Hamilelik şüphem var ama aşık olduğum adamın yanına gitmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar nolur yargılamayın. 5 ay önce internet üzerinden tanıştığım Alman bir adama aşık oldum. Biliyorum, çok tuhaf gelecek görmediğim birine aşık olmuş olmam ama bana en farklı hissettiren insandı. Beni tek dinleyen, tek anlayan insan ve sıkılmayan insan oydu. Bu kez diğerlerinin aksine, ona bütün vaatleri veren bendim. Beni olduğum gibi kabullenmişti. Onun yanına, Almanya'ya gidecektim. Ama adam bana güvenilir gelmedi. Sadece 2 tane fotoğrafı vardı bende. Başka fotoğraf da atmıyordu, sürekli oyalıyordu. Görüntülü konuşmayı bile reddediyordu. En sonunda onu engelledim yaklaşık 1 ay önce. Bu dönemlerde başka bir adamla tanıştım. Beni gördüğü günden sonra beni unutamadığını, aklından çıkaramadığını söyledi. Her an merak ediyordu. Saatlerce telefonda konuşmaya başladık. Şehir dışına çıktık birlikte 1.5 hafta önce. Ama sonrasında çok dengesiz davranmaya başladı. Daha önce hiç bu kadar dengesiz olmadığını söyledi. Bana inanmak istemiş ama inanmamış. Bana canımı yakmak istediğini bile söyledi. Yaşadığım şehre bile lanet okuyordu, sanki ona karşı bir hata yapmışım gibi. Onunla her şey bitti. Yanlış düşüncelere kapıldığını düşündüm ve bana karşı öfke hissetmesin diye ona düzgün bir şekilde kendimi açıkladım bugün. Gitti kendisine pay çıkardı bundan bile. Oysa sadece kötü hissetmesin diye kendimi açıkladım. Mesajlarda bu şekilde:

Hamilelik şüphem var ama aşık olduğum adamın yanına gitmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

Sonra da bu adamı engelledim. Eskiden sevdiğim adama yazdım. Beni hâlâ beklediğini ve bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Her şeye rağmen ona inanmayı seçip Almanya'ya gitmeye karar verdim. Ama az önce bahsettiğim adamdan hamilelik şüphem var. Ne yapacağımı bilmiyorum her şey çok karıştı. Lütfen yargılamayın, burada kesinlikle aldatma vb gibi bir durum yoktur.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel