çok seviyorum özlüyorum onu. o ise "sevgilim kızıyor" dedi en son. mesaj atma dedi. elimde değil çok seviyorum. vazgeçmeyeceğimi de biliyor aslında. sizce arasam mı ki?
Cevabın nedir?
+1 yılKesinlikle aramaman lazım benim basima benzer bir olay geldi okulda bir kiz gormusdum adini uzun bir aristirma ardindan 20 gun sonra ogrendim face falan resmini gordum ve çizdim biraz zaman sonra acildim lakin erkek arkadasi varmis ve cocuk bana mesaj atti senin ne hqddine resmini cizmek falan :) bende dedim haberim yokdu kiz arkadasin oldugundan yoksa boyle birsey yapicak biri degilim dedim sonra icime kapandim bu olay gecen sene oldu kizi gecen sene 14 kasimda cuma gunu saat 17.41 de istiklal marsi sirasinda gormusdum iste 1 sene oldu halada seviyorum o erkek arkadasinda ayrilmis gecen senenin sonunda ve ben hala o kiza ilgiliyim yazin hic bir sey degismedi bir koca yaz benden ona sadece cizdigim resimleri birakdi
15 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum kardeş artık sevgilisi umrumda değil. hem o yokken ben vardım.
- +1 yıl
Çok iyi anliyorum benim hikayemdede o cocuk kapak fotosu yaparlen ben ciziyordum :) ama ben sevgilisi oldugunu ogrendigimden cocukdan ozur dilemisdim kendimi onun yerine koydum cidden rahatsizlik verici bir durum lakin o cocuk adam deildi bunuda iyi biliyorum ama iste uapicak birsey yok ben swnin yerinde olsam aramazdim yani evet zor bir durum ama aramamak daha iyi mesele zaten erkek arkadasi olmasi degil kizi sıkmamak donecegi varsada donmeye bilir
Soran+1 yılyok sıkmıyorum sürekli aramıyodum ama son 2 ay içerisinde 3 kere aradım sadece belli aralıklarla
- +1 yıl
Yine sqna kalmiş bir seçim lakin ben olsam aramazdim sev icinde tut unutma ama arama
Soran+1 yılpeki be kardeş :) teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Valla kardeşim aynı dert bende de var ama benimki nin sevgilisi yok bana dediği şey senin üzülmeni istemiyorum o yüzden arama felan dedi bende tezgahi kurdum gidip karşısına çıkacam bence sende karşısına cikmali ve yuzyuze konusmalisin ama önemli bir detay var eger gerçekten sevgili yaptiysa unut gitsin baska birini bul sevgili olayi yalansa git yuzyuze konus
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağol kardeşim ama zaten çoklu dolaşıyor bunlar o yüzden çıkamam da karşısına
aynısını yaşadım zamanında ilk aşktı dinlemedim deli gibi yazıyodum ne oldu işte havalara girdi.. ben olsam bende havalara girerim bunalırım.. emin ol en sevdiği insan bile olsa fazla ilgi herkesi bunaltır.. en son başka birini sevdim yine ayrılık geldi ben haklıydım gitmesini istemiyodum ama msjlarıma cevap yazmamaya başladı içimdeki herşeyi yazdım 10-20 mesaj belki.. ama o yazmayınca bıraktım artık.. karşındaki cevap yazınca ümitleniyosun yazma dese de.. boşver ya kimse öyle deli aşık istemez sen ister misin? böyle düşün..
32 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosun bence ya teşekkür ederim
evet aynı eski sevgilim böyleydi. aynı durum bende olsa her yerden engeller gözden çıkartırım artık onu aşkımdan öleceğimi bilsem de mesaj atmam veya aramam. siz daha niye istenmedikçe kızları gözünüzde büyütüyorsunuz anlamıyorum. aynı kız gelip senin egolarını tatmin etse bu sefer sen kovalarsın başından. her şey elde edene kadar. boşver hayatına bak
02 Yorumla
Soran+1 yılelde etmelik değil bundan eminim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
65Cevap
+1 yılSukunet gerek. Şimdi gösterdiğin ilgiyi bir kessen içinde gitgide soğucak zaten. Unutulduğunu hissettir ona. bir insana elmayı dusunme dıyınce elma dusunurmus sende arama dedıkce arıyosun. Öyle ilişki olmaz. Seviyenizi düşürüyosun kendini düşürüyosun. Yani seni hayatından çıkarttığına her yaptığın hamleyle evet doğru olanı yapmısım dedirtiyosun.
24 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım bundan sonra peki
- +1 yıl
sukunet zaten elde edebileceğin bir yol varsa onu o da budur. Unutulmak her insanın moralini bozar. Bizler hep viran kalsın istiyoruz kırdığımız kalpler. Anında kes ne fbdan mesaj ne bı sarkıyla gonderme ne tweet ne arkadasla haber. Hayatına devam et tut kendını 2 haftayı atlat azalıcak. Herkes aynı dönemlerden geçiyo. Ne kadar keskn yaparsan hamlelerini o kadar çok tesiri olur. Ödün verme.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim gerçekten :)
- +1 yıl
:) :)
+1 yılSeviyorsan çık karşısına seviyorum bn seni dürüstüm de, reddedilsen ile şanın yürür erkek adam sevdiğini saklamaz. Dalgaya alıcak tipteyse sevgini, zaten öylee birini niye seviyorsun sorusu gelir aklıma. Ama ok mesaj yok bilmem ne ya yakında mesajla çocuk yapcaksınız. Çık karşısına çatır çatır söyle , korkma en fazla reddeder oda onun ayıbı, ya da sevmiyosa napabilirsin , seninle oynamasın reddedildikten sonra adam gbi çık hayatından bir dahada girme.
13 Yorumla
Soran+1 yılerkek adam sevdiğini saklar çünkü sevgilim kızıyo dedi. mesaj atma dedi. bunun erkeklikle alakası yok. karşısına çıkmamı bile istemiyor zaten artık birbirimizi göremiyoruz. aynı fakültedeyiz ki fakültede çok sayıda öğrenci var bazen görüyorum ama yanında biri oluyor?
ben haykırmak istedim sevgimi ama o beni duymak istemedi. istese vızıltımı bile duyardı.- +1 yıl
Üzüldüm , o zmn yapcak bişy yok , sakin ol unut demiyorum unutamazsın ama bunun sevgi mi rekabetten doğan bir duygu mu olduğuna dikkat et. Yanlış anlama erkekliğine bişey demiyorum , kendini sevmediğin insanlarla kandırma sadece.
Soran+1 yılrekabet mi sevgi mi iyi ayırt ediyorum ben zaten. rekabet durumları olmaz bende egoist biri değilim zaten. karşısına çıkarım ama o yine aynı davrancak zaten şühelendiğim birileri var sevgilisini de söylemiyor ki biliyorum benim tanıdığım kişilerden eski arkadaşlarımdan biriyle sevgili. neyse artık umursamıyorum.
Atma diyorsa atmam arama diyorsa da aramam mesela bir keree eski sevgilimle kavga ediyorduk hararetli sonra tamam atma bana daha da mesaj dedi diye bildiğin telefonlarını açmadım yüz tane mesaj attı cevap yazmadım yani o derece takarım böyle şeyleri ayrıca bende kolay kullanmam arama beni mesaj atma falan gibi
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) ilginç davranışın yerinde olmuş
+1 yılgardaş sevgilisi varsa uzak durmalısın. Aynı durumda senin sevgiline biri böyle bir mesaj atsa seviyorum dese ne yaparsın? Umursamam diyorsan aklında kalacağında kıza mesaj at gitsin derim. Ama sana bana bize yakışmaz sevsek bile yanında biri varsa bize mutluluklar dilemek düşer o bakımdan.
00 Yorumla
+1 yılAynı senin durumunda olan bir arkadaşım var yazıyordu bana olmayacağını belirttim ve artık aramamasını mesaj atmamasını söyledim. Mesaj atıp aradıkça konuştukça daha da ümitlenecekti belki bir şerler olur diye umut edecekti o yüzden irtibatı kestim bence sende arama artık konuştukça umutlanacaksın unutmaya çalış derim...
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden sevmiyorsunuz ki anlamıyorum
- +1 yıl
5 yıldır tanışıyoruz ama daha sesini bile duymadım bizim ki ayrı bir mesele
+1 yılayrılmak istediginde dedi, mesaj da attım aradım da yine de.. ama sevgilisi var şu an ve boyle bir seyi yapamam artık. hem kendimi kücük dusurmus olurum, hem de kıza cok büyük saygısızlık etmis olurum.
kendine yapılmasını istemedigin davranısı baskasına yapmayacaksın azizim03 Yorumla
Soran+1 yılo kişi benim elimden aldı kızı daha neyine haksızlık yapıcam
- +1 yıl
zorla almadı ya, konusturma simdi beni
Soran+1 yılpeki tamam
+1 yılÇok sevebilirsin onsuz nefes alamıyacak kadar çaresiz hissedebilirsin kendini
canın yanar... Yüreğin acır... sevgilisi olsada olmasada sana yalanda söylese ortada bir sonuç var.'' Beni arama'' demiş...
Bu senin artık istemediği anlamına gelir... Seni istemeyeni sen hiç isteme kardeşim..
Yinede gönlüne laf geçiremiyorsan, sevginde bencil ol ve mesaj at ama sonuçlarınada katlanacaksın bunuda unutma...11 Yorumla
Soran+1 yılpeki çok sağol :) hiç gurur yok bende
Atmam. Ne kadar seversen seveyim. Ona onau sevdigimi bir daha soylemem. Onun arkadaslarina da soylemem. Hatta kimseye soylemem. Oyle bir sey yokmus gibi davranmaya calisirim icimde kopan o kadae firtinaya ragmen. O sensizligi kabullenmis.
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle bensizliği kabullenmiş ben de onsuzluğu kabullenicem
+1 yılKendini daha itici bir duruma sokmadan vazgeç bu sevdadan. Sen ona adım attıkça o senden 2 katı soğur.
23 Yorumla
Soran+1 yılbenimle olmadıktan sonra soğuması da çok koymaz lakinkine bana insan gibi muamele yapsa iyiydi.
- +1 yıl
Bu seninle ilgili değil. Kızlar Türk erkeklerinin ısrarcı ve rahatsız edici tarzından bıktıkları için herkesi aynı kefeye koyuyorlar ve tersleme yoluna gidiyorlar. Bize büyürken sokakta birisine gülümsesek bile peşimize düşeceği öğretiliyor. Erkeklerden korkuyoruz. Çünkü doğruluk payı var. Senin kişiliğin ya da tarzın farklı olabilir ama kzıın kafasındaki genel bakış açısını değiştiremezsin. Bu tüm Türk erkeklerinin birlikte değiştirmesi gereken birşey.
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Sevgilisi varsa atma yakışmaz. ayrıca ne demişler seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal olsa unut
31 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılEğer degısebılecegını dusundugum bır durum olursa yaparım ama senın durumunda olursa yapmam, ki oyle yapmak gerekır
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisinin olması engel mi?
- +1 yıl
Engel olarak degıl secımını yapmış demektır yanı duzelebılen bır durum olmaktan ckıyor.
Üzerine düşme sevgilisi varsa unutmuş demektir bırak böyle insanlar arkasından gidilmeyi haketmiyor sende kendine bir yol çizmeye bak :)
04 Yorumla
Soran+1 yılkeşke yapabilsem özlüyorum hem de çok yeini kimse dolduramıyor.
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılAsla atmam hem kim ki o bana " beni arama dicek" be kimseye o lüksü vermem !
12 Yorumla
Soran+1 yılçok sevsen bile mi?
- +1 yıl
Evet çok sevsem bile, gururluym beni istemeyeni bende istemem sende isteme arkadaşım.
+1 yılAynı durumu bende yaşadım. Sevgilisi olmadığı halde sevgilim kızıyo atma dedi. Bende atmiyorum artık...
15 Yorumla
Soran+1 yılne zamandan beri atmıyorsun ayrıca belki vardır bir sevdiği onu bekliyordur
- +1 yıl
1 hafta oldu atma diyeli atma dedi. Hayır yok beklediği falan sınava calısıyor sevgilisi olmasını istemediği için atma dedi. Yoksa annesi babası tüm ailesi biliyo beni ve gelinimiz diyorlardı
Soran+1 yılbence vardır illa ki ama benim onu ne kadar çok sevdiğimi bilse böyle olmazdı aramız?
