niye geldi diye sormak lazım. Yoksa reglim reglim diye konuşmak pek anlamlı değil.
00 Yorumla
1 yılReglim dediyse direkt telefonu uçak moduna almak gerekir
02 Yorumla- 1 yıl
Uçak moduna aldım ki hemen yanına gideyim
1 yılHiçbir şey ve sizin de özel olan gününüzü ona direkt olarak söylememeniz gerekiyor, biraz hayâ olmalı insan da.
00 Yorumla
1 yılSuç bu embesil ruhlu yaratık da değil, buna rağmen yola devam edende. Kızım filan Allah'ın gelişimini tamamlamamış ergeni
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılReglim demesine gerek yok zaten ne zamam olduğunu bilirim, tavsiye veremem çünkü öyle bi ağrı çekmedim kişiden kişiye değişir tek yapabileceğim karnını ovmak olur.
10 Yorumla"Hay Allah, aniden, çok önemli bir işim çıktı. Bu gün buluşmayalım. Tüh! görüyor musun nasılda bu güne denk geldi. " 😜
00 Yorumla
1 yılTatlı birşeyler istermisin derim şerbetli ya da sütlü 🥰
00 Yorumla
1 yılBen bilmiyorum cankm desin regl olunca kadınlar sinirli olur 😀😀😀
00 YorumlaOlabilir. Allah yardımcın olsun demeli mesela
00 Yorumla
1 yılKoşarak uzaklaşmak mı lazım. Ne demek lazım böyle durumda peki?
00 YorumlaBen hediye gönderirdim herhaldee hediye kutusundan ben de çıkardım en son
00 YorumlaAna vatan kan ağlıyor🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ve sen bana demiyor
00 Yorumla
1 yılKanını yerde birakmicam 😂😂çikolata alırım sanirim.
00 YorumlaX Platformundan kopyalayıp burada paylaşmak zekice.
00 YorumlaDemeyin o zaman, madem daha iyi biliyorsunuz
Her ay olan sizsiniz bizene yaw.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGuven verici birkac cümle soylemeli, Sonu gelmeyecek tartismalardan kacinmasi , Surekli alttan alması gerekir , bence başka bir çözüm yolu yok...
00 YorumlaGeçmiş olsun desek olmaz, haydaaaa desek hiç olmaz. Gerçekten ne dememizi bekliyorsunuz?
00 YorumlaBen sadece bir arkadaşa bakıp çıkacaktım diyerek gitmesi gerekiyor
00 Yorumla- Daha fazla (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne