Onlineda birileriyle tanışmak istemiyorum artık. Olmuyor. İlla ilişki olarak da demiyorum ama yeni kişilerle tanışmak istiyorum. Hayatıma yeni biri girsin istiyorum önümde seçeneğim olsun tanıyım diyorum. Ama yok. Anlamadığım bir şekilde biri sürekli bana baksa bile asla tanışmak için gelmiyor. Gerçi gelse bende ne yapacağımı bilemiyorum orası ayrı bir konu ama neden gelmiyor bunlar? Bunu birçok defa yaşadım. Hayır denk gelenler de rahatsız edici tipler değildi.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlgini çeken birileriyle sen irtibata geç. Nasılsın diye sor çok zor bişey değil, rezil rüsvada olmazsın.
Yani sadece görmeyle ilgimi çekmez. Ama merak işte. En azından böyle aklımda kalmaz. Ben pek beceremiyorum bu işleri tanımadığım biriyle direkt iletişime geçemem bir konu olması lazım
Yolda görüpte olmaz tabi ama örneğin bir mekanda biri varsa alışveriş yapıp muhabbet açabilirsin.
İşte öyle denk gelmedi hiç. Ortam denk geldi ama. Zaten ben konuşkan biriyim. Bir konu üzerinden rahatlıkla iletişim kurarım 😅
Yaşınız konuşmanız ya da resim gönderdiyaeniz sizi beğenmemiştir
Yok ben yüz yüze aynı ortamda bulunmaktan bahsediyorum
. Mesela adam bakıyor bunu bana fazlasıyla hissettiriyor yalan söylemiyim rahatsız edecek seviyeye de sokmuyor işi. Ama gelip bir bahaneyle tanışmıyor. ya da bende mi bir sorun var 😅 Geçen mesela arkadaşlarla denize gittik üst tarafı orman dolaştık biraz. Sık giriyoruz ya denize o yüzden 2 şezlong aldık yetti de. Bunlar uyumak istedi bende çantaları düzenliyordum arkadaki adamla göz göze geldik. Sonra sürekli bana bakmaya başladı. Ben topladıktan sonra yere havlu serdim uyudum biraz. Arkadaşım uyandırdığı sıra kendi sezlongunu bana vermek istedi teşekkür ettim almadım. Sonrasında da devam etti. Hal hareketleri fazlasıyla nazikti hoşuma gitti ama gelip tanışmak için bir şey de yapmadı. Ya da ben mi algılayanmadim
İyide çekinmiş olabilir
Kankii millet tr kızlarından korkuyo çünkü ben saati sordum diye sapık ilan edilmiştim
Böyle şeyler cidden nasip.
Bianda oluyor her şey.
Arkadaş çevren vs hersey etki ediyor tabi
Ya profil sıkıntılıdır ya da tipin
Nasıl yani
simdi burada 50 tane abazan bulursun merak etme
Burada bulmak istesem burada derdim zaten ama haklısın
Bulmak için söylemene gerek yok zaten onlar seni buluyo
O yüzden gizzli ya 😅
Gerçek abazan telefon numaranın 9 hanesini de teker teker tuşlayarak seni bulur gerçek abazandan kaçamazsın
Vay be
Ben yaziyim bari reelde kizlara yurumek cok zor. Hangi kiz istiyor hangi kiz senden cok rahatsiz olup mudurune kadar sikayet edecek ayirt edilmiyor. Bu yuzden online tercih ediyor cogu erkek
Ama reels daha sağlıklı tabi bu rahatsız edici bir hal almadıkça
Ya tamam da hicbir erkek anasinin karnindan ogrenmiyor bu isleri. Gecen mesela bir arkadasim kasiyer bir kizla bakisiyormus kiz da bakiyormus bir gun yanina gitmis tanismaya calisip numarasini istemis kiz kufredip ben burada isimi yapiyorum ne bakiscam lan senle diye mudure vermis adini evinin dibindeki magazaya girmeye korkuyor cocuk simdi. Gururunu ayaklar altina bile alman gerekebiliyor o yuzden herkes tinder gibi uygulamalari tercih ediyor
İnsan gibi reddetmek bu kadar zor olmamalı ya
Bu kadar abartmaya gerek yok yani
Evet kızla ben kendim konusmaya calistim bunlari soyledi ne bakiscam canım ben isimi yapiyorum dedi hatta sonra bu olayi twitterda paylastim feministlerden bir ton laf isittik bunun gibiler yuzunden kadinlar hicbir yerde nefes alamiyor kadinlar nafaka almasi cok normal bunun gibiler calistirmiyor vs. Ben o gun onlari gorunce biraktim zaten reelden kiz kovalamayi tinderda takiliyom soran arkadaslarima da aynini yapmalarini tavsiye ediyorum heryerde rezil oldu cocuk cunku
s4l4k yazmistim KS sansur atti canima ceviriyo
Saçmalık
Güzel değilsin demekki
E niye bakıyorlar o zaman ıyy ne çirkin kız diye mi djdj
Belki fiziğin güzeldir kank
Birde milleti süründürecek bir hava vardır sende çok para harcayan bir hava veriyorsundur belki karşındaki kişiyi ezici muhabbetin vardırn
İş muhabbete gelse de bunu düşünsek. Bilmiyorum ya soğuk duruyorum galiba. Bende sorunu bir anlasam çözeceğim de. Hayır belki iyi niyetli değildir bende ona göre davranırim ama anlamıyorum böyle ve aklıma takılıyor. Rahatsız edici bir davranış görmedim kimseden. Ama öyle fiziğimi öne çıkartacak şeyler de giyinmiyorum. Genelde saçlarım vs dikkat çekiyor
Karşına çıkanlar erkek sadece adam değilmiş o zaman
Olabilir :)
Bizede senin ki gibi olaylar denk gelir
Nasıl olaylar
Aynı seninki gibi güven vermiyormuşum hissi veyorum kızlara
Benimde arkadasim yok zaten.
Belkide ilk adımı sen atmalısın
Ya karşılık görmezse, daha kırıcı olmaz mı
Denemekten zarar gelmez. Ilk kırılır sonra tecrübe kazanır. Hayat bu
Yok ben atamam zaten odun yapıda biriyim ve yanıma gelse yüksek ihtimalle çekingen davranacağım 😅 Nasıl ben gidip tanışacagim çok zor
İnternet ortamından mj
Bana yazarmisin konuşalım
Erkekler utangaçdır
Utangac? HWHAJSKWOW komikmis
Ekle beni konuşalım
burdayım