Eşim başka bir kadınla imam nikahı kıymış, çocuklarımı mağdur etmek istemiyorum. Doğru mu yapıyorum?

2 çocuğum var. Ikisi de babaya ihtiyaç duyduğu dönemde. Kendim anne baba ayrı büyüdüm. Zor ve yalnız bir çocukluk geçirdim. Çocuklarım öyle olsun istemiyorum. Eşimle duyduğumdan beri iki yabancıyız. Odalarımız ayrı. Ondan boşaninca evlilik de düşünmüyorum. Bu duruma çocuklar büyüyene kadar sabredeyim diyorum. Şu an dul gibiyim zaten. Eşimin bana bir zararı yok. Kadını bırakma niyeti de yok. İmam nikahlı olduğu için kafası 2 evliyim kısmıyla meşgul. Ben hiçbir zaman onunla aynı fikirde olmayacağım. Ailem boşanmam taraftarı. Ben ise evlenmeyeceksem, zaten dul hayatı yaşıyorum. Ne gerek var çocukları baba sevgisinden mahrum büyütmeye kafasındayım. Çocuklarla da ilgilenir bu arada. Eşimle anlaşamadığımız tek konu bu oldu. Kötü bir insan kesinlikle değil. İşim de var param da.. Genç ve güzelim de. Lakin erkeklere güvenim hiç yok. Üzülmüyorum da artık. Başta çok üzüldüm ama geçti. Eşimi seviyordum ve cidden iyi giden bir evliliğin içinde aldatildigimi öğrendim. Bu benim kabul etcem birsey değil zaten. Dediğim gibi çocuklarımı mağdur etmek istemiyorum. Ne derece doğru yapıyorum bilemedim. Burada tecrübeli insanlar vardır diye sormak istedim. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Eşim başka bir kadınla imam nikahı kıymış, çocuklarımı mağdur etmek istemiyorum. Doğru mu yapıyorum?