Erkek arkadaşımla ayrılmak üzereyiz ama hamilelik riskim var. Ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımla 1 aydır beraber yaşıyoruz. Dün hem para mevzuları yüzünden hem de eski sevgililer yüzünden çok kötü tartıştık. Bana geri dönüşü olmayan çok kötü şeyler söyledi. Para mevzusundan dolayı tartıştığımızda problem olacaksa bunlar gidebilirim demiştim, o da tamam git dedi fakat geri adım atmadığımı görünce anında yumuşadı. 20 dakika sonra tartışma daha da büyüdü ve ben onun esli sevgilisi konusunu açtım (eski sevgililerine karşı inanılmaz kıskancım), o da benim bana eskiden şiddet uygulayan eski sevgilimin konusunu açtı. "Tükendim, eşyalarını al ve git o zaman" dedi. Açıkça evden kovdu. Ben de tamam giderim dedim bu kez de "bu senin kararın, ne istersen onu yap" dedi. "Eğer hamileysen sadece 2 seçeneğin var, ya bebeği senden alırım ya da kürtaj yaptır, mahkemede zaten kazanırım sen de her şeyi kaybedersin" dedi. Öfkesi azalınca tekrar yakın davranmaya çalıştı, bana gülümseyerek uzun uzun baktı. Ama benim kırgınlığım geçmedi ve yine geri adım atmadım. Sonra ona gitme konusunda kararlı olduğumu gösterdim. Eski sevgilinden onca şeye rağmen ayrılmamışsın, benden sebepsiz yere ayrılıyorsun falan dedi. Normalde aramız çok iyi tartışma olmadığında. Benim için birçok şey yaptı, gerçekten hayatımın aşkıydı. Üstelik tartışma sırasında ben zaten yeterince sinirli olduğum halde bir yenisini daha ekledi ve "5 yıllık ayrıldığımdan sonra hayattan vazgeçmedim, 6 aylık ilişkimden sonra da vazgeçmem" dedi. Yine eski ilişkilerinin birinden bahsetti. Üstelik bu kez kıyaslama da yaptı eski ilişkisiyle. Ayrılırsak ağlayacağıma eminim ama dünyanın sonu değil falan dedi. Hiç takmadı gibi. Ama gece de uyuyamadı, bilet bakmaya başladığımda gerçekten üzüldüğünü gördüm. Ne yapmalıyım sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Engelleyen sıfatsız. Yurt dışındaki insanlardan bahsetmedim, Türkiye'de senin zihniyetinde olan insanlardan bahsettim. Az önce çocuk için üzülüyorum diyordun, bak nasıl da döküldün şimdi ve gösterdin pis yüzünü. Senin gibi ahlakçılık oynayan ahlak bekçilerinin gizli kapılar ardında "ahlaksızlığı yaymadan" yediği haltları öğrenmemiş olsak ahlak diye bağırıp elinizde mızrakla saldırmanıza falan inanacağım ama senin gibilerden çıkıyor en çok ne çıkıyorsa.
Güncellemeler
1 yıl
Ve bu benim sorum, yargılanmak için sormadım fikir olmak için sordum. Eğer bu konulara karşı o kadar hassas bir insansan cinsel yaşam kategorisinin bulunduğu bir siteyi kullanmaman gerekir, kullanıyorsan da saygı duymayı bileceksin tıpış tıpış. Avrupa'da insanlar senin gibi faşistleri ülkesinde istemiyor ama senin gibiler geldi buraya da yapıştı yüzsüz gibi gitmek de bilmiyorsunuz, virüs gibisiniz dünyada her yeri sardınız. Kurtulamadık. Neyse benim sorumdan uzak dursan yeterli. Çekilebilirsin.
Erkek arkadaşımla ayrılmak üzereyiz ama hamilelik riskim var. Ne yapmalıyım?