Dini nikahlı eşim ama başkası ile evli?

Merhaba bir cok kisi yargılayacak hakaret edecek biliyorum ama yapacak bir sey yok başa gelince çekiliyor 😏 bundan 4 sene önce bir beyfendi ile 2. El alışveriş yaparken tanıştık yani bilemediniz 15 dk kadar gördük birbirimizi. Aradan 3 sene geçti bana sosyal medya üzerinden yazıyor tabi ben herkes gibi asılan aşk nameleri düzen biri sandım ve uzunca bir süre cevaplamadım ta ki benim fotoğrafımı gönderip bu güzellik sadece piksellerin eseri olamaz ne olur bir kere cevap yazsan ve bu güzelliği bir kere daha görmeme izin versen mesajına kadar.. kimsin dedim kendini hatırlattı velhasılı velkelam o sıra ben boşanma aşamasında olduğumdan konuşmaya başladım sadece yazısıyoruz sonra görüstük , ilk bana ayrıyız dedi aşağı yukarı 1 hafta sonra ayrı olmadıklarını aynı evde farklı dünyalar yaşadıklarını anlattı çocuk için olduğunu söyledi ama her şartı olgunlaştırıp bu evliliği ben olsam da olmasam da bitireceğini söyledi.. suç bende inandım iliskiye başladık Şu an aradan 7 ay geçmesine rağmen bu adımı atamadı cocuk 15 yaşında erkek ve sorun çıkartıyormuş sürekli.. okuldan hergün şikayet ayrılık konuşmasında kendini camdan atmaya kalkmalar okul düzenini bozmalar vs bir de üstüne okul müdürü sigaraya başladığını söyledi.. ben ne yapmalıyım? Hem vicdan azabı çekiyorum hemde aşığım, gercekten su hayatımda uyumu yakalandığım 2. Insan.. hem naif hem harika seviyor benimde evlâdım var ona da babacan davranıyor.. haram yaşamamak için dini nikâh kıydık bu arada 1 2 ay oluyor ama ben bu yükün altında eziliyorum kahroluyorum.. ben vazgeçmelimiyim vazgecmemelimiyim? Sevgime sahip çıkmalımıyım.. bu arada eşi beni biliyor 400 bin tl lik evi bana ver arabayı ver 3.500 nafaka ver ve bütün ihtiyaçlarımızı karşıla ve git diyor 😏 ev ver arabayı ver ama 3.5 ona verirsen maasi zaten 5000 biz ne yaparız.. ben gercekten hiç iyi degilim.. sizden şahsıma hakaret beklemiyorum 😔😔