öncelikli olrak tesettür uyarınız yersiz. sizin uyguladığını tesettür allahın terifi değil hıristiyan kesiminm tarifi. allah öyle bir kapanma emretmiyor. bu birrrrrrr
ayrıca allah müslüman bir kadının asla başka dinden biri ile evlilik yapamyacağını söylüyor bu ikiiiiii
siz indirilen allahın dininie değil uyduruan dine inamışsını bu da üçççççççç
aklını başına al adam gibi anlayarak kuran oku. allahın emri bu anlayarak kuran okuyun diyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
şimdi seni ötelemek dahi değil niyetim ama o adamı kabul etmen dinden çıkman demek çünkü kadınlara erkeklere haramdır nekadarda müslümanım desen icra ettiğin hiçbir şey kabul değil dir ben imamım saygılar
Benim için değil ama Tanrı Teala için bilemeyeceğim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evlenmek dinimize göre yasak değil mi? Trolsün bence. Değilse bile absürt olmuş evlenmeniz. Sen islâmı, eşin hıristiyanlığı öğretmeye çalışıcak, çocuk ne yapsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
öncelikli olrak tesettür uyarınız yersiz. sizin uyguladığını tesettür allahın terifi değil hıristiyan kesiminm tarifi. allah öyle bir kapanma emretmiyor. bu birrrrrrr
ayrıca allah müslüman bir kadının asla başka dinden biri ile evlilik yapamyacağını söylüyor bu ikiiiiii
siz indirilen allahın dininie değil uyduruan dine inamışsını bu da üçççççççç
aklını başına al adam gibi anlayarak kuran oku. allahın emri bu anlayarak kuran okuyun diyor.
şimdi seni ötelemek dahi değil niyetim ama o adamı kabul etmen dinden çıkman demek çünkü kadınlara erkeklere haramdır nekadarda müslümanım desen icra ettiğin hiçbir şey kabul değil dir ben imamım saygılar
Evlenerek boşuna vakit kaybetmişsin yavrum, din nezdinde kocanla her vuruşman zinadır. Boşanın, birlikte yaşayın, sorun çözülür
Herkes dinini yasası ve karşısındaki dine de saygı duysun hiçbir şey olmaz. İki dini de öğrenir oğlunuz ikiside Allahu Teala nin dini
Müslüman kadın bunun cevabını bilir. Soru trol
Müslüman olsaydın bu soruyu sormazdın bile, kesin troll. Biraz daha çalış olmamış bu...
Benim için değil ama Tanrı Teala için bilemeyeceğim.
Evlenmek dinimize göre yasak değil mi? Trolsün bence. Değilse bile absürt olmuş evlenmeniz. Sen islâmı, eşin hıristiyanlığı öğretmeye çalışıcak, çocuk ne yapsın
Oğlunu doğru din olan İslama göre yetiştir umarım eşin bu konuda sorun olmaz
Elebtte sorun. Musluman kadın anca Musluman erkekle evlenir. Peki nasıl oldu seni nasıl kabul etti
Müslüman kadın, gayrimüslim erkek ile evlenemez, din izin vermiyor. Eşin müslüman olsaydı olurdu ama değilmiş, yaptığın günah
Evlenemezsin dinen evli değilsin şu an zina izliyorsun
buradakilerin din bilgisi yok kitaptabile evlilik yapılır yazıyor
Müslüman olduğuna göre bunu bilmen gerekiyor
Müslüman bir kadın hristiyan bir erkekle evlenemez bunu bilmen lazım.
Sorun olmaktan cıkmış başka bir şey olmuş o artık o yüzden kafana takma
Müslümanlıktaki kuralı biliyorsunuz? Neden soruyorsunuz?
musluman bir kadin? dinen yabanci biriyle evlenemeyecegini bilmiyor mu
Senin nikahın geçerli değil ki.
Müslümanlık mı kalmış len? hahahahahah
hristiyan erkekle evlenmek haram
dinimiz açısından sorun
Olan olmuş abla şimdiye kadar neredeydin
Yoo niye sorun olsun bize sizin sorununuz o
Sorun yaratacak bir durum
Bu nasıl oluyor
Nikâh tutmaz aw