AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaz bana ig den dinlerim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım caner. koca00
buraya yazacağım kabul edersen?
Uzun dedin buraya sık girmiyorum
dinlemek istersen yazarım yoksa saygı duyarım ona göre yazayım
Dinlerim ve çözüm önerilerim olur vu şekilde çok konu dinledim ama dediğim gibi
Dinliyorum sister
yazıyorum canım bir değerlendirir misin durumu?
şimdi benim sevgilim 3 gün önce çok yorulduğunu söyleyerek devam etmek istemediğini söyledi.
ikimiz birbirimizi çok seviyoruz asla aldatma, ihanet, yalan olmadı aramızda.
son zamanlarda eskisi gibi yazmadığını pek fazla mesajlaşamadığımızı birkac kez dile getirdim.
bir gün de aradım sordum bir sıkıntı mı var neden konuşmuyoruz 2 gündür diye.
ödev yapıyordum, yoğundum, hem sen de yazmadın gibi şeyler söyledi neden hep bana soruyorsun belki senin sıkıntın var diye biraz gergin konustu.
ben sadece ortada bir sorun varsa konuşup aşalım iletişimsizlik beni üzüyor dedim birkaç kez.
4 gün önce telefonla aradı devam edemeyeceğini zorlanarak söyledi.
ertesi gün mesaj attı buluşup konuşalım dedi buluştuk.
benim onu suçladığımı, ona güvenmediğimi hissetmiş ama asla böyle bir durum yoktu
ödev yaparken yazıyorsun, sen böyle yapınca bana güvenmediğini hissediyorum gibi bir şeyler söyledi.
bir sorun mu var diye sorduğumda kendini suçlu, sorunlu hissetmesine sebep olmuşum..
çok yorulmuş ve artık devam edemeyecekmiş.
benimle konuşurken uzun süre sessizce gözlerime, yüzüme baktı.
gözleri doldu defalarca, sımsıkı sarıldı defalarca. elimi öptü, saçlarımı okşadı gitmeden.
halledebiliriz, yorgunsan sana zaman tanırım dedim adım atacak gücüm yok ikimiz için de böylesi daha iyi burada bitirmeliyiz dedi
giderken arkasından uzun uzun baktım. 2 kez arkasına döndü. en son uzakta durdu 5-10sn beni izledi sonra da gitti.
geçen sene de cok sıkıldım, yoruldum gibi çözebileceğimiz bahanelerle gitmişti ama aylar sonra geri geldi.
onu asla darlamadım, arkadaşları ile çıkardı hiç kısıtlamadım, hesap sormadım
sadece son zamanlarda ilişkinin başındaki ilgisinden çok daha az ilgilendiğini hissettiğim için üzüldüğümü dile getirdim.
seni üzüyorum, demek ki mutlu edemiyorum, çok yoruldum dedi ve gitti
ne dersin? geri gelir mi? daha önce gittiğinde gelmisti... sosyal medyada hâlâ takipteyiz çıkarmadık hiçbir zaman
Şimdi karakterini sen daha iyi tanırsın tabi. Sadece seni cebinde tutmasını istemem, kendi adıma yazmayı azaltmış sonra ara vermek istemişti ben de zaman verdim o sırada başkasıyla konuşuyormuş olmayınca geri döndü bana ben kabul etmedim bu sefer. Bunun dışında gerçekten problem yaşamış ve sana yansıtmak istemiyor olabilir. Seni gerçekten seviyorsa döner muhtemelen belki daha güçlü bir şekilde tekrar başlarsınız :) burada senin ne hissettiğin önemli bence sen neler hissediyorsun?
Vay be filim gibi ciddden bence erkekler arada bi böyle oluyor o zmaana denk geldin 2 hafta filan sürer sen yine bi buluşma ayarla ve olup biteni gözden geçir Senı bırakmak istemiyor istese neden gözü dolsun bir şeye üzülmüş belli ama sana söylemmiyor olabilir veya başka bişi zorluyor gibime geldi ama zorlama yoktur anlattığına göre sen bi daha buluş akşam saatleri nde ara tekrar beraber olcaksınız garantisi veriyorm 🙃 teşekkürler
benim ona olan sevgim, aşkım 1gr bile azalmadı güzellik. o da giderken hâlâ çok seviyordu biliyorum. gerçekten yorulmuş olabilir bana ara verelim dese yine tamam diyip beklerdim ama bitirelim dediği için çok canım yandı. kötü biri değil daha önce de gittiğinde 5 ay olmuştu hayatına kimse girmedi. ne ben ona müdahale ederim arkadaş konusunda ne o bana. birbirimize saygı ve güvenimiz tamdı. sadece böyle gitmesi beni çok üzdü. sence halledilemeyecek bir şey mi? ben halledebilirdik diyorum...
@Andrewtate1 yaa şimdi ben arayamam ki. ona ilk adımı atan bendim bundan 2 sene önce ona açıldım. sonraki adımları da genelde ben attım. o zaman tarih 8 Temmuz 2021'di 9 gün sonra arkadas kalalım dedi önceden 5 aylık arkadaşlığımız vardı kabul edemedim 5 gün sonra yine buluştum fikri aynıydı. 22 Ağustos 2021 oldu yine dedim deneyelim beraber diye yok dedi biz kesin arkadas kalacagiz bu degismeyecek diye. sonra bir daha adım atmadım ama 4 ay sonra 20 aralık 2021'de o bana kesin bir sekilde geldi. sonra Ağustos 2022'de yine yoruldum dedi ayrılmak istedi ben istemedim ama ertesi gün aradı devam edelim dedi. eylül 2022'de yine gitti bu sefer hiçbir sey yapmadım aralık 2022'de geri geldi. 6 ay oldu 3 gün önce gitti, sebepler hep aynı...
ben cekinmem gururumu hice sayar yine giderim ama aynı şeyleri duymak canımı yakacağından korktuğum icin ondan adım beklesem?
beni ailesiyle, teyzesiyle, kuzenleriyle hep tanıştırdı. ailesi de beni çok seviyor, hak veriyor. zor durumdayım üzülüyorum ne yapsam diye düşünüyorum hep ama elimden dua etmekten baska bir sey de gelmiyor. ..
Nedir
şimdi benim sevgilim 3 gün önce çok yorulduğunu söyleyerek devam etmek istemediğini söyledi.
son zamanlarda eskisi gibi yazmadığını pek fazla mesajlaşamadığımızı birkac kez dile getirdim.
ödev yapıyordum, yoğundum, hem sen de yazmadın gibi şeyler söyledi neden hep bana soruyorsun belki senin sıkıntın var diye biraz gergin konustu.
ben sadece ortada bir sorun varsa konuşup aşalım iletişimsizlik beni üzüyor dedim birkaç kez.
benim onu suçladığımı, ona güvenmediğimi hissetmiş ama asla böyle bir durum yoktu
ödev yaparken yazıyorsun, sen böyle yapınca bana güvenmediğini hissediyorum gibi bir şeyler söyledi.
bir sorun mu var diye sorduğumda kendini suçlu, sorunlu hissetmesine sebep olmuşum..
gözleri doldu defalarca, sımsıkı sarıldı defalarca. elimi öptü, saçlarımı okşadı gitmeden.
halledebiliriz, yorgunsan sana zaman tanırım dedim adım atacak gücüm yok ikimiz için de böylesi daha iyi burada bitirmeliyiz dedi
giderken arkasından uzun uzun baktım. 2 kez arkasına döndü. en son uzakta durdu 5-10sn beni izledi sonra da gitti.
geçen sene de cok sıkıldım, yoruldum gibi çözebileceğimiz bahanelerle gitmişti ama aylar sonra geri geldi.
sadece son zamanlarda ilişkinin başındaki ilgisinden çok daha az ilgilendiğini hissettiğim için üzüldüğümü dile getirdim.
ne dersin? geri gelir mi? daha önce gittiğinde gelmisti... sosyal medyada hâlâ takipteyiz çıkarmadık hiçbir zaman
Belki belli bir süre yalnızlığa ihtiyacı vardır
evet onu rahatsız etmeyeceğim ama ben düşündüm ki iki insan birbirini severken böyle bir sebepten vazgeçmemeli sen ne diyorsun?
Katılıyorum diyorum ne diyim
Yani ortada bir tatsızlık yok. Ayrılmaya ait bir neden de yok yani biraz abes bir ayrılış olmuş döner yakında diye umuyorum
zaten ciddi bir sorun yoktu ki aramızda. hiç bağırıp çağırarak tartışmadık. hep tatlı dille ifade etmeye çalıştım. onun da üzüldüğü bir konu vardı onu bana söylerken asla bağırmadı, sadece kırgnlığını dile getirdi. birbirimize saygımız sonsuzdu, hakaret şiddet asla olmadı. giderken kesin konuşması beni üzüyor. daha önce de böyle olmuştu ama geri gelmisti diye teselliden ve sizden destek almaktan ve duadan başka carem yok...
Valla kardeşim Allah sevdiğine bağışlasın ne diyim biraz süre ver belki kafası iyi değil derim yinede döner sevdiğin ne diyim
teşekkürler kardeşim olay daha yeni insan bir umut bekliyor
Ben bekledim donmedi seninki olur umarım
Umarım döner eskisinden güzel olur 4 günlük dünya hayatı için ceviz kabuğu doldurmayan şeylerden ayrılmayın üzmeyin birbirinizi
ben de o düşüncedeyim halledebilecek meseleler varken üzmemeli insan birbirini, sizin neden bitti ne kadar oldu? hiç iletişim var mı?
Maalesef yok bitti işte o bitirdi bende saygı duydum
bir sebep yok mu?
Yani konuşulur hallolur her şey
İstemedi diyelim
ne zaman bitti sizinki? ne kadar süredir ayrısınız? sen ne durumdasın? o ne durumda?
istememe sebebi var mıydı peki? özel değilse paylaşmak istersen yazabilirsin
Benim durum bekarım onu bilmiyorum büyük ihtimalle de ayrı da başka bir erkekle çıkıyor olabilir
Sevmedi diye tahmin ediyorum
2021 de oldu bitti diyelim kısa sürdü zaten
3 sene oldu
şu an ona karşı hislerin var mı peki?
Yok artık karşıma çıksa vazgeçtim derim kaybettin derim
Çünkü nankörlük etti
Kendime kızıyorum bazen ama yinede şans denedim anladım ki beceremiyorum bende sevmiyorum artık
ama o gitmiş sende nasıl sorun? sana dedi mi giderken sorun sende diye? yoksa hiçbir açıklama yapmadan mı gitti?
Yapmadan gitti zaten çalışıyorduk gelip teşekkür bile etmedi askerde aradim konuşmak istemedi öyle işte bende kapattım defterini arama engellerim dedi
Neyse öyle işte boş ver ya benim ilişki konusu sizi de etkilediyse kusura bakma unuttum gitti. Zaten bu devirde kızlara güvenim yok yanlış anlama erkekler de de aynı problem var
Devir değişti menfaat , para için sevgi yok
askerde insan daha çok destek bekliyor cevremden duyduğum kadarıyla, keşke seni yalnız bırakmasaydı. dün bir arkadaş dedi ki sessizce çekip gidiyorsa gerçekten gitmiştir diye, yoksa açıklama yapardı demişti. o seni sevmiyorsa sen zaten boş ver, kısa sürdüyse belki izleri de çok kalmaz. seni zor anında bırakıp gidiyorsa hiç gelmesin sen daha iyilerine layıksın
yok yani her erkek aynı diyemem her kız da aynı değildir nasip meselesi insan bazen gerçekten sevip sevilmek istiyor
Öyle dediğin gibi
Yinede teşekkürler 🖐️
Haydi sor sor
Aşko üzüldüm. Başka bişey olabilir mi? Yani senden ayrılmak için bi nedeni var gibi geldi bana
aldatma yok güzellik, ailesiyle sıkıntıları var tamam ama ben mi hatalıyım? ben o kadar Tatlı dille ifade ettim durumu, ilgi beklediğimi. hani bağırıp çağırsam ya da trip atsam, öyle olduğunda bile el üstünde tutup gitmeyenler var.
Sorumluluk almak istemedi belki. Bazı erkekler böyle biriyle ilgilenme sorumluluğunu bile almak istemiyo. Çocuk ruhlu oluyolar falan
aslında ilişkinin başlarında çok iyiydi. son zamanlarda ilgisi azalınca üzüldüğümü birkaç kez dile getirdim eski ilgisini versin istedim ama o sen beni suçladın diyor kendimi sorunlu hissediyorum bu sebepten yoruldum diyor. geri gelmesini çok isterim insan üzülüyor...
İşte dediğim gibi sorumluluk istemiyor. İstediğim zaman yazıyım istemediğim zaman yazmıyım. Bu sorun olmasın istiyo. Zamanla biraz monotomlaşkmca ilişki az yazması da normal bence
iste ben ona dedim ki heyecanımızı kaybetmeyelim hep heyecan olsun zamanla normalleşmesin ilişkimiz dedim. her sey zamanla normalleşmiyor mu zaten dedi, ben heyecanımız taze kalsın diye birkac kez ilgi istediğimi söylemiştim sonra böyle oldu üzülüyorum basit sebeplerden gittiği için...
Uzak mesafe ilişkiniz mi var
hayır aynı şehirdeyiz
Sık görüşemiyomusunuz
başlarda üni falan açıktı o zaman aynı fakültede çoğu zaman karşılaşır cuma günü ders yokken bulusur çoğu haftasonu da beraber gecerdi.
son zamanlarda haftada 1 falan ancak buluşuyorduk tabii mesajlar da azalınca ben üzüldüğümü söyledim defalarca sonra olanlar böyle
Çok görüşemeyince araya soğukluk girmesi normal ya. Sadece mesajla falan zor olur. Temas oldukça ara iyi oluyor benim gördüğüm 😅😅
öyle de garip iste bitme sebebi sen ne dersin? :-) ben onu çoğu zaman alttan aldım bazen aklıma geldi ama Hicbir zaman ayrılmak istemedim ondan
Bazen ne kadar istesen de olmuyor. Bence sorumluluktan kaçmış gibi geliyor. ya da monotonluktan sıkıldı. Hepimiz yaşıyoruz bunları aşko yapacak bişey yok. Üzülme dicem ama heçmicek biliyorum
hayırlısı güzellik zamana bırakmak lazım sürekli düşünmek de yoruyor
Bazen ne kadar istesen de olmuyor. Bence sorumluluktan kaçmış gibi geliyor. ya da monotonluktan sıkıldı. Hepimiz yaşıyoruz bunları aşko yapacak bişey yok. Üzülme dicem ama geçmicek biliyorum
Dinlerim
buraya yazarım olur mu?
Olur
bir erkek olarak ne dersin? geri gelir mi?
Hayrola
dinlemek için ve yazmak için vaktin varsa yazayım
Yok sağol
tm bb