2 çocuğum var. Ikisi de babaya ihtiyaç duyduğu dönemde. Kendim anne baba ayrı büyüdüm. Zor ve yalnız bir çocukluk geçirdim. Çocuklarım öyle olsun istemiyorum. Eşimle duyduğumdan beri iki yabancıyız. Odalarımız ayrı. Ondan boşaninca evlilik de düşünmüyorum. Bu duruma çocuklar büyüyene kadar sabredeyim diyorum. Şu an dul gibiyim zaten. Eşimin bana bir zararı yok. Kadını bırakma niyeti de yok. İmam nikahlı olduğu için kafası 2 evliyim kısmıyla meşgul. Ben hiçbir zaman onunla aynı fikirde olmayacağım. Ailem boşanmam taraftarı. Ben ise evlenmeyeceksem, zaten dul hayatı yaşıyorum. Ne gerek var çocukları baba sevgisinden mahrum büyütmeye kafasındayım. Çocuklarla da ilgilenir bu arada. Eşimle anlaşamadığımız tek konu bu oldu. Kötü bir insan kesinlikle değil. İşim de var param da.. Genç ve güzelim de. Lakin erkeklere güvenim hiç yok. Üzülmüyorum da artık. Başta çok üzüldüm ama geçti. Eşimi seviyordum ve cidden iyi giden bir evliliğin içinde aldatildigimi öğrendim. Bu benim kabul etcem birsey değil zaten. Dediğim gibi çocuklarımı mağdur etmek istemiyorum. Ne derece doğru yapıyorum bilemedim. Burada tecrübeli insanlar vardır diye sormak istedim. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnladığım kadarıyla adamla boşandınız fakat çocukların hatırına aynı evde yaşıyorsunuz? Bence huzursuz aile ortamında çocuklar daha fazla etkileniyorlar, siz eski eşinizle aynı evde bulunup birbirinize sevgi göstermiyorsanız çocuk bunu anlar ve psikolojik sorunlar yaşamaya başlar. Bence evlerinizi ayırmanız daha iyi olur, babasının iş için başka şehire gideceğini söylemeniz ve çocuklarla ayrı eve çıkmanız hem sizin ruh sağlığınız için hemde çocukların sağlığı için en doğru karar olur.
07 Yorumla
Soran+1 yılResmi bir boşanma yok
- +1 yıl
O zaman resmi boşanın başka eve çıkın, adam imam nikahı kıydıysa çatır çatır nafakanı al otur. Çocukların ve kendinin psikolojisini bozma fazla.
Soran+1 yılÇocuklarımın psikolojisi bozuk değil. Ben de iyileştim. Nafakaya da ihtiyacım yok. Ben çocuklar aile ortamında büyüsün, bu durumu hissetmesin cabasindayim.
- +1 yıl
Evde kocanla konuşuyor musunuz, mutlu musunuz ki çocuklar sevgiyle büyüyecek?
Soran+1 yılKonuşuyoruz tabi. Çocukların okul konuları, evin ihtiyaçları. Sadece onunla özel bir konumuz yok.
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olsun
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılBence kesinlikle boşanmalısın ve kendine ait hayat kurmalısın. Kendi ayakların üzerinde de duryormussun ne güzel. Anlayabiliyorum çocuklarınızı düşünüyorsunuz ama bu durum çocukların bile kafasını karıştırır. En azından öteki türlü babam annem babam boşandı derler bunun bir mantıklı açıklaması da yok bence. Bu durum daha da çok yara açar cocuklara diye düşünüyorum. Merak ettiğim şey acaba siz eşinizin öteki kadından vazgeçecegini umduğunuz için bağınızı tamamen kopartmak mi istemiyorsunuz ki? Hani geri dönerse ben burdayım demek için mi diye düşündüm yanlış anlamazsınız eğer düşüncem bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi bir annesin senin adına üzüldüm Allah'a havale et dua et yuva üstüne yuva kuranın huzuru olmaz belki o kadından çıkmaz ama onun evladından çıkar herkes yaşattığını yaşar bu olay içinde Fikir almanız kişiler anne ve babanız ama eğer ayrılırsanız sizde o kadın gibi yuva üstüne yuva kurmayın bekar veya dul biriyle olun
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik olarak özgürlüğün olduğunu belirttin ısın gücün var bu iyi. Sen zaten bu durumu kabul etmemişsin edemiyorsun. Burada herhangi biri fikrini değiştiremez senin cunku karar vermişsin bi defa.
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. İhtiyacım yok, sadece çocuklar babasız kalsın istemem.
- +1 yıl
Babasına yakın olacak sekilde evini tut cok da yakın deh tabi ki sonrasında eksiklik hissetmezler bu devirde normalleşti artık insanlar boşanmaya herkes boşanıyor cunku
Soran+1 yılYa keşke normallesmese... Ayri ev ayrı hayat... Ben şu an bunları göze aldım. İlerde ne olur bilinmez tabi ama tikanilan bir konu oldu bu. Ben elimden geleni yapayım yine de. Baktım başarılı değilim, gitmek en kolayı.
- +1 yıl
Yapmışsın elinden geleni zaten geriye bi seçenek kalmamış gibi
Soran+1 yılSağlık olsun derim o zaman gözüm arkada kalmaz
- +1 yıl
Yapıcı olmaya çalışayım diyorsun ama senin ki sanki olayı kabullenmeye başlamış gibi durumun var
Soran+1 yılBen ne yaptığımı biliyorum
- +1 yıl
Herkes ne yaptığını bilir zaten ama o yolda yürürken yanlış yola saparsın doğru zannedersin dikkat et
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılın o zaman
00 Yorumla
+1 yılAblacım çocukları mahrum etmek istemiyorum baba sevgisinden diyorsun ama kendine yazik ediyorsun. Yapma. Boşan kurtul.
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir erkekle geçireceğim bir iki mutlu an için çocuklarımın hayatında telafisiz yaralar mi açayım?
- +1 yıl
şu an çok mu mutlular?
Soran+1 yılElbette, onlara elimizden geldiğince aile ortamı sunmaya çalışıyoruz.
- +1 yıl
Peki ablacım kabullenin artık şunu evliliğin bittiği ailede çocuğa aile ortamı sunamazsiniz.
+1 yılEşin bunu hangi cesaretle yaptı kismini geçtim, bide bunu sana nasıl kabullendirdi, kimi tebrik etsem bilemedim
025 Yorumla
Soran+1 yılKabullenmedim.
- +1 yıl
Anlıyorum fakat, bu tarz devamlılığin çocuklara gecici iyi gelip ileride baska sorunlar cikartabilrceginide dueunmen gerekiyor, ileride o kadinida eve almasa bile, o kadında yanina gitmesini istiyecek belki?
Soran+1 yılBilemiyorum. Çocuklarım huzursuz bir ortamda değil. Onlara olabildiğince aile konforu sağlıyoruz. Biz evlilik hayatı yaşamıyoruz sadece
- +1 yıl
şu an konuşmalarından anladığım üzere senin özgüvenli bir halin var ve böyle hedeflerinin peşinde koşan insanlara benziyorsun, fakat bu şekilde donanım li bir kadın böyle bir eşi nasıl buldu merak ettim
- +1 yıl
Haklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih etmelisin, bana kalırsa bu yaptığın fedakarlık belki suclanma olarak çocuklarij tarafından yüzüne vurulacak... mutlaka bir terapist desteği alarak çocuklarınıza durumu anlatmalisiniz Hanfendi
Soran+1 yılEşimle çocuk yaşta tanıştık. Okullar bitti evlendik. Mantığımı kullanmaya pek fırsatım olmadı yani. Yaşanması gerekiyormuş. Ben duygusal boyutu geçtim zaten. Ozguvenliyim elbette. Bunların hiçbiri benim suçum değil. Aslında sorunuz iç içe sorular. Haklı olmak mutluluk getirmiyor. Lakin insan evladı için fedakarlık yapmalı. Bu çocuklar seçmedi babalarini.
Soran+1 yılTavsiyeler için teşekkürler. Eşim de ben de olgun insanlarız. Bu durum ikimizin meselesi. Çocuklar yüksek sese bile alışık değil evde. Tartışmalarımız konuşma şeklinde olur. Bu yüzden aile ortamını bozmak istemiyorum. Çocuklarım mutsuz olsa ben de duramam. Madem bekar hayatını burada yasayabiliyorum neden düzen bozayım?
- +1 yıl
Bilmelisin ki hangi cesarete sahip olursan ol her şeye gücün yetmez, mutlaka ama mutlaka katlanamayacagin bir durum olucak, Ne bileyim çocuklar birlikte yemek yemek isteyecek o adama yemek yapıp sofra kurmak bile ağır gelir, ne bileyim sana göre fedakarlık olabilir ama birazda zor bir şey, yani hiç bir şey saklı kalmaz, ev için de evde olmaz, ya beyazdır hayat ya siyah, grisi yoktur...
Soran+1 yılÖyle zaten. Bu sofra kurma isleri filan eskiden yapamıyordum. Artık onu da yaptıyorum. Çocuklarım için sabrediyorum. Ya yeni bir hayat planım da yok ki. Evlenmeyeceksem, zaten yalnız yaşayacaksam çocuklar neden parcalanmis bir ailede büyüsün? Ben onlarla da yalnız yaşıyorum zaten. Eşim umurumda bile değil.
- +1 yıl
Bekar hayatın i yaşıyor olabilirsiniz düzenin bozulmasin isteyebilirsiniz, ama karşınızdaki sizi anlamış bir insan olsaydı bu durumda olmazsınız, o yüzden fazla bu rahatlığına güvenme derim, ona güven sende diğer kadına güvenme.. bu arada en doğru kararı mutlaka sen veriyorsundur, bunlar benim düşüncem
- +1 yıl
Doğu da felanmi yaşıyorsunuz merak ettim?
Soran+1 yılTabi. Benim kimseye güvenim yok. Şu an sorun eşimin benim yaptıklarımı anlaması değil kesinlikle. Eşim yanlış yaptı ve benim hayatımdan sessizce gitti. Çocukların babası olarak var. Ben ona birsey ispat etmeye çalışmıyorum.
Soran+1 yılHayır doğulu da değilim oralarda da yaşamıyorum.
- +1 yıl
Ne istediğini gerçekten bilen akıllı bir kadına benziyorsun. Bu hoşuma gitti açıkcası sadece eşinin bu cesarete nasıl ulaştığını anliyamadim, muhtemelen bu derece naif ve fedakarlık yapacağını tahmin etti, fakat buradaki senin yanlışin, böyle bir adama çocukları ile birlikte yaşam fırsatı sunman, yani pişmanlik yasatmaman, tamam çocuklar bölünmesin isteyebilirsin ama eşin cocuklarini düşünse böyle bir şey yapmaz, yani hakkediyormu, babalık, çocuklarij ileride öğrenicekler bunu sana sorarlarsa ne diyeceksiniz?
Soran+1 yılBurada mesele eşim değil. Yani onun bu yaptigimi görmesi gerekmiyor. O vakti gelince evinde olsun, çocuklarına sevgisini versin, sosyallik katsın. Ben de onların yanında çocuklar için bulunan anne görevini yerine getireyim. Bu yani... Eşim idrak sorunu olan bir adam. Yani bu konularda kendini haklı bulan. Her fırsatta dini kullanan bir adam. Normalde iyidir ama dediğim gibi eksik bir adam. Ona laf anlatmayı bırakalı uzun zaman oldu. Bu cidden yipraticiydi.
Soran+1 yılBunu bana sorduklarında babalarıyla konuşmalarının daha doğru olduğunu söylerim inşallah.
- +1 yıl
K bkma böyle bir duruma bu bakis acisi ile bakan senin kadar olgun ve fedakar bir anne görmedim o yüzden uzattim... seni tebrik ediyorum cok sansli bir cocuklarin var, umarım her şey gönlünüzce olur ne diyeyim...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Toplumda akıl sağlığı sıkıntılı bireylerin çoğalma sebebi tamamen büyüdükleri ortam. Bunun çok farkındayım ve dediğim gibi zor bir çocukluk geçirdim. Yaşanabilecek pekcok güzellik de yaşadım. 8 yıllık evlilik hayatım 8 yıllık da eşimle sevgililik dönemim oldu. Eşimden başkası da olmadı hayatımda. Sıra artık cocuklarda. Ben bu konularda geri kafalı bir insanım. Yaşadığımız zaman kötü bir zaman ve o kocadan o kocaya şans denemek mantıksız geliyor. Kaldı ki o aldatmayacak mi? Kimse garantisini veremez. Benden geçti yani bu işler. Çocuklarım inşallah mutlu olurlar.
- +1 yıl
Olgunluğun, sakinliğin ve sağduyunun seni çekici kılan özellikler olduğunu hissediyorum su an önceligin çocuklarinda olsa, kendinide ihmal etme, yani bunuda çocuklarin için yapmalisin, Duygusal zekân ve içsel gücün, seni özel bir kadın yapıyor olacağını unutma, Özgüvenin, kararlılığın ve kendi ayakların üzerinde duruşun, olduğunu unutma... yani kafanda son da bir başlangıç olarak düşün... çünkü gerçekten hayat cok kisa...
Soran+1 yılHayat çok kısa ve ben bence oldukça uzunmuş gibi dolu dolu yaşadım. Sahip olduklarımın da dediğiniz gibi farkındayım. Böyle olması gerekiyor. Çocuklar büyüyünce belki bir ikinci bahar olur hayatta olursam. Değilse böylesi de iyiydi yani büyük pişmanlıklarım yok. Olan olması gerektiği gibi oldu belki de. Allah en iyisini bilir.
- +1 yıl
inşallah hayırlısı olsun, bu arada ne işle meşgulsun?
Soran+1 yılÖgretmenim
- +1 yıl
Anlamıştım yani bu duzeyde ki dusunce ve konusmalarindan asil bir meslek sahibi olduğun, muhtemelen esinde yakin bir meslek, torpille oldu sanırım 😊
Soran+1 yılYok hayır o öğretmen değil. Torpil filan o işler bizde olmaz
- +1 yıl
Yok bu derece akademik bir kadının eşide akademik se ve bu şekilde kuma vs alıyorsa bana göre cahildir, o yüzden ironi yptim torpil diyerek
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsan görmeye bile tahammül edemez sen sanki kabullenmişsin
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgim bitti ve başka biri gibi oldu. Görünce birsey olmuyor artık yani.
Soran+1 yılÖyle zaten. Artık onun benden vazgeçtiğini kabul ettim ve yoluma bakıyorum.
Soran+1 yılYanlış anladınız. Ben eşimi aldatmiyorum. Belki yapsam intikam bile olur ama bana yakışmaz.
zina suçu kalkmadı sana sadakatsizlik ettiği için ayrıla bilirsin ilerde bu sıkıntıolur
010 Yorumla
Soran+1 yılAyrılabilirim tabi de çocuklar mağdur olur. Oğlum babasına çok düşkün.
Soran+1 yılÖyle de ev ortamı, aile ortamı başka. Ben de anne baba ayrı büyüdüm. Onlar aynisini yaşasın istemiyorum
Soran+1 yılÇocuklarıma feda edeceğim sanki. Bu durumun onunla bir alakası yok.
Soran+1 yılAnne sadece doğurup büyütüp görüntüde topluma katmak değildir. Çocuğu eğitip onu psikolojisi de sağlıklı bir birey yapmak da görevidir. Babayla ortak bu yapılırsa ne âlâ... Lakin baba yeterince bunu kaldiramiyorsa anne geriye çekilmez. Bu çocuklar gelecek neslin anne babaları.
Soran+1 yılO da onun sıkıntısı diyelim. Beni anneligim ilgilendiriyor. Tabi onu zorlamıyorum çocuklarınla ol diye. O da zaten seviyor ve istiyor onlarla vakit geçirmeyi. O konuda sorun yaşamıyorum. Zorla olsaydı ve şiddet yanlısı olsaydı bunları buraya asla yazmaz direkt ayrılırdım.
+1 yılSende olmayıpda diğer kadında olan ne var sordun mu ona?
07 Yorumla
Soran+1 yılİşim dolayısıyla bir süre ayrı kalmıştık. O dönemde olmuş. O kadının benden eksiği çok.
- +1 yıl
Senin tarafından aldatma falan olmadı o dönem değil mi?
Soran+1 yılBenim yalanla işim olmaz. Başkasına gideceksem bunu bosanip yaparım.
- +1 yıl
Sen olmayan zaman ihtiyacını başka kadınlarla göndermeyini anlarımda biriyle nikah kıymak nedir ya nasıl bir karaktersizlik
Soran+1 yılBirçok detay var. Anlatsam şok olur insanlar. Kimseyi evlilikten soğutmak istemem. Bana böylesi denk geldi.
- +1 yıl
Allah bir yol gösterir İnsAllah çok zor bir durum
Soran+1 yılAynen inşallah teşekkürler
+1 yılBen bu hikayeyi biliyorum Ayşe değil di mi ismin
08 Yorumla
Soran+1 yılBunu yaşayanların isimlerinin bir önemi yok. Hepsine mazlum diyebilirsin
- +1 yıl
İyi demişsin hoş konuşmuşsunda çocuklar demeyecek mi anne babam neden başka kadınla. En azından boşanın başkasıyla evlendi desin bence daha mantıklı yanlış kararlar veriyorsun
Soran+1 yılBilemiyorum. Oğlumun bu durumdan etkilenip babasına düşman olması da oğlumun psikolojik sagligi için işime gelmiyor. Beni neden suçlasınlar ki hem? Aksine onlar için karşılık beklemeden elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Şahsen ben olsam arkadaş ortamlarında rezil olurum kimsenin yüzüne bakamam. Babası iki kadınla evli diycekler. Ama babam başkasıyla evli demek daha kolay
- +1 yıl
Hem karakteri düzgün olsa ne yazar dedikodu olacak çok kaldıramazdım ya babama düşman büyürdüm. Öbür türlü daha iyi olurdu görüşülürdü zaten sürekli
Soran+1 yılBu durum herkesin bildiği bir durum değil. O yüzden böyle sıkıntılar kolay kolay olmaz inşallah.
- +1 yıl
İnşallah olmaz hakkında hayırlısı. kararları sen veriyorsun sonuçta
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyeler için
Uygun bir erkek bulursan evlenmelisin
28 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarımı kendi babasından ayırdığım yetmiyor bir de üvey babayla mi büyümeliyim?
Soran+1 yılBaba şefkati var. Eşime sözüm geçmiyor belki ama çocuklarıma o zihniyeti vermesine müsaade etmeyecegim. Güçlü bir kadınım. Kendimin ve ne yaptığımın farkındayım. Buraya yazmamdaki temel amac da aslında çocukların mağdur edilmemesi.
Soran+1 yılHala evliyiz çünkü. Fingirdesiyordur doğrudur 😁 beni ilgilendirmez artık. Yol onun. İsterse 3. alsın. Ben insanların ne düşündüğüyle ilgilenmem. Ben ne düşünüyorum, kararım ne? Önemli olan bu.
Soran+1 yılKuma ile yaşamıyorum. Öyle zulüm mü olur? O yolunu seçti başka bir evde haftanın bir günü kalıyor. Ben de yolumu seçtim. Çocuklarımla hayatıma hicbirsey olmamış gibi devam ediyorum. O yok ki benim özel hayatımda. Formaliteden bir evlilik.
Soran+1 yılOlur tabi
Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı. Adam master yapmış ya laa
03 Yorumla
Soran+1 yılNe master ne maste
Soran+1 yılBelli tabi. Herkes bosanir. Benim yaşam deneyimlerim çocuklarım için kalıp onlarin bari mutlu olmasını sagla diyor. Kaldı ki ben de çocuklarımla mutluyum zaten. Bir erkek şart değil yani.
Yanlış yapıyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılın yoksa siz mağdur olursunuz
00 Yorumla Geçmiş olsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Geçmiş olsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bosan en güzeli
00 Yorumlatensel konularda nasıldı sana
00 YorumlaOhaaaa
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın peki ve çocuklar kaç yaşında
00 Yorumla
+1 yılSen iyimisb
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiyim tabi. Eskiden kötüydüm. Şimdi iyiyim.
- +1 yıl
Derdleselm
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim başka bir kadınla imam nikahı kıymış, çocuklarımı mağdur etmek istemiyorum. Doğru mu yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım