Güncellemeler
+1 yıl
Melike baban g... t
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam mk evlenmiyorum hepiniz zina yapmışsınız babanız bilse mezara koyacak sizi bu rahatlık nerden gelmiş sizlere merak konusu oldu bende yemin ederim. Benim kızım zina yapsa onu mezara koyar gelirim o sinirle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düzgün kızlar düzgün erkeklere nasip olur inşAllah 🙂
Sen düzgün kız değilsin ki. Dinimizde her zina yapmayan düzgün değil ki? Biliyorum bakire olduğun için övünüyorsun ama emin ol kendini elletip öptürmen neredeyse zina kadar günah buna emin ol
Sevgili olduğun çocuk senin dudağını öperken beline popona dokunmuyor mu dokunuyor sen ne anlatıyorsun
@konservatifbirkişi Dokunmuyor ve dokunsa da seni ilgilendirmez. Asik oldugum adamla opusmem mi sana batti? Sadece onunla yasadim ben ve evlenicez. Her gece biriyle sevisenler dururken ben miyim satastigin? Komiksin
@konservatifbirkişi
Aman dokundur hemen kanka zarar ediyorsun dokundurmayarak
Aglayarak günlügüne yaz
sen niye bu kadar gerildin ki kız gayet doğru bir şey söylemiş her şey karşılıklı olacak. aynğça kızın özel hayatı mı sence şu an konu
@minatozakiii Egosal sancılar 😅
Iyi yapıyorlar. Hayata bir kere geliyorlar. Istediklerini yaşasınlar. Hep erkekler mi deneyimli olacak.
Allah kuran din sana diyor ama namuslu ol diye?
Aşağıda demişsin erkekte namus aranmaz diye. Allah sana da diyor zina eden erkek zina eden kadınla diye ayette. Ben Müslüman değilim. Beni ırgalamıyor ama kadınların seviştiğini görünce seviniyorum. Sizin gibi dini kendi çıkarlarına göre eğip büken erkekler için rahibe gibi yaşamıyorlar. 😂 Hak etmiyorsunuz. Kadını içten içe hakir görüyorsunuz. Kalbiniz nefret ve iradesizlik dolu.
Müslüman değilim diyor birde utanmadan terbiyesiz ne gördün dinde allahda da inanmıyorsun?
Sensin terbiyesiz, kimseye hakaret edemezsin. Haddini bil.
Niye inanmıyorsun ki?
Sen inanmışsın da ne olmuş. Ayetleri bile takip edemiyorsun. Zina yapan erkek, zinakar kadınla olur diye ayet var. Bunu bile bilmeden erkekte namus olmaz diyorsun. Ağzın da bozuk kalbin de art niyetli. Kafirden daha iyi değilsin hayat tarzı olarak.
O ayeti bizde biliyoruz sen niye bildiğin halde kafirsin peki?
Ben genel olarak din felsefesi ile ilgileniyorum. Tasavvuf ve sufilik ilgimi çekmişti. Öyle araştırdım her şeyi. Tevrat ve Incil'i de okurum arada. Ama dinler bana göre değil çünkü ben Agnostiğim. Yani bana göre insanlar tanrının varlığını veya yokluğunu kesin olarak kanıtlayabilecek yeterlilikte canlılar değil. Kalben, manevi olarak inanırsın, o ayrı.
Allahın varlığını kanıtlayan bu kadar çok şey varken yok demek akıl kârı değil
En akıllı sensin tamam.
O zaman aynı mantıkla erkekte kalmamış ben kimlen evlenecem
Erkekde bir zahmet namus arama kanka namus kızdadır
Ksjdkdkdjd hadi ordan o zaman öpüşme listesine 20 kişi ekleme vakti gelmiş hahshsh
Ekle kanka namussuz olacak olan sensin allah din kuran kadında namus arıyor haberin olsun hadis ayet okumalısın
He he erkeğe de gelene geçene çak diyor hsjdjd sen çıldırmaya devam et
Yav sen yapmaya meyillisin zaten git kaç kişiye veriyorsan ver konuyu alaya alıyorsun
Ağla sana vermiyoruz skdndj
Taş gibi genç eskortlar var seni napıyım mk saatliği 1.000 tl basar yapar geçerim
Sende müslümanım de zina yap öyleyse
Yoo değilim müslğman falan ama sizin dinde senin haberin yok heralde ama erkeklere de yasak 😂
Utanmadan birde dinsizim diyor
Sapanca da bulgalova gitmeyen oral seks çekmeyen kalmadı günümüzde
Doğrudur abi bir ara haberde çıktı bungalovda yangın çıkmış vefat etmişler genç kız ve erkek.
Beni de kaptılar diyormuşum ndjsj
Seni öpen çok olmuştur
Valla olmadı
Ama güzel kızsın seni boş bırakmazlar yav
kanka imkanin olsa sen de yapardin
Ha yapmayan erkeklerin imkanı mı yok diyorsun? Marifet değil haberin olsun her türlü edepsizlik bu kadar basitleşmişken biriyle öpüşmek marifet değil
yoo yapmayan erkeklerin imkani yok degil senin imkanin yok ajsjskqhqqhkdkahq
Senin gibi orzbulara pas vermiyorum
kahrolanzi
Sen de kız arama erkek ara
Bu mu yani diyeceğin cevap? Ben erkek arasam bu kadar kafaya takar miydim kızların bozulduğunu?
Senin anan baban yarın hakkında olumsuz bir şey öğrense aferim kızım devam et mi diyecekler
Ne alaka olm?
Soruyla niye t.. şak geçiyorsun peki?
Sanki kendiniz sütten çıkmış ak kasiksiniz da kızlara laf ediyorsunuz o kızlarla öpüşenler de erkekler bu durumda bi beklentin olmasin
Kiz izin verirse erkek de öper. En dindar adam bile bak taş gibi kız gel veriyorum dese gider yapar çünkü kadın vücudu erkeği tahrik eder bu durumda namuslu olması gereken sizsiniz siz namuslu olmazsanız biz sizin namusunuzu kirletmek için dünden razıyız zaten sjsjjsjs
Haha ne kadar da boş bi düşünce yapısı kizlar sizin oyuncaginiz değil sizin de bi cizginiz olsun o zaman değersiz varlıklar
Bizim çizgimiz yok kadından davet gelirse olmaz demeyiz bunu dürüstçe itiraf ediyim
E işte bu da tamamen karşılıklı bi davranış oluyor tek taraflı değil
Hayır işte o fırsatı kör mü sizde erkeklere vermeyin verirseniz biz yok olmaz demeyiz kusura bakma
İyi yapıyoruz isteyen istediğini yapar beğenmiyorsan dunyadan uzak bi yere gidebilirsin
Peki ne kazanıyorsunuz namussuz olunca? Babanız öğrense mezara gireceksiniz böyle olaylar da emin ol olmuyor değil haber izle kızını bir erkekle yakalayıp kızını döven öldüren babalar çok var
Anlamadığım şey bu kadar basit birşeyi yapınca niye marifet gibi görüyorsunuz bizim evin al tarafında otel var eskortlar kalıyor istesem şu an bile gider 5 dakkada kadınlara parasını verip yatarım bunun şimdi marifeti ne gurur duyulacak bir şey mi bu kadar basit işte neyin afra tafrasını yapıyorsun bizde zina yapıyoruz falan diye?
Sen peki?
Beni napacan ben erkeğim
Erkek kiz ne fark eder. Opusmus erkeği napayim
Kadınlar erkeğin geçmişine bakmaz erkek tecrübeli olur
Ben temiz el değmemiş erkek isterim
İyi ne diyim ara bul o zaman varsa eğer kalmışsa...
Umarım kalmamıştır
Baya kaşarmışsın sen lan keşke baban bilse seni
erkekler de öyle
Peki bizim konumuz erkekler mi veya bahanen erkekler de zaten yapıyor mu
bahane değil.. sen kız kalmamış dediğin için öyle dedim.. kız erkek farketmez herkes yapıyor
Kız yapmayacak işte sizin bedeniniz değerli bizim bedende ne var dümdüz varlıklarız
kız yapmayacak diye bir şey yok aga.. ben de yaptım herkes de yapıyor.. herkesin kendi hayatı, erkeye göre şekillendiremeyiz hayatımızı
Anan babana da desene yapıyorum diye? Allaha hesap nasıl vercen?
ayet mi var böyle? erkek istediği her b*ku yiyebilir diye.. her iki cinsiyete de haram mı? sen nasıl verceksen ben de öyle vercem
kime ne ya
Nasıl kime ne ya? Ailen bilse aferim kızım devam et mi diyecekler
Kendine biraz saygın olsa ben yarın ana olacağım evli olacağım çocuğumun kocamın yüzüne nasıl bakarım diye düşünürdün
kardeş aynısı erkek için de geçerli.. ne cinsiyetçisini ya
Tamam da ailene yazık yav bilseler ne derler allah bilir
Ayrıca erkeklere ailesi zaten bir şey demiyor
yapcak bir şey yok.. cinsiyetçilik yapma yeter
Tamam da müslüman biri olarak nasıl oluyor da bu günaha düşebiliyorsun kadınsın yahu birde kendine saygın 0 yemin ederim
sen yavur musun? günah aynı günah lan
kadınsın diyor ya
Tamam da bir kadın olarak namuslu olmak sana daha çok yakışmaz mıydı?
bu benim kararım benim istediğim benim tercihimdi sonuçta
Zina ne kadar büyük günah ama