- +1 yıl
Demek ki senin ki seni sevmiyor. Başkası var onun için
Soran+1 yılvar ama illaki ayrılıcaklar. ben kalıcıyım onun için. yani vazgeçmek istemiyorum ki vazgeçmicem de zaten. onu ömürlük olarak görüyorum yoksa umrumda mıydı. sevgilim kızıyo diyen birine böyle mesaj atmak aramak falan.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=0iZWU6QHPm0aramam sormam bir daha
13 Yorumla- +1 yıl
l*n son ses açıktı korktum silah atiyor klip baslarken * oğlu ya klibe bak
Soran+1 yılteşekkür ederim :) güzel bir cevaptı
Ara tabi bilsin onu özlediğini sevdiğini bende ona arama mesaj atma dedim ana aklına geldikçe mesaj atıyorum sadece halbuki sık sık arasa ne güzel olur :(
01 Yorumla
Soran+1 yılcidd misin bilmiyorum ya herkes arama diyor ama ben önceden aramayı kafama koymuştum çok seviyorum ya öyle böyle değil ama artık gurur yapmanın da vakti geldi?
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Vazgeçemeyeceğini bildiği için böyle yapıyor.
Sen ondan bir vazgeç de bak bakalım nasıl tutuşuyo12 Yorumla
Soran+1 yılsağolun :)
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Sevgilisi olan birini aramak pek mantikli degil kizi kendinden iyice tiksindirme istersen.. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılumrumda değil.
Soran+1 yılseviyorum çok seviyorum takıntı değikl.
bence arama hayati na devam eden birine tümsek olma benim başıma gelse aşkımdan deli divane olucagimi bilsemde aramam.
010 Yorumla
Soran+1 yılama benim hayatımı mahveden o kişi.
Soran+1 yılhaklsın ama sanki onun boşluğunu dolduramayacak gibi.
Soran+1 yılolabilir doğru :) umuyorum ki unuturum ya.
Soran+1 yılkolay değil ama bakıcaz deneyecez artık :)
Soran+1 yılpeki madem çok teşekkür ederim :)
+1 yılBiraz ara ver ilgilenmiyomuş gibi yap. Cool ol takmıyomuş gibi davran. Ama ne kadar aşıksın bilemem. Aşk bu ne olacağı bell olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılbiraz değil baya bir ara verdim gibi artık.
- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılBir kişiye atıyordum sadece. Kız sevgilim kızıyor diyormus neden diretiyorsun ki aralarını bozacaksin
00 Yorumla sakın kaybettiğin yerde bekleme ! çünkü güçsüzler öyle yapar ve
kapanan bir kapıyı bir daha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar...10 YorumlaNe kadar seversem seveyim. Atma diyorsa asla atmam! Zaten seven insan atma demez boşa kürek çekmeye gerek yok. Hayatımdan da çıkartırım olur biter.
12 Yorumla
Soran+1 yılo kadar güçlü değilim ben. başkası olsa çıkartırım ama ömürlük gördüm onu hep ben.
+1 yılBence onu çok seviyosan ara konuş senden vazgeçmicem de
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapıcam gibi herkes arama diyor ama yok gönül bu aramazsam yapamam.
- +1 yıl
Sen kendini açıkca ifade et eğer bu seferde olmazsa daha fazla zorlama ama
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
+1 yılYahu kizin sevgilisi varmış, rahatsız etme bence. Kız mi yok cevrede. Bulunmaz hint kumaşı değil ya
03 Yorumla
Soran+1 yılben onu sevdim ya başkasını sevemem.
- +1 yıl
Zorla güzellik de olmaz
Soran+1 yılonunla herkes dalga geçerdi çirkin diye ben onu sevdim. anlamıyorum yani bu kadar seven biri olamaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış Anlama Kardeşim ama o Seni Çoktan Cıkarmıs Aklından.
Arayıpta Bitaraflarını kaldırma bence...00 Yorumla Yüzsüzlüğün lüzumu yok seni istemeyeni neden zorluyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılçok sevdiğimden? ömürlük bakıyorum ben onu?
+1 yılSeversin ya da ozlersin bunlar cok normal ama sevgilisi varsa neden mesaj atiyosun ki
10 YorumlaMesaj atarsan sonra pişman olursun. Umursama bence o kızı. Aç tv-de aşk-ayrılık şarkıları falan dinle, aşk acısı çek işte. )
11 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel bişey bence de aşk acısı çekmek :D
İşin içinde sevgilisi var bence hiç zorlama kızı daha çok kaybedersin
00 Yorumla
+1 yılBunu bana soyleyen kisi simdi neye mesaj atmiyosun diyo.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok artık ciddi misin?
- +1 yıl
Çok ciddiyim sen kiymet verdikce onlarin g* tü kalkiyo. Bos ver gitsin. Boyle daha iy.
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim olumlu olması dilegiyle:))
+1 yılYapım gereği onu dedirtecek haddi kendinde buldurmam. Yinede büyük konusmiyim, dedirtmişsem üzülürüm ve atmam tabiiki.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol kardeş
+1 yılbırak mesaj atma dediğinde atmamayı, mesajımı görüldü yapıp bıraksa silerim direk onu. istediğim kadar seveyim o an bitmiştir o benim için..
01 Yorumla
Soran+1 yılbende niye bu gurur yok belki de güçlü değilimdir
+1 yılZor olsada arama, yazma.
Sevgilisi var sevenlerin arasini bozma.
Bak Gercekten kaderinizde o Ask yaziliysa mutlaka birgün birlikte olursunuz.02 Yorumla
Soran+1 yılöyle de gururlu davranıp ya daha farklı birine kaptırırsam kızı. o zaman çok daha fazla beklemek zorunda kalıcam
- +1 yıl
Ama baksana simdi arama diyorsa istemiyorsa ne degisicek rahatsiz edersen? Tabiki sevdigini göstermek istersin anliyorum ama bu böyle olmaz kizi zor durumda birakiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ruh halime bağlı. Sen kimsin arama diyorsun diyip arayabilirim.
Egom şeyapar allah muhafaza. Düşman başına diyelim01 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkürler
+1 yılbazen zor oluyor onunla konuşamamak biliyorum ama bu durumda en sağlıklısı umursamamak. umursamayınca daha mutlu oluyorsun çünkü. arasan gene aynı şeyi diyecek
04 Yorumla
Soran+1 yılbelki demez ya aramazsam temelli kaybederim ararsam en azından bir şansım olur?
- +1 yıl
öyle birşey diyen biri sana değer vermiyordurki açık konuşalım bende aynısı yaşadım. gene bir şansın olacağını sanmam.
Soran+1 yılpeki gelecekte o bana atar mı?
- +1 yıl
atabilir, ama şimdi zamana bırak düşünmemeye çalış bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeni aramayanı ben hiç aramam herkes kendi yoluna... By.
02 Yorumla
Soran+1 yılgeri döner mi dostum sence de?
- +1 yıl
Dönerse döner dönmezse güle güle fazla naz aşık usandırır demişler. Kafana takma o kadar su akar yolunu bulur kısmetin kimse o sana gelecektir. O veya bir başkası.
Ben şahsen aramam ve mesaj atmam.
Atma ve arama sende..11 Yorumla
Soran+1 yılevleneceğim kadın olarak görüyorum onu ama ben. bu yüzden vazgeçmek istemiyorum
+1 yılBen de gurur yok ben ararım :D
Tabi seviyorsam böyle davranırım. Sevmediğim biriyse umrumda olmaz07 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ama böyle de dönmüyor ki? sence arasam mı?
- +1 yıl
Ara bence =)
tamam gurur önemli ama keşke dememiş olacaksın en azından.
Soran+1 yılbelki aramazsam geri döner diye bekliyorum ama yok gurur yapmamam gerek?
- +1 yıl
Bence ara. Yani ben olsam arardım seni seviyorum bırakmayada niyetim yok derdim. En azından içimde kalmamış olur. İlerde gururum beni teselli etmeyecek.
Ama sen beni pek dinleme. Enayi yerine koyuyorlar çünkü bizim gibileri
Soran+1 yıldoğru nasıl olsa vazgeçmiyor diye beni sevmiyor zaten ben ona inanmaya başladım ama sesini duymak istiyorum
- +1 yıl
Ara sesini duy =)
oyyşş çok tatlısınız :D
Benden de selam söyle =)
Soran+1 yıl:) bir de sevse ömrümü vercem de sevmiyor
+1 yılSaçmalama ya. Gurur denen o kavrama noldu? Sakın arama unutmaya çalış.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum onu.
+1 yılVazgeçersin dostum ben ne vazgeçemiyorum diyenleri gördüm. Kızı daha fazla rahatsız etme ve çık hayatından. Önüne bak. Kocaman bir gelecek seni bekliyor
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi varsa yapma kardeş. Empati kur. Senin sevgiline biri yapsa hoş karşılar mısın? Sevgilisi olmasaydı ara mesaj at derdim ama başı boş değilmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki dostum sağol :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
bro sen devam ettikçe kendini üzmekten başka bişey yapmazsın ki şu an zaten bak kendin diyorsun sevgilisi kızıyor diye azcık empati yapsan bak ne güzel olucak.
00 Yorumla
+1 yılbende sevgilim olmadığı halde aynısını söylemiştim hala atiyodu ama hep merak etmisimdir sevdiğinden mi yuzsuzlukten mi
03 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğinden olabilir
Soran+1 yılbişey dicem de neden böyle bişey dedin. hiç inanmadığından mı yoksa çok mu tipsiz neden yani şans verilmez.
- +1 yıl
hayir çok seviyorum ama biz fazlasiyla denedik üzülen hep ben oldum o yüzden uzak durmaya calisiyorum belki sizinde öyledir bilemezsin ne düşündüğünü
+1 yılmesaj atma desede senin aticagini biliyo kizlar yalvartmayi sever knka atimmi diye sorcaksan atma kardeşim kacan kovalanir emin ol o sana yazcak takma kafaya
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim dostum :)
Kardeş ben olsam yapma dedikçe inadına inadına yapardım yani :)
00 Yorumla
+1 yılBana attı o kadar sonunda kazandıda mesaj ata ata dene
01 Yorumla
Soran+1 yılsürekli atayım mı yani?
atma dedikçe insanın daha çok atası geliyor ben ararım valla
02 Yorumla
Soran+1 yılyok boşver ya gerçekten değmiyor en azından egosunu tatmin etmezsin
+1 yılArama desin biri onu bu cihanda bu dedigine pisman etmeden ölmem. sende gurursuz olma. gozunden dusme.
00 Yorumla
+1 yılArama kardeşim o kim kii buyutme gozunde bu sekilde onun egosunu tatmin ediyosun bu 1 2. Sevgilisi varmis artık boşver yeni bir hayat kur kendine
00 Yorumladaha bir tatlı gelir :P ara ara yazılı yoklama yaparım :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılarar mıydın yani
ara ara ama ne konusucagını iyi bil... aramassan bişy değişmez en iyisi şansını dene.
00 Yorumla
+1 yılarama kendinden sogutursun dicem de sogumus soguycagi kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam ve dayanamıyorsam belki atarım ama genelde atmam.
04 Yorumla
Soran+1 yılben de tam o durumdayım ama atmak istemiyorum artık şu yorumlardan sonra :D
- +1 yıl
Hacı bende arkadaşlarla falan konuştuğumda öyle olmuştum, ayrılığın taze olduğu zamanlarda insan dayanamayacak gibi oluyor. En temizi telefonu bir köşeye koyup uyumak. Sabah her şey daha değişik gelecek gözüne. Güven bana. :D
Soran+1 yılsağol dostum :)
- +1 yıl
Rica ettim, her zaman. :)
+1 yılAra ibrahim Tatlıses'in aramam sormam bir daha şarkısını dinlet terkeden sen ol bırak o ezilsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ahah :D Süper fikir.
Bazı durumlarda 2. ya da 3. mesajı da atarım ama sonra atmammm.
04 Yorumla
Soran+1 yılkardeş atmazsamona o bana geri döner mi pişman olsun isterim :)
Soran+1 yılpişman olsun diye istiyordum aslında birazda sevdiğimden
Madem çok seviyorsun illa atacaksan 1 2 ay sonra at onu hala düşündüğüne dair. Ama bence sevgilisi varsa kendini şartlandır ve vazgeç ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır, arama... ben mesaj atma arama dese biri asla aramam
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle de daha fazla dayanamıyorum sesini duysam diyorum yine de
Aşkından ölsen, yataklara düşsende yine mesaj atma. Sonuçta sevgilisi var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben senin yaptığını çok yaptım eski mesajlara felan baktım ama naparsan yap faydası yok yolu belli alıştır kendini pişmanınım acı artıyo gittikçe
02 Yorumla
Soran+1 yılbişey değişmez yani atsam?
Cevap sahibi+1 yılhiç bişey değişmez ben bıraktım atmayı o seni takmıyo bile
- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mesaj atma bana, arama beni diyen birine mesaj atar mısınız ya da arar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler