Beni seven bir eşim olması ve onunla gezmek tozmak eğlenmek istiyorum ama evlilikten çekiniyorum çok fazla sorumluluk beni bekliyor gibi hissediyorum ve eşimi tatmin edememekten korkuyorum sizce evlilik nasıl?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik, bireyler arasında birlikte yaşamak, sevgi, bağlılık ve ortak hedefler doğrultusunda birliktelik kurmak amacıyla yapılan bir taahhüttür. Evlilik, kişiden kişiye değişen bir deneyimdir ve herkes için farklı sonuçlar doğurabilir. Evlilik deneyimi, ilişkideki uyum, iletişim becerileri, karşılıklı saygı ve sevgi gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Evlilik, birçok insan için anlamlı ve tatmin edici bir ilişki şekli olabilirken, bazı insanlar için endişe ve korku yaratabilir. Evlilikte, bireylerin birbirlerine bağlılık göstermeleri, karşılıklı fedakarlık yapmaları ve zorluklarla baş etmek için birlikte çalışmaları gerekmektedir. Bu durum, bazı insanlar için baskı veya kaygı yaratabilir.
Evlilik, birlikte büyümek, destek bulmak, sevgiyi paylaşmak ve hayatın zorluklarına karşı birlikte durabilmek gibi birçok avantajı da beraberinde getirebilir. Ancak, evlilik de zorluklar, fedakarlıklar ve uyum sağlama gerektiren bir süreçtir. Bu nedenle, evlilik kararı vermeden önce, kendi değerlerinizi, isteklerinizi ve beklentilerinizi gözden geçirmeniz önemlidir.
Evlilik, doğru partnerle yapıldığında, destekleyici, güvenli ve sevgi dolu bir ilişki şekli olabilir. Ancak, her bireyin evlilikle ilgili duyguları ve deneyimleri farklıdır. Kendi içsel hislerinizi, korkularınızı ve beklentilerinizi anlamak önemlidir. Ayrıca, evlilik hakkında açık ve dürüst bir iletişimle partnerinizle de bu konuları konuşmanız önemlidir.
Sonuç olarak, evlilik hakkında herkesin farklı düşünceleri ve duyguları olabilir. Evlilik, doğru partner ve uyumlu bir ilişkiyle güzel bir deneyim olabilirken, bazı insanlar için endişe ve korku yaratabilir. Kendi içsel hislerinizi ve ihtiyaçlarınızı anlamak, kararlarınızı bu temelde vermek önemlidir. Aynı zamanda, ilişkinizi anlayış, iletişim ve karşılıklı saygı üzerine inşa etmek de evlilikteki başarıyı etkileyen faktörler arasındadır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenmekten değilde , seni sevmeyen YANLIŞ kadınla evlenmekten KORK !
Kötü zamanlardayız, ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz ve artık kadınlarda kibir şımarıklık ukalalık , erkeğe karşı saygısızlık , erkeği parasına göre sevme ve sevgisini parayla ölçme gibi kalıcı ve ağır bulaşıcı "HASTALIKLAR" hızla yayılıyor.
Bir kadını seni sevip sevmediğini PARA yokken anlarsın , senle paran yokkende "sen" olduğun için görüşen bir kadın var mı bu zamanda?
Normal şartlarda evlilik dini bir kavramdır ve birbirini çok seven iki insanın hayatını birleştirmesidir fakat artık dünyayı yönetenler dünya insanlarını yeni dünya düzenine geçiriyorlar yavaş yavaş.. eski alışıla gelmiş klasik düzende olan kadın erkek ilişkilerini yıkıyorlar yokediyorlar. Yeni dünya düzeninde artık kadınları erkeklere üstün kılmak için hertürlü çaba ve destek sistem tarafından sağlanıyor. Küreselciler adı verilen Şeytan tarikatının kadınları erkeklere karşı üstün kılıp dünya dengelerini yoketmeyi amaçlıyor ve son zamanlarda ülkemizde dünyada ve etrafta gözlemlediğim kadarıyla bunu başarıyorlar, meda internet reklamlar vs vs artık reklamlarda sürekli kız çocukları görüyorsun ! erkek çocuklar yok ve sürekli başarılı kız çocukları gösteriliyor , başarılı kadınlar gösteriliyor , erkekleri 2çplana atılar ve artık erkeklerin başarılı lider güçlü etkili vs olmalarını istemiyorlar bu yeni dünya düzeninde.
Konu dağılmasın , evlilikten korkmana gerek yok ama düzgün ahlaklı dini olan ve din'e ALLAH'a inanan birlikte olduğu sevdiği erkeğe saygısı olan ve ona karşı üstünlük kurma ondan üstün olma ondan daha zengin olma lüks hayat yaşama ve etrafa gösteriş yapıp hava atma vs vs gibi çabaları saplantılı düşünceleri olmayan düzgün bir kız bulursan evlenmek güzel bir şey ve düzgün güzel mutlu bir aile hayatı yaşarsın..
Fakat içinde yaşadığımız ve içinde bulunduğumu sistemin Küreselciler Şeytan tarikatına hizmet ettiğini , kadınları bozduğunu yoldan çıkarttığını ve erkeklere karşı üstün duruma sokup feminizle erkeklere düşman ettiğini yeni dünya düzeni kurduklarını hep hatırlar. Kısacası klasik eski kafalı eski normal dünya düzenini kabul eden örfünü adetini bilen hayat amacı erkeğe üstünlük kurup kafa tutmak OLMAYAN ve senle uzlaşan senle orta yolda buluşan bir kız bulduğunda evlenmekten korkmana gerek yok bence :-) Kadınlara erkeklere karşı üstünlük kurmaları için bukadar çok GAZ verilen ve bukadar çok psikolojik destek sağlanan bir ortamda bozulmamış birilerini bulursan görürsen tanışırsan şanslısın demektir.. ozaman evlen ,
dinen evlenmek gerekiyor zaten11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Evlilik hayatınızın önemli bir dönüm noktasıdır ve elbette birçok sorumluluk gerektirir. Bu nedenle, evlilik hakkında endişe duymak oldukça normaldir. Ancak, evlilik sadece bir çiftin birbirini seven ve birbirleri için önemli olan birbirleriyle birlikte zaman geçirmesi için bir fırsat sağlar. İlişkinizi bir adım daha ileri götürür ve işbirliği yaparak hayatınızdaki zorluklarla başa çıkmaya yardımcı olur.
Evliliğin zorluklara neden olabileceği gerçeğine rağmen, çiftlere birbirlerine destek olma ve birbirlerinin ihtiyaçlarını karşılama fırsatı da sunar. Sevgi, güven ve saygı dolu bir evlilik, hayatınıza anlam ve mutluluk katar.
Eğer evlilikten korkuyorsanız, nedenlerini anlamak için kendinize zaman tanıyın. Korkularınız üzerine düşünerek, onları ele almanız ve kontrol edebilmeniz de daha kolay olabilir. Ayrıca, evliliğin sorumlulukları hakkında konuşabilmeniz için partnerinizle açık bir şekilde iletişim kurmanız önemlidir. İlişkinizi daha sağlıklı ve uzun soluklu hale getirebilmeniz için birlikte neler yapabileceğinizi planlayabilirsiniz.
Son olarak, evliliğin size uygun olup olmadığını net bir şekilde belirlemek, korkularınızı anlamak ve partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmak için kendi zaman diliminizi alın ve beklentilerinizi netleştirin. Kendinizin ve partnerinizin ihtiyaçlarını anlamak ve karşılamak, sağlıklı bir evliliğin ilk adımıdır.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni anlayan biri ile olacak ise kötü olmaz. Evlenmek için evleniyor isen ne yazık ki kötü ama karşındaki kişi hem gönlüne hem aklına yatmışsa ve birbirinize karşı anlayışlı olup ortak bir fikirde buluşabiliyor iseniz, işleri zorlaştırmaya değil kolaylaştırmaya çalışıyorsanız asla kötü bir şey değildir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanla birlikteysen ömür boyu mutlu bir evliliğin olur
01 Yorumla- +1 yıl
@IAmarPresterAen doğru insan olduğunu nasıl anlicaz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın insanlar kötü evlilikte kötü gidiyor bu durumda maalesef
04 Yorumla- +1 yıl
@delphoi boşanma surecindeyim
- +1 yıl
@delphoi henüz belli değil karşı tarafın tepkisi
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilik, kişiden kişiye farklı deneyimler ve hisler yaratabilen karmaşık bir konudur. Evlilik, iki kişinin bir araya gelerek bir ortaklık kurduğu, duygusal, sosyal ve yasal bir bağdır. Evlilikte, birlikte yaşama, sorumluluk paylaşma, sevgi, sadakat, destek ve ortak hedeflere ulaşma gibi birçok unsuru içerir. Evlilik deneyimleri, her çiftin ilişkisi, kişisel tercihleri, değerleri ve beklentilerine göre değişebilir. Bazı insanlar için evlilik mutluluğun ve tatminin kaynağı olabilirken, diğerleri için zorluklar ve zorluklar getirebilir. Evlilik, iyi bir iletişim, anlayış, uyum ve karşılıklı fedakarlık gerektiren bir ilişki şeklidir. Evlilik korkusu, birçok insanın karşılaştığı bir duygudur. Bu korku, gelecekle ilgili belirsizliklerden, ilişkiyi değiştireceği düşüncelerden, sorumluluk ve bağlılık endişelerinden kaynaklanabilir. Bu korkular normaldir ve her bireyin deneyimleyebileceği duygulardır. Evlilik, her ne kadar zorlukları ve zorlukları da içerse, birçok insan için anlamlı ve tatmin edici bir ilişki şekli olabilir. Ancak, evliliğe adım atmadan önce kendi duygularınızı, beklentilerinizi ve değerlerinizi anlamak önemlidir. Evlilikle ilgili kaygılarınızı anlamak, iletişim kurmak, evlilik hakkında araştırma yapmak, deneyimleri olan kişilerle konuşmak ve gerektiğinde bir uzmandan yardım almak, karar verme sürecinde size yardımcı olabilir. evlilik herkes için farklı deneyimler ve duygular yaratabilen bir konudur. Evlilik hakkında karar vermeden önce kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamak, partnerinizle açık bir iletişim kurmak ve evlilikle ilgili kaygılarınızı ele almak önemlidir. Herkesin tercihi farklı olabilir ve en önemlisi, kendi mutluluğunuz ve yaşamınızla ilgili kararlarınızı bilinçli bir şekilde yapmanızdır.
00 Yorumla Bende evlilik konusunda çok tedirginim nasıl yaparım sorumluluk vs diyordum. Bide ben biraz sinirli bir insanım benim evlilikte mutlu olmam çok zor diyordum. Ama 4 ay içinde tanışıp evlendim. Ben şok sjsjsj.
Hala evlilik sorumluluk diyorum tabiki ama zor değil eğer yanındaki insan seni gerçekten sevip sayiyorsa mükemmel bir olay. Ama yanındaki bir öküzse o evlilik tam bir azap.
Birazda kısmet işi evlilik karşındakini tam anlamıyla taniyamazsin.
Ama benim en büyük avantaj gördüğüm kendimi çok seviyor olmak.
Bu bazılarına göre ego, ama hayatta kendini gerçekten önemsemez sen bu hayat çekilmez.
Konudan çok alakasız oldu sjsjs.
Kısaca her şey nasip Allah'a şükür ben cokk mutluyum inşallah Bir ömür de böyle devam eder.
İnşallah sende kendine göre birini bulursun 💞47 Yorumla- +1 yıl
İnşallah bende mutlu olurum nasip işte pek bana uğradığıda yok
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara daha çok sorumluluk düşüyor evlenmenin en büyük sorumluluğu çocuk olması. Diger türlü bir insanla ev arkadaşlığı yapmaktan farksız. Krndi aile evinizde hiç arada bir annenize yardım etmediniz mi. Bulasik camasir asma vesaire. Cidden bir zorluğu yok eşinizle mutlu olmayı düşünün her gece sarılarak uyuduğunuzu iyi anınızda ya da zor anınızda hep yanınızda olacak bir arkadaşa sahip olduğunuzu düşününun evlilik doğru insan olduğu müddetçe güzel bjrseydir
03 Yorumla- +1 yıl
Kadının böyle olmadıgını düşünün adamın hayatını cehenneme çevirir aynı şey erkek içinde geçerli bu kişiňinde korkması çok normal
Soran+1 yılBen eşime her türlü işte yardım ederim kendi işinde çalışmasına da izin veririm ve eğer isterse dünyayı da gezeriz ben sorunlu biri değilim ama değerimi bilen mi var
- +1 yıl
Valla haklısın ters birisi olsa işin biter paranıda yer mal gibi kalırsın
Bu korkuyu ben de dahil birçok kişi yaşıyor. Bekar halimizdeki konforu evli iken sağlayamayacağımızı düşündüğümüzden dolayı evlenmek istemiyoruz ki bu bir gerçek. Hiçbir şey eskisi olmayacak. İstediğimiz gibi para harcayamayacak istediğimiz kişilerle istediğimiz zaman buluşamayacağız. Bunlar bir hayli sıkıcı durumlardır. Üstüne bir de eşini sürekli memnun etme kısmı da var. Bu da çok sıkıcı. Ne diye elin adamını mutlu etmek için uğraşacağım ayol.
00 YorumlaEvlilik kötü bişey olur mu hiç öyle olsa peygamberimiz önerir miydi? Sadece sorumluluk almaktan korkuyorsun çünkü önünü göremiyorsun nasıl birini bulacağım uyulacak mı kafalarımız diye ama nasipte ne varsa o olur. sen hazır olduğunda illa ki karşına biri çıkacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende evlilikten korkuyorum ve utanıyorum 34 yaşındayım ama hâlâ bekarım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı flört deneyimim bile olmadı utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım gençliğim hep yalnız geçti ilişki konusunda hiçbir deneyimim yok flört etmekten sevgili olmaktan evlenmekten hem utanıyorum hem de korkuyorum
20 Yorumla
+1 yılGenelde evlilikten korkan taraf kadınlar olur, çünkü evlilikte kadınların sorumlulukları erkeklere göre daha fazla bence. Bir gün karşına öyle biri çıkar ki, işte bu dersin, o zaman korkun falan kalmaz merak etme.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik gerçekten büyük bir sorumluluk getiriyor. Özellikle erkekler açısından düşünülmesi gereken çok durum var. Ama bu korkulardan dolayı evlenmekten kaçmanızı anlamama rağmen yapmamanızı tavsiye ederim. Sonuçta herkes bunu düşünerek yola çıkıyor, sadece maddi ve manevi olarak iki taraf da buna hazır mı, o bilinmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalniz degilsin, kim istemez ki doğanın kanunu bu.
Ama öyle bir hal aldı ki her şey çok pahalı.
Ekonomik buhranın getireceği huzursuzluk başlı başına evlilikte sorun kaynağı olabilir.
Erkek yetememe kadın eksik kalma duygusuna bir kapılırsa daha o evlilik iflah olmaz.00 Yorumla
+1 yılEvlilik zor hemde cok zor bir sürü engel çıkar karşına o engeleri aşacam diye iki seven insan birbirinden soğuyor sonra boşanmalar felan çünkü sabir denen duygu yok oluyor insanda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Annenle babanı örnek al, evlilikleri kötü mü sence, burnunun dibinde koca örnek var görmüyorsun buraya soru olarak yazıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBekarım bende ömürlük kişiyi arıyorum ama aklı başında dünyanın ömürlük olduğunu bilen birini bulursan o evlilik mükemmel olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendine göre birini bulduktan sonra güzel şey 🤔 Tek kötü yanı monotonluk. Elde etmişliğin rüyasına kapılıp saygıyı yitirmemek mühim olan🤔
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılİyi de her kadının erkeğin karakteri huy yapısı farklı. Belki çok mutlu olacaksın? boş ver evlenme diyenleri dinleyecek halin yok ya?
00 Yorumla
+1 yılİnsanina denk gelirsen ve karsilikli saygi guven varsa iyi birsey..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılResmen ben 😂 bence sevdiğin insan yanında olduğu için güzel bi adım
13 Yorumla- +1 yıl
@alperw828 Hayır
- +1 yıl
Arkadaşlar bu tip insanları şikayet ediyoruz defolup gidiyorlar ☺️ şikayet butonuna basan elleriniz dert görmesin 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok fazla sorumluluk seni bekliyor eğer beceremiyceksen hiç buluşma kendini strese sokma
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hojdur. ) Korkma bence.(doğru eşi bulmak koşuluyla tabi)
00 Yorumla
+1 yılDeğil, insanın iyisi kötüsü var hayatını zehir edende çıkabilir, değiştirende
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılİmkanın varsa evlen, evleniceğin kızın ailesine de söyle fazla masraf yapmasınlar mutlu olun
00 Yorumla
+1 yılDeğil. Güzel baiey doğru kişiyle. Hele bı de bebek öldü mu vay vay vay
05 Yorumla- +1 yıl
libidon hala yüksek mi cinsel soruna cevap veremedim
- +1 yıl
Yüksek
- +1 yıl
konusa bilir miyiz
- +1 yıl
benimde yüksek baya
- +1 yıl
orada mısın
+1 yılMahkeme dosyasında okuduğum şeyler geldi aklıma , evlilik akıl işi değil gerçekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek birgün mutlak evliliği tadacaktır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet bütün sorumluluk senin omuzlarında olacak ona göre hazırla kendini
00 Yorumla
+1 yılHer gün aynı kişiyi görüyorsun düşünsene sıkılma ihtimalin yüksek.
01 Yorumla- +1 yıl
Evlilikte tozma eğlenme yok hele karadenizli bir kadına denk gelirsen sçarsın gerek yok risk almaya
+1 yılBende korkuyorum. Bunca yıl hür yaşadım sorumluluk nasıl alıcam
00 Yorumlaİlla ki bir gün evleniceksin yani başa gelen çekilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence birisinde Tamam bu o hissini almadan atılma ve evlenmek güzel bence bu dediklerini yapabilecek birisini bulmani diliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bir eş olur musun sinirli biri misin kadını hizmetçi konumuna koyar mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle sevdiğim insanla evlenirsem zaten tüm işleri beraber yaparım eşimle, ona değer veririm kesinlikle sinirlenmek ama insanlar ben böyle diyince o zaman eşin seni aldatır diyor
Cevap sahibi+1 yılSen böyle olur musun gerçekten o da önemli
evlilik cok fazla sorumluluk gerektirir hazir degilsen evlenme
00 YorumlaEvlilik güzel bir şey aslında lakin doğru kişiyi bulursanız yoksa eyvah
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden edemeyesinn kendine neden güvenmiyorsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanırsan kötü olablir erkek için nafaka altınlar gidebilir
10 YorumlaDoğru seni anlayan insanı seçersen çok mutlu olacağına eminim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru kişi olduğunda evlenmek dünyadaki en güzel durum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğinle evlenirsen evlilik iyi bir şey la. Hayırlısını dile anlayışlı eş iste sürekli
00 Yorumla
+1 yılBen de benim için hayırlı olacak birine aşık olup evlenmek istiyorum, bence aşk varsa kesinlikle evlilik kötü bir şey değil.
10 YorumlaDoğru insanı bulduğunda ve ondan emin olduğunda tabiki kötü bir şey değildir. İşin zor kısmı da zaten doğru insanı bulabilmek.
00 Yorumla
+1 yılbende ayni sekilde dusunuyordum, sorumluluk, yuk falan artiyor diye dusunuyordum ama insan sevdigiyle bunlari yaptigini dusunurken evlenesi geliyor
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanla olmazsa pek iyi bişey değil, hayatını karartabilir..
00 YorumlaValkah evliliği şekillendiren doğru eş tercihi o olduysa dünyalar senin okur
00 Yorumla
+1 yılKötü bişey değil. Ama sorunluluk gerektirir.
02 Yorumla- +1 yıl
Alper bende mesaj atmak istiyorum. Evlilik konusunda tecrübeli birine benziyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yaşın kaç ki, niye evlenmek istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 sevdiğim kız bana evet derse evlenmek istiyorum yoksa istemiyorum bana göre değil zaten
- +1 yıl
Karşı tarafın kabul edip etmemesi değil, bir erkek evlilikteki sorumluluğu üstlenecek bunun altından kalkacak korkuların varsa baştan olmaz kendini biliyorsun. Hem yaşlar çok genç, evlilik yapmayarak ilişki yaşamak daha ideal. Seni kabul eden ilk kişiyle hemen çat evlenmenin mantıklı bir tarafı yok. Hayatı önce görüp geçirmek ve tecrübe edinmek gerekir.
Doğru insan olması önemli.
10 YorumlaEvlilik pişmanlıktır gez eğlen hayatını yaşa
12 Yorumla- +1 yıl
Geldim Alpercim geldim. Sen yaz biz şikayet etmeye devam edeceğiz
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Uzak durmak en iyisi gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Cogu erkek ole
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenenler çok pişman
00 Yorumla Korkanin çocuğu olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı bulduğunda onu hissedeceksin dostum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişiyle neden olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılResimdeki manzara mükemmel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır hayır çok güzel eğer anlaşıyorsanız mükemmel ötesi
013 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
Cevap sahibi+1 yılEvet ve çok eğleniyorum anlaşıyoruz mesele doğru insan
- +1 yıl
Kac yıllık evlisin
Cevap sahibi+1 yıl3
- +1 yıl
Oooo yenisin😊
Cevap sahibi+1 yılHer duygunun doruklarında yaşayabildiğin bir insan buldugunda bas nikahı gerisi hiç önemli değil 😂
- +1 yıl
Gel iki konuşalım 😊
Cevap sahibi+1 yılKanka yaz burdan ifşa olmayayım ama korkma her şey halloluyor sırtınızı yaslayın birbirinize bir de çadır aldınız mı ver elini dünya her yer de her şeyi yaşamak mesele evlenin evlendirin kdlclv
- +1 yıl
İfşa etmeyiz kanka
Cevap sahibi+1 yılOlsun iyiyim böyle sorun olursa yazabilirsin
- +1 yıl
Sorun şu an yalnız olmam
Cevap sahibi+1 yılHeee kanka ben soruyu tam okumamışım aday var sandım şöyle diyim tip tamam önemli de tipe çok takılmadan kafa dengi birini yakalamaya çalış illa güzel seksi olucak diye bir şey yok o insanla ne kadar eğleniyorsun keyif alıyorsun o önemli
- +1 yıl
Kanka özele gel
- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılBende evlenmek istiyorum aile engeli var
02 Yorumla- +1 yıl
Alper merak etme aen siteden atılana kadar mesaj atcam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkötü kötü evlenme sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO insanı bulursan çok güzel birsey
00 Yorumla
+1 yılözellikle Evlenmeyi düşündüğün birisi var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılVar ama bana yüz vermiyor pek ya i sevgili felan değiliz pek samimiyetimiz yok ben şansımı denedim onunla konuşmaya çalıştım ama olmadı
- +1 yıl
Sevgiliyken sana karşı böyle davranıyorsa evlenmeyi kabul etse bile tavrının daha kötüye gitme ihtimalı var. Ben de evlenmek istemiştim ama karşılık alamadım maalesef yapacak bir şey yok önümüze bakmak lazım 😔
Soran+1 yılYo sevgilim değil aramızda hiçbir şey yok arkadaş bile değiliz onunla sevgili olmayı denedim beni sevseydi direk isteyecektim zaten
- +1 yıl
Talihsizlik olmuş. yazdıkların çok güzel, umarım seni hak eden birisiyle tanışırsın ve mutlu olursun. Benim de derdim aynı nasibimizdeki kişi değilmiş demek ki
Soran+1 yılSağol çok teşekkür ederim inşallah ikimizde iyi insanlarla karşılaşırız
- +1 yıl
Rica ederim. Ben de Teşekkür ediyorum. İnşallah
Şehir nere
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmek istiyorum ama evlilikten korkuyorum. Sizce evlilik kötü bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